418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Én úgy tudom, hogy - mint minden egyéb adatot - átírtak arra, amit a legénység 100%-ra húzásával ad le a tank. Legalábbis volt egy ilyesféle változtatás, amivel cserélték a régebbi, 100% legénység+venti+csoki kombóra vonatkozókat. -
Ez volt régen, a BIA mennyire szól bele most pasz.
-
rahotep #202013 Ennél úgy tudom összetetteb.A feltüntetett látótávolság minden látótávolság növelő kreditért és aranyért kapható dologgal annyi.Ezt biztos ki lehet számolni. Periszkóp álló járműnél +25%látótáv,de ezt nem tudom,hogy a feltüntetett értéken felül van-e vagy ez is beletartozik+a legénység látótávolság növelő skilljei.Én sem tudom pontosan mi mennyit ad a legénységi skilleknél de azt hiszem,hogy a BIA 5%,Sonar 5%,
Eagle Eye 5%. Ha valaki biztosabban és jobban tudja én is kiváncsian várom! -
zserrbo #202012 Ezt nem hiszem el. Tigrissel 3x lőtték meg a lőszer rekeszemet. Elsőt javítottam rögtö, majd megint kilőtték és végül felrobbantam a harmadiktól. -
toma77 #202011 Arra, vagyok kíváncsi meddig látok el. Mennyire érdemes erre fejleszteni a legénységet, távcsövet, periszkópot szerelni. Mi éri meg, mi nem? -
rahotep #202010 + ugye a legénységnél is ott van erre a megfelelő skill: megelőző karbantartás! -
Kronos79 #202009 Biztos van aki jobban fog tudni segíteni, de azért próbálok. Azt azért nem tudom, hogy arra vagy kiváncsi, hogy te meddig látsz, vagy téged mennyire látnak. Ha ameddig te látsz: a tanknál látható látótávolságot akkor éred el, amikor a legénység 100%-os + venti és azt hiszem csoki kell még. Ha ezek nincsenek, akkor nem tudom, hogy kamatos kamat módjára csökken a távolság, vagy összeadva. A látótávolság növelő kütyükön nincs mit magyarázni. -
rahotep #202008 Én nem veszek annyit,bár minden lelőtt láncra nem is használom a javítókészletet,az oltókészülékből meg azért elég ennyi mert ha esetleg van valami gyúlékony tank akkor inkább rakok rá co2 tartályt mert egy meccsen belül a második kigyulladásnál már bajba lennék... -
zserrbo #202007 Így van. Nekem nagyobb a tartalékom, így elég sok pénzt tartok a cuccokban. Pl 1000 van a 3 alap fogyócikkből, 600 a poroltóból. -
rahotep #202006 Például most is érdemes venni! Én ilyenkor a kis javítókészletből és a kis elsősegélycsomagból veszek 200-200 darabot kis tűzoltókészülékből pedig 100-ra kiegészítem a készletet.Ez 13 tanknál nekem kitart a következő akcióig... -
rahotep #202005 Én mindenre megveszem a (szerintem)rávaló cuccot,de mivel nincs goldom,eladom a tankkal együtt.A Titok: Akkor kell venni amikor féláron van.Mivel féláron tudod eladni nem buksz vele semmit.Az utolsó ilyen akciónál közel 4millát tapsoltam el ventire,töltésgyorsítóra,célzásgyorsítóra.Van olyan is,hogy nincs türelmem megvárni amíg féláron lesz,mert fel akarom rakni a nagyobb tornyot,csövet így meg kell venni rá a fejlesztett felfüggesztést mert a nagyobb "lánctalp" még fényévekre van és megöl idegileg a kis torony vagy löveg ez általába 250k kredit bukta,de egy csomó idegsejted életben marad cserébe és a nagyobb lánc is hamarabb összejön...hát így megy ez kérem szépen! -
zserrbo #202004 Érdemes így vásárolni a boltban akciókor mást is pl fogyócikkeket. -
zserrbo #202003 Én csak akciókkor vásárlok pl felszereléseket inkább többet is a depoban tárolok, míg nem kell. Aztán ha kell eladom a tankkal együtt, amikor már nincs féláron és visszakapom a befektetett árat. -
toma77 #202002 Hol tudom megnézni, kiszámolni hogy mennyi pontosan az aktuális látótávolságom? -
toma77 #202001 Van amit csak aranyért lehet levenni, mint például az említetteket. -
Kronos79 #202000 És jó áruk is van. IS-re olyan fél milla per darab. -
A rammer az töltésgyorsító, a venti az ventilátor, a célzásgyorsító az meg célzásgyorsító. A tankokra rakható felszerelések. Ha egyszer megveszed a tankra, akkor ott marad, amíg le nem veszed. Illetve el nem adod a tankkal együtt (inkább azt ne). -
AMDROBI #201998 Ezek mik:rammer, venti, célzás gyorsító felszerelés.És csak egyszer kell megvenni,vagy minden körön külön fizetni kell érte? -
Az, hogy mazochista, még nem lenne baj. De a hülyesége a pénzével és kitartásával párosulva, többek között az én szabadidős szórakozásomat is elrontja. Tudom, hogy az ilyen képességű (vagy inkább képesség nélküli) játékosok nélkül sokkal kevesebb ellenséget tudnék lelőni meccsenként, de amikor magam mellé kapom őket, akkor azért elkezdek fohászkodni egy effi alapú MM-ért. Mert inkább kapok ki sokszor, szoros meccsen, ahol a jobbak levernek, mint idegeskedjek a térkép használatból is megbukó társaimon. Persze a WG szempontjából én sokkal, de sokkal rosszabb játékos vagyok, mert nem költök rá egy fillért sem, míg az ilyen szubhumánok veszik a sok prémium tankot, hátha azzal majd elérnek valamit. -
Kronos79 #201996 Franc! Csak chatet csinálok a topikból. Robi a lánctalp ugye ki van fejlesztve? Anélkül nem hiszem, hogy felmenne a torony. -
Szpecnyaz #201995 Bírja lánc nélkül is a tornyot, ki tudod számolni. A max teljesítményhez nyilván ki kell fullozni, meg kell rá rammer, venti, célzás gyorsító felszerelés. -
Kronos79 #201994 Free XP-d nincs? A másik kérdésedre a válasz a másik 122-es a D-25T. -
Kronos79 #201993 Még hülyeséget is írok. Szóval tutira kell, hogy legyen 122-ese. A tech tree ezen részén még akkor mentem, amikor nem volt szétbombázva a KV és a KV1-s félreeső ág volt. -
AMDROBI #201992 Mi kell a max teljesítményhez? -
AMDROBI #201991 A 122mm-es megvan még a KV1S-ről,csak tornyot kell fejleszteni.De félek,hogy hiába van meg a torony,akkor meg lánctalp kell mert nem bírja a súlyt. 4000XP kell még a toronyhoz,de
prémiummal is nagyon lassan gyűlik a sok bukott csata miatt... -
Kronos79 #201990 Épp az előbb eszembe jutott nekem is. Lehet, hogy ez jobb lenne. Azt nem tudom, hogy meg van-e neki a KV-1S. Ha van, akkor inkább a te javaslatod a nyerő. -
nem szoktad még meg tőle? :D -
Szpecnyaz #201988 Miért kell a D10T? Kifejleszti a tornyot, azután meg már fel lehet tenni az KV-1Sen kifejlesztett D-2-5T-t. Azzal már majdnem max teljesítményen lehet pörgetni az IS-t. -
zserrbo #201987 Az ilyen állat már mazohista. -
Kronos79 #201986 Ha megnézed az IS fejlesztési fáját, akkor a legfelső sorban van az a 85mm-es ágyú, amit használsz. Ez a D-5T. Ebből lehet fejleszteni két ágyút. A mellette lévő szintén 85-öst és az az alatt lévő 100mm-est. Na ez utóbbi a D10T(alias IDIOT). -
MrGringo #201985 Pénze van, esze nincs! A 12 tankjából 4prémium tank
Csak tudnám mire gyűjt ennyire!?
-
AMDROBI #201984 Ez mi:D10T? -
Kronos79 #201983 Ha egyáltalán nincs lőszer, akkor szokott egy ablakot feldobni, ha rámész a csata gombra, hogy nincs lőszer betárazva. Ha van pár, akkor nem tudom mennyiben állapítanád meg a minimumot? Egyébként nem nagyon értem, hogy a progit miért nehéz úgy átírni, hogy ha be van pipálva a lőszer automatikus újratöltése, akkor ha tornyot, vagy ágyút váltok, legyen már oly kedves és töltse fel a megfelelő lőszerrel. -
Kronos79 #201982 Azt erősen kétlem, hogy 1-2 lövéssel leszedik mind az 1200 HP-dat. Ettől függetlenül próbálj szemből haslemezt lőni azzal a 85-össel, amíg meg nem lesz a D10T! Ezzel már lehet majd operálni meg tornyot fejleszteni. -
robogo81 #201981 Szép,de télleg lehetne valami limit,hogy minimum lőszer nélkül ne engedjen be csatába. -
TiborTamas #201980 Nekem egyszer sikerült. Kb. 1k csatám lehetett, megvettem a VK3601-re a tornyot és nem néztem, hogy levette a lőszert... :) De az a vicc, hogy így is sikerült ölni egyet. Himmelsdorf-ra dobott és vártam amíg fogy a másik csapat, majd középen átmentem cappelni. Találtam egy Grille-t a bázison és nekimentem full speeddel. Bele is halt. -
-
zserrbo #201978 Az ilyesféle miért nem hagyja abba a játékot istenem: low
Komolyan kezd elegem lenni az ilyenekből, lehetne igazán egy opció, ami pl 45% arány alattiakat (és mondjuk több csatája van mint 1-2 ezer) külön teszi a normális játékosoktól. -
AMDROBI #201977 Alap IS-el tier 7-ben semmit se tudok kilőni a 85 mm-es gunnal...Akár hova célzok,semmi...Engem meg 1-2 lövéssel lenulláznak.Hogy van ez minél nagyobb az armor,azt hittem több lövést bírok,de gyengébb mint egy sima KV tank... -
Egy artyba van amikor az is sok 
Volt olyan hogy a SU14-el kettöt löttem egy 8p-es csata alatt. Az egyikkel egy bugristigrist fullrol 0-ra, a másikkal egy odject TD-t fullrol 1hp-ra