418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szpecnyaz
    Nyilván, elvégre az életük függött tőle.
  • Szpecnyaz
    Ha tényleg tank szerint nézik akkor ezzel hátha bekerülök, szerintem T7 heavyhez képest elég magas.
  • Ok5
    Szerintetek a valóságban is ki voltak képezve a harckocsizók hogy weakspotokat lőjenek az ellenséges tankokon szóval előtte egy olyan jellegű tájékoztatást kaptak hogy kb milyen páncélosokra lehet majd számítani és azokat hol kell lőni? vagy valahogy sikerüljön eltalálni aztán vagy bejött vagy nem?
  • TiborTamas
    Ebben a versenyben ez nem probléma, mert tankokra van bontva, nem tierekre. Simán van esélyed ezek szerint.
  • TiborTamas
    Hát sajnos ezekben a videókban csak azt láthatod, hogy mi volt jó benne, amikor behozták. Mert most, ahogy Szakesz is mondta múltkor árnyéka önmagának..
  • Szpecnyaz
    Most néztem hogy milyen replayeket tettek fel. Az IS2-k között pl 2700 a legmagasabb, valami 5k feletti sebzéssel. Ennel többet nem hiszem hogy ki lehet hozni belőle. A probléma az hogy T5-T8ig vannak light tankok is, azok meg olyan Xp-ket tudnak össze harácsolni amivel egy heavy nem tud versenyre kelni. Láttam pl 3200xp-s kört light tanktól.
  • stoppos
    De mi a jó a pattonban? :)
  • marchizor
    Capwhores.
  • TiborTamas
    Szerintem minél több... :D Az előző köröd én esélyesnek mondanám, de lehet mégsem az.

Erősen tierfüggő ez. Ace Tanker alatt tuti esélytelen, afelett meg határ a csillagos ég. Persze tippelgetni mindig lehet, csak nem sok értelme van.
  • Szpecnyaz
    Szerintetek mennyi XP kellhet ahhoz hogy be lehessen jutni a top 100ba ezzel a kínás eventtel?
  • TiborTamas
    Itt is van tőle kb. 15 órányi "anyag", hogy hogyan csinálja. De ez egybefüggő játék, jobb mint a replayek egyesével. (Sajnos a közvetítést már rég abbahagyta.)
  • Szpecnyaz
    "Serving China's needs"

Még most is remeg a kezem az izgalomtól, annyira durva csata volt :D.
  • bigmano
    A tököm tele a sok kis kill lopó gyökérrel.
    Uccsó körben KV-5 + T 25/2 egyszerre a szar Type-om ellen.
    A kis Löve barátom meg 50 méterről nézi hogy kínlódok....
    Szó szerint nézte de nem gurult volna arrébb 10 métert hogy lőjön ááááá dehogy aztán a t25-öst nagy nehezen le sikerült lőnöm a kereszttűzben 1 lövésesre bezzeg akkor már jött a kis rohadék.
    A legjobb a vége KV gyerek meg le goldnOOb-oz mert a kis R2D2-ról is pattant az első meg a harmadik lövés mert mér is ne.
  • Gunslinger
    Akkor nem értem.
  • Szpecnyaz
    Már régóta nézem a replayeit :D.
  • TiborTamas
    Jahogy ezért nem láttam tankozni már vagy fél éve :D
  • Kubukli
    Úgy néz ki az emberiségnek vége.
    Az utolsó csatában egy M103 egy KV-4 egy IS-6 egy T34 egy IS-3 és egy AMX 50-100 összesen tudott epikus 1300 HP sebzést csinálni.
    Mi a tökömért nem játszanak tier V-ben, ahol a szellemi képességeik még tolerálhatóak?
  • Gunslinger
    Fent van tőle pár száz replay meg videó a neten. :-D
  • Szpecnyaz
    Érdekelne hogy hogyan csinálja. Nekem már az is sok amit Te meg Szakesz műveltek :D.
  • Szakesz
    Talán csak a T-62A az a tank, amivel egy kicsit többet tudtam sebezni, mint ő. :)
  • marchizor
    gyorsan tanul a srác
  • Szakesz
    Nem semmi, amit a srác művelt a WoT-ban, de a WoWP eredményei még impozánsabbnak tűnnek. Le a kalappal előtte.
  • foxbat88fx
    én úgy szoktam hogy ha van egy WG játékos akkor azt oltom :D
    ha velem van akkor leoltom miután meghalt hogy fú de béna vagy :D azt hittem jobb játékosokat alkalmaz a WG.... ha meg ellenem akkor írogatom neki hogy hol vagy? kicsinállak te noob :D majd a végén oda szoktam írni hogy valamit csinálhatnátok a kurva MM-el... múltkor Overlord-al találkoztam :D de nem volt beszédes hangulatába xD
  • Tessellia
    kínai tankok camoja

• Bueno nacho
    Való igaz, hogy a nagyon jó gyorsuláshoz lomha fordulás párosul, ami a testre (30) és a toronyra (16) is helytálló. Talán emiatt történhet, de bevallom, én még nem sok ütközést láttam vele startnál.
  • Tessellia
    furcsa nekik biztos, hogy alig fordul
  • maniac78
    Hogyan tudom legálisan elküldeni a jó édes ...a felmenőikbe vissza a tisztelt dev teamet???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  • TomDantes
    Ezt értem, de miért ütköznek annyit? Nehéz vezetni, vagy sok a siemkawarrior?
  • marchizor
    (egy teljesen elveszett csatát hoztam vissza vele)
  • Bueno nacho
    Ütközni? Olyan az a tank a 13mm-es páncéljával, mint egy üvegszobor :D Egyszer 5 méterről ugrattam le, aztán a fél legénység/modul behalt :)

Kimaxolva egyik kedvenc tankom, tier 6-ban pedig messze a kedvencem, pedig általában a heavy-k szoktak tetszeni. Gyorsan célzó, pontos ágyú, megfelelő átütéssel és sebzéssel. A sebességét helyváltoztatásra szoktam a leginkább használni, közelharcot kerülve. HE-ktől félni kell, de ha jól csinálod, nem nagyon lesz lehetőségük kárt tenni benned.

200+ csatából szűrtem le ezt a véleményt.
  • marchizor

WZ-132 gameplay, a top gunja nélkül!

• foxbat88fx
    én ma vettem meg... eddig borzalmas csatáim voltak vele XD torony meg 90mm-es kell még rá..
    de a sok fasznoob felbaszta az agyam :D el is küldtem őket a jó k*** a-ba :) aztán egy magyar be is szólt hogy hogy beszélek.... lejáratom magam... mi a fasz köze van hozzá h lejáratom magam? :D
  • Master91
    Pár nap és meg lesz a Hellcat, kíváncsi vagyok rá.

Nekem akkor van ütközős perceim, mikor este fele már szenved a netem, nagy a packet loss-om, és akkor lehetetlenség 40 km/h felett irányítani
  • Gunslinger
    Neki nincs E4-e, viszont tényleg elég pontatlanul lő az orbitálisan magas dmg-hez képest, gondolom minden bokorra rálő, ami gyanús neki. M48-al 70%-ot nem éri el a találati pontossága, lehet azzal meg csak menetből lő.
  • marchizor
    http://worldofwarplanes.eu/community/accounts/58303-emu87/

nem gecizik :D
  • TomDantes
    Tényleg. Aki sokat megy Hellcat-el azoktól kérdezném ők sokszor ütköznek? Mert ha látok egy Hellcat-et tuti még a bézis körül neki rongyol egy csapattársának. Tízből kilencszer. Szóval ezzel a tankkal ez ilyen általános?

Nekem is volt valamikor régen én is próbáltam, de nem emlékszem ilyesmire
  • Szpecnyaz
    Mondjuk az E4 inkább közelharci TD, nem 500m-es lövöldözéshez van kitalálva. De igazából ha valaki 80% felett teljesít az már teljesen jó szerintem. De pl ha megnézed, akkor Emu87 valami 76%-ot produkál a 4600 átlag sebzéshez képest.
  • Gunslinger
    Najólvan, megkaptam a pofont a két rohadt jó E-50M körért cserébe, T-62A-val lőttem kettőt, majd kilőtt full hp-ról egy lövéssel egy M43 arty, éltem másfél percig.
  • TiborTamas
    Ne túlozz a zéró sebzéssel, van 1 killje! :DD
  • Kubukli
    Nehéz megfogalmazni az érzéseimet...
    KV-1S varázsló a szokásos zéro sebzéssel a tökéletes helyen. Seggel harcol és mindenki szereti.
    [IMG][/IMG]