418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ez kegyetlen jó! :D:D -
Renegade #202772 ja meg még egy:
holnap uninstallálom, tényleg/komoly szenvedélybeteg -
Renegade #202771 hát ez szvsz amolyan honnan nézed dolog, mindenre rá lehet húzni:
pro/kontra
2000k az effim én vagyak az isten/beképzelt fasz
csal az MM/tudatlan köcsög
a WG belenyul/összeesküvés mániás, egyébként meg és ha igen?
az artykkal igenis nehéz játszani/még ahhoz is gyáva, hogy hvybe űljön
a WR, effi nem jelent semmit/túl hülye, ahhoz hogy észre vegye, hogy béna
retardált siemka faszkalapok/ideje keresni egy terapeutát
Na, mindenki magára ismer? :-) -
foxbat88fx #202770 még mindig Lance Armstrong -
Szunya #202769 Tiszteletre méltó az az elszántság, amit 4K loltrakit eredményez. 3 pályát fejből nyom, a többi huszonvalahány meg smafu... de valóban t7-től felfelé már komoly, ha valaki unicum -
foxbat88fx #202768 hahaha :DDD melik vót azaz" alkoholistA??? -
Szunya #202767 Jogos, 2 pont -
-
Én azt várom ,hogy mikor tisztul meg ez a fórum, hogy mikor jött egy hír vagy akármi azt beszéltük ki, nem pedig azt hogy megint milyen plecsnit szedett össze, vagy pedig valami kis tankjával a statisztikájába lekörözött egy nagyobb tankot....meh.
Néha én, de látok másoktól is fontosabb QA bejegyzéseket az oroszoktól, kb 1-2 komment van itt rá.
Inkább szagolja a nép annak az 1-2 embernek a fingját ,aki elrittyenti magát valami szuper plecsnivel, mert amúgy is van már neki 500 olyan, de még 501x is fogják meg a seggét miatta. ÉS fél oldalon-oldalon keresztül ezeket kell látni. -
Wlanseraf #202764 Ez a WOt topic kéremszépen?:))) így egy hónap után benézek és valami kocsma topicot olvasok.... -
foxbat88fx #202763 +1
-
Ja, vannak lilak, csak tier 1-2-ben pedoskodik 4ezer loltraki csataval a hata mogott. Tenyleg tudhat valamit csak azt nem hogy merre gurult a gyogyszere. -
marchizor #202761 várjál még azzal, mindjárt jön soverenigXY és megmagyarázza, hogy csak azért lilák a lilák, mert kedvez nekik az MM :D a mázlifaktor miatt! :D:D -
stoppos #202760 Nem a kritika, a stílus. A stílus pedig maga az ember. -
HHpanther #202759 Lens Armstrong is sárgában játszott...aztán nézd meg mi lett a vége. -
Szunya #202758 Szvsz, aki lila, annak már jogalapja kritizálni a többit, mert TÉNYLEG tud valamit... ja, én sárgában játszom még csak -
Oddball29 #202757 Én már azt várom, mikor esik itt egymásnak két szuper-effis keménycsávó. WoT Celebrity Deathmatch! -
Fefe82 #202756 Áhh még egy hiányzik,akkor lenne teljes a "polír" bagázs :D -
"Mondjuk a saját és egymás bohócának módszeres polírozása"
az itt gusztustalan divat. főleg valaki másénak rendszeresen.
:S -
Szpecnyaz #202754 Én speciel nem látom mi értelme az UNICA "tevékenységének". De ha nekik ez jó.... -
Droughert #202753 Mennyi pénzt mertetek volna tenni a bal oldali csapat sikerére?
-
Oddball29 #202752 Mondjuk a saját és egymás bohócának módszeres polírozása helyett egyszer kijöhetnének csapatban is a hóra. -
MrGringo #202751 Én sem bírom az ilyen elméleteket mert hülyeség! :-) Randomban totál véletlenek a csaták, van amikor adja, van amikor nem Ennyi! Semmi bajom a diegho-val de egy kicsit erősen nyitott!
Remélem nem ez alapján ítéli meg az embereket hogy kinek mennyi az effije egy videójátékban?
-
SuLtAN17 #202750 Szevasztok! Tudja valaki, miért nem működik az aslain icon mod xvm alatt? Keresgéltem, de semmi válasz a neten... az xvm editorban nem látok ilyen opciót :)
Előre is köszi a választ! -
Szpecnyaz #202749 -
Szpecnyaz #202748 Szidhatjátok Dieghot a stílusa miatt. De attól még nagyon igaza volt a sírással kapcsolatban. -
foxbat88fx #202747 van van :D nem ittam azért annyit, csak hogy jól érezzem magam ;) -
Fefe82 #202746 Így folytatjátok asszem nektek is elkel a kakó pc progi:) régi de jobbhíján megteszi 

-
MrGringo #202745 Hová lett diegho? Biztos elájult magától és most ébredezik!
Van még a fél lityiből cimbi?
-
foxbat88fx #202744
-
SovereignXY #202743 LOOOOL újfent. Látott már orvos? Arcod befér az ajtón??????????? -
SovereignXY #202742 LOOOOOOOOL. IGAZI LILA EFFI vagy. GG. -
Rgizda #202741 Na akkor ma megint ,iszunk muhaha -
foxbat88fx #202740 na lejött a War Thunder peccs végre :D
megyek és ott is kocsmát csinálok xDDD bb -
Fefe82 #202739 Dutyiba vele,közerkölcs rombolása,valamint a közeg izgatása vádpontokban: BŰNÖS 

-
foxbat88fx #202738 hahaha 
-
Oddball29 #202737 Anonim alkoholisták. -
MrGringo #202736 Ennyi a lényeg!:-) Jól beszélsz barátom!
Na ezt megdumáltuk! :-)
Visszatérve ON-ba!
Super persingen javít valamit az offroad fejlesztés??? Gyorsabb lesz tőle? -
foxbat88fx #202735 a diesel elmegy mindennel ami ég :D ideig óráig :D
meg ami nincs tele szarral persze :) -
Szpecnyaz #202734 Ha már úgyis kocsmává változtattad a topikot akkor hozzál nekem is egy kört
.