418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szpecnyaz
    KV-1S, IS, IS7. Mindet simán ki lehet gyújtani szemből. Az ammo rackelésről meg inkább nem is beszélek.
  • zatyj
    Ruszki nem gyúl szemből legalább nekem sosem volt egyedüli tank ami égett rendesen eleinte az az is-3 volt többivel nem volt gondom nagyon.
  • Destydeme
    Hi.Akkor ezt módosíthatják..."A többinek sincs páncélja"
    Ma már a gold világában ez a tény semmit nem ér.
    (Amikor Sand Riveren a Jagdtigerem átlövik szemből hull downban,akkor már nem kell beszélni armor-ról 250mm)
    A vk3001H ahogy nézem viszont mozgékony a 3601 nem annyira,ezért írtam,h mi a baj vele és a p-vel is.
    Igaz én jobban szeretem a mozgékony tankokat..Med,franciák.
  • stoppos
    Ruszki tankoknál nem emlékszem, hogy szemből lőve, kigyulladtam volna. Ellenben az összes némettel igen, aminek elöl van a váltója.
  • Szpecnyaz
    Ez tényleg probléma vele, de pl a legtöbb ruszki tankkal is simán eljátszható ez. De azt leszámítva mozgékony, pörgős kis masina. A 3001P-nél mindenképpen jobb, bár annyira nem jó mint egy Cromwell.
  • zatyj
    Még egy másik is :)
  • zatyj
    Itt volt egy régebbi mecsem a bat. el nagyon szeretem bár nem jelenteném ki h jobb a t62a nál de szerintem vetekedik vele.
  • hjt
    Passz, nekem még nem volt, én csak a FAQ-ból idéztem.
  • stoppos
    Nem az volt a baj a VK-kal, hogy szemből is kigyulladtak úton-útfélen? Az egy 3601-et kivéve?
  • Sunsetjoy
    Tiboru írásait újraolvasni szoktam:)
  • Szpecnyaz
    A Betcsetnek van 60mm-es páncélja T10ben. Ha ő megél belőle akkor szerintem egy T6 meden is oké. Vagy ott a Cromwell, ha jól emlékszek akkor neki is annyi van, mégis az egyik legjobb tank per pill. Szóval még mindig nem értem mi a probléma az kevés páncéllal ha van mellette mozgékonyság.
  • stoppos
    OFF
    A djatlov incidenst is olvasd el, érdemes. :)
    /OFF
  • zatyj
    Nagyon Bat Chatillon 25tpárti vagyok neki sincs páncélja de valami állat dolog amit le lehet vele művelni.
  • Sunsetjoy
    Egy nagyon hosszú írás,hogy miért is rossz a Patton tank a WOT-ban :)
    Nyugi, csak poén, de épp olvasgatom. Patton halála...
  • hjt
    Nem kell, de az 50 mm az azért vicces :)
  • hjt
    Tulajdonképpen minden viszi a Tier 3-as top ágyúktól felfelé. Nem túl jó kilátások :)
  • Szpecnyaz
    Egy mednek miért kell erős páncélzat ha mozgékony?
  • Tessellia
    elírtam, az 51mm az valójában 60mm, de még az is kevés ugye.
  • hjt
    Köszi, gondolkodom a megvételén tehát akkor tipikus TD sniper módban használatos.
  • Tessellia
    a frontpáncél amit írnak róla, hogy 114mm, na az ne tévesszen meg, csak egész kicsit részen akkora a páncéja, frontjának az alja egész pontosan, a teteje ugyanúgy 51mm. Igazából azon a tankon egyedül a 90mm-es ágyú a jó, de az viszont nagyon. picit lassúcska, de kibirható. közömbösen érzek az iránt a tank iránt.
  • Sunsetjoy
    Csak a tankok száma növekedett, de nem lettek többen, ugye?
  • hjt
    FAQ : VK3001(H)

Szerző: Attiska

Német Tier 6 besorolási közepes harckocsi. Ez az a tank, ami semmire sem jó, még teljesen kifejlesztve sem. A három Tier 6 VK közül messze a leggyengébb. Páncélzata szinte nincs, minden átüti, a saját osztályában is elégtelen a védelme.
  • davidbog
    Ah, elképesztő mekkora egy nulla ez az IS-2. Nálam elérte azt, hogy a tier 7 heavyk közt a legutolsó. Még az AMX M4-et is sokkal jobbnak tartom. Másfél éve játszottam az orosz IS-el már nem nagyon emlékszem rá, de gondolom az is ilyen okádék.
  • hjt
    M36 Jackson senkinek nincs/volt ?
    Tapasztalatok, vélemény érdekelne.
  • Destydeme
    Ezekkel a vk3001 H és P tankokkal mi a baj?
    Nekem van 3601 és tök jó,viszont a másik kettő agilisabb ezért gondolkozom,h 1x unatkozom valamelyiket megveszem.
  • stoppos
    Ráadásul mit linkeltél.. Teeeeee.
  • hjt
    Addig nem sokat fogsz sebezni :)
  • Attiska
    Ajánlom figyelmedbe a 3001(H)-t, ha még nem ismered. Megvettem becsületből, hogy az is legyen már elit, 30 meccs után, amint elitté vált, adtam el.
  • Tessellia
    hajrá hajrá;)
  • foxbat88fx
    na megvan a Tiger P :) jöhet a fejlesztése o.O
    VK3001P nem volt rossz, de nem szerettem xD
    64 csata 107 kill 61% WR 3 Top gun....(2378 effi LOL) így lett meg a Tiger P :D féltem tőle nagyon hogy szar lesz, de egész türhető... persze azonnal eladtam mint a huzat pedig nagy gyűjtögető vagyok xD

na remélem a Tiger P zsír lesz fullosan :) csak talp kell meg torony :D
  • Sunsetjoy
    Hehe, hsz-linknek hitte a fórummotor a számot... és visszamentünk az időben:)
  • Sunsetjoy
    Nagyon úgy tűnik, hogy nem bírják. Mióta az átlag/top játékosszám 140.000 körül van, elég gyakori, legutóbb 170.000 körül, hogy kaput.

Nem pár frissítéssel ezelőtt volt valamilyen szerverszétosztás vagy mi, amióta a verziószám mellett ilyen #354 szám van? Vagy az teljesen más?
    Vagy az a ruszki szétosztással keverem?
  • zatyj
    Egyetértek, sokkal jobban örvendenké 10 pályának mind havonta új tank ágaknak ...
  • Tessellia
    A világ legnagyobb hülyeségei közt tartom számon ezt a játékmódot..
  • hjt
    Tiszta BF lesz a végén :(
  • zatyj
    Itt van egy pár régebbi képem :)
  • hjt
    Meg is találtam a Wikin :
    Garage Battle

Teams of 5, with respawns from other tanks in your garage. Prior to battle you select up to 5 of your tanks, when you die in battle you respawn in the next tank on your list.

Status: in development.
  • zatyj
    Van egy ismerősöm elég jól informálódik a témában, ez arról fog szólni hogy ha bemész egy meccsbe és kihalsz akkor kiléphetsz és hasonló tierben vissza mehetsz. Ezzel én nem egészen értek egyet de majd meglátjuk mi lesz belőle.
  • hjt
    "Garage battle" vajon mi lesz ez?
  • stoppos
    the closest new mode is the garage battle, needs a lot of re-balancing