418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
kHares #201815 Type 59-16 az új m3 lee-m. Kifejlesztettem és nem tudok triplázni. 6 kör lement és egyszerúen nem. Pedig már számolás nélkül nyommo a goldammot is, -60k-nál tartok. Városi pályákon hogy a faszba scoutoljak? Hiába várok a pillanatra hogy majd berohanok semmi, 15-4-re kikapunk. Már remeg a kezem de csak azért is megcsinálom -
zsan666 #201814 Hali!
Felhomályosítanátok, milyen ágyúval és kiegészítőkkel érdemes/kell/javallott nekifutni kv-1s hk-val? Tanulni szeretnék belőle s nem a kötözködés miatt kérdem. -
foxbat88fx #201813 bárcsak lenne single player botok ellen!!!!!!!!!
-
lammaer #201812 Komolyan gyerekek, ez a topik már olyan mintha egy halom pajeszos zsidót látnék a siratófal előtt...
Jaj kilőttek, ja hülyék vannak, jaj a random, jajajajaja...
Nem igaz hogy vannak itt olyanok akik már másfél-két éve tolják, és még mindíg nem jutottak el arra a szintre hogy megértsék, ezt a játékot egy nagy halom mindenféle képességű és életkorú ember játssza, nem professzinális tankkiképző program.
Ha vki nem bírja elviselni hogy egy másik játékos "ellopja előle a killt" (persze mert stipistopi én láttam meg előbb más nem lőhet rá), vagy hogy vannak hülyék, az menjen játsszon singleplayerben. -
lammaer #201811 Mert a rendszer érzékeli hogy te sem vagy wittman, ezért ennek megfelelő játékosok közé tesz, hogy a kevésbé ügyesek ne érezzék elnyomva magukat a prók közt. -
A mostani hétvégi buliban szerepel a PzIII. ilyenkor általában felszaporodik a létszám az azt érintő kategóriákban.
Special: Africa - Beginning of the End
Magyarul (WoT Info)
-
Mért rak össze a szerver ilyen ócska játékosokkal??? -
PzKpfw III amióta ez a tankom van azóta csak szopok 10 ből 9 vereség tele van a t...m és a sok fh-s paraszttal is le sebzem 1 lövés kell még akkor rögtön rá veti magát 1 csapat tag addig meg sumákol csata kezdeténél meg vonatoznak vagy meg sem mozdulnak ló sz.rt se tudok fejlődni ezzel a tankkal. -
http://kepkezelo.com/images/gayolq1vb73mypwns0g6.png -
Dél előtti siker élményem, végre!!! 
-
Renegade #201805 nálam most ez megy s51-el, kb így fest: majd minden 3k61 win, 0 s51 win :-) -
Szpecnyaz #201804 Ők csak azt tudják hogy OP, de arról kb fogalmuk sincs hogy mi teszi azzá :D. Ezért látni mindig 85mm-es gunnal vagy HE gunnal őket :D. Gondolom rammerrel meg hasonló cuccokkal is hasonlóan vannak felszerelve :D. -
Főleg mikor a kis fütyi csővel próbálkozik lövöldözni :D :D -
Renegade #201802 figyelembe véve, hogy kezdem kiismerni a t6 mzőnyt, annyira vicces, hogy sok retardált csapatja a kv1s-t, foggalma sincs, hogy mit kéne csinálni (biztos olvasta, hogy ez cool), mókás érzés szétalázni az OP kis testüket :-) -
Van ennek a könyvecskének Panther-hez kiadott változata is ennek a végén már szerepel mi merre hány centi.
Panthefibel -
Mindkettő, híd fele nézelődtem nehogy onnan kapjam az áldást, + a lövegpajzs szemből könnyen átlőhető .
Nem szoktam ennyire bátor lenni a Hellcat mellé gondoltam le megyek, de megláttam a hídfőnél bujkáló ellenfelet és megálltam aztán még ott ragadtam mondom egy darabig kibírom és jól sült el, mert ha egyszerre előjöttek volna pár másodperc alatt kivégeznek minket. -
Ok5 #201799 még nem ismertem:) most döntöttem meg a rekordom Pz S35el 8 kill asszem 994es effivel ez a max amit kicsikarhatok magamból:) -
Renegade #201798 nézelődsz, vagy ennek is forgatni kell a tornyát, mint az egérnek? -
Nem tudom ismered e ezt a kis könyvecskét amolyan érdekességkép átlehet nyálazni.
Tigerfibel -
Kronos79 #201796 Általában fullosan nincs is gond a tankokkal. Mondjuk jól éreztem, hogy ma nem kell elkezdenem játszani. Szerencsém sincs és a csapatok többsége használhatatlan. Hihetetlen, hogy mindent újra kell tanulni. Lakevillen a csapat 3/4-e elmegy a halál völgyébe meghalni. Himmelsen ha encounter, akkor csak pár tank megy a hegyre, ha sima csata, akkor a csapat 2/3-a megy a hegyre. Abbeyn mindenki középen akar menni és még sorolhatnám.
A 13 aktív tankomból mindössze 7-et sikerült 16-18 csata alatt letriplázni. Elég volt mára. -
Ez jó féle, ilyenkor annyira nem bántja az embert ha az ellenfél kezdőkből áll.
Egy hasonló eset
-
foxbat88fx #201794 ne adjad fel.... fullosan király gép a Tiger :) -
TomDantes #201793 Ja, ezen a jeges pályán is volt egy jó kör ma. 12.50-kor már foglalták a bázisunkat. Azt hittem csak valami gyors scout, de nem. Begyalogoltak a zászlónkhoz, két perc alatt. Nem értem hogy sikerült. -
TomDantes #201792 Kösz, de mára elég volt a WoT-ból ennyi. Majd holnap délelőtt folytatom. Épp elég volt a KV-1S-es csapattársak elképesztető tetteiből. -
Attiska #201791
Egy még elfért volna a jobb oldalon.
-
marchizor #201790 az igen :D -
Droughert #201789 Jött a leming train, másik oldalról jöttünk vissza védeni, addigra a 2 védőnket kilőtték. Ez a sorminta lett az eredmény, 3 tank tartotta őket fel :)
-
Renegade #201788 menjünk platoonban? -
TomDantes #201787 A 3k61 az vk36 lenne? Egész nap azzal nyomtam, akartam menni legalább egy, azaz 1 ! jó kört de nem sikerült. Hiába az cheat-ágyú. Balfasz csapatokon az se segít. -
Renegade #201786 meg vagyok lepve. ugye tegnap visszavettem a 3k61et, nagyon sokat van t6 csatában, ilyen régen nem volt. A rövid 88-as ugyan még mindíg fostalicska, de egész használható maradt a mezőnyében, igazán jó vele játszani :-)
ja lepattanó/0-ás dillema:
ugye augusztusban játszottam utóljára. ekkora kontraszttal nagyon lehet érezni, félreértések elkerülése végett, a saját tankomon is látom, hogy csak úgy benyel dolgokat. ezt nem biztos, hogy mind annak a számlájára lehet írni, hogy ennyi kihagyás után teljesen noob vagyok :-) -
Kronos79 #201785 Azt hiszem új negatív csúcsot döngettem az előző csatában a Tigrissel T8-as top tankokkal. 13 lövés 10 találat és 0 damage. A végén már röhögtem. A rövid 88-as van még csak rajta. Bármelyik ellenfélre amelyikre rálőttem, mind a toronyra ment kivéve kettőt. A keresztbe beálló SP-t is a tornyon kellett eltrafálni. A csúcs az ellenfél Tigrise volt. Őt láncon bírtam lőni, hápersze szintén nulla. Kínomban már rálőttem a KV4 oldalára, ami sárga jelzéssel bírt, de véletlenül sem dobtam hatost. Mindezt persze mindenki kedvencén Serene Coaston. -
Bent vagyok a melóhelyen, ráérek gondoltam le3x-ozom mind a 16 járgányt.
42 csata kellett hozzá és kb 5 óra. -
Toweliee #201783 Egy pillangó szárnycsapása vagy egy rakéta fellövése képes megváltoztatni a Földön légköri viszonyokat. A játékban nem kell ilyen adatokkal operálni, hogy: páratartalom, szélirány, szélerősség stbstb. Valahol a random helyettesíti ezt. A német harckocsizók valóban jól felkészültek voltak, jól képezték ki őket de azért nem arról volt szó, hogy találják el egy ember fején az almát többezer méterről. -
Ok5 #201782 köszi, (többieknek is) igazából azért hozódott fel mert régebben is írta itt vki hogy komoly elvárások voltak (csak tapasztaltabbak vezethettek tigrist el kellett találni egy 20km/h-s mozgó célpontot stb) de belegondoltam hogy egy éles helyzetben minden másodperc számított és nem lehetett türelmesen bemérni hogy most lehetőleg egy alsópáncéllemezt találjak el mozgó járműből -
davidbog #201781 Utóbbi: valahol eltalálták és vagy bejött vagy nem. Valami tájékoztatót kaphattak, de sokat nem számított. Annak is örültek, ha elsőre eltalálták a célpontot. Nem nagyon volt jellemző, hogy egy bizonyos felületre céloztak. Leggyakoribb konkrét célpontok a lánctalpak voltak. -
TiborTamas #201780 Láttam, de 1400*1,5 az csak 2100 lett volna.
Ja, és a prémium bónusz nem számít bele a versenybe, úgyhogy ezt is bele kell kalkulálni az előre tippelgetéshez. -
Szpecnyaz #201779 Nice :P. Volt tegnap olyan köröl ahol majdnem 1400xp volt bukott körre és csak egy apróságon buktuk el, azzal tuti bekerültem volna. -
TiborTamas #201778 Tényleg úgy nézik: "As there are 17 tanks this means there will be 17 top 100 groups." -
stoppos #201777 Ha jól gondolom, leginkább a távolság volt lényeges, nem pedig a weakspot. Persze ha az oldalát mutatta a tank, az weakspotnak számított már akkoriban is. :) -
jézus, mi kerül azon a játékon 100 dolcsiba? A grafikája is 10 évvel ezelőtti szint kb...