418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• SzocsA
    az Effinency rating hogy, mikor frissül?
  • MrGringo
    A sajátomat sem mutatja
  • Droughert
    Frissülni fog, nálam már alig van olyan akinek nem számol eff-et.
  • MrGringo
    na kipróbáltam amit írtál és bár én sem hittem benne de működik bakker:-) mondjuk sok embernek semmit sem mutat csak a százalékot hogy hány győztes csatában vettem részt.
  • kHares
    8. vesztes csatám ment le a centurionnal, eddig -46k. Talán még nem is volt ilyenem de a legbosszantóbb hogy folyamatosan top3 vagyok xp-ben. Még zöld emberünk is több van de egyszerűen nem. Nyílván belejátszik hogy rühellem a gépet de könyörgöm ha ott sem vagyok a csatában akkor is meg kéne már nyerniük ennyi próbálkozásból
  • Droughert
    igen
  • MrGringo
    Bero87 és Droughert...köszönöm a segítségeteket, Bero87 megkaptam a privi leveledet de előbb megpróbálom azt a megoldást amit Droughert írt az előbb. ha nem jó akkor jelezni fogom! :-)
  • Bero87
    Droughert hátha nekem is tudsz választ adni!Elméletileg WN csak XVM 1.2.0 stat alatt megy amihez meg 3.3.2+ verzió kell tehát ergo csak a test XVMel megy ugye?
  • Droughert
    Brutális megoldás, de lehet működik: megnyitod az xvm-fileod és az összes c:eff valamint eff makrot lecseréled c:wn és wn macrora. Biztosnági másolat aművelet előtt kötelező :).
    Ha mákod van akkor ezzel át is írtad, ha mégsem működni akkor vissza rakod a régit.
  • MrGringo
    Neked is köszi szépen! Ezeket már nagyjából ismertem hogy mit és hogyan kell az xvm-en beállítgatni. Viszont még mindig fingom sincs hogy az xvm-ből hogyan tudok wn-6-os számlálót varázsolni! Mindegy, majd személyesen megkérdem valami haveromtól skyp-on mert úgy látom hogy vagy én kérdezem kinaiul hogy mit akarok vagy túl nagyot kérek! Köszi mindenkinek hogy próbált segíteni!
  • Droughert
    Avg dmg elvileg már van benne, amit tankra lebontva tudsz megjeleníteni, bár nekem legutóbb még nem működött, mindenkinél 0-ás érték volt. Vagy én szúrtam el valamit, vagy nem működik rendesen a macro.
  • ximix #202204
    Na tessék átnézni a kulturált beszélgetés alappillére :)

http://mnytud.arts.klte.hu/szleng/szl_kut/06katszl/katszl2.pdf

A nagy XVM csatához meg csak annyit elég volna szerintem ha kiírná az adott tankkal mennyi az átlag xp-je natur.
  • Bero87
    Gringo van egy elég hasznos tutti kis yvm editor oktató magyarul!Ha ebbe bele lesel tutti menni fog! http://www.youtube.com/watch?v=5QGruG73NxE
    Én is innen kezdtem el már elég jó kis konfigom van!Ebbe úgy modosíthatsz ahogy csak akarsz!Bátorság kitartás és menni fog!Egy dolgot javaslok ha modósítasz benne valamit mentsd és próbáld ki!Mert ha nem próbálod ki és sok mindent átírsz nem fogsz rájönni miért nem jó éppen!
  • MrGringo
    Értem hogy mit írtál, köszönöm szépen, rendes vagy :-) de sajnos azért nyekergek itt hogy hogyan kell megcsinálni mert ezekhez az átírogatós moddolós dolgokhoz teljesen sötét vagyok sajnos:-) szégyellem de sajnos így van! Úgyhogy értékelem a segítséget, de fogalmam sincs ezek után sem hogy pontosan mit is kell csinálni! Ha valaki esetleg szájba rágósan leírná hogy mit hova kell írni, kattintani s.t.b. akkor az segítene! Köszi! Tudom hogy problémás vagyok ilyen téren de ez van sajna! Bocsi!
  • Bero87
    Sziasztok!És a 3.3.2 test2 verzió müködik jó már? mert olvastam a 1.2.0 ba hogy "Version for XVM 3.3.2+
    XVM Stat - program for in-game players rating in XVM mod" tehát gondolom ti is ezt használjátok már!
  • patchaou
    De így is csak egy értelmesebb játékos tudja felhúzni, egy 4k csatás 600 effis hiába is próbálkozna trükkel húzni az effijét :)
  • Droughert
    Pl. a readme fileban is benne van, hogy mit kell használnod, ha az új wn6-os formulát szeretnéd látni (c:eff helyett c:wn, eff helyett pedig wn)
  • MrGringo
    Hali! :-) Szóval már műxik ez a WN-6-os számláló? Valaki leirná akkor mit és hogyan kell átírni hogy menjen? Vagy ha valahol le van írva akkor mondjátok már meg hol találom meg okés? Köszi!
  • Maala
    Az effivel pedig pont ez a baj, hogy pedomaciskodva is össze tud hozni már egy átlagos játékos is jó effit vele...

A WN-6 ezt úgy negálja, hogy effektíve amit alacsony tierű tankkal mész, azt is úgy veszi, mintha 6-os tierű tankkal mennéd. (Elég durván fogalmazva, elrettentve a pedomacikat. :D)
  • patchaou
    Tegnap aktiváltam újra prémet, így nekiültem egy kicsit a kilenceseimnek is, és két csatában is volt aki hangot adott a meglepődésének amikor normális statot mutatott az xvm az E75 mellett :D
  • Maala
    Ez biztos így van, nem tudom, nem foglalkoztatott sosem a lövedékek mélyreható vizsgálata, bár amikor olvastam a típusokról a két ünnep közti cikkben, foglalkozásból adódóan (vegyész) elgondolkodtam, mégis milyen anyagokat használhatnak az ilyen lövedékekben.

Ettől még a játékban shell van, amit lehet gránátnak, és lövedéknek is fordítani. Csak erre akartam utalni. Az természetes, hogy a működési elv alapján különböztetjük meg az elnevezéseket.
  • Szpecnyaz
    Valami mérőszám kell. Mindenki tudni akarja hogy mekkora a farka :D.
  • Gunslinger
    Na igen, szvsz semmiféle szubjektív formula nem kéne, elég lenne kiírni a win ratiot, átlag tier-t, a csaták számát és jó napot. Ha magas a csaták száma és az átlag tier, na meg a WR is mondjuk 55% felett van, akkor abból már lehet következtetni, hogy nem t1-2-ben pedofilkodva tornászta össze a statját és jó játékos lehet.
  • Szpecnyaz
    Csak hogy a capért kb lófasz pénzt XP-t se kapsz. Mellesleg irritáló hogy Te csak azért kaparod ki a forró gesztenyét, hogy pár rohadt camper, aki semmit se csinált az beállhasson foglalni. Elkúrva ezzel annak a pár embernek a körét aki még be tudna gyűjteni némi sebzést és fraget.
  • vajakos21
    T50 re akció van? 10-10 mindkét oldalon+ leopárd és elcamx.Meg 2-2 arty
  • stoppos
    Hörrr. :)

Akkor elkúrhattam valamit, mert azt próbáltam. Na, berakom altra és megnézem.
  • Maala
    c:eff helyett c:wn, vazze. :D

Nekem is csak szombat óta mutatja az értékemet, azóta csatánként 5-10 embernek nincs a 30ból... Viszonylag jó, a személyes WR meg addig segít. :)
  • Schundi
    Nem egészen értem ezt a nagy cap - ellenességet. A játéknak a győzelem a célja, és a cap egy lehetőség győzni.
  • Szpecnyaz
    Ha van valami tankod amivel kiemelkedően játszol, azt kell sokat nyomni és megy fel az eff is. Bár hozzá kell tenni hogy az alap eff formula szerint leginkább cappel lehet növelni. Ha ahhoz nincs gyomrod, akkor várj amíg elterjed a WN formula.
  • stoppos
    Átírtam, csak ugye alig valakinél működött. De akkor azt az idő majd megoldja.
    A színezésre nem jöttem rá, hogy mit kell átírni.
  • Maala
    Eddig is működött, csak át kell írni. Aztán ahogy a szerver frissül (kedden, szombaton), majd lassan elérhetőek lesznek az emberek értékei...
  • Oddball29
    A "shot" amiben nincs robbanóanyag, "shell" meg amiben van.
  • SzocsA
    Hát én is ebben reménykedtem először hogy összteljesítményt számolnak!
    De nem akar felfelé menni egy pontot sem!
    most néztem meg a statiszikát külön tankonkét és van egy csomó tank aminek ilyen 200, 250, 500, effje van! amx 40 meg az a francia td 4 es vagy 5ös! tök lassúak meg nem is mentem velük sokat!
    meglátjuk
    bár így kicsit csalóka lehet ez az effi dolog!
  • Gunslinger
    OFF

Magyar terminológia szerint ha jól tudom gránát amiben van robbanóanyag, lövedék ami kizárólag a kinetikai energiájával pusztít.
    Az hogy angolul, németül, stb. hogy hívják tökre irreleváns, minden nemzet a saját hadi terminológiáját használja, jogilag is lehetnek eltérések, lásd magyar jogrendszerben a lőszer-töltény közti különbségeket, amiket egy amcsi lehet meg sem értene, ugyanúgy van az amcsiknak egy olyan hogy rocket és missile, ami magyarul mindkettő rakéta, pedig nem ugyanaz a kettő, mert a rocket kizárólag nem irányított lehet, magyarul ezt meg legfeljebb körülírni tudjuk, hogy "nem irányított rakéta".
  • Schundi
    Esetleg lehet még lövedék.
  • stoppos
    Nade működik-e az xvm-ben a számolás már?
  • stoppos
    Van apgolyó, meg hegolyó, meg góddolyó.
  • Jacktor
    WN6 - Az új XVM formuláról nagyjából...
  • QuentinT
    Magyar magyar szerint pedig malac Egyébként lőszer (akár osztott, akár egyesített), bár a gránát megnevezés is széles körben használt. De tölténynek semmiképpen nem hívjuk... és nem csak szerintem.
  • Maala
    Brit angol szerint gránát, amerikai angol szerint lövedék.