418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Schundi #202455 Akkor szoktam rá, amikor a WoW-ban a 150+ alkalommal 1%-on wipeoltunk Ragnaroson, és eltörött a billentyűzetem... -
Szpecnyaz #202454 A gold nem egyenlő az APCR-el. Lehet bármilyen lövedék típus. Gondolom még újonc vagy. -
R3nton #202453 ennyire jó lesz az a waffentróger e-100? Úhy várja mindenki ezt a német TD-t, mint a messiást:P :D:D Nem csak TD-vel lehet ám játszani :D:D WASD gombokkal lehet mozogni is:P :D:D -
Szpecnyaz #202452 Tessék, ezek vannak.
-
hjt #202451 Ja így Ok a Gold = ACPR -el. -
MrGringo #202450 Fura dolgokat mutat a mai nap ez az új xvm
Ahol totál vereséget jósol, mondjuk ad nekünk 5%-ot vagy 15%-ot max ott úgy elvertük az ellent hogy csak pislogott, ahol meg 95%-os nyerési esélyt jósol nekünk mi kaptunk ki olyan szinten hogy mi pislogtunk!
Érdekes...
-
Szpecnyaz #202449 Hát én nem vágom hogy ezt honnan szedted, de nem is létezik ilyen lövedék. Ez sima High-Explosive (HE), nem pedig HEAT, amit "gold" ammo névvel illetünk. -
foxbat88fx #202448 ha minden idegeskedésem alkalmából le kellene vele nyomnom 10-10 bicepszet jobb meg bal karra akkor akkora bicepszem lenne már mint egy lónak xD -
foxbat88fx #202447 naja, az nekem is jó lenne :D
habár hely az nincs, meg súlyzóm sem XD
a vascső jó mert kurva nehéz, de sok helyet is foglal -
Schundi #202446 Nekem ott van a gép mellett a kedvenc 18 kg - súlyzóm. Minden meccse elött a 30 sec alatt nyomok pár bicepszet, vagy guggolást. Így ideges sem vagyok, tankozok is, meg az edzés is megvan...
-
hjt #202445 Characteristics
High Explosive Anti-Tank (HEAT) Type
122 Caliber (mm)
46-76 Armor penetration
349-581 Damage
2,49 Fragments scatter
Used in guns
122 mm D-25TA, 122 mm 37-122JT, 122 mm D-25T -
Mercuryo #202444 Többen is megfigyeltük mostanában, hogy amikor vesztésre kezd állni a csapat (ami jelentsen olyan 4-5 kill külömbséget) a játék elrendezi, hogy abszolút veszítsétek is el. Mire gondolok? Penetration, de nincs Damage, vagy teljesen ráfókuszálsz a célpontra és 3x egymás után félrelősz és így tovább, így esélyed nincs megfordítani az állást. Hozzáteszem, hogy ez az észlelés megfigyelhető természetesen akkor is, ha éppen te vagy a nyertes csapatban. 4-5 kill különbségeknél sorra gyullasztod ki az ellenséget, pattannak le rólad a lövedékek....Ha eddig nem tűnt fel figyeljétek meg és játszatok ebben a tudatban. És hogy mindez miért jó? Na ezt írjátok le nekem....mert nem tudom. -
Szpecnyaz #202443 Ja, esélyes, de legalább gyorsan haladok :D. Inkább farmolok pluszba mint hogy szívjak egy tankkal.
hjt: Igen, rosszul értelmezed. -
Szpecnyaz #202442 Sőt, ha nem lenne annyira minuszos a dolog, akkor a 110en is csak a D25T-t használnám. Pont most tettem fel a 100mm-es gunt, még nem próbáltam ki hogy milyen. Eddig a D25T-vel ezt tudtam produkálni.
-
hjt #202441 Lehet én értelmezem rosszul, de a HEAT az a Repeszromboló gránát, 46-76 mm közötti átütéssel ? És azzal alázol T9-eseket is ? -
Oddball29 #202440 Ezért nincs neked sose kredited. -
Szpecnyaz #202439 Nekem IS2nél inkább az ammo rack volt veszélyes. Bár volt pár alkalom amikor égtem is. A gunjával viszont nem értem mi a problémád. Ha HEAT-el használod akkor messze a legjobb a tierjében. Még a 110-en is iszonyat jól használható. Lazán alázok vele bármit T8ig, még esetleg a T9 tankokat is. -
stoppos #202438 Ezen konteoztam magamban kicsit, amikor megláttam. Pont akkor történik, amikor az xvm-ben kicserélik a számítási módszert. :) -
hjt #202437 Úgy látom megint lesz nagy cap-pelés -
hjt #202436
-
Renegade #202435 na ezt nem is szoktam érteni, szerintem lengyelre úgy fordították a fallow me-t: hogy a tank aki megy előtted és megvéd -
foxbat88fx #202434 Asszem nem nagyon erőltetem én ma a wot-ot.... inkább valami single player kell :D
kipörgetem inkább Hitman Absolution-t legnehezebb módban..... -.-" -
stoppos #202433 Le kell tiltani a csetet a francba. Akkor nem lóg bele a sebzés kiírásba és nem kell azt átrakni máshova. :)
A cseten úgysem történik randomban semmi értelmes. -
zatyj #202432 Bíztató de én most is azt mondom ezt nézzétek meg :) -
Oddball29 #202431 Attiskát nem az eszéért szeretjük, a 3001H nálam a legjobban bevált német 6-os. -
hjt #202430 Vagy amikor az 1 K csatás 500 Effis tankos kattint rád hogy kövesd :) -
davidbog #202429 Ne is mondd, pont ez az egyik fő problémám az IS-2-vel is. (A másik az ócska lövegei.) Ez is már legalább 5-ször gyulladt ki szemből. Meg még legalább ennyiszer oldal/hátulról jött találattól. Pedig egy ideje már a jobbik, 12%-os motor van benne. Tiszta KV-3. Állítom ez a két harckocsim többször gyulladt ki mint az összes többi együttvéve. Sok KV-1S-el találkozok, ezeket könnyű kigyújtani, igaz nem szemből, hanem oldalról. Ugyanez igaz volt a Type 58-asomra is, motortér találat és jó eséllyel már égett is.
Az IS-7, IS-3 viszont egyszer se gyulladt ki szemből. Ammo racket néha kaptak, de elég ritkán (mondjuk se perk nincs a legénységnek se wet ammo). IS-4/8-al meg nem is megyek, nem tudom azokkal mi a helyzet. ST-I jól bírja, ritkán gyullad ki és emlékeim szerint a KV-4-el se volt ilyen pronlémám. -
Mercuryo #202428 Az se jobb, amikor 1-2 ezer körrel rendelkező nem is tudom mik, megmondják, hogy mit KELLETT volna csinálni...., hogy ne az első 2 perc után ne 6:0 legyen az állás, és adja a javaslatokat míg bent vagy és, ha nem azt csinálod, akkor anyázik.... -
foxbat88fx #202427 az sajna el :/ de most nincs is kedvem inni
van fél liter alma meg fél liter körte pálinkám...
de tegnap is lecsúszott fél liter alma favágás közben, szóval ma nincs kedvem inni :D -
hjt #202426 Szerintem a tegnapi pálinka utóhatása :D
-
Elvonási tünetek?:) -
stoppos #202424 Elfogyott a sör, vagy mi?
-
foxbat88fx #202423 nem a sebzéssel van gond... hanem a sok barom idiótával!
mentem 6 vereséget zsinorban... olyan ideges lettem, mindenkit elküldtem a kurva édes anyjába, aztán kimentem az udvarra és hógolyóval szétdobáltam mindent utánna meg egy 30kg-os marha vastagfalú vascsővel súlyzóztam egyet.... na most már lenyugodtam!
fú bazdmeg hogy felbaszott agyilag a sok kis nyomorék... és még ő kezd el pampogni amikor a top tier tankok kevesebb xp-t csinálnak mint én stock Tiger P-vel -.-" -
stoppos #202422 Ammo rack az igen. Azt kaptam bőven a ruszki tankban. Viszont az ellen ott az ammo rack védelem perkben is és felszerelésben is. Elég jelentősen javít a dolgon. -
Szpecnyaz #202421 Nekem elég sokszor összejött már. Az is megesett hogy engem gyújtottak ki szemből. Bár ez inkább régebben volt jellemző. Szóval szerintem a német tankok még mindig jobban állnak ilyen téren mint a ruszkik. Ha más nem, akkor ők legalább nem robbannak egy lövéstől. -
másnál is csinál olyat a 8.3as kliens ,hogy kilépek a játékból majd újra elindítja magát...?
(vista) -
hellokitty92 #202419 Lakeville t8 csata. 3 perc alatt vesztettünk. Zárójelben leírom a sebzéseket a csapatomtól.
is(248), is2(512), is3(481), isu(400), jpz4(0), jp(328), kv1s(840), kv2(717), jumbo(609), su100m1(401), t150(0), t44(0), type62(142), vk45a(329)
Lenyomtam 2205 sebzést t34-el, majd körbevettek. -
zatyj #202418 Én inkább németekkel szívtam ami folyamatosan égett. -
zatyj #202417 Is-7 el még szemből egyszer nem gyútottak ki, de akkor lehet én állok mindig rosszul ha nem jön össze nekik :) -
Szpecnyaz #202416 Oldalról meg méginkább, a teljes KV és IS széria úgy ég mint a forradalom fáklyája :). Az ammo rackjük is szintén simán robbantható.