418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szpecnyaz #202415 KV-1S, IS, IS7. Mindet simán ki lehet gyújtani szemből. Az ammo rackelésről meg inkább nem is beszélek. -
zatyj #202414 Ruszki nem gyúl szemből legalább nekem sosem volt egyedüli tank ami égett rendesen eleinte az az is-3 volt többivel nem volt gondom nagyon. -
Destydeme #202413 Hi.Akkor ezt módosíthatják..."A többinek sincs páncélja"
Ma már a gold világában ez a tény semmit nem ér.
(Amikor Sand Riveren a Jagdtigerem átlövik szemből hull downban,akkor már nem kell beszélni armor-ról 250mm)
A vk3001H ahogy nézem viszont mozgékony a 3601 nem annyira,ezért írtam,h mi a baj vele és a p-vel is.
Igaz én jobban szeretem a mozgékony tankokat..Med,franciák. -
stoppos #202412 Ruszki tankoknál nem emlékszem, hogy szemből lőve, kigyulladtam volna. Ellenben az összes némettel igen, aminek elöl van a váltója. -
Szpecnyaz #202411 Ez tényleg probléma vele, de pl a legtöbb ruszki tankkal is simán eljátszható ez. De azt leszámítva mozgékony, pörgős kis masina. A 3001P-nél mindenképpen jobb, bár annyira nem jó mint egy Cromwell. -
zatyj #202410 Még egy másik is :) -
zatyj #202409 Itt volt egy régebbi mecsem a bat. el nagyon szeretem bár nem jelenteném ki h jobb a t62a nál de szerintem vetekedik vele. -
hjt #202408 Passz, nekem még nem volt, én csak a FAQ-ból idéztem. -
stoppos #202407 Nem az volt a baj a VK-kal, hogy szemből is kigyulladtak úton-útfélen? Az egy 3601-et kivéve? -
Tiboru írásait újraolvasni szoktam:) -
Szpecnyaz #202405 A Betcsetnek van 60mm-es páncélja T10ben. Ha ő megél belőle akkor szerintem egy T6 meden is oké. Vagy ott a Cromwell, ha jól emlékszek akkor neki is annyi van, mégis az egyik legjobb tank per pill. Szóval még mindig nem értem mi a probléma az kevés páncéllal ha van mellette mozgékonyság. -
stoppos #202404 OFF
A djatlov incidenst is olvasd el, érdemes. :)
/OFF -
zatyj #202403 Nagyon Bat Chatillon 25tpárti vagyok neki sincs páncélja de valami állat dolog amit le lehet vele művelni. -
Egy nagyon hosszú írás,hogy miért is rossz a Patton tank a WOT-ban :)
Nyugi, csak poén, de épp olvasgatom. Patton halála... -
hjt #202401 Nem kell, de az 50 mm az azért vicces :) -
hjt #202400 Tulajdonképpen minden viszi a Tier 3-as top ágyúktól felfelé. Nem túl jó kilátások :)
-
Szpecnyaz #202399 Egy mednek miért kell erős páncélzat ha mozgékony? -
Tessellia #202398 elírtam, az 51mm az valójában 60mm, de még az is kevés ugye. -
hjt #202397 Köszi, gondolkodom a megvételén tehát akkor tipikus TD sniper módban használatos.
-
Tessellia #202396 a frontpáncél amit írnak róla, hogy 114mm, na az ne tévesszen meg, csak egész kicsit részen akkora a páncéja, frontjának az alja egész pontosan, a teteje ugyanúgy 51mm. Igazából azon a tankon egyedül a 90mm-es ágyú a jó, de az viszont nagyon. picit lassúcska, de kibirható. közömbösen érzek az iránt a tank iránt. -
Csak a tankok száma növekedett, de nem lettek többen, ugye? -
hjt #202394 FAQ : VK3001(H)
Szerző: Attiska
Német Tier 6 besorolási közepes harckocsi. Ez az a tank, ami semmire sem jó, még teljesen kifejlesztve sem. A három Tier 6 VK közül messze a leggyengébb. Páncélzata szinte nincs, minden átüti, a saját osztályában is elégtelen a védelme. -
davidbog #202393 Ah, elképesztő mekkora egy nulla ez az IS-2. Nálam elérte azt, hogy a tier 7 heavyk közt a legutolsó. Még az AMX M4-et is sokkal jobbnak tartom. Másfél éve játszottam az orosz IS-el már nem nagyon emlékszem rá, de gondolom az is ilyen okádék. -
hjt #202392 M36 Jackson senkinek nincs/volt ?
Tapasztalatok, vélemény érdekelne.
-
Destydeme #202391 Ezekkel a vk3001 H és P tankokkal mi a baj?
Nekem van 3601 és tök jó,viszont a másik kettő agilisabb ezért gondolkozom,h 1x unatkozom valamelyiket megveszem. -
stoppos #202390 Ráadásul mit linkeltél.. Teeeeee.
-
hjt #202389 Addig nem sokat fogsz sebezni :) -
Attiska #202388 Ajánlom figyelmedbe a 3001(H)-t, ha még nem ismered.
Megvettem becsületből, hogy az is legyen már elit, 30 meccs után, amint elitté vált, adtam el.
-
Tessellia #202387 hajrá hajrá;) -
foxbat88fx #202386 na megvan a Tiger P :) jöhet a fejlesztése o.O
VK3001P nem volt rossz, de nem szerettem xD
64 csata 107 kill 61% WR 3 Top gun....(2378 effi LOL) így lett meg a Tiger P :D féltem tőle nagyon hogy szar lesz, de egész türhető... persze azonnal eladtam mint a huzat pedig nagy gyűjtögető vagyok xD
na remélem a Tiger P zsír lesz fullosan :) csak talp kell meg torony :D -
Hehe, hsz-linknek hitte a fórummotor a számot... és visszamentünk az időben:) -
Nagyon úgy tűnik, hogy nem bírják. Mióta az átlag/top játékosszám 140.000 körül van, elég gyakori, legutóbb 170.000 körül, hogy kaput.
Nem pár frissítéssel ezelőtt volt valamilyen szerverszétosztás vagy mi, amióta a verziószám mellett ilyen #354 szám van? Vagy az teljesen más?
Vagy az a ruszki szétosztással keverem? -
zatyj #202383 Egyetértek, sokkal jobban örvendenké 10 pályának mind havonta új tank ágaknak ... -
Tessellia #202382 A világ legnagyobb hülyeségei közt tartom számon ezt a játékmódot.. -
hjt #202381 Tiszta BF lesz a végén :(
-
zatyj #202380 Itt van egy pár régebbi képem :) -
hjt #202379 Meg is találtam a Wikin :
Garage Battle
Teams of 5, with respawns from other tanks in your garage. Prior to battle you select up to 5 of your tanks, when you die in battle you respawn in the next tank on your list.
Status: in development. -
zatyj #202378 Van egy ismerősöm elég jól informálódik a témában, ez arról fog szólni hogy ha bemész egy meccsbe és kihalsz akkor kiléphetsz és hasonló tierben vissza mehetsz. Ezzel én nem egészen értek egyet de majd meglátjuk mi lesz belőle. -
hjt #202377 "Garage battle" vajon mi lesz ez? -
stoppos #202376 the closest new mode is the garage battle, needs a lot of re-balancing