418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #201975 annyira nagynak nem.....
volt már hogy S51-el 4 db-al mentem :D -
Mekkora lámának kell lenni valakinek hogy egy T6-os tankal löszer nélkül induljon csatába? -
TomDantes #201973 Az egyik időnként beírta hogy HAHAHAHA. Tehát akkor nem bot. Amúgyis mi az esély 5 darab bot-ra egy csatában egy oldalon? Mint a lottó ötös..deilyet...nem mozdultak meg. Métert se. -
toma77 #201972 mit nem értesz, drága az üzemanyag... -
Tessellia #201971 rosszul configolt botok:D -
TomDantes #201970 Olyat mutatok hogy beszartok. vagy öt tank a kezdő kört se hagyta el. Ilyet én még nem láttam.
Első képHa jól megnézitek, öten állnak a kezdő pozícióban és nem mozognak!
kicsivel később ugyanott állnak
és a vége
Látható, meg se mozdultak, ott haltak meg a kezdő körben.
Ez mi a tosz volt? Az egyik az 600 effis nagyjából a másik 370-es...de akkor is..ez mi volt? Nem mozognak még a kezdő körből se?
-
Tessellia #201969 a T49 is nagyon fun tank, legalább is én megtartottam annak:) ellenben a helllcattel amivel nem jöttem ki jól.. -
Hassel74 #201968 Már előre rettegek ettől a T49-től, a 76-os pukkancsal. Amilyen fun kis vas volt az M8A1, akkora szopás lesz ez. De kell a Hellcat! 
-
Ytar #201967 az a baj az ilyen autistával, hogy a szájbabaszott prémtankjaival jó eséllyel top tanknak teszi be a MM .. elég mellé egy másik top tank környéki kurwa, és gyakorlatilag lehozhatatlan a meccs. az előbb, amikor összekerültem vele, sikerült a 0 sebzéses köreinek számát gyarapítania a KV-5-ben .. az, hogy nyertünk, csak annak volt köszönhető, hogy az ellen top tank-ja, egy másik tehetség, egy ~500 effes M103 volt, akit egy T71-el karöltve (na jó, egy kis lökéssel Dragon Ridge szirtéről őt is rá kellett vennem, hogy menjen már körbetáncolni, hisz' egyedül van. hála nekem, nem maradt más választása ..) FCM-el aláztuk, ő pedig csak forgott, + az IS-8-asuk sem volt a helyzet magaslatán, amikor nem tudta honnan lövik ..
komolyan, annyira szeretném látni irl is, hogy milyen gyökér lehet ez az odin csávó?! elbeszélgetnék vele arról, hogy mi a kurva anyját élvez a játékban ..
szal' bántsad csak nyugodtan. az ILYEN, aki 2k csata alatt odáig jutott, hogy megnyomja a battle gombot, aztán JÓ ESETBEN 1 lövés után megdöglik, soha nem is fog belejönni .. KÉTEZER CSATA !!
-
robogo81 #201966 Jó,nem akarom bántani,ha ez jön be neki akkor hajrá,talán idővel rájön hogyan tudja jól kezelni a tankjait,akkor meg lett öröm meg bodottá. -
toma77 #201965 A legénység személyes fájlján a módosítók sornak mi értelme? -
Malarki #201964 Ne legyünk igazságtalanok, azért 2000 csata alatt csak összeszedett 280 effet! Majdnem 150-es átlagsebzése van csatánként!
Egyébként itt a jó példa, hogy milyen egyszerű a játék, hiszen egy egysejtű papucsállatka is eredményes tud lenni benne! -
robogo81 #201963 Hát a gyerek hamar megunta t1-2 szintet,azért még kell arany a többi prémtankra,de így sose fog megtanulni játszani,meg csak kárára lesz a csapatnak,vagy tudják kompenzálni vagy lesz@rják,ennyi. -
SzocsA #201962 Erről valaki valamit?
van bent magyar tank is! :D
-
Szpecnyaz #201961 Teljesen ugyan az. De még így is jobban jár vele az ember, mert ingyen megkapjuk, nem úgy mint a ruszkiknál ahol a 85mm-es meggymag köpködővel kell szenvedni. -
atee73 #201960 ja azt gondoltam , raadasul ahogy nezem a 100 mm-es az IDIOT kinai reinkarnacioja -
Szpecnyaz #201959 Ha nem tesz T9be akkor tűrhető. De igazából a D25T+ gold ammó az amivel iszonyat mód hasít. -
atee73 #201958 koszi , meg egy kerdes... 100 mm-es nagyon gaz? mert van annyi freem hogy feltudom rakni a 122-est ,de elmeletileg nem tartana sokaig kihuzni -
Tessellia #201957 erre nincsen egyszerűen szó:D:D -
Ytar #201956 KV-5: 197 csta, 2, azaz KETTŐ kilőtt tank ..
de a T-34 is megvan ám neki: 69 csata, 1 kilőtt tank
a JgTiger 8.8-ról se feledkezzünk el: 7 csata, 0 sebzés !!!
ehhez képest a Löwe-vel egy vadállat, körönként kioszt 218 sebzést !!!!

tényleg .. mi a kurva anyjáért rak egy csapatba a MM ilyenekkel? a fasz kivan!
csak erős idegzetűeknek
-
Ytar #201955 odin623 .. nem is merem linkelni a profilját, mert félő hogy még a fórummotor is kiakad tőle .. ómájgád'
ezt meg kell néznetek! -
Tessellia #201954 most kezdted azt a tankot? mert akkor más a leányzó fekvése.. akkor irány a torony aztán meg ha nincs meg akkor a 75mm-es ágyú ami 150-et üt át. -
Szpecnyaz #201953 Több hp, meg elvileg nehezebb átlőni. Pluszba még kapsz egy jól kinéző géppuskát a tetejére
.
Én feltettem, mert nekem az IS2 grind ilyen fun dolog volt :D. -
Mivel csak ez van ezzel kell használni.
De azért akkor is szánalmas. Számold ki, 5.x míg újra tölt. Közel 1 percig azt sem tudja honnan lövöm..........de tudom én vagyok a béna. :(
-
atee73 #201951 sracok van ertelme szerintetek az is2 re felrakni a fejlesztett tornyot???
merthogy az adatok alapjan egyformak
-
Tessellia #201950 a vk3601h-t nem azzal az ágyúval kell használi.. kivéve ha goldammoról van szó -
Átlagos sebzés 65/165. Tíz átütés 380 hp, az átlag 38. A Tigris rajtam nevetett. Lehet keresnem kell valami más kikapcsolodást mert ez már teljesen szar. :( -
Fefe82 #201948 Ismeretk olyan jó kis hang effeekt vagy mittomén saját nyelvén (nácio függ) módot? -
Szpecnyaz #201947 Company? Esetleg platoon? -
madmanic #201946 nincs valami lehetőség arra, hogy olyan emberekkel rakjon egy csapatba akiknek több agysejtje van egy döglött amőbáénál?
Ez a hétvége kiborít... Ennyi gyépést amennyi ma játszik..
Már a kezdésnél lehet érezni, ha több a debil mint kéne.. Kereszbeáll az amx el és várja, hogy kerülgessék a heavyk.. mert a kreténje másfele akar menni.. -
Megy az e-pénisz növelés... -
TiborTamas #201944 Nem, mert még nem ment 2000+ csatát vele, hogy releváns WN6 ratinget kapjon. :P -
Szpecnyaz #201943 Szóval a WN6 szerint noob lennél vele?
-
rahotep #201942 Matildával álmaim hova nehova és sehovanetovábbja a T4...Tele pirossal...
-
Köszönöm! Való igaz, hogy ehhez azért nagyon kellett, hogy mindkét csapat a megfelelő színvonalú játékosokból álljon, különben sosem érek át Matildával az ellenfél kezdő helyére. Persze az is hozzá tartozik, hogy kegyes volt hozzám az MM és T4 csatában arathattam :) -
rahotep #201940 Gratulálok hozzá! Nekem csak Pascucci's van. Nagy szerencse kell hozzá és buta arty-k.4 közepes képességű arty egy közelükbe merészkedő bármilyen tankot néhány másodperc alatt atomjaira lő.Nekem Hellcat-tel sikerült a három,de azok teljesen buták voltak...Elég lett volna,ha csak az egyik mellémlő,de ezek még akkor is a másik oldalt nézték amikor az egyiket már kiszedtem. -
foxbat88fx #201939 jó, nem azt mondom hogy full béna vagyok :D
tudom hogy jó játékos vagyok, de ez a 2455-ös effi VK3001P-vel csak a sok cap/def pont miatt van :) -
rahotep #201938 Nem kell szerénykedni! Játszottunk már platoon-ba,tudom mit tudsz! -
rahotep #201937 A Tiger-P-t szeretni fogod szerintem,nekem az egyik kedvencem így 200 csata után...már a Tigrist kihúztam vele,a Ferdihez kell 30K xp még és utána összekalapálom a VK-ra is azt a 90K xp-t! Szórakoztató vele játszani és nekem olyan ritkán sérül rajta modul,hogy a legénységen nem a javítás az első skill. -
foxbat88fx #201936 az azért túlzás!!!!!
54 csata 82 kill és meccsenkénti 1161 sebzés nem valami kiemelkedő...
amitől ilyen magas effit adott az az hogy van vele 216 cap pontom és 240 def pont....
ez majdnem 4pont/csata ami nagyon megnyomja