418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Helló mindenki!
A mai "nap" kivételesen jól kezdődik
-
Szpecnyaz #201614 Szerintem csak jól járunk azzal hogy nem kapjuk meg ezeket az okádék waffen trógereket. Így legalább van némi esély arra hogy a németek valami jóféle TD-ket kapnak majd. -
hellokitty92 #201613 Egyébként is, valószínűleg a német medek után jönnek... -
hellokitty92 #201612 Én még mindig azt mondom, hogy kivágták a kukába a wtftrógereket és eltart egy ideig, mire megfelelő tankokat találnak és lemodellezik őket. Ha nem lett volna ennyi vinnyogás a jpze, meg a 2. ág miatt, valószínűleg már rég kijött volna. Igaz, biztos szar lenne az is.:D Aztán meg ki tudja, majd meglátjuk...
De legalább a németek kapnak először második med ágat, szóval semmi ok a sírásra.:)
Az a t8 light nagyon ígéretesnek néz ki, azért lehet, hogy elindulnék. Kár hogy ezzel elvették az esélyét, hogy egy igazán jó dedikált top tier scoutja legyen a németeknek. -
Mikor megakartam nézni még nem működött, de azóta jó az online effi lammaer barátnője a konishal:))
-
Attiska #201610 SerB leszophat egy vagon niggert.
-
Ez is érdekes miszerint anno szovjet , német tankok voltak az elsők most már lassan mindenkinek lesz második TD ága csak a németeknek nem . -
csoszi87 #201608 Nem viszek aranyat prém tankba.
Ha farmolok, akkor farmolok.
1-2 ilyen meccs még belefér, de 7-8 egyhuzamban, már kicsit sok volt. -
hellokitty92 #201607 - Russian tree on the RU server has new premium vehicles planned: SG-122 arty (basically a Panzer III hull with a 122mm howitzer), T-35 heavy, SU-76(I), SU-85I (these two will be gift tanks most likely) and ZIS-30 TD (SerB will tell whether it will be a regular or gift vehicle when it gets introduced)
- US tree has a new premium arty planned: Sexton
- French tree new premium SPG's: R35 AC and ACL135
- Q: "I've read two branches of British TD's are going to be implemented, will they come at the same time? What will be the second British tier 10 TD?" A: "Wait for the patchnotes"
- devs are considering new Chinese tier 8 premium tank to implement (so they don't have to sell the Type 59), they recently discovered several possible candidates, but so far no details
- SerB states that the Soviets did have turreted tank destroyers, namely the Object 416, based on the chassis of Object 112 (SerB states that Object 416 was a hybrid, it's possible to implement it both as medium tank and as a TD)
- Spähpanzer Kette (respectively its prototype called RU251) will be introduced, according to SerB it will be introduced before the Leopard 1 prototype as tier 8 LT (as for how the branch will look: "You'll see") (SS: interesting, it could end up being a combined branch). RU251 won't have the 90mm Bord K gun. -
Kiderült hogy tiger p vagy h lesz féláron?
-
És lövés után automatikusan elindul. -
Attiska #201604 8 ezer csata után most jöttem rá, hogy bekapcsolt tempomat esetén a spce-re megáll a hk...
-
Attiska #201603 Köszönöm. -
Köszi szépen!
Attiska itt az enyém. -
shpongle #201601 Igen. -
Droughert #201600 Innen a standard biztosan mutatja. -
Tudtok olyan dmg panelt ami mutatja, hogy a modulok javításából mennyi van hátra? -
Attiska #201598 A bővített statisztikához nincs magyar lc_messages mappa véletlenül? -
shpongle #201597 nekem M103 47%win, utána jöttek kis barátok, és most 54,7%.
Dossier -
shpongle #201596 platoon, 3értelmes ember, már tud nyerni az esetek 70%ban. -
Droughert #201595 Gondoltam megyek pár kört tigrissel, holnap úgy is event, meg szeretem is. Na van eddig 22%-os winratem meg mellé laza 2200avg dmg meg 1000+os avg xp . Hogy szépen fejezzem ki magam, fogalmatlan csapattársak vannak mindenfelé. Nem tudok nyerni. -
toma77 #201594 
Rendkívül szórakoztatók a 30%-os winchance-es csaták sorozata hónapok óta. A komolyabban használt tankjaim közül messze ezzel szívok a legtöbbet.
-
TiborTamas #201593 Már nem, mert 1 hónapja könnyes búcsút vettünk egymástól :D -
Droughert #201592 Költő volt a kérdés, a lényeg, hogy sárgulás ellen nem véd, azt ezután is bekapod. -
Csak a szokásos, Lakeville, lemmingtrain megy a canyonba, városba kb. 2 med, 2 heavy, a canynba kb. volt 3 ellenséges tank. Persze bukjuk a várost, szováteszem, beírja trololo, válaszolok neki hogy idióta. Csata vége előtt beírja gyorsba hogy tanuljak meg játszani.
Kijövök hogy elmagyarázzam neki mi a szitu (meg elküldjem az annyjába)erre jön az üzi hogy már letíltott. -
shpongle #201590 nem kéne már egy t10? :) -
shpongle #201589 grat tényleg sokat szophattál vele 47.3% win rate :p -
toma77 #201588 Végre meg van ezzel is a tank ász. Amennyit szopok vele mostanában...
-
TiborTamas #201587 Igen, robbanni azért nem sokat robbant. De volt olyan, hogy kisárgult és mire megjavítottam volna a következő bekapott lövéstől robbantam is :) Olyan, hogy 1. lövésre robbantam viszont tényleg csak 1x fordult elő. -
Droughert #201586 Mert robban ellen véd? -
TiborTamas #201585 T-44-en még az sem segített nálam, hogy 100-as volt a Safe storage + volt rajta Wet Ammo Rack is... :) Így is volt nem 1 olyan kör, mikor 2x is kisárgult a rekesz :S -
ladista #201584 és hol az ő wot nickje? :D -
Hé! És hol a story? -
Lambo[W00T]
Tanulj meg játszani és utána okoskodj -
Tessellia #201581 Több mint kielégítő válasz volt, köszöntem:). -
TiborTamas #201580 Akkor amit bemásoltam táblázat valószínűleg csak a Performance rating-re vonatkozik. A WN6 meg nyilván a régi határokat használhatja, ha már az efficiency-t hivatott helyettesíteni. -
Renegade #201579 Na lecsekkoltam a 3k61-et konikussal (eltapsoltam lőszerre egy zsák pénzt).
ahogy én látom: 2k-ért nagyon nem éri meg a skuló, illetve jó ha van 100% legénység mert így sokat lő mellé, ha már visszarázódik az ember és akciós lesz a gold, akkor prémmel tuti nyereséges marad, prém nélkül meg szvsz nulszás. -
davidbog #201578 Valamivel erősebb, a homlokpáncélzat 156 mm effektív védelmet ad. Amikor teszteltem a 85 mm D-5T-85BM olyan 40%-ban átütötte. Szemből a legerősebb része kétoldalt az a felület ami az oldalpáncél része de már szemből is látszik. Azt egyszer se ütötte át a fent említett 85 mm-es. De sok jelentősége nincs mert amúgy ugyanolyan papír mint az IS. Néha benyeli a lövést a lövegpajzs.
Nekem még hiányzik a legerősebb motor és a D-25T. De eddig nem vagyok elragadtatva ettől az IS-2-től. Mondjuk az orosz IS-t se tetszett. -
Szpecnyaz #201577 Mondjuk úgy hogy nagyon fekszik nekem a kicsike
.
-
marchizor #201576 durva a statod vele