418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Wlanseraf
    :)
  • Wlanseraf
    Még egy messze nem pro az effem de hogy a magas eff az = camp?:DDDDDDDDDDDDD mivan? nézd meg van cap pontom rendesen ugyanis offenzív játékot folytatok, és ha ott vagyok foglalok.. hogy mennyire offenzív az jól mutatja hogy Object704-el a második legtöbb cap pontom van:D

Még valami lényeges, csapatjáték és 1v1 az egy más világ csak szólok:)
  • Destydeme
    Ez már bennem is felmerült.Ez ua,mint amikor van pl 1 tigris és 1 pz4 egymás mellett.Az a kérdés melyiket lövöd(mindkettőt át tudod lőni az egyszerűség kedvéért)...Szintén a saját eff-hez van kötve..Remélem érted,csak nem akarom megválaszolni.De ezeket a példákat minden 2.csatában látom.Nem kell hozzá xvm és leszűröm,amit kell.
    Kicsit rébuszos lett,de remélem érted.
  • Wlanseraf
    Ez a WN6 nem tudom mit hogy súlyoz de pl nekem elég magas 2.82:D cap pontal sem esik túl nagyot a pontom:)
  • Wlanseraf
    lol
    Na vegyen maga mellé két hasonló playert és mondjuk Szakeszék ellen ki lehetne próbálni mire is mennek:))

Elárulok egy titkot:D ha nem lenne effi ami látható akkor a high effisek még jobbak lennének:))) Mért is?
    Belépek a játékba egyedül, szemben high eff platoon szerinted kit fognak fő ellenfélnek tekinteni aki elveheti tőlük a győzelmet? a 300 effes babuint? na nem ha pl ilyen platoon az engem vagy más magasabb effes játékost fognak lőni... tehát ilyen szempontból hátrány:D
  • ximix #203525

• Wlanseraf
    Angry Managment című filmben nincs meg a kér csaj?:DDD
    Nem tudnak megegyezni melyik fasz a jó:) egyik a hatalmasra másik az óriásira esküszik:D
  • vhooper
    Marchi, én azt szoktam csinálni, hogy KV5-el beírom, my first battle in game , erre mindenki le goldnoobozik.. Persze csata végére megváltozhatott a véleményük
  • Pupuci
    Ikaptunk.... Mi lett volna , ha nyerünk??

Csata: Widepark 2013. február 2. 20:02:58
    Jármű: PzKpfw IV
    Szerzett tapasztalat: 930
    Szerzett kredit: 29 688
    Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész
  • Bugi Misi
    Vereség
    Csata: Airfield 2013. február 2. 19:57:54
    Jármű: M24 Chaffee
    Szerzett tapasztalat: 997
    Szerzett kredit: 18 350
    Csatában elért Achievement: Top Gun

no comment:D majdnem 8 kill és prém nélkül van
  • Szpecnyaz
    Láttam, csak azt hittem az ilyen bugyuta beszélgetés :D.
  • Renegade
    igyál egy kv-t :-)

nézd a chatet, trollkodott :-)
  • Szpecnyaz
    És itt mit kéne nézni?
    Meg látom már van wz-120, hogy tetszik?
  • Szpecnyaz
    Én rammer, venti, stab kombót használtam. Mert ezeket úgyis tovább lehet vinni T10ig.
  • marchizor
    ezt nagyon eszik
  • lexlutor
    Most lett meg a tier7es britt heavy, a black prince. raktam ra ventillatort, meg szereloladat, de a haramdikkal bajba vagyok. valahogy mar a churchillen sem talaltam meg mi lenne a legjobb ra.

gondolkodtam toltes vagy celzasgyorsiton, de az agyut eleg gyorsnak talaltam meg a churchill7esen. stabilizatoron gondolkodtam meg, mert ezen mar lehet, de ennel a sebessegnel, nem hiszem h sokat szamitana.

valaki, aki regota gyuri, tudna tanacsot adni?
  • TiborTamas
    Biztos, hogy full hp-s volt a Cromwell? Mert akkor az a SU-5 tényleg hatalmas máker. :)
  • foxbat88fx
    nem szoktam visszajátszárt nézni de ezt megnéztem... beszarás! mennyi balfasz idióta van!!!
    2 napja volt hogy a mi csapatunkban a cromwell egyedül maradt és foglalta a bázist... PORT-on a vasúti kocsi mögött... ellene 3 tank, egy T29 meg egy kv-1 a pálya másik végén meg egy su-5 valahol... valami 90 pontál tarottt a cap-ban a cromwell amikor feltűnt az arty a kocsi mögött... szóval nem tudott neki ártani... mit csinál ez az istenbaszása gyökér??? 99!!!! 99-nél kitolat a kocsi mögül és az arty kilövi full HP-ről azt az idiótát!!!!!!!!! azt hittem agyfaszt kapok!
  • virkir
    Előszöris próbáld már megtanulni a válasz menü használatát, mert baromi idegesítő, hogy úgy kell kibogarászni kinek is írsz éppen.

Ez az átlagdemage és a killek száma is sok mindentől függ
    Így van. Tudd mikor merre érdemes lenned, kit hol lőj, használd ki az adott pályán a tankod adottságait ésatöbbi. Ennyitől függ ki mennyit sebez mennyit lő ki. Nem kell ezt túlmisztifikálni csak meg kéne tanulni és következetesen megcsinálni.
    Na a következetesség még nálam sem százas mert akkor jóval több sebzést osztanék ki körönként.
    A győzelmek aránya ezeknek egyenes következménye mert ha te vagy a barátod jól teljesít akkor még a lista aljáról is lehettek befolyással egy kör végeredményére, ami adja a jó statisztikát.
    És igen ha nem lenne 2 fölött a cap pontja igencsak 1k alatt lenne az effi-je de érdemes megnézni a WN6 érékét.
  • Tessellia
    Most már én is elmondhatom, hogy részese lehettem egy ilyen csodás sorsolásnak:).

• foxbat88fx
    hahahaha
  • Renegade
    valóban az :-)
  • Szakesz
    Frosty komolyan elvert? Ez gyalázat.
  • Pongyi
    Húha akkor nem is olyan könnyű egy bizonyos szint fölé jutni mint hittem:)
  • Fefe82
    Hmm favágás,én is ilyen családban vagyok ahol szokás egész nap erődeket nyesni(legálisan) nincs is annál jobb,pálinka sör!ennél csak egy jó kis retró disznóvágás nagyobb felüdülés!évente csak sajna 1-2-t ejtünk,de annak botrány részegség a vége
  • Sippie
    Ha pl minden nap 1200-as effivel tolod, akkor mitől nőjön? Annak mennyi az átlaga?
  • foxbat88fx
    hát! reggel 10kor arra kelek hogy menjek segíteni fátvágni meg hordani.... naná hogy megyek :D ingyen sör meg pálinka :D délután hazaértem úgy 3fele... a f****m se nyomja a wot-ot.... csak felbasz agyilag.... nemsokára meg megyek kocsmába :)
    de amúgy már kezdek rájönni hogy a wot-ot így kell kezelni! ha felbasz akkor nem kell nyomni! :D
  • Pongyi
    Nem értem, napok óta nem nő az effem. Nem csinálok semmit vagy mi?:) Ez ugy működik h ha átlagos teljesítményt nyújtok akkor stagnál?
  • Fefe82
    Megin ISzÓÓ bazdmeg
  • Sippie
    nyilván a két gombócos fagyi is jó, még ha szar ízű is ugyebár.
  • foxbat88fx
    de jó ma még 1csatát sem nyomtam le és nem vagyok idegbeteg :D
    szerintem próbáljátok ki kockák xD
    igaz lenyomtam pár sört és pár felest... de tényleg akit csak felbasz a sok hülye annak csak tanácsolni tudom hogy tartson 1-2 nap pihenőt!!! :)
  • Szpecnyaz
    Szerintem ezzel le is zárhatjuk az offoloást és visszatérhetünk a virtuális faszlengetéshez :D.
  • Szpecnyaz
    Ha már papírzacskós leányzóról van szó akkor ott mindegy hogy mekkora :D. Szerintem ő is örül hogy kap valamit ami nem műanyagból van, szóval biztos nem fog válogatni :D.
  • toma77
    itt mindenki hülye?
  • Tessellia
    Akkor rezeg-e a papírzacskó a kuncogástól.
  • TiborTamas
    És ha nem látni a papírzacskó miatt?
  • Szpecnyaz
    Ezért kell az arckifejezésüket figyelni amikor lekerül a ruha :D.
  • Tessellia
    Nem fért be az elefántokkal a kapun, értem én.
  • 505thZajcev[PT]
    Tudod vannak oszinte lanyok, es nem oszintek :D
  • TiborTamas
    Tudtam én, hogy lammaer is plagizál... :D