418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• MrGringo
    Ja értem! Akkor az csak merő véletlen hogy amikor a saját csapatomban van kábé 10piros siemka és nagyjából 3-percen belül ledarálják őket? Nameg beáll szemből a jagdpanzer E-100-at lőni tigrissel? És még lehetne sorolni napestig a példákat. Sokan tudnának játszani rendesen de leszarják az egészet amúgy!
  • voivod32
    A játékosok túlnyomó többsége, ostoba önző, buta fasz, akik nem hogy segítenék egymást, de még szándékosan, vagy egyszerűen ostobaságból feltartják a másikat, vagy eleven pajzsként használják őket. A végkifejlet nem lehet kérdéses...
  • ximix #203448
  • Tessellia
    és akkor szerinted mi adja az 1040effet a barátodnak?
  • Szpecnyaz
    Bírom hogy mindig ezt mondják az alacsony effis játékosok :). Azért Renegade még a saját beismerése szerint is szarul játszott, ha jobban odafigyel akkor simán lehoz minden csatát.
  • stoppos
    Na ezt ebből levezetni kábé olyan, mintha azt mondanám, hogy minden festő ki akarja írtani a zsidókat, mert Hitler festett.
  • mausbattle
    Konkúzióként levona : Peter_Waffen vs. Frosty csatájából, hogy a magass effes játékos és az alacsony effes játékos között nincsen játéktudásbeli különbség ! Semmilyen szignifikáns különbséget nem lehet találni a csaták eredményei között.

Az eff is és más statisztikai függvény is amolyan játékkedv keltő kreálmány, hogy bizonyos tankokkal való játékot elősegítsenek és többet játszon a delikvens, de ezzel érvelni hogy valaki jó vagy rossz játékos nem releváns.
  • Maala
    Te jó ég, mik vannak a 2. videóban :o
  • ximix #203442
    Azért annyira nem, a bőkezűséget gondolom valamilyen eseményhez próbálják kötni (Sztalingrád,SuperBowl) a hétvégén túl,ami most Európában gondolom később lesz legalábbis remélem:)

Addig is movi

• TiborTamas
    Kimaradt, hogy a miénk ráadásul diabetikus is. Ettől függetlenül még mindig áll a népi igazság: ajándék lónak, ne nézd a fogát.. :)
  • popey8
    Az ilyen szopatást annyira utálom. Ilyenkor tudnám megfojtani a programozókat.
  • Szakesz
    Szerintem kezdjünk el irigykedni és sírni, mert a másik három gombócos fagyit kapott, de mi csak kettőt ehetünk.
  • ximix #203438
    Már csak a Koreai maradt.

• ximix #203437
    Meg nézzük az Ázsiai szerót is .

• Madi92
    Gondoltam egyértelmű, hogy gondoltam.. de ezentúl majd pontosan fogalmazok, hogy mindenkinek megfeleljen...:P
  • zsupeti
    Nem belekötöttem,hanem helyreigazítottam.Kettő között van különbség.
    kötekedő :)
  • ximix #203434
    Ha már megnéztük az amcsi event-et megnézzük az oroszt is.
    Az elenyésző apróság , hogy 2 event is van egy hétvégén.

• Maala
    Randomisten akaratával nem vetekedhetsz, nyomorult földi halandó. :)
  • stoppos
    A harmadik lövés után kíváncsi lettem, vajon hagyja-e a random...

• Maala
    Heh... Ilyen hülyeségbe belekötni. A heavyn is van 212-es meg 165-ös, a kettő csak pár betűben tér el egymástól...
  • Tessellia
    Én a 165penessel használom mert nem vagyok hajlandó 2,9secet várni az összeszűkülésre, főleg úgy, hogy ez a tank nem ismeri azt a szót, hogy ágyúkitéríthetőség.. Még így is szar.. Átlagon alul teljesítek vele.. Gyűlölöm..
  • zsupeti
    Nem hiszem,h használhattad azt az ágyút a heavyn mert nem kompatibilis rá.
    212 pen ágyú csak a Td-re jó.
  • MrGringo
    Hali skacok!

Valaki elmagyarázná hogyan tudom megváltoztatni a wot-ban a jelszavamat? Köszi!
  • Madi92
    Mekkora egy faszom noob vagyok! o.O

Arl Td-t eddig a 165pen-es 300-at odabaszó gun-nal használtam, de utálom, mert semmit nem talál el, so csatánként az átlag sebzés ilyen 5-600 dmg! Gondoltam egyet és lecseréltem a 212-es re (A heavy ARL-en utáltam, azért is használtam eddig a másikat).. hát bazd, első csata 2,3k dmg... fuck...
  • Koridor
    Más is tapasztalt olyat hogy a ping hirtelen 999-let? Ma 2x meghaltam miatta, direkt megnéztem nem fut más progi a gépen.
  • toma77
    Igen, nálam is nagyjából ez volt a forgatókönyv, csak kíváncsi voltam más alternatívára is. Mondjuk engem nem érdekel a lóri, 13 90 sem jött be annyira, nem is használom, inkább visszavettem az ELC-t. Nagyságrendileg szórakoztatóbb, most hétvégén különösen.
  • Sippie
    na elmehetnek az anyjukba. Én is nézem a superbowlt, én is ilyen akciót akarok :D
  • Maala
    Álcázás, átképezve bia, újra álcázás. Mire lórihoz érsz, repair 3-nak.
  • toma77
    Ha már ELC, vajon melyiknek érdemes nagyobb prioritást adni a legénységnél: az álcázásnak, az offroad/kuplungcsúsztatás vagy felderítés/helyzetfelismerés skillnek?
  • ximix #203421
    Jaj ezen ne bánkódj amerikaiak sem jártak jobban a semmirekellő eventjükkel, biztos szívják a fogukat miatta

• toma77
    Nálam rendben vannak.
  • Maala
    Stockot ugord át freeből láncra...
  • Maala
    Nálam is ez van, valamelyik mod lesz az sztem.
  • Fec papa
    ELC legjobb tank, nem leszólni!
  • Destydeme
    Győzelem!
    Csata: Abbey 2013. február 2. 12:40:38
    Jármű: Type T-34
    Szerzett tapasztalat: 1 013
    Szerzett kredit: 26 061
    Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun

1. top gun;)-44k kredit
  • Malarki
    Azért ilyen semmirevaló hígfos eventet mint ami most van régen láttam. 5 semmirevaló francia tankra 50% plusz kredit meg féláron meg lehet kapni őket. Kösz szépen.
  • atee73
    hmmmm.... ha mar eljutottal addig hogy t8-as medekkel harcolj akkor mar kell legyen annyi tapasztalatod hogy elintezz egy type-ot

megjegyzem.... mit szoltal volna ha akkor talalkozol vele amikor meg tenyleg op volt?

ma mar csak arnyeka regi valojanak
  • SuLtAN17
    Nevetségesen eszméletlen op a type 59 szánalmas pay 2 win
  • Master91
    - SerB's full title is "Vice president of Wargaming for game design"

- a "wounded" crew member will always operate on 50 percent skill efficiency (absolutely, not 50 percent of his trained skill). However, if you put a crew into the tank that doesn't belong (for example a LT crew into a heavy) and the efficiency drops below 50 percent, the negative modifier will apply also on the "wounded crewmember" skill (eg it's not possible to actually BUFF skill by killing your crewmember)

- each crewmember has his own collision model (for example two loaders - one is on the right of the gun, one on the left)

- SU-122-44 won't be transferred to tier 8 (SS: there was a rumor going around)

- German heavy branch with Grosstraktor, NbFz nad DW? "no comment for now"

• Pongyi
    Most löttem oldalba kétszer kb 40-ről egy Pattont 248 pennel és semmi sebzés.... El is buktuk a csatát. Ma 8 bukó T34-el sorozatban. Ilyenek miatt is pl. Hiába lövök nem sebez:)