418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
iliili #203330 magyar idő szerint mikor fognak ezek a feb 1-4ig lévő akciók megjelenni ? :D köszi. -
TomDantes #203329 Samu 40 meg ARL TD...na basszus. Mind a kettővel olyan érzés játszani mint...mint...nem. Erre nincs hasonlat. Ocsmány, lassú, gyenge, vacak, förtelmes ócskavasak. De van rájuk event...hű. Remélem sok hülye megy velük, és lehet őket írtani -
zsupeti #203328 Ilyen nincs és mégis van!
Épp most gyűröm az ARL V39et.Kívételesen jól jött ez az event. -
R3nton #203327 az lehet, de azért a játékban nincs rossz páncélja... -
davidbog #203326 Nem a fenét nem. Kb 120 mm-nyi effektív védelemmel gyengébb a homlokpáncja, mint amennyinek lennie kéne... -
Hát ja éljen az egyenlőség, meg a 3x crew xp
-
Szpecnyaz #203324 Nem mondom, kitettek magukért. Némelyik tank ebből akkor se kéne ha ők fizetnének érte hogy bent álljon a garázsban. -
toma77 #203323 Hm. Úgy látom ELC-hétvégém lesz.
Csak úgy mellesleg az amerikai:
http://worldoftanks.com/news/1988-super-brawl-weekend/
No comment.
-
foxbat88fx #203322 jéé tényleg! eddig fel se tűnt!
a qva anyámat nekem is!
-
TiborTamas #203321 Én a 44-et akartam megvenni fél áron, de ez most nem jött össze. :) -
Tessellia #203320 de ennek te is részese vagy:Ð -
Tessellia #203319 Na.. akkor azt hiszem újra neki kell állnom annak az arl v39-nek:( -
foxbat88fx #203318 na ne vezessük félre a népezetet kérem!
ez az igazi lemming!
-
TiborTamas #203317 French Prototypes -
toma77 #203316 Hétvégéről megint semmi? -
madmanic #203315 ekkor szoktam a tisztelt egybegyűlteket az általam ismert valamennyi idegen nyelve elküldeni a picsába..
-
Droughert #203314 Minimap mod -
R3nton #203313 azért az IS-7-esé se működik rosszul:P -
foxbat88fx #203312 sajna egyre rosszabb lesz... fél év múlva? pffff
nem szeretném megtudni mi lesz fél év múlva... tavaszig kihúzom aztán abbahagyom ezt a szart... -
9 kill összesen \(*o*)/ -
Ahogy nem komoly kis tank ez :DDD
-
TomDantes #203309 Most nem azért de az mutat valamit, hogy a 60%-ost győzelmi arányom 55%-ra ment le két nap alatt. De a kill/csata arány is rohamosan romlik. Két napja nincs egy elfogadható kör. Még egyet kettőt megpróbálok aztán kész, nem tudok többet mert agyfaszt kapok. Csak az a baj véget ért a szünet, legközelebb napokat játszani egy fél év mulva érek rá, jó lett volna most jókat menni , amíg ráérek. De nem...azért se. -
Tessellia #203308 én is voltam már így, hogy amíg a tankomon egy gyengébb ágyú volt vagy nem volt kifejlesztve a fejlesztett torony addig nem rakott a tierjénél nagyobb ellenfelek közé, aminek látom is értelmét, de mégsem igaz ez minden tankra valamiért. -
foxbat88fx #203307 én Helcatt-el voltam így... amíg rajta volt a 76os csak nagyok ellen tett be :D meg lett rá a 90es egyből csak 6osok ellen -.-"
szopat ez a szar :S -
TomDantes #203306 Ráadásul folyton a lista legaljára rak be. Nem iga hogy tier 6-os tankkal nem lehet top legalább a középmezányben lenni...nem. Legaljára mindig...anyád. -
foxbat88fx #203305 nekem meghozta a szerencsém az XVM... azóta csak win és mindegyik ilyen 1000xp környéke :D -
TomDantes #203304 Már megint nem tudok egy normális kört se menni. Himmelsdorf, csatamód, nem ám hogy felmennének a várig, és ott harcolnának. Nem. Mint az agyaggalamb lövészeten, megállnak az emelkedő tetején, és ott döglenek meg. Minek elmenni a várig, ahol fedezékbe húzódhatnának? -
xxxXXXxxx1997 #203303 http://kepkezelo.com/viewer.php?file=mq8rfjdfp5qmcoiz5cm.jpg
LOL! -
xxxXXXxxx1997 #203302 Sziasztok!
Akinek van kedve velem szakaszozni az irjon rám a gemeban JPII-m most lett full. :) 1210 eff(hasonló erőségű játékosokat várok) nincs prémem!
5 vagy 8as szinten játszanék! -
Ehhez a map modhoz tudsz dobni linket? -
foxbat88fx #203300 úúú a f*****! most nézem hogy már nincs meg a magyar klánikon gyűjteményem!!! :S régen feltettem ide data.hu-s letöltőlinket (a link már halott) aki esetleg leszedte és megvan még feltenné nekem? :D
-
Ki/be kapcsolhato (egy text editorral megnyitod az xvm konfig fajlt, a megfelelo resznel a false-t atirod true-ra), ertelme a win spekulacionak minusz zero. Az xvm modderek rajottek erre szerencsere es default ki van love. -
Murlo91 #203298 Editor
itt tudod személyre szabni az xvm-edet. konkrétan amit kérdezel loading fül, show chance to win bepipál.
magyar oktató video xvm-hez -
kesebaro #203297 Erre a válaszra vártam :)
köszönöm szépen -
Valaki anno kivancsi volt ra hogy a lemming az mifele allatfaj, nos, ez a kis kep kivaloan szemlelteti:
:) -
davidbog #203295 Fogjuk rá. Ha csak a 120 mm +25°-os döntöttséggel számolunk akkor is 240 mm lenne az effektív védelme. És akkor még az oldaldöntöttsége sehol nincs. De a többi csuka orrhoz képest egész erős. -
Oddball29 #203294 Ehhez képest T-44-el még mindig be szoktam olykor verni a IS-3 csukaorrát AP-vel, semmit nem hatott rá a 8.0-ás kompenzáció-csökkentés. Mondjuk legalább a teknő homloklemezét kijavították. -
Szpecnyaz #203293 Pont emiatt állapítottuk meg Oddballal hogy ez végre egy elég jól működő csukaorr. -
foxbat88fx #203292 azért szar ez az xvm mert nem jelzi ki hogy mennyi a win esély :D meg nem jelzi ki hogy mennyit sebeztem csata közben... pedig legelőször kijelezte amikor a virkir féle cuccokat másoltam be..... érdekes -
davidbog #203291 Igen, mert egy törés van benne. Mi is a lámpáktól kífelé tudtuk átütni a Kwk46 L/68-al. Azoktól befelé, a középső varrat környékén egyszer se. Ahhoz képest, hogy csuka orr elég erős. Az IS-8 homlokpáncéljának is legalább ilyen erősnek kéne lennie.