418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
MrGringo #203450 Ja értem!
Akkor az csak merő véletlen hogy amikor a saját csapatomban van kábé 10piros siemka és nagyjából 3-percen belül ledarálják őket? Nameg beáll szemből a jagdpanzer E-100-at lőni tigrissel? És még lehetne sorolni napestig a példákat. Sokan tudnának játszani rendesen de leszarják az egészet amúgy!
-
A játékosok túlnyomó többsége, ostoba önző, buta fasz, akik nem hogy segítenék egymást, de még szándékosan, vagy egyszerűen ostobaságból feltartják a másikat, vagy eleven pajzsként használják őket. A végkifejlet nem lehet kérdéses... -
-
Tessellia #203447 és akkor szerinted mi adja az 1040effet a barátodnak? -
Szpecnyaz #203446 Bírom hogy mindig ezt mondják az alacsony effis játékosok :). Azért Renegade még a saját beismerése szerint is szarul játszott, ha jobban odafigyel akkor simán lehoz minden csatát. -
stoppos #203445 Na ezt ebből levezetni kábé olyan, mintha azt mondanám, hogy minden festő ki akarja írtani a zsidókat, mert Hitler festett. -
mausbattle #203444 Konkúzióként levona : Peter_Waffen vs. Frosty csatájából, hogy a magass effes játékos és az alacsony effes játékos között nincsen játéktudásbeli különbség ! Semmilyen szignifikáns különbséget nem lehet találni a csaták eredményei között.
Az eff is és más statisztikai függvény is amolyan játékkedv keltő kreálmány, hogy bizonyos tankokkal való játékot elősegítsenek és többet játszon a delikvens, de ezzel érvelni hogy valaki jó vagy rossz játékos nem releváns. -
Te jó ég, mik vannak a 2. videóban :o -
Azért annyira nem, a bőkezűséget gondolom valamilyen eseményhez próbálják kötni (Sztalingrád,SuperBowl) a hétvégén túl,ami most Európában gondolom később lesz legalábbis remélem:)
Addig is movi
-
TiborTamas #203441 Kimaradt, hogy a miénk ráadásul diabetikus is. Ettől függetlenül még mindig áll a népi igazság: ajándék lónak, ne nézd a fogát.. :) -
Az ilyen szopatást annyira utálom. Ilyenkor tudnám megfojtani a programozókat. -
Szakesz #203439 Szerintem kezdjünk el irigykedni és sírni, mert a másik három gombócos fagyit kapott, de mi csak kettőt ehetünk.
-
Már csak a Koreai maradt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Meg nézzük az Ázsiai szerót is .
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Madi92 #203436 Gondoltam egyértelmű, hogy gondoltam.. de ezentúl majd pontosan fogalmazok, hogy mindenkinek megfeleljen...:P -
zsupeti #203435 Nem belekötöttem,hanem helyreigazítottam.Kettő között van különbség.
kötekedő :) -
Ha már megnéztük az amcsi event-et megnézzük az oroszt is.
Az elenyésző apróság , hogy 2 event is van egy hétvégén.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Randomisten akaratával nem vetekedhetsz, nyomorult földi halandó. :) -
stoppos #203432 A harmadik lövés után kíváncsi lettem, vajon hagyja-e a random...
-
Heh... Ilyen hülyeségbe belekötni. A heavyn is van 212-es meg 165-ös, a kettő csak pár betűben tér el egymástól... -
Tessellia #203430 Én a 165penessel használom mert nem vagyok hajlandó 2,9secet várni az összeszűkülésre, főleg úgy, hogy ez a tank nem ismeri azt a szót, hogy ágyúkitéríthetőség.. Még így is szar.. Átlagon alul teljesítek vele.. Gyűlölöm.. -
zsupeti #203429 Nem hiszem,h használhattad azt az ágyút a heavyn mert nem kompatibilis rá.
212 pen ágyú csak a Td-re jó. -
MrGringo #203428 Hali skacok!
Valaki elmagyarázná hogyan tudom megváltoztatni a wot-ban a jelszavamat? Köszi!
-
Madi92 #203427 Mekkora egy faszom noob vagyok! o.O
Arl Td-t eddig a 165pen-es 300-at odabaszó gun-nal használtam, de utálom, mert semmit nem talál el, so csatánként az átlag sebzés ilyen 5-600 dmg! Gondoltam egyet és lecseréltem a 212-es re (A heavy ARL-en utáltam, azért is használtam eddig a másikat).. hát bazd, első csata 2,3k dmg... fuck... -
Más is tapasztalt olyat hogy a ping hirtelen 999-let? Ma 2x meghaltam miatta, direkt megnéztem nem fut más progi a gépen. -
toma77 #203425 Igen, nálam is nagyjából ez volt a forgatókönyv, csak kíváncsi voltam más alternatívára is. Mondjuk engem nem érdekel a lóri, 13 90 sem jött be annyira, nem is használom, inkább visszavettem az ELC-t. Nagyságrendileg szórakoztatóbb, most hétvégén különösen. -
na elmehetnek az anyjukba. Én is nézem a superbowlt, én is ilyen akciót akarok :D -
Álcázás, átképezve bia, újra álcázás. Mire lórihoz érsz, repair 3-nak. -
toma77 #203422 Ha már ELC, vajon melyiknek érdemes nagyobb prioritást adni a legénységnél: az álcázásnak, az offroad/kuplungcsúsztatás vagy felderítés/helyzetfelismerés skillnek? -
Jaj ezen ne bánkódj amerikaiak sem jártak jobban a semmirekellő eventjükkel, biztos szívják a fogukat miatta 
-
toma77 #203420 Nálam rendben vannak. -
Stockot ugord át freeből láncra... -
Nálam is ez van, valamelyik mod lesz az sztem. -
ELC legjobb tank, nem leszólni!
-
Destydeme #203416 Győzelem!
Csata: Abbey 2013. február 2. 12:40:38
Jármű: Type T-34
Szerzett tapasztalat: 1 013
Szerzett kredit: 26 061
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun
1. top gun;)-44k kredit -
Malarki #203415 Azért ilyen semmirevaló hígfos eventet mint ami most van régen láttam. 5 semmirevaló francia tankra 50% plusz kredit meg féláron meg lehet kapni őket. Kösz szépen.
-
atee73 #203414 hmmmm.... ha mar eljutottal addig hogy t8-as medekkel harcolj akkor mar kell legyen annyi tapasztalatod hogy elintezz egy type-ot
megjegyzem.... mit szoltal volna ha akkor talalkozol vele amikor meg tenyleg op volt?
ma mar csak arnyeka regi valojanak -
SuLtAN17 #203413 Nevetségesen eszméletlen op a type 59 szánalmas pay 2 win -
- SerB's full title is "Vice president of Wargaming for game design"
- a "wounded" crew member will always operate on 50 percent skill efficiency (absolutely, not 50 percent of his trained skill). However, if you put a crew into the tank that doesn't belong (for example a LT crew into a heavy) and the efficiency drops below 50 percent, the negative modifier will apply also on the "wounded crewmember" skill (eg it's not possible to actually BUFF skill by killing your crewmember)
- each crewmember has his own collision model (for example two loaders - one is on the right of the gun, one on the left)
- SU-122-44 won't be transferred to tier 8 (SS: there was a rumor going around)
- German heavy branch with Grosstraktor, NbFz nad DW? "no comment for now"
-
Pongyi #203411 Most löttem oldalba kétszer kb 40-ről egy Pattont 248 pennel és semmi sebzés.... El is buktuk a csatát. Ma 8 bukó T34-el sorozatban. Ilyenek miatt is pl. Hiába lövök nem sebez:)