418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• csoszi87
    Az álca teljesen felesleges, mert nem javít rajta semmit.
    Mintha 1 elefántot akarnál eldugni a fűben, úgy hogy rátakarsz 1 lepedőt.

Más: T44ről rakna fel valaki videót, hogyan kell játszani vele, mert eddig förtelmes a kezem alatt.
    A nagy motor még hiányzik, de nem hinném, hogy sokat javít.
    Van vagy 860as effem ezzel a tankkal.
  • virkir
    A szokásos.
    venti+stab+célzásgyorsító
    Legénységnek meg a fene tudja.
    Parancsnoknak 6.érzék az biztos a többinek javítás vagy álca elsőre.
    Ebben az álcázásban eléggé elbizonytalanodtam mostanában lehet azt érdemesebb elsőnek mindenkire. Kéne szakesz véleménye.
  • Toweliee
    Ok, akkor: "Álca vagy BIA, parancsnoknak javítás helyett 6. érzék."
  • DarkHorSe
    Nem uj legenyseget akarok fejleszteni, hanem a meglevonek beallitani a kepessegeiket. 100%os javitas van nekik meg eddig, azt kerdeztem volna hogy mit fejlesszek nekik tovabb.
  • zatyj
    Hali, de én megpiszkáltam de csak sajnos othonról tudok segíteni, majd délután.
  • bigmano
    Amx 50 100-ra milyen kieg.-ek ajànlottak,ill. A legénységnek milyen tulajdonsàgokat érdemes kifejleszteni?
  • Toweliee
    Azonos nemzet azonos típusú prémiumjárgányánál nem kell átképezni a legénységet. Tehát felesleges egy prémiumtankhoz új legénységet fejleszteni.
  • Fec papa
    Ha ablakban játszol, húzd jobban széjjel, nekem legalábbis csak ennyi volt a gondom.
  • DarkHorSe
    Miert jarnek jobban, ha massal huznam a legenyseget?
  • patchaou
    Van egy olyan mod, ami kirakja nagy méretben középre a mapot. Nem tudja valaki, hogy ezt hogy lehet megpiszkálni? Az a gondom, hogy az A sort nem látom mert kilóg.
  • Toweliee
    Álca, BIA, parancsnoknak javítás helyett 6. érzék. De ha van másik német heavy-d akkor inkább húzd vele a legénységet.
  • DarkHorSe
    Hello, segitseget szeretnek kerni. Megvan a PzKpfw B2 740 (f)tankom, es a legenysegnek meglett a 100%os javitas. Milyen kepesseget kezdjek el nekik fejleszteni?
  • Amarth99
    Azt elfelejtetted leírni, hogy a cwhez hasonlóan a sturmtigerrel kilőtt tankot blokkolja a rendszer 1 napra:D! 200 000 aranyért 1 hétre:D!
  • Wlanseraf
    Írtam Serbnek mailt hogy hogy kéne a SturmTirgert megcsinálni:))
    20000 gold.. de hogy még egyszerűbb legyen a redsiemka playerek dolga, nem TD mod meg műhold nézet kinek kell az:)

Megnyomja a TAB-ot vagy az oldalsó tank menüben rákattint a szerencsés kiválasztottra aki azonnal megsemmisül nem kell ezt cifrázni vennék mint a cukrot:)
  • Pupuci

Köszi! Igen, ezt fogom tenni!!!! Most a 3601-et tolom és vele a pziv-et továbbra is, hogy a 3001 is meglegyen ;)
  • Toweliee
    +/- 25% random. És milyen jó az, mikor a másik csapatban vagy és nyersz.

Pupuci, sokkal nem szarabb, amennyivel rosszabb annál hatványozottabban fog kárpótolni a Tiger P. Ha kifejleszted mindkettőt, akkor meg már lesz egy jó német heavy legénységed. Nekem a P volt először, azt az ágat abba is hagytam majd elmentem egészen E-100-ig (azt nem vettem meg), most van egy 4 skilles német legénységem.
  • zsupeti
    Érdemes kifejleszteni hisz a következő tankon úgymond ez lesz az alap ágyú.
    Annyival fog másképp viselkedni 9-es szinten,hogy gyorsabban fog betölteni, és egy picit lassabban fog a célzókör szűkülni.
  • Konci
    Ez a csapat erre volt képes...Komolyan mondom,ha tele van a csapat jó játékosokkal, sokszor semmivel se jobb mintha pirosak lennének...Legalábbis sok ilyet fogok ki.
  • ozzz
    Van valakinek Caernarvon tankja? Az a kérdésem, hogy megéri megvenni bele a legnagyobb ágyút? Mert ahogy látom nem erősebb semmivel sebzésben csak gyorsabban tölt, de 45.000 pont meg 180.000 credit.
  • MrGringo
    Ja...tegnap meg akármit csináltam, még ha a levegőbe lőttem akkor is nyertünk! Érdekes ez a játék! Ma valahogy sehogy sem akar össze jönni!
  • MrGringo
    Akárki akármit mond...ha tehetetlen barmokkal vagy egy csapatban hiába vagy te Erwin Rommel akkor is szopóka van! Most volt egy csatám 7killel és vesztettünk Talán jogosan kérdezhetem meg hogy a többiek hol a faszban hokiztak? Ehhh, jó éjt!
  • patchaou
    Miért "kellene neki idő ahhoz hogy keresztülsvenkeljen a pályán az egérrel?"
    Egyszerűen normál múdban elnéz jó messzire, így amikor isten nézetre vált, akkor máris a map másik végét lesi felülről, vagy istennézetben rákattint a minimapra és már ott verheti a répát az ellenség bázisát kémlelve.
  • ximix #202871
    Az oké, de szerintem a játék legnagyobb újratöltési idejét kapja, azon idő alatt meg lemehet a boltba kenyérért:)
  • popey8
    10-ből 9 győzelem. Ennek ellenére ma nagyon nincs szerencsém. Nem adja a random. Ha elpre megyek harcolni, akkor 2 lövés után megölnek, ha hátul maradok, akkor meg nem tudok sebezni senkit, mert v nem találom el v olyan helyen van, ahova nem tudok belőni. E-75-tel az előbb 4 lövésből 602 dmg-t sikerült csinálni, azelőtt 15-ből 6 pen és 1,5 dmg. Biztos elfelejtettem játszani tegnap óta. Utálom ezt a rohadt randomot.
  • virkir
    Vazze most már igazán küldhetnél.
    De vigyázz, hogy a kolbász jól körbeérje az üveget nehogy összetörjön xD
    Monnyuk boltolhatunk is.
    Van itthon harminc éves házi cseresznye meg őszibarack talán.
    Nem nagyon pálinkázok amióta rászoktam a fekete címkésre:D
  • ximix #202868
    Azt próbálta már valaki klánban, hogy saját arty-t 10%-alá lőni , hogy gyorsabban töltsön ? Persze ha megvan neki a Adrenaline Rush.
  • Oddball29
    47 fok az olyan +30% a WoT-ban. Magyarám a felépítmény védelme valahol a Type 59 és a T-54 között lesz.
  • NoparaWot
    omg 10 battleből 10 lost, olyan sok gyökér játszik most... egyszerűen nemtudom duplázni T20at:(
  • Master91
    Igen, valami ilyesmi logikán agyaltam én is :D
  • Tessellia
    a weboldalon a vízszintestől mérten számít, a képen meg a függőlegestől, úgyhogy figyelni kell:).
  • foxbat88fx
    már csak azért is veszek egyet ha már nincs 1900 effim!!!!!!
    (ki kér lefekvéshez egy kis almapáleszt?XD)
  • Pupuci
    Ööööö... sokkal "szarabb" a 3001P? Mert a TigerP eléggé vonzónak tűnik :)
  • Master91
    A 150mm-esen 25 fokot, vagy 90-25 fokkal kell számolni??

Ha 25-el számolom, akkor 354.93023747287475 ez disznóság, úgyhogy biztos 90-25.

Biztos a 2. módszer, és akkor meg értem ezt a számolós dolgot.
  • Tessellia
    Majd akkor viszünk ezentúl +2 goldot, erre nem fogjuk sajnálni:). Nem tudom miért pont arty lesz egyébként.. Nem 10-20km távolságból való lövöldözésre találták ki.. A TD mód se tudom, hogy fog működni nála, mivel szinte lövegcső mint olyan nincs is neki 0.6 vagy afeletti pontosság kellene neki.

Akit érdekel lehet számolgatni:

• TomDantes
    Poénos lesz. Strumtiger beáll úgy hogy a hasa viszonylag védve legyen, ráakad mindjuk egy tier 8-as tank, rálő...rikoséééééééééé. Aztán a Strumtiger kezelője TD-üzemmódban komótosan visszalő. És a tier 8-as tank eltűnik. Örökre. Klassz lesz és minden hülye vehet ilyet magának...minden 200 effis siemkawarrior, és minden RommeltheGeneral-TankMaster.
  • hawken
    ja és a kilencedik nem is látszik :D
  • hawken
    áhhhh hogyan bír az arty a negyedik másodpercben telibe találni?
    gondolom hogy vakszerencsével, de nem kellene neki idő ahhoz hogy keresztülsvenkeljen a pályán az egérrel?
    rögtön lelőtt egy százalékra, erre gondoltam mindenmindegy alapon ámokfutok egyet, ez lett belőle:
  • Master91
    Én is most bukkantam rá erre, köszi szépen!

Igen, az effektív vastagságra gondoltam.
  • ximix #202855
    Jaj makker egy 38 centis lyuk van az elején, ott bedugod a csövet és bumm :))
  • TomDantes
    Szerintem ezt mondtam én is. Jagdtigern-nél sem ugyanannyi mindenütt a front, csak egy része. Szemből ezt a részt a Strumrigeren szerintem 200-220 alatti átütésú ágyúval nem lehet majd átvinni. Ami egy arty esetében rohadt bosszantó.