418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
zatyj #202375 :) eventekkor alátalában hétvégén fent szoktunk lenni hajnalig is de én még 24-26 ezernél több embert nem láttam, átlogolok eu szerverre és sírva fakadok mikor meglátom a külömbséget, remélem majd behozzák hogy lehessen váltani. Mellesleg olvasgattam kicsit visszább nálunk ritka a szerver kiesés gondolom itt masszivan meghatározza a játékosok száma is. -
stoppos #202374 Lehet nem akkor játszik, amikor az usa keleti partján is csak hajnal fél hét van. :) -
zatyj #202373 Én általában topp tierekkel megyek, de mikor elkezdek 1-2 ágat húzni max pár nap alatt 7-8 ig simán el lehet jutni és ugyis bele rak ... de kis tierbe annyira nem jellemező. Artykkal csinálja ezt mi vártunk már 15 percet is ... és 20 nál kiírta váltsak más tankra, szinte lemartam magam. -
fityusz #202372 Értem, gondolom csak nagy tierben van ez, én eleve nem megyek tizes tankal, csak néha funságból, amúgy van egy ismerősöm baluone a néven ő is az usa szerveren van fenn, asszem pont a ti klánotokban, ő még nem említette ezt a jelenséget. -
zatyj #202371 Ooo... nagyon sok van nálunk ilyen ezért is van az h lekorlátozódnak a csapatok olyan mértékben h meglátnak 1-2 klánt tudják annyi a mecsnek. -
Ha bekerülnék egy ilyen csatába, szerintem alt+F4 után törölném az egész játékot. -
zatyj #202369 Valami hasonloról beszélek -
Valahogy át kéne cuccolni arra a szervere :D -
Usa szerveren megoldották az arty kérdést:) Akir artyzik azt berakja olyan csatába ahol összesen 4 arty van mindkét oldalon, de más tank nincs, esetleg még egy scout. (most ugyanazt írtam le amit Ő) -
zatyj #202366 Szóval az amerikai szerveren lényegesen kevesebben vannak mikor mi vagyunk fent 15-18 ezren vannak ... nagyon leszűkűl a kőr és ugye h most meghúzát az artykat eléggé hanyagolják, illetve kis tierben tolják, ez által nincs nagy tier így nem tud az mm berakni több artyt ezért össze ömleszti ami van és gyakori a 4v4,5v5, ... stb -
fityusz #202365 Ezt nem értem: "de 2-3 percet mindig várok ha artyzni szeretnék és akkro berek egy 4v4 mecsbe ... ahol vagy mind artyk vagyunk v 1 socut és kész." -
Én egyszer egy promó kódot aktiváltam .com-on. Aztán pár nap értetlenkedés a supporttal és azóta is kallódik valahol egy prémtank, 750 gold és 3 nap prémium :D -
zatyj #202363 :) még anno mikor kijött a játék akkor regisztráltam oda és még akkoriban nem ajánlotta fel ha .com címre mentél hogy szépen húzzál a .eu szerverre és ott maradtam ... annak most lesz ápr. 16-án két éve és azóta össze szedtem ezt azt :) -
Szóval véletlenül sem Na (North amerika) De így már legalább tudom mire gondoltál :) -
zatyj #202361 EN - amerikai ... -
Az En szerver alatt mit értesz? Arról még nem hallottam. -
stoppos #202359 Viola.
Olyan lett, amilyen, de érdemes a magyarításra. -
stoppos #202358 Most, hogy így belegondoltam, én is fent felejtettem az E50M-en. :) Még a panterről jöttek a legények, oda jó volt. -
Többet ér a camo, mint az off-road drive. -
hjt #202356 Bakker ez a Tigris mekkora szopás ezzel a fos rövid 88-assal. Rosszabb mint az IS volt ( mondjuk ott megvolt a D-10T a KV-3-ról). Egyszerűen semmit nem sebez a Tierjében még golddal is csak ritkán üt át :( De már "csak" 6000 xp a hosszú 88-as azt meg kibírom valahogy.
-
zatyj #202355 Nem érzem h tudnak artyban már újjat mutatni nagy malör volt ez a bat. is de már kicsit leunták az emberek, én En szerveren játszom de 2-3 percet mindig várok ha artyzni szeretnék és akkro berek egy 4v4 mecsbe ... ahol vagy mind artyk vagyunk v 1 socut és kész. -
Lezuziuszsc #202354 ezt nem értem -
fityusz #202353 Ejnye letörlődött a windows amíg nem voltál otthon? -
fityusz #202352 Akkor jöhetnének a kínai meg a brit artyk! :D -
Lezuziuszsc #202351 jaj ne mááááááá :D:D
hazaérek 1ből DELETE :)

-
stoppos #202350 De. :) Szerintem azt max kis sebzésű, gyakran lövő ágyúra érdemes. -
Lezuziuszsc #202349 humm köszi, sztem lemásolom a tiedét , tetszik, bár lehet a sofőrnek elöbb offroad lesz mint camo.
lenne még 1 égető kérdésem isu bl10ről, beraktam a lövészenk a "nagyobb esély a kritikus találtra " v mi a pimplimet , ugyi ezzel nem magamat szivatom, h mégtöbb 0ás lövésem lesz meg hasonlók (AP-vel persze)?? -
annyi a német tank, mint a szemét! a többi ágat is kicsit bővítsék!
-
fityusz #202347 Pedig én a német td-ket vártam :( -
hjt #202346 Hali.
Az M36 Jackson/Slugger milyen gép ?
Mi az ajánlott felszerelés rá (venti/álcaháló/távcső ?)
-
Szerintem mozgás közben is nagyon fontos a camo. Nekem elsőre 6. érzék többinek camo van rajta. Másodiknak parancsnoknak camo, lövésznek pillanatkép, vezetőnek off road, töltőnek javítás. Majd ha lehet a 2. skilleket cserélem biára.
Emellett van, coated otics, binocular és venti. Poroltó helyett végsebesség kioldó. Vannak olyan pályák ahol passzívan jobban lehet spotolni oda jó a bino. -
Lezuziuszsc #202344 azt láttam , mókás :)
rajta leszek -
Schundi #202343 Na, jönnek britt TD-k? Ez jó hír :-) -
stoppos #202342 A ruszkik hívták a kis kaliberű ágyúkat kopogtatónak. -
Renegade #202341 tanuld pe a pályákat, mert amióta ilyen dimbes-dombos lett majd mind+fizika, azóta remekül tudod szivatni magadat, ahogy egy kis ugrató után elhagyod a láncod -
Én bogyónak, vagy skulónak hívom :D -
Lezuziuszsc #202339 6.érzéket fogom 1.re meg a mozgást a sofőrnek ,többi camo. 2. designated meg recon majd a többit korigálom h passzivnak meg aktivnak is tudjam használni
köszi a helpet ;)
remélem jó lesz és fun :), majd kiderül. -
Mentol #202338 Kronos79, Adjunktus: köszi! Akkor ezentúl csak PCT csúzligolyót viszek a csatákba (bocs, de nekem a töltény szó jobban tetszik, mint az összes többi, amit itt írtak). -
hellokitty92 #202337 Vannak azért még érdekes hírek:
- T-50-2 will be replaced in 0.8.6 (not totally 100 percent), according to Evily, first comes British TDs, then German meds, then British arty, it is confirmed the devs don't to put out too many tanks at once
- the new German med branch will start with VK3002DB (SS: as planned previously)
- tier 10 arties will come until the end of summer
- Japanese tanks don't have priority atm, so that's until the end of the year
- Japanese hightier tanks are "rolling coastal defense fortresses", they had tanks planned with 150mm, 200mm, 280mm guns
- T23 will most likely become a tier 6-7 premium tank
- in order for a ban to be considered, the player has to collect 5 report tickets -
Renegade #202336 ha aktív scoutot választasz (t50-2,AMX-ek) akkor minden olyan ami a mozgékonyságodat javítja (clutch, ride) a prioritás
ha passzív vagy, akkor a hatodik érzék a prio) esetleg az eagle eye, hogy bepötyögd (időd ugye van rá) a többieknek, hogy pl elszált az is7 ágyúja
persze kell még a látótáv növelés, meg a designated target is