418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Unreal1942
    XVM
  • madmanic
    ez a színes valami mod?
  • szosan

Ezzz mi?
    Nem elég az idiota matchmaking + rájön hogy az IS-2es nagyágyujával 4 lövésből 4 penetration 0dmg-es sebzéssel...
    2 db a (láma tank) KV-1S be
    1 db a francia 7 TD-be
    1 db a black prince-be
    Elmennek a jó Q-anyukájukba a készitők hogy ilyen "előre eldöntött" csatába még sebezni sem lehet.
  • Tessellia
    Nem nagyon hallottam még erről az engineről ezért lehetett hiányos az ismeretem. Viszont ha ez a Vision engine van annyira jó mint maga a havok fizikai része akkor valóban jól jártunk:).
  • R3nton
    [IMG][/IMG]

OMG Mekkora kört mentem lorival:D 3 vs 1ben ki TD-ztem 3 másik artyt hát ez nagyon nagy volt :D
  • Commandier
    Nem csak fizika. A cég vett egy grafikai motort 2011-ben. http://en.wikipedia.org/wiki/Vision_(game_engine)
  • foxbat88fx
    na nekem meg is volt az agyfelbaszás így lefekvés előtt :D
    ellenség KV-4ese kilőhetetlen volt-.-" de utálom azt a geci tankot.... amsu hozzá képest papírrepülő..... 5 tank kellett hogy lőjje de még akkor sem! 200mm penetration nem viszi egyszerűen azt a szart! :D
    naná hogy áll bent 1 a garázsomban xDD
  • Tessellia
    rengeteg jó játék van ahol a havokot használták fizikai enginenek pl: Company of Heroes, F.E.A.R., Just Cause 2, Skyrim és a lista gyakorlatilag végtelen.
  • toma77
    Már előre félek.
  • Tessellia
    A havok az fizikai engine az felelős a ragdoll effektekért/collisionért stb. de emellé még fog kelleni egy grafikus engine is, az meg majd érdekes lesz, hogy mit vadásznak maguknak ha ezt leváltják:).
  • Commandier
    http://www.youtube.com/watch?v=b7reUEILI3k Gondolom hasonló szinten lenne mint ez. Persze biztos csinosítanának még rajta, de határozottan tetszik.
  • Toweliee
    Ez már nem az én szintem informatikában, de ha a dinamikus időjárásra gondolsz akkor az is egy plussz pont lenne a wg-nek.

Fec papa kösz de kihagyom :)) Anno a Mardert is azért adtam el, mert hihetetlenül káros hatással volt az egészségemre az a töketlenkedés ami ott folyik.
  • Commandier
    Ebből talán a grafikai motort várom legjobban. Ha tényleg a havoc engine jönne, akkor nem csak hogy jobban nézne ki mint most, de a gépigény is jelentősen csökkenne. Nem ártana.
  • Fec papa
    T82, t40 teljesen korrektek és lehet azokkal is darálni. :)
  • Sippie
    hogy artyzol? Igen... tényleg buzis. :D
  • Toweliee
    Én nem akarlak csesztetni de ahelyett, hogy kórósan vadászod a nem legjobb játékosokat és ahelyett, hogy most összeállítottad volna ezt a montázst mehettél volna 4 kört. Az erre felhasznált időt fordíthatnád a saját épülésedre is.
    De, hogy kérdésedre válaszoljak: haveri / munkahelyi társaság, legfőképp olyan emberek akik hobbiszinten űzik a játékot és nem cw-znek, csak szeretnek max szakaszozni, századozni. Senki nem hal bele.
  • Toweliee
    Állítólag idén (info).

A Wolverine nincs kikutatva, előröl kéne kezdenem az ágat, ehhez viszont nincs ingerem. T5 meg meg ami alatta van idegesít :) Pedomacizni ok, de egyedül akkor se (ill. ott a T1 Cunningham a Hispano löveggel kizárólag szakaszban). Ha tehetem free xp-ből átugrom az első 5 szintet, ott még a legénység se megy fel annyira, hogy érdemes legyen megtartani. Még alszom rá egyet, de szerintem a Jacksont választom.
  • ximix #203194
    http://overlord-wot.blogspot.com/2013/01/wot-polling.html?showComment=1359631655686#c207131884542375117
  • ximix #203193
    Ó jee komoly károkat okoztam, még jó hogy ez lett a dupla :))

• Kubukli
    Ma esti hall of fame.

No comment.
    Illetve egy kérdés: ezek mégis milyen célból megalakított klánok lehetnek?
  • foxbat88fx
    hát jó lenne ha idén jönnének :) azok engem is érdekelnének
  • Commandier
    :) Ezt a magyar vasakat várom dolgot úgy mondod, mintha a közeljövőben jönnének. Vagy lemaradtam valamiről, és tényleg jönnek a magyar tankok?
  • foxbat88fx
    hehe, nagyon zsíroskolbász kis TD :) csak ajánlani tudom....
  • Fec papa
    Nekem is bejön, bár én még csak 170 meccs körül járok de szintén 66%os winrate magasságában. :D
  • foxbat88fx
    pffff Wolverine nélkül semmit nem ér a WOT ember :D
    persze ha szereted a tier5-öt.... 100%-os álcával meg Álcahálóval egy bokor mögött olyan álcája van ennek h hihetetlen :D
    és ugye nem kell megmozdulnod mert forog a torony.... darál mint állat, durva tűzgyorsasága van, átütése is jó viszonylag tier5be...
    statom: 394 csata 720 kill 65% WR és ezzel sose mentem szakaszban :D
    2 Halonen medál 24 top gun... nem kifejezetten az a top gun vadász TD de szerintem iszonyatosan élvezetes vele menni... legalábbis nekem nagyon bejön :)
  • Toweliee
    Még egyik td-vel sem mentem :) Heavy ág van meg végig + a med T20-ig. Ez most adna valamiféle új játékélményt mert most nincs újabb célom. A magyar vasakat várom.
  • stoppos
    Ez konspiráció nélkül így van. Pusztán matek.
  • foxbat88fx
    ugye nem azt akarod mondani hogy még nem mentél Wolverine-el? Ugye nem?
  • madmanic
    ne viccelj.. imádom!

A legénységem elég poor, a legnagyobb ágyúval iszonyat mit kaszál...
    A torony páncélzata meg kiváló, volt már 15 lepattanóm is :D

Mondjuk nem egy ferrari..
  • Toweliee
    Bokros vagyok, fő motivációm az, hogy meg akarom lesni, hogy mit tud egy forgótornyos td. Köszi!
  • foxbat88fx
    namármost... a gun ugyanaz! MM-el nincs gond.. fullosan simán jó ez a 90mm-es gun tier6-7 ellen...
    aztán hogy Hellcat-et vagy Jackson-t akarod-e megvenni az már csak rajtad múlik :)
    Ha sebesség kell akkor Hellcat, ha páncélzat akkor Jackson
    Ha bokorban ülős TD kell akkor Jackson, ha első sorban akarod élvezni a csatát akkor Hellcat

én biztosra megyek... amint meglesz a zsé a Jackson-ra megveszem azt is :D
    az lényegében ua. mint a Wolverine... csak jobb gun, jobb páncélzat és jobb ellenfelek :D
  • Toweliee
    Épp ez a dilemmám. A mostani MM-el melyikkel lehet jobb köröket futni? A további USA td-k nem motiválnak, viszont a kettő közül melyiket ajánlod, ajánljátok?
  • Szakesz
    Egy kis toborzás. :)

Aktív tagokat keresünk az ESL csapatunkba.
    Link a csapathoz: HUNS - Underdogs

Követelmények:
    - Performance rating az utolsó ~1000 csatában 2000 pont felett legyen!
    - 60% körüli győzelmi arány.
    - 700+ átlagos tapasztalat csatánként. (Top tankokkal 1000 körüli átlagos tapasztalat, minimum 200 lejátszott csata.)
    - 1500+ átlagos sebzés csatánként. (Tier 8 tankkal 1600+ átlagos sebzés/ Tier 10 tankkal 2200+ átlagos sebzés/ tier 8 artyval 2200+ átlagos sebzés)
    - Lehetőségeidhez mérten maximális aktivitás.
    - Minimális kezdőtőke. (4-5 millió kredit, esetleg 1-2K arany az új tankokra, legénység átképzésére, speciális kiegészítőkre, álcafestésre.)
    - TS3 használata.

Top eredmények:
    Go4WoT 70 - 4. hely(150€) - http://www.esl.eu/eu/wot/go4wot/cup_70/rankings/

Go4WoT 81 - 1. hely(400€) - http://www.esl.eu/eu/wot/go4wot/cup_81/rankings/

World of Tanks Poland East Qualifier - 2. hely(35.000 gold) - http://www.esl.eu/eu/wot/iempoland/east/rankings/

Go4WoT 87 - 2. hely(250€) - http://www.esl.eu/eu/wot/go4wot/cup_87/rankings/

December Finals - 4. hely - http://www.esl.eu/eu/wot/go4wot/cup_89/rankings/

Akit érdekel, az privát üzenet formájában érdeklődhet ezen a fórumon, ingame vagy akár a hivatalos EU fórumon is.
  • foxbat88fx
    chaten vagy itt a szobában??? :D
    chaten nem tudok mert chatban-t kaptam, a szobában meg nem fogok mert hülyének néznek :D

OFF OFF:
    tök megvagyok elégedve ezzel a Hellcat-el :D
    90mm-essel abszolúte zsír "TD" :)
    lehet visszaveszem majd a Jackson-t is.. anno megvettem de 76mm-el annyira gagyi volt h feladtam :S 90essel szerintem az is zsíroskolbász lehet :)
    OFF ON!
  • Pupuci
    Ha idegesítenek, akkor káromkodj egy jót. Az tök egészséges!! :)
  • Pupuci
    Cigiző kagylók ;)
  • Pales27
    Az mi is?
  • foxbat88fx
    nanehogy behozzák a szmókshellszt!!!!!! lenne 2 fps-em! XDDD
  • Master91
    - apparently, the Leopard's gun L7A3 might be even more accurate and have faster aiming than the one of the E-50M (SS: 0.28 mentioned)

- no special matchmaking for platoons is planned (SS: for example for the cases where one team recieves one platoon of 3xHT8, another 2xMT6)

- SerB doesn't see any suitable tanks for German premium T8 med tank

- smoke shells and generators are difficult to implement technically, they will come in distant future

• foxbat88fx
    Nem, de akkor legalább nem itt lennének és nem engem idegesítenének...
    ha lesz gyerekem tuti nem lesz drogos, alkoholista fasz
    persze azért megnevelném hogy sörből és pálinkából csak a minőségit igya meg :D