418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• zatyj
    Maus vs E4
  • Master91
    Asszem ide is illik:

• Droughert
    Tegnap este volt egy érdekes csatám D.maxxal. Csapat elhalt, a francia fürdőkáddal S-35CA maradtunk ketten védeni, ekkor még volt az ellenfélnél 2full hp-s KV1s-M6-Stug+ a lesebzett VK meg a crusader.
    Ez lett belőle, úgy hogy az utolsó KV1s-t az utolsó lövedékkel lőttem ki(nagyon sok mellélövés után..), ha még jön a crusader akkor simán nyerik, de szerencsére ő bevédte a bázisukat :), így egy senkinek nem jó draw-ot tudtam kihozni a dologból.
    Volt egy necces pont, mikor az M6 kilőtte a motoromat és szép lassan kezdtem kigurulni a bokorból, de szerencsére addig a kv1s töltött.

• Oddball29
    Utolsó csatám vele... De meggyötört ez a nyavalyás. Standard acc.

Victory!
    Battle: Widepark 2013. január 30. 1:04:10
    Vehicle: T69
    Experience received: 3 248 (x2 for the first victory each day)
    Credits received: 41 342
    Battle Achievements: Pool's Medal, Pascucci's Medal, Top Gun, Defender
  • Solten
    Nyilvan ha olvasnal hivatalos forumot ott talalkoznal par lag temaval foglalkozo topikkal. Ja de az sg-n nem emlitettek, tehat minden rendben van. Btw, a netem tokeletes amiota elofizettem ra az o2-nel, ha mar igy erdeklodsz. De mivel virkirnek epp fasza Magyarorszagrol, akkor fel Europanal van a hiba. Szemet ruszkik.
  • R3nton
    lomha a t32???? Biztos azért a t32 az ultimate verseny tank tier8ban. Amúgy t32 vagy is3. T32 szolid gun, jól szűkül nagyon jó dpm, éppen elegendő átütéssel. Mobilis, iszonyat brutál toronypáncélzat, nagyon sok helyen szinte megsemmisíthetetlen a tank, ha úgy állsz be vele és nem tud odalőni az arty.
  • magyi76
    sziasztok hol talalok orosz hangot a jatekhoz?
    googlival probalkozok de nem sok sikerrel...biztos van valaki nalam ugyesebbb
  • TiborTamas
    Ez sem használt neki. Mind1, majd elindítom a letöltést, ha megyek aludni. Aztán holnap újratelepítem. Köszönöm a segítséget azért.
  • Tessellia
    laptopon igen:)

telepítsed újra a directx-et, ez már csak olyan vésztartalék, bajod nem származhat belőle.. ha ezután is néma marad akkor passz, mert kifogytam az ötletekből sajnálom:/
  • TiborTamas
    Nem jött be ez sem :S

Nekem amúgy felbontás ugyanaz, mint neked, a többi meg teljesen minimum. Gondolom te is laptopon játszol :)
  • endrodiz
    Hmm T29-t szerettem, bár azt biztos mindenki... :) IS nem kedvencem. néha tudok jó kört menni vele, de elég hektikus. Bár ez inkább rám igaz. :) Tigrist szerettem is meg nem is. Kocka, alig pattan róla valami, még beforgatás ellenére sem, állandó ammo rack sérülés... stb. KV3 nekem bejött, bár nagy részét még tierVI korában húztam OP tankként, bár a TierVII-re váltást sem szenvedtem meg, bár akkor már javában fullos volt... Na majd átgondolom.
  • Tessellia
    hm.. az is meglehet, hogy ahogy összeomlott úgymond a játék elállítódott minden grafikai beállítás és ezmiatt nem indul ezt azért gondolom, hogy hiba forrása lehet mert volt már itt olyan egyén akinek a grafbeállítások miatt nem indult a játék. grafbeállítást külsőleg win7 esetén C:\Users\felh.neved\AppData\Roaming\wargaming.net\WorldOfTanks preferences.xml dokumentumban lehet.

ez az én grafbeállításon, közel teljesen minimum, de próbának megteszi:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    <entry>
    <label> RENDER_PIPELINE </label>
    <activeOption> 1 </activeOption>
    </entry>
    <entry>
    <label> SHADOWS_QUALITY </label>
    <activeOption> 4 </activeOption>
    </entry>
    <entry>
    <label> DECALS_QUALITY </label>
    </entry>
    <entry>
    <label> LIGHTING_QUALITY </label>
    </entry>
    <entry>
    <label> SHADER_VERSION_CAP </label>
    <activeOption> 0 </activeOption>
    </entry>
    <entry>
    <label> TEXTURE_QUALITY </label>
    <activeOption> 2 </activeOption>
    </entry>
    <entry>
    <label> MORPH_VERTICES </label>
    </entry>
    <entry>
    <label> WEB_SETTINGS </label>
    </entry>
    <entry>
    <label> TERRAIN_QUALITY </label>
    </entry>
    <entry>
    <label> SPEEDTREE_QUALITY </label>
    <activeOption> 3 </activeOption>
    </entry>
    <entry>
    <label> WATER_QUALITY </label>
    </entry>
    <entry>
    <label> FOOT_PRINTS </label>
    </entry>
    <entry>
    <label> FAR_PLANE </label>
    </entry>
    <entry>
    <label> FLORA_QUALITY </label>
    </entry>
    <entry>
    <label> OBJECT_LOD </label>
    </entry>
    <entry>
    <label> VEHICLE_DUST_ENABLED </label>
    </entry>
    <entry>
    <label> VEHICLE_TRACES_ENABLED </label>
    </entry>
    <entry>
    <label> SMOKE_ENABLED </label>
    </entry>
    <entry>
    <label> SNIPER_MODE_EFFECTS_QUALITY </label>
    </entry>
    <entry>
    <label> EFFECTS_QUALITY </label>
    </entry>
    <entry>
    <label> SNIPER_MODE_GRASS_ENABLED </label>
    </entry>
    <entry>
    <label> SNIPER_MODE_SWINGING_ENABLED </label>
    </entry>
    <entry>
    <label> POST_PROCESSING_QUALITY </label>
    </entry>
    <ParticlSystemNoRenderGroup> 65535 </ParticlSystemNoRenderGroup>
    </graphicsPreferences>
    <devicePreferences>
    <adapterOrdinal> 0 </adapterOrdinal>
    <windowed> false </windowed>
    <waitVSync> true </waitVSync>
    <customAAMode> 0 </customAAMode>
    <tripleBuffering> true </tripleBuffering>
    <multisamplingType> 0 </multisamplingType>
    <multisamplingQuality> 0 </multisamplingQuality>
    <aspectRatio> 1.778646 </aspectRatio>
    <gammaCorrection> 1.000000 </gammaCorrection>
    <useAlternateFrameTimer> false </useAlternateFrameTimer>
    <textureQualityMemoryBlock> 3000 </textureQualityMemoryBlock>
    <windowedWidth> 1024 </windowedWidth>
    <windowedHeight> 768 </windowedHeight>
    <fullscreenWidth> 1366 </fullscreenWidth>
    <fullscreenHeight> 768 </fullscreenHeight>

felbontást az utolsó sorokban a te általad használtra írd át, ha esetleg megváltozott volna.
  • TiborTamas
    Próbáltam, se launcherrel, sem az exe-vel nem jó. Ugyanazt csinálja. Abban a txt-ben meg ugyanaz van, mint a log.bak-ban.
  • Tessellia
    és ha anélkül indítod? mindent ki kell próbálni:), van még egy sima WOTLauncher.txt azt is meg lehetne csekkolni
  • TiborTamas
    Nem ír semmi errort, de nem is szoktam Launcherrel indítani, csak az xvm-stattal.
  • foxbat88fx
    T32 lomha, közepes páncélzat, közelre való (könnyű kimaxolni)
    KV-4 lomha, iszonyat páncélzat, nagyon jó gun (szívás a kimaxolása)
    KT viszonylag mobilos, jó páncélzat, jó gun, (könnyű kimaxolni)
    IS-3 mobilis, közepes páncélzat, pontatlan gun inkább közelre való... fullos gun-ig szívás :D

T32őt nem ajánlom... KV-4, IS-3, KT zsír tank... neked kell tudni mi fekszik neked
  • Tessellia
    WOTLauncher.log.bak ezt nyissad meg jegyzettömbbel ott nem ír valamilyen hibaokot?
  • Tessellia
    én arra tippelek, hogy vagy valamilyen reg. bejegyzés sérült meg vagy valamelyik játékfájl. egyébként van valahol szerintem crashlog a wotban ott meg lehetne nézni mi nem tetszik neki.
  • TiborTamas
    Pont az újratelepítést szeretném elkerülni... :)
    Nincs letöltve a full kliens és sokáig tart a letöltés.
  • Tessellia
    á ezt csak a mai nap csalódásai miatt mondod:)
  • endrodiz
    NNNa, szóval. Eddig csak max Tier VII tankjaim voltak. De. Már ki van fejlesztve a T32, a KV-4 és most ez:

Researched:
    PzKpfw VIB Tiger II researched. Undistributed experience spent: 78000. Free Experience spent: 0.

És kb 10K Exp kell még az IS-3-hoz. De lóvém csak egy VIII-as tankra lesz... :)
    Na, de melyikre is legyen?
  • Tessellia
    telepítsed újra a játékot, jobb ötletem nincs, valami összekutyulódhatott a nem helyes leállítás miatt a játékban
  • TiborTamas
    Egy kis segítségre lenne szükségem.

Az előbb megnyitottam egy replayt, bezártam a töltőképernyőnél a játékot, mert nem jót nyitottam meg és elindítottam egy másikat. Ekkor kaptam egy kékhalált apc_index_mismatch felirattal és a gép újraindult. Most pedig nem tudom elindítani a játékot, mert indításkor elsötétül a kép kb. 2 másodpercre, majd kilép. (Újabb újraindítást is próbáltam, nem segített.)
    Valami tipp? :/
  • foxbat88fx
    a mai wot-os napomra nem létezik szó....
    talán azzal kifejezhető hogy a jó k*va anyám is jobban játszik....
    hihetetlen, életem legrosszabb wot-os napja volt zárt béta óta!!!!
    ráadásul 3 nap cahtbant kaptam, 30 vereség kb 5 győzelemmel, átlagsebzés valahol 400 és 300 között lehet... tegnap eljutottam 999 mesterlövész medálig, na mondom majd ma megcsinálom az 1000.-et... de még egy sniper medált se kaptam :S kegyetlen elment az egész szartól a kedvem!
    alig várom már a tavaszt és itthagyom ezt a sok fasszopó semmire kellő low effis gecit :) nah xD
  • Kubukli
    Ma esti napihülye' rovat a teljesség igénye nélkül.
    [IMG][/IMG]
  • Trentaro
    majd en kialtok fel ha a zasszony megtalalja a hozzaszolasomat... :)
    mindegy, kicsit topicba illobb, tudom semmi kulonos, csak en mar jovok visszafele amikor a tobbiek meg errefele jonnek :)

• Szpecnyaz
    A feministák most egy emberként kiáltanak fel :D.
  • Trentaro
    igaz... nem tudna mosogatni... :)
  • Murlo91
    a facebook, total megöli a wotot nálam. nincs egy acélos netem..de akkor is. ha tank megy irányíthatatlanul a semmibe, tom hogy asszony fellépett.
  • Szpecnyaz
    Egy női kéz túl értékes, szóval inkább laptop :D.
  • Trentaro
    francba, ezaz...
    amikor wot-ozok a csaj a sajat laptopjan ugykodik...
    gondolom facebookon irja a ti baratnoiteknek, hogy csajok, DDoS indul a wot szerverre es lesz szex.. :)
    de most a laptopjat torjem ossze, vagy a kezet? (megannyi kerdes...) :)

• stoppos
    Videjókártyában ugrál fel-le az áram, azér van...
  • virkir
    Nyilván nem nálad van a hiba hiszen itt is mindenki a laggolásra panaszkodik.
    Ja nem.
    Nálam is hibátlanul ment tegnap is meg ma is. De tuti azok a mockoszszemét ruszkik... basszák meg.
  • stoppos
    Type t-34-gyel állandóan el hallufra rakott encounterbe. Mondom jó, átszerellek távcsőre meg álcahálóra. Himmelsdorf....
  • lexlutor
    tenyleg konnyen elkapja az indulat az embert egy szar szeria utan, de tenyleg akkor erdemes elgondolkodni egy tankon ha teljesen ki van fejlesztve es 100% a legenyseg. mire odaig atjutsz raerzel majd a beforgatasra, es fejlesztett toronnyal, top agyuval kicsit lassu de igazan szeretheto joszag lesz. kitartas addig is!
  • ximix #202540
    :)) míg te WoT-ozol asszony meg stikában hackeli a WoT szerver :) most már tudjuk miért nincs szeró hétvégén
  • Toweliee
    Én is utáltam, kimaxolás + kb 100-150 csata volt mire ráéreztem (minden lehetőséget kipróbáltam a mapokon, rájöttem a beforgatós trükkre stb), szóval ne türelmetlenkedj, jó lesz!
  • Trentaro
    Szerverek...
    Persze, szep is lenne ha a csucsidore optimalizalnak oket, de az csak kidobott penz.
    Alltalaban birjak szepen, ha agyon terhelik oket meg atmennek tervezett karbantartasba (5 informatikus co2 oltoval fujja oket).
    Megis miert lenne nekik biznisz egy olyan szerver park amit hetente csak 1 orara tudnak fullra kihasznalni.

a titok annyi, amikor leall a cucc szolok az asszonynak, hogy vetkozzon, mindenki jol jar... :)
  • Mydgard
    Jo, visszaterunk, addig szenvedek vele. :-)
  • marchizor
    miért nem került kiosztásra a sniper medál?