418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• toocha
    Wunderbaum:)
  • QuentinT
    Kellenek is az artyk ebbe a játékba, elvégre nélkülük nem szerezhettem volna meg az első Dumitru medálomat Matildával az előbb
  • rahotep
    Azzal a tankkal nekem nem volt nehéz fos kört menni...de Benjinek ezzel is jól megy!
  • foxbat88fx
    na az nem lesz nehéz! :)
    nagyon remélem, hogy elfog tűnni onnan.... irónikus lenne ha egész végig szidtam ezt a fost, erre benne lenne a top5 effi tankjaim között :S
    de az is vicces hogy a kis szarokkal vagyok a "legjobb" XD
    de azokat legalább szeretem... ellentétben a VK3001p-vel :S

ebből a szempontból hülyeség ez a top effi :D nagy tankokkal bekerülni top 5-be iszonyat nehéz :D meg szenvedés.... kis tierrel meg mész pár kört és már ott is vagy XD
  • Tessellia
    egyszerű.. mész pár fos kört és ott lesz az is-4:D
  • foxbat88fx
    neeeeeeeeeeeeeeeee!
    gondoltam belépek wot statistics-be kicsit nézelődni!
    és mit látok???? neeeeeeeeeeeeeee!
    neeeeeeeeeeeeeeeeee

nem kilökte onnan az IS-4et ez a buzi tank!
    neeeeeeeeeeeeeeeeee! :DDD
    most ezzel kell együtt élnem :((((
  • rahotep
    Itt a régebbiek már tudják,hogy én szoktam artyval játszani...Nem fényezem,de tudomásul veszem,hogy része a játéknak! Engem is szedett már ki arty 1 lövéssel az IS-8-ból...van ilyen. Az említett pályán egy jó arty pótolhatatlan.Sokszor láttam már olyat,hogy egy kis scout nyerte meg a csatát az első 3 percen belül! Csak annyit csinált,hogy rögtön berohant a zászlóhoz a kő mögé a többiek meg fedezték,hogy senki ne tudjon közel menni hozzá.Az arty középről lövöldözte a sziklát és vége lett a csatának.Ha az arty jó helyre áll be ezt már lehet orvosolni...
  • bornofakone
    vki esetleg aki ért hozzá (én totál hülye vagyok :D), el tudná magyarázni, h tudnám a mostani is-4 skinjét lecserélni a régi (t9-s) is-4 skinjére? :D
  • stoppos
    Nem kapnál semmit, csak annyi lenne, hogy hivatalosan megmagyaráznák:
    Igazából az így volt jó, és azért csináltuk, direkt egyébként, mert (ide képzelj el egy olyan szintű okot, amit csak egy kétéves ki tud találni) és különben is SerB szerint (ide meg képzelj el valami abszolút tapló beszólást, amiből kiderül, hogy akkora nulla IQ-s ügyeskedő bunkó, mint ide lacháza és hogy elég szar egy cég, mert normális helyen ezt az embert a marketingesek már kiherélték volna, de nyilatkozat közelébe tuti nem engnednék)

Valami ilyesmi történne, de próbáld ki. ;)
  • TiborTamas
    Szerinted mennyi bant kapnék, ha hivatalos fórumon nyitnék egy topikot Epic Christmas Mindfuck by WG címen és ezekkel a képekkel bemutatva írnék egy elemzést arról, amire most rájöttünk? :D
  • foxbat88fx
    hát malinovkán ezzel a tankkal csinálni valamit kb. lehetetlen :S
    nagyon gagyi.... itt csak az volt a szerencsém, hogy Himmelsdorf az város :D utcai harcban ér csak valamit :)
    a legnagyobb poén hogy öltem 5-öt és sebeztem 3652-őt ezzel a szarral és 100% hp-m maradt :D:D
    de amúgy egy szép nagy rakás **** ez a tank :( de már csak 6000 tp kell a tiger P-re hál istennek
  • Fefe82
    Artyval naneeee,alap utálat övezi őket,ne fényezd egyiket sem!
    Hazudnék ha azt mondanám nem próbáltam,sőt gwpantherom volt is annó,ki is fejlesztettem asszem a tigert ,de a panthert eladtam már rég,nevettem is amikor 1 is 3 -at oneshotoltam meg ilyesmi,de most ők lövik kia seggem alol egyből a vasat,mostmár baszottul rühellem őket!
    Néha néha megfordul a fejemben bosszuból visszaveszem!
  • rahotep
    Tegnap volt egy nagyon gerinces játékos ilyen tankkal malinovkán bázist védtünk ez az 1500effi feletti játékos ellenség volt.Lassan lemorzsoltuk az ellenséget és egyedül maradt a folyó szakadópartos oldalán a romos templom alatt.Amikor szorult a hurok vízbe hajtott és közölte,hogy nem tudtuk kilőni mert noobok vagyunk...jelzem,hogy a 10sec amíg vízbedöglött elég volt arra,hogy 1x belelőjjek. Érdekes,hogy amikor víz alatt van egy tank akkor csak a szimbóluma látszik és piros sziluett nincs ha rácélzol...
  • Ry0K3N
    Igazából nem tudom mert még úgy stock ahogy van nem volt még lelkierőm menni vele :D
  • rahotep
    El Halluf ütközet mód artyval mindkét oldalon jó lenni,TD-vel a térkép alján,a többivel sehol...
  • foxbat88fx
    fú de mákos vagyok gecc! :D szopom itt a brét VK3001P-vel hogy meglegyen a Tiger P-re a tp... erre megyek vele egy ilyen 3×-et prém nélkül :D
    Győzelem!
    Csata: Himmelsdorf 2013. január 27. 12:57:17
    Jármű: VK 3001 (P)
    Szerzett tapasztalat: 4 596 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    muhahaha még holnap is egy ilyen tripla és megy a kukába ez a szar :D
    fejj de rühellem :D
  • hellokitty92
    Nem semmi, tényleg.:D

Ezzel meg a prémeseket is jobban elijesztik attól, hogy esetleg ne hosszabbítsák meg az előfizut. Nem csalódtam a wg-ben...:D

Más: m41 behozta platoonba a cruiser mk 3-at. T9 csatába kerültek természetesen. (természetesen a t5 artyt mindig oda dobja be az mm, ahogy tapasztalom a hummelben, mivel nincs egy rakat high tier arty, amit berakhatna ilyen csatákba...) A két szardarab ezért gondolta azzal szórakozik, hogy a hummelt és a francia t6 artyt belelökdösték a vízbe. Hogy még véletlenül se legyen esélyünk nyerni.
  • Fefe82
    Na igen főleg amikor az A2 B2 pocícióban a nagy vasak taliznak,és az arty mindenszögbe lyukba belebasz,szinte 2,m2-van ahol el tudod rakni a vasat hogy ne basszon szét a nyomi arty!
  • lammaer
    Na ja, el halluf nekem is a "no 1" a nemszeretem listán.
    Az az igazi "camper's paradise" (esküszöm amikor tölti a pályát, nekem az agyamban coolio nyomatja a zenét), mert ugye frankón belövik a völgyet a kemperek.

Ezért nem értem, hogy a kínai pályát (ami pont az inverze domborzatilag) miért rühellik jobban, hiszen ott pont a hegygerinc akadályozza a nagyon kempereket.
  • rahotep
    Nem bizonyítható urban legend...Nekem is vannak ilyen csaták elég változatos jelenségekkel(nem sebző találatok,mindenhonnan-még a weakspotokról is-pattanó találatok,6lövésből 5 critical 0dmg.,nem találod el 10-ből egyszer se 100 méterről 0,34-es pontossággal 370%-os legénységgel. stb...)
    Sokat vitáztunk már itt erről,de nem bizonyítható...egyszerűen csak nincs olyankor szerencsénk és kész!
  • lammaer
    Hát, ez igy igen fogós kérdés, tankfüggő is. Mondjuk mivel meddel meg scouttal utazok a legtöbbet, főként a nyitott, sok szabad hellyel rendelkező pályákat szeretem, és pl utálom az összes zárt, városi térképet, ahol nincs hely manőverezni és csak nagyon kevés "cső" van ahol menni lehet (aztán harcoljak F2F a top tier heavykkel).

- campirovka assault: ezt védőként és támadóként is igen kedvelem, mindkettőre van viszonylag jól bevált taktikám

- westfieldet kedvelem az alsó, domboldalos-bozótos részen

-steppest a keleti oldalon illetve középen (érdekes módon a jobb oldalát hanyagolni szoktam)

- karelia minden játékmódban :)

- redshiret akkor ha alul vagyunk, mert akkor fel tudok menni az ellenséges domb alá trollkodni
  • Fefe82
    Na igen befolyásol mivel mész!
    No.1->Airfield
    No.2->Siegfied line
    No.3->Himmels
    Def: AMX heavy-vel tuti a dombos városos cucc!
    Az airfield-en meg még TD-vel is igen jó,a többi meg hányinger!
    Az utálat listát nem kéritek ?
    nekem csak egy van :EL HALLUF
  • Tessellia
    Ha más véleményére is kíváncsi vagy akkor itt az enyém:

1. Mines: mert szeretek a középső dombon vitézkedni.
    2. Himmelsdorf: side-scraping taktika + hegyen vitézkedés
    3. Redshire: jól lehet spotterkedni + TD-vel sem utolsó pálya

de nehéz igazából jól dönteni az első három sorsáról mert kedvencek közt van még Fjords, Ruinberg, Ensk, Serene Coast.
  • TiborTamas
    LOL, nem is figyeltem a prém nélkülit, hogy szarul számolta.

Viszont, ha már elemi mateknál tartunk:
    902*2 = 1804
    3137-1804 = 1333 és 1333*1,5 = 2000. Tehát, akinek volt prémje, annak a prém nélküli számolásnál levonta a medálos xp-ből is a prémium részét. Akinek meg nem volt prémje, annak a prémes számolásnál hozzáadta a medálos xp 1,5-szeresét is. Fasza... :D

Gondolom ez a "véletlen" is azt a célt szolgálta, hogy minél nagyobb legyen a különbség a nemprém és prém eredmény között, hátha elcsábul az ember. Mert ugye kinek tűnne ez fel, hogy szarul számol a rendszer?
  • endrodiz
    Én hiszek benne, hogy a meccs már a MM kiosztásnál vagy a "random" kiosztásánál eldől és ha a vesztes oldalra kerülök, tehetek bármit, akkor sem nyerhetek. Ilyenkor fordul elő, hogy kötelharcban 3-szor lövök fullos tigerrel az M4 orrába és csak 1X sebződik, a második két találat 0-ás, holott mindkettőtől meg kellene halnia, cserébe viszont ő mindig sebez és ki is lő 846hp-ról lecsipegetve... Ezt a meccset úgy tűnik el kellett vesztenem :D
  • Destydeme
    Hi Lammi!
    Ha választani kellene melyik 3 pályára mondanád,h a kedvenced?Indok is jöhet.Nem írom le még az én 3 pályám,nehogy befolyásoljalak.
    Más is válaszolhat,érdekelnek a kinek melyik pálya és miért.
  • hellokitty92
    Érdekes...

Vagy: Magyarázat: Neked volt prémed akkor és ilyenkor rosszul írta ki, hogy mennyi járt volna prémmel... :D:D

Kb kitudja mi az igazság, vagy mit változtattak rajta suttyomban... Nálad meg a prém nélkülit számolta rosszul. Lehet, hogy nem adja hozzá.
  • rahotep
    Látom nálad is ott figyel a Churchill VII! Hogy bírod? Nem tudom,hogy fogom túlélni,de azt mondják a Black prince se sokkal jobb.Jelenleg napi duplázó viszonyba vagyok vele,de úgy érzem ez folyamatosan romlik...Nekem olyan gyenge páncél-szar löveg-tetű mozgékonyság érzésem van benne!(nem véletlenül).Akkora szopásnak érzem,hogy visszasírom az AMX 40-et!
  • TiborTamas
    Vissza az egész. Tudtam én, hogy valami WG-s mindfuck lesz itten, mert hülye nem vagyok. :D
    Magyarázat: Neked nem volt prémed akkor és ilyenkor rosszul írta ki, hogy mennyi járt volna prémmel... "Working as intended."

Nekem volt prémem és láthatod, hogy nem járt a medálra is a +50% xp.

• Ry0K3N
    Értelmes egy parasztal futottunk össze. Mikor felhotuk neki mit kéne csinálnia a 100% os E100-ával nekiált visszapofázni.
    Aztán megnéztem a statját.

/faceplam
  • TiborTamas
    Na jó, a 2. pontot benéztem. Megy a matek elhiheted, csak rosszul emlékeztem. :) Az első pont meg akármennyire is hihetetlen, de igaz.
  • rahotep
    ...minden lövést!
  • rahotep
    a testével védett!
  • rahotep
    Hát...nem tudom...én csak egy noob vagyok!
  • TomDantes
    Ilyenkor az a érdekes, hogy a csapat többi tagja mégis mit csinált eközben?
  • TiborTamas
    Elméletileg 15 killel is lehet csatát bukni, úgyhogy ezek még nem is a legdurvábbak :)
  • hellokitty92
    Ám legyen. De lehetetlennek tűnik...
    2. pontban akkor nincs igazad, karácsonykor még ez volt. Általános iskolás szintű matek. 2000+1427 még mindig nem 4427, valahol elveszett egy ezres.:D

• lammaer
    Mindenki kempel a hegyen.... főleg akkor ha tele van artyval a pálya, mivel olyankor egyszerűen nem lehet vitézkdni sehol :)

Egyébként nem ördögtől való az ha a fő damage dealerek a hegyen vannak - különösen a térkép felső részén kezdőknél, mivel onnan a pálya mindkét oldala belőhető, ergó bárhol be tudnak segíteni ha jön a támadás. Olyankor csak annyi van hogy a többiek akik támadnak/spottolnak használjanak fedezéket hogy ne purcanjanak meg túl korán. Persze ha sok arty van, akkor kb mind1.
  • rahotep
    Nekem is volt már néhány 8-10 killes bukott csatám,de nem zavart mert közel annyi xp és kredit jön érte mint a nyertesért.Abba nem ér belegondolni,hogy mennyit kaptam volna ha nyerünk...
  • Tessellia
    én meg múltkor 10killel buktam csatát.. na de sebaj:D