418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• stoppos
    Egyedül a spotteres pályákon szopás vele, mint serene coast. Amúgy a med útvonalon felzabál mindenkit. :)
  • Gunslinger
    Hát nem tudom, nekem csak E4-em van TD-k közül, az meg legendásan pontatlan, lassan szűkülő ágyúval van megáldva, hozzá képest egy O263 tényleg sniper és mégis 83%-om van vele, pedig kő béna vagyok, nem érzem azt a tankot mióta nerfelték.
  • Gunslinger
    Rá hallod, már untam a banánt az eddigi vasakban és nem bántam meg, baszott jó tank eddig, két csatából lőttem vele 8 killt, meg 3800 átlag dmg, rengeteg minden pattog róla, tök szokatlan ilyet átélni tier 10 medben, mert eddig a T-62A meg pláne a Batchat nem erről híres. Mondjuk jó pályákat is kaptam, első ENSK volt, második Himmelsdorf.
  • Szpecnyaz
    Csak rászántad magad végre hogy vegyél 50M-et?
  • Gunslinger
    Szerencsére rakott, Himmelsdorf volt és jól szitává tudtam lőni őket E-50M-el. :D
  • Szpecnyaz
    Tessék inglisül tanulni, aki valami MMO-val játszik annak ez alap nyelv (meg úgy általában is megkönnyíti az ember dolgát).
  • Kronos79
    Segítek. A válasz egyszerűen annyi, hogy ez egy effekt, animáció, egyéb ilyenek. Nem tűnik el az értéked, mert nem is volt annyi, ameddig elpörög. Ilyen jelenséget látsz filmekben a repülőterek kijelzőin, de kis hazánkban Győrben és Sopronban a vasútállomáson tutira ilyen jellegű a kijelző.
  • Konci
    Gondoltam,csak ránéztem,és tetszik :)
    A tartályt nem is írja..
  • TiborTamas
    Én nem szoktam használni, viszont nem fogom neki lefordítani az egészet, úgyhogy be kell érnie ezzel a verzióval... :)
  • Konci
    Jók ezek a fordítók :)
    Néztétek? Pisztoly,tornyocska XD
  • Master91
    Naponta 1x 2x velem is eljátssza már egy ideje, ilyenkor mindig biztos valamit állítanak a tankomon :D
  • TomDantes
    Legalább rakott be arty-kat?
  • stoppos
    139 ezer artyval várakozik. :)
  • Gunslinger
    140 ezer játékos van fent, tier 10-el 1 perc 5 másodpercet kellett várni mire betett csatába. WTF?
  • TiborTamas
    Próbáld így.
  • TiborTamas
    Azt hiszem a Jimbo mod FragCorrelation.swf nevű fájlja okozza. Én azt töröltem és visszaállt eredetire.
  • AMDROBI
    Ebből semmit se értek..Köszi...
  • Attiska
    A legfelső sorban az eredménykijelzőbe való beleógást hogy lehet megszüntetni?

• Konci
    Bocsi,én nem valami überpro vagyok... Pláne egy olyan td-vel,amivel még csak ismerkedem... Sztem sokszor nem is olyan egyszerű eltalálni valakit td-vel,pláne ha messze van.Sőt,biztos van olyan hogy valamelyik skulóban kevesebb a lőpor,mert a wg kispórolta belőle :)

Bírom mikor célzok,zoom,szűkül,rajta vagyok,erre 3méterrel előtte a földbe lövök...A következő ugyanolyan meg eltalálja...vagy felé... Veled nem szoktak ilyenek történni?

• Szpecnyaz
    Tessék,ITT mindent megtalálsz, látom elég sok mindennel nem vagy tisztában.
  • AMDROBI
    Valaki a választ?
  • Szpecnyaz
    Azért annyira nem rossz szerintem, pl én is 81-82 körül mozgok a top TD-kkel. Egyedül a 268 az amivel 84%. Meg a random miatt az a 3 simán becsúszik nagy távolságon.
  • Gunslinger
    Csak 3... Az 81%-os találati pontosság, az elég rossz egy top TD-vel.
  • Szpecnyaz
    Na, ez barátibb mint az előző verzió, ami amúgy is a performancehoz készült. Meg ez legalább nem ilyen 50es tartományokban számol. Bár szerintem itt meg túlságosan alul van a good playerek határa, az 1200 sokkal reálisabb volt.
  • TomDantes
    Na essék . 600-effes iidóta Dickermax-ban, mit csinál? Szerintetek rá lő ha lát egy vk36-ost? Na? lő? Nem, nem lő. Lerammolja -vagyis megpróbálja lerammolni a KV36-ot Dickermax-ban.

Szerencsére van Prém.Párduca is, meg Hummelje. 8000 csata alatt lett is vagy 3300 kill-je.
  • Konci
    Csak 3 ment mellé...Mondjuk az is 3600 vagy mennyi,de azért én kevésnek érzem.
    Átlag sebzés harmincvalamennyi csata után 2200 körüli.
    Vagy 20 csata 3k körüli volt,de persze beleszaladtam egy vereség hullámba,párszor csak 1k körül sikerült.
    Majd később megnézem mit sikerül vele még alkotni,mára pihentetem 8-10 lost után...Pláne hogy nyitott és kaptam már vagy 3-4x 1500 körüli arty pofont :( Kell vele bújkálni rendesen.
  • AMDROBI
    Csata végén a számláló pörög fel,aztán egy sokkal kisebb pontszámot kapok.A többi pont hova lesz?
  • Maala
    A kevés, és a nem sok közt elég nagy a különbség. Én Ferdivel 4k sebzést nem éreztem túl soknak sosem, attól függetlenül sem, hogy az átlagom feleannyi vele (Azért azt hoztam példának, mert hasonló a ROFja, alfája is).
  • marchizor
    mondjuk az se 263
  • virkir
    Szerinted egy 550-es átlagsebzésű ágyúval kevés?
  • Maala
    Rohadt bosszantó, ha az ember nem érzi rendesen az ujjait a gipsz miatt, és állandóan megnyomja véletlenül az R-t... Artyzás közben kifejezetten bosszantó.

• marchizor
    emué 4,2k
  • Gunslinger
    Tehát a 4K még nála is átlag feletti, valamint neki sztem nincs O.263-asa.
  • Gunslinger
    Ha nem lősz ennyit mellé simán + lett volna a mérleg prém nélkül is. A lepattanók és a missek okozzák általában a nagy mínuszos számlákat, meg ha elhalálozik az ember a csata végéig. BTW a t10 TD-k valahogy arányában is rohadt kevés xp-t kapnak a többiekhez képest, de cserébe nehezebb mínuszba menni, mint mondjuk egy meddel.
  • marchizor
    hát ja, Szakesznek az átlaga(!) 3600
  • Konci
    De visszatérve,azért 4k sebzés meg 1k spot lehetne már plusszos kreditben..Még tier x-ben is.
  • Konci
    Ez pl. egy reggeli csata... de az arty pro volt,az nem ér :) a többihez képest a 4k sok :)
  • pointer4
    Egy jó átlag feletti érték, persze a 8-10k is be-be csúszhat egy jobb csillag álláskor :D
  • Konci
    Nem kevés
    Valamivel azért több mint az átlag szokott leni,elnézve a csatát utáni statot.
    És azért ez nem ezreket sebez,mint a jagd e100,hanem feleannyit.
  • Gunslinger
    Miért, az kevés?