418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kisokka
    Engem 15 után eléggé instabillá tud tenni, de lépcsőlegurulás ellen valóban véd.
    Azt viszont nem értem hogy lőttem 800 feletti sebzést egy KV-1S-be, hacsaknem ezek a rugók nyomnak még a hp-hez.
  • foxbat88fx
    és a magyar értelmező kéziszótár sem vált be? :D
  • Rgizda
    Otta +
  • Rgizda
    Délután három ott söri, és nem vált be 18+
  • Rgizda
    Ez a következő ellenfél. :)
  • foxbat88fx
    ha 18+ vagy akkor a sör.... nálam bevált
  • Rgizda
    Na most... http://www.youtube.com/watch?v=0PgF_7J_RfI&feature=player_embedded#t=0s
  • ximix #202048
    A pácél mondhatni fix az átütésed meg random 203 +/-25% azaz 152 és 254 között bármi lehet.
  • kisokka
    Van olyan cucc, ami hozzáad a max hp-hez? A fejlesztett torziós rugók lenne az?
  • endrodiz
    Gyerekek! Valaki árulja már el, hogy miért van az, hogy a Black Prince frontján (152mm) csak jó esetben minden harmadik lövés üt át a Tigris 203mm pent tudó gunjával?
  • QuentinT
    Én marha köszönöm a tippet, ez lehetett a hiba. Az addonokkal való szórakozásnál egy alkalommal megváltoztak a grafikai beállításaim. Például valamiért bekapcsolt a színvakoknak való segítség, én meg csak kamilláztam, hogy talán lebetegedett a videó kártyám? Na akkor ezeket a távolságokat elfelejtettem visszaállítani a maximumra
  • kHares
    Régebben olvastam hogy a pályák gridekre vannak osztva, amolyan kockákra. Ezek 500 méter oldalúak ezért nem látod hiába virít a piros szembe, viszont átlóban nagyobb ezért meg látod néha 660+ méteren is
  • barkov6
    Igazából nem kiemelkedő (csak nekem), de izgi volt!
  • QuentinT
    Hoopppssszzz... magamba szálltam és megkövetek a hülyeségemért mindenkit. Valóban előfordult már többször is, hogy lőttem 500 méternél távolabb lévő célokra. Akkor viszont már tényleg nem értem a dolgot
  • rahotep
    Grafikai beállításoknál a megjelenítés távolságát max-ra állítottad? Az is lehet korlát!
  • rahotep
    Csak összerakjuk!
  • TiborTamas
    Na most jól összekavarjátok egymást... Mindegyikőtök mond részigazságokat, de semelyikőtöknek sem tökéletes az értelmezése. :)
  • rahotep
    Ahogy azt már megjegyezted "az ördög a részletekben": "No theoretical maximum."-----Elméleti maximum nincs!!!
  • QuentinT
    Fene.. ez még lemaradt: És itt jön elő az, hogy számomra érezhető különbség van a binocular-ral felszerelt és az anélkül harcoló járgányaim között, sniperkedésnél.
  • QuentinT
    Na ez a látótávolság az, ami mostanában nem akar - legalábbis nekem - így működni. Például El Halluf-on a szemben lévő hegyoldalon megvilágít nekem egy célt a felderítő, és az a négyzetek alapján hiába van közelebb 500 méternél, mégis csak a térképen látom. Vagy csak én vagyok teljesen idióta és ti tudtok valami trükköt, amire én még nem jöttem rá.
  • toma77
    Az észlelési távolság 445 m, a látótávolságnak nincs határa.

Spotting Range - the game mechanics limitation to spotting, i.e. "lighting up" a target yourself. Maximum is 445m.
    View Range - a tank specific value only used for calculating spotting range, without any relevance of its own. No theoretical maximum.

• ximix #202034
    A részlet annyi, hogy a magyar fordításban oldalt az van írva "Látótávolság" ami helyesebben "Észlelési távolság" lenne.

-A látótávolság mondhatni korlátlan ha spotoltak egy enemit a pálya másik végében és a baráti tankok úgy helyezkednek el, hogy te fogd ezt rádión akkor akár 600 méterre is lövöldözhetsz.
    -Az észlelési távolság ahonnan már észlelhetsz ellenséges tankot,
    de ezt rontják bizonyos tényezők, tank alap camo-ja, bokor ,fa, camo, camo skill, legénységed képzettsége......
  • rahotep
    Egy nagyon nagy szívás ez a tank...Haevynek papír,mednek lassú... Én is szívom a fogam miatta...2 T5-össel keresem meg a kreditet amit ezzel elszórok...
  • QuentinT
    Szerintem az lenne az a bizonyos 445 m. Legalábbis mostanában mintha erre hivatkoznának. Mindenesetre nekem többször is úgy tűnt, ha belül is van a cél az 500 méteres határon (térkép négyzetei alapján), de a saját járművemen nincs meg csak mondjuk 350 méteres látótáv (PzIV), akkor nem tudok rálőni, hiába villantja fel más. Csak a térképen látom, hogy ott van.
  • foxbat88fx
    ez mindig így van :DDDDD
  • rahotep
    Ez tényleg érdekes...A térképen látod,de nem tudod a pályán meglátni és becélozni.Lehet,hogy a max 500méter ez lenne?
  • popey8
    Rohadjon meg az egész game, ahol van. Az előbb csinálok 4167 dmg-t persze kikapunk. Most csinálok 1600-t és igen tripla.
  • TiborTamas
    Akkor nem értelek.
  • zserrbo
    Ez hihetetlen, hogy alig ad kreditet az IS8-nál és tank ász se tudtam lenni több száz csatával vele. Vicc.
  • toma77
    Ezen már túl vagyok, csak hát a részletekben van az ördög.
  • TiborTamas
    Ez kicsit régi... (0.7.3)

Egyébként a Wikiben minden le van írva. (Ha nem tudsz angolul,másold be a linket a google fordítóba)

A WG még egy videót is készített a láthatósági rendszerről, részletesen elmagyarázva mindent.
  • QuentinT
    Tapasztalataim szerint TD-re is kell a látótáv, mert előfordul, hogy hiába mutatják a többiek a célt, amit magadtól nem látnál, sokszor csak a térképen tudod nyomon követni, mert nem tudsz rálőni. Szóval úgy tűnik, hogy a saját látótávodon túl nem tudsz becélozni senkit. Azon belül pedig, csak akkor, ha nincs közöttetek fa,bokor, vagy egyéb átlőhető akadály, illetve valamelyik csapattárs látja helyetted is. Persze lehet, hogy tévedek...
  • popey8
    Miért van az, h egyre több retardált ül Batben? Miért kell egyből a csata elején berohanni az ellen közzé scoutolás címszóval, és sebzés nélkül megdögleni? Ez szerintük hasznára van a csapatnak? Battel annyi sebzést ki lehetne osztani egy kicsit figyelve a pályán történteket. Egyszerűen vicc, ami ebben a játékban folyik. IS-7 is lő 9-et, de csak 1 lövésnyi sebzése van. 5 T10 tankból ez mindjárt 2 mínusz és még csodálkozok, h a csata végén nem tudok kilőni egy tankot közelharcban, mert hátba támadnak és megpusztulok. Az ellen E5-jéről is elmond mindent az, h gold ammoval lövöldözött a hülyéje, de mindig a 45+ fokra beforgatott frontomat lőtte. 1x ütötte csak át az 5-ből és le nem esett volna neki, h az oldalamat lője. Nem beszélve az agyhalott retardált szintén 0 sebzéssel megdöglött JT és IS-8 párosról. Csata elején direkt kiírtam, h mindenki maradjon arty safeben és ne lövesse ki magát velük. Erre az artik csinálnak 7 killt, ráadásul ezen a pályán. Az agyam eldobom komolyan.

• knashh105
  • toma77
    scout-nál egyértelmű mindent erre pakolni, a TD-knél már kérdésesebb, ezért kezdtem el rajta filózni
  • rahotep
    Hülyeséget írtam! mindegy,hogy ál vagy mozog...Binocular nem periscop...
  • rahotep
    Ehhez nem tudok mit hozzáfűzni mert ez álló helyzetű tanknál is több mint 500 méter...Erről nincs infóm...
  • toma77
    Én is ezt hittem, de...

...View range is unlimited...

The maximum possible view range you can currently (v0.7.3) achieve in game is nearly 598.842m with a Patton and 100% Commander and crew having the Brothers in Arms perk, the Commander having 100% Recon skill, the Radio Operator having 100% Situational Awareness skill, the tank having Improved Ventilation and Binoculars equipment installed and using Case of Cola premium consumable.
  • endrodiz
    Arra elég èrzékeny a cica! Ma pl. 1000 körüli hp- ról oneshotolt egy T-34-2 sréhen szemből. Sajnos szinte minden irányból sebezhető az ammorack...
  • rahotep
    ...kimaradt a távcső! Fix(aranyért levehető vagy féláron eladható)felszerelés. +10 látótáv növekedés mozgás közben is,de ha megállsz és van periszkópod akkor a periszkóp működébe lépésekor a távcső 10%-ot elveszted és csak a periszkóp +25%-át kapod.És a legfontosabb a látótáv a bónuszok ellenére sem lehet több 500 méternél.