418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• hellokitty92
    Niiice! I like! Ezek szerint gondolom letettek a 2. heavy ágról...

• Axon
    Na eddig 9 menetből 9-et buktam.
  • patchaou
    A minap kb 14 pixel látszott ki egy ~350 méterre álló szökőkút (vagy mi) mögött foglaló elc amxből, amit az ISU bl-10-el kaptam ki :) Szóval nincs lehetetlen.
  • Skyline0021
    a 8.4-es teszt szerver kb. mikor fog indulni szerintetek?
  • Lezuziuszsc
    Az álcát azé gondoltam me vannak kulcs pozik (bokrok) azt onnan sasolni jó dolog de igazad van mozogni többet kell szal akor legyen annak prioritása , nagyon kössz
    más
    isu 152 bl 10el lövésznek raktam olyan skillt h kritikus sebzés a modulon több lesz ugye akor nem fogom többx be..opni a 0 sezésű lövéseket meg h lejön a lánc de az is 0ás sebzés ???
  • Droughert
    Hát ehhez Lammaernek is lesz 1-2 szava szerintem, passzív scout nem olyan rossz, és neki pl. nem árt egy háló.
  • ratgab
    Offroad driving is must have. Esetleg ha másra már nem tudsz rakni jöhet a mozgás közbeni pontosabb célzás is (TD-k, arty-k ellen jól jöhet).
  • ratgab
    Igazából scoutnak elég sokat kell mozogni. Szerintem a camo (ahogy az álcaháló is, mert az tudtommal,csak álló jármű esetén ér valamit, scouttal meg nem tanácsos állni vagy ha állsz, akkor is pontosan tudják hol vagy) ide aztán totál fölösleges. Legalábbis nem tudom mozgás közben ér-e ez valamit egyáltalán.

Én személy szerint tuti, hogy a legoptimálisabb felderítéshez szükséges dolgokat raknám rá: látótávnövelés, rádió hatótáv,+2 másodperc spot, lánctalp erősítés se hülyeség.
  • Lezuziuszsc
    Sziasztok
    Kéne 1 kis help :)
    Szeretnék megtanulni scoutal nyomulni pl.: T50, T50-2
    Milyen skilleket ajánlotok hozzá és persze sorrendben ha lehet ? pl.: 1. camo allin v. bia bár sztem a 6érzék az naon kell és 2.jára a többi vacak ( mondjuk rádiós h messzebblásson v 2 másodpecig mutassa +ba , parnacsnoknak a 2%+látótáv ) lényeg a lényeg h kamoval kezdjek v a "kis vackokkal" ? ;)meg persze a modulok bár azt sejtem h a távcsó , álcaháló meg talán erősebb lánctalp me állandóan azt látom h jön a kis nyomi full gázzal és 1 jó 2cmeres bukkanón má előre integethet a láncának én meg örülök ha eltalálom röhögőgörcs közben :)v inkább valami mást csattintsak rá ?? Előre is kösz .
  • Random_
    Ma reggel hiába léptem be a játékba... :( csupa béna csapattárs vagy szar pálya ahol inkább a halálba rohantam.
  • Schundi
    Átnézegettem ezt a WN6 formulát. Mivel a sebzést és a killt egyaránt erősen preferálja, ezért a következő sírás tárgya a killstealek növekedése meg a sok goldammos lövés lesz.
    Szóval lehet,hogy emögött az új formula mögött a WG áll, mert így a sok epenisz - lóbáló most majd goldammozni fog, hogy biztosan többet sebezzen. Egyébként legalább az artik eff-je is erősen nőni fog ezután...
  • stoppos
    Ó, ezt le kell fordítani. :) Heniál....
  • Schundi
    most van ezen a fórumon kb 5* ez a videó az elmúlt 24 órában... :-)
  • Imrusssss
    Oroszoknál....
  • csoszi87
    Nem egyszer volt már olyan, hogy 3an sebeztünk 1000 felett, a többiek 1 maximum 2 lövést vittek be, és lehoztuk.
    Mondjuk az a 3 sebzett vagy 10000et.
  • madmanic
    *nagyon
  • madmanic
    nagyon gyors, elég nagy tűzgyorsasága van, és ha nem nagyon a lista elején vagy, mondjuk ez első ötben, nagyszerűen lehet vele gyűjtögetni..

Én nagyon szeretem, néha megyek vele egy kört :)
  • Schundi
    Egyszer volt ilyen nekem. Igaz , nem Hetzerrel, de SU-100 TD-vel. Malinovkán lőttem egy T-50-re aki a pusztán rohangált, de nem találtam el. Ellenben sikerült átlőnöm a szemközti romok ablakain, és kilőnöm egy ott kempelő (igaz, már kissé megviselt) KV - 1S tankot. Hogy mit keresett az Malinovkán a házak mögött, ne kérdezzétek...:-)

Szóval vannak ilyen fatális véletlenek.
  • Ry0K3N
    Témába illő :D
  • Ry0K3N
    Ebben a játékba már olyan dolgokat beadott a "random" isten hogy ott nincs olyan dolog hogy lehetetlen :D
    Főleg hetzerrel is volt pár olyan találatom hogy na azért lőjünk rá igaz csak egy kis része látszik de most mit tehetünk. Erre telibeverem ráadásul át is üti :D
    Szóval bármi megeshet.
    A csalás azért lehetetlen mert a szerver számol mindent ami a történik a játékba nem pedig a kliens.
  • atee73
    ez az olvasd el
  • atee73
    a legtobszor a lathatosagi rendszerbol(+radio hatotav,es spot rendszer) adodo anomaliakbol gondolnak sokan csalasra , ha egy kicsit visszaolvasol tibor tamas irt egy nagyszeru leirast ezzel kapcsolatosan
  • técsé2
    Semmi gond, én is azért hagytam aba a CoD-ot meg a Bf1942-t , mert ki nem állom a csalókat. Ezt elég durván meg is mondtam az egyik adminnak, aki a főcsaló volt, erre ki lettem tiltva, majd egy másik által fel lett oldava a ban, de többé nem megyek ezen játékok közelébe, mert az ilyen hurkagyurkák teljesen megölik a játékot. Szerencsére a WoT eddig nem ilyen, csak itt is előfordulnak ritkán furcsa dolgok, de ezt foghatjuk a randomistenre ahogy valaki itt írta :)
  • popey8
    Most tanulmányoztam át. Érdekes. Az IS-7-re ráférne egy kis buff. Ahhoz képest, h szovjet neki a legalacsonyabbak az "adatai". Majd szólok már WG-nek, h WR alapján buffot kéne neki adni
  • ximix #202311
    Régen anno volt egy akkoriban még sok adat a játékosok gépén tárolódott és valami jótét lélek a lövedékek nyomvonalát átfestette és több másodpercig láthatóvá vált így nem lehetett elbújni, a Wg-s fiúk kivették a nyomjelzést majd pár hónapig molyoltak vele, majd visszakaptuk átdolgozva + bizonyos dolgokat már nem a felhasználok gépén tárolnak.
  • ximix #202310
    A játék könyvtárába fogja elmenteni őket automatikusan "replays" mappába, ahol úgy tudod visszanézni őket hogy kilépsz a játékból majd megkeresed a megfelelő visszajátszást dupla klikk és már indul is.
    - gyorsítani vagy lassítani a fel-le nyilakkal
    - előre és visszaugrani a jobbra-balra nyilakkal
    - független kamera nézet kapcsolása bal egérgomb
    ...
  • Pongyi
    CoD2-ből jövök, tele volt csalóval. Utána CoD4-eztem, tele volt csalóval. NFS World, tele csalóval. Aztán itt megkérdezi vki h van-e hack ehhez a játékhoz... Azonnan beindult a régi reflex, de már belátom h félreértettem:) Elnézést técsé2:)
  • Pongyi
    Értem ám h mit akarsz mondani, csak én már a csalás szótól is a plafonon vagyok egyből, annyira útálom:)
  • Murlo91
    hát nagyon jó vodka kell hozzá. Hogy hozzá tudj férni a szerverekhez, de persze miniden lehetséges. de nem jellemző a játékra tudtommal.
  • Master91
    Random isten hatalma :D :D
  • técsé2
    Egyébként ha más játékban lehetséges a hack, akkor nem tudom ebben miért nem volna az, csak ez érdekelt.
  • técsé2
    Volt egy gyanus szituácio, konkrétan egy hetzer menet közben kiltőtt a 10,5 cm-essel kb 300 méterről miközben kb95%-os fedezékbe voltam egy tank roncs mögött. Ezt akartam visszanézni, mert én is nagyon sokat hetzerezek és tudom hogy az ilyen lövés szinte lehetetlen.
    Neked Murlo meg köszi, megtaláltam.
  • Murlo91
    Márhogy az olyanok akik megkérdezték fórumon, hogy van e hack? De mindegy hagyjuk, csak azt akartam jelezni, hogy nem feltétlen azzal a szándékkal tette, mint amire gondolsz.
  • Pongyi
    De nekimegyek mert az ilyenek b@szták tönkre az NFS World-öt! A beteleportálós meg 1500-al száguldó pöcsfejek.
  • Pongyi
    Azt már nem akartam hozzátenni h qrva anyázni:)
  • Pongyi
    De így kéne nem?:D
  • Murlo91
    na ez a másik
  • Master91
    " Ide tisztességes játékosok járnak, beszélgetni, tapasztalatokat megosztani, tanácsot adni,"

Ezen iszonyat hangosan felnevettem :D :D
  • popey8
    Ne piszkáljátok már szegényt. Nem csalni akar (sztem). Tanuljatok meg értelmezni is az olvasás mellett. Azért kérdezte a visszajátszást (is), mert csalásra gyanakszik az egyik ellentől. Jól gondolom técsé?
  • Murlo91
    szerintem a hozzászólásából inkább arra lehet következtetni-vissza akar nézni valamit- hogy másnál gyanakszik erre. nem kell egyből nekimenni. persze lehet tévedek.