418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Wlanseraf #203530 :) -
Wlanseraf #203529 Még egy messze nem pro az effem de hogy a magas eff az = camp?:DDDDDDDDDDDDD mivan? nézd meg van cap pontom rendesen ugyanis offenzív játékot folytatok, és ha ott vagyok foglalok.. hogy mennyire offenzív az jól mutatja hogy Object704-el a második legtöbb cap pontom van:D
Még valami lényeges, csapatjáték és 1v1 az egy más világ csak szólok:) -
Destydeme #203528 Ez már bennem is felmerült.Ez ua,mint amikor van pl 1 tigris és 1 pz4 egymás mellett.Az a kérdés melyiket lövöd(mindkettőt át tudod lőni az egyszerűség kedvéért)...Szintén a saját eff-hez van kötve..Remélem érted,csak nem akarom megválaszolni.De ezeket a példákat minden 2.csatában látom.Nem kell hozzá xvm és leszűröm,amit kell.
Kicsit rébuszos lett,de remélem érted. -
Wlanseraf #203527 Ez a WN6 nem tudom mit hogy súlyoz de pl nekem elég magas 2.82:D cap pontal sem esik túl nagyot a pontom:) -
Wlanseraf #203526 lol
Na vegyen maga mellé két hasonló playert és mondjuk Szakeszék ellen ki lehetne próbálni mire is mennek:))
Elárulok egy titkot:D ha nem lenne effi ami látható akkor a high effisek még jobbak lennének:))) Mért is?
Belépek a játékba egyedül, szemben high eff platoon szerinted kit fognak fő ellenfélnek tekinteni aki elveheti tőlük a győzelmet? a 300 effes babuint? na nem ha pl ilyen platoon az engem vagy más magasabb effes játékost fognak lőni... tehát ilyen szempontból hátrány:D -
-
Wlanseraf #203524 Angry Managment című filmben nincs meg a kér csaj?:DDD
Nem tudnak megegyezni melyik fasz a jó:) egyik a hatalmasra másik az óriásira esküszik:D -
vhooper #203523 Marchi, én azt szoktam csinálni, hogy KV5-el beírom, my first battle in game , erre mindenki le goldnoobozik.. Persze csata végére megváltozhatott a véleményük
-
Pupuci #203522 Ikaptunk.... Mi lett volna , ha nyerünk??
Csata: Widepark 2013. február 2. 20:02:58
Jármű: PzKpfw IV
Szerzett tapasztalat: 930
Szerzett kredit: 29 688
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész -
Vereség
Csata: Airfield 2013. február 2. 19:57:54
Jármű: M24 Chaffee
Szerzett tapasztalat: 997
Szerzett kredit: 18 350
Csatában elért Achievement: Top Gun
no comment:D majdnem 8 kill és prém nélkül van -
Szpecnyaz #203520 Láttam, csak azt hittem az ilyen bugyuta beszélgetés :D. -
Renegade #203519 igyál egy kv-t :-)
nézd a chatet, trollkodott :-) -
Szpecnyaz #203518 És itt mit kéne nézni?
Meg látom már van wz-120, hogy tetszik? -
Szpecnyaz #203517 Én rammer, venti, stab kombót használtam. Mert ezeket úgyis tovább lehet vinni T10ig. -
marchizor #203516 ezt nagyon eszik
-
lexlutor #203515 Most lett meg a tier7es britt heavy, a black prince. raktam ra ventillatort, meg szereloladat, de a haramdikkal bajba vagyok. valahogy mar a churchillen sem talaltam meg mi lenne a legjobb ra.
gondolkodtam toltes vagy celzasgyorsiton, de az agyut eleg gyorsnak talaltam meg a churchill7esen. stabilizatoron gondolkodtam meg, mert ezen mar lehet, de ennel a sebessegnel, nem hiszem h sokat szamitana.
valaki, aki regota gyuri, tudna tanacsot adni? -
TiborTamas #203514 Biztos, hogy full hp-s volt a Cromwell? Mert akkor az a SU-5 tényleg hatalmas máker. :) -
foxbat88fx #203513 nem szoktam visszajátszárt nézni de ezt megnéztem... beszarás! mennyi balfasz idióta van!!!
2 napja volt hogy a mi csapatunkban a cromwell egyedül maradt és foglalta a bázist... PORT-on a vasúti kocsi mögött... ellene 3 tank, egy T29 meg egy kv-1 a pálya másik végén meg egy su-5 valahol... valami 90 pontál tarottt a cap-ban a cromwell amikor feltűnt az arty a kocsi mögött... szóval nem tudott neki ártani... mit csinál ez az istenbaszása gyökér??? 99!!!! 99-nél kitolat a kocsi mögül és az arty kilövi full HP-ről azt az idiótát!!!!!!!!! azt hittem agyfaszt kapok! -
virkir #203512 Előszöris próbáld már megtanulni a válasz menü használatát, mert baromi idegesítő, hogy úgy kell kibogarászni kinek is írsz éppen.
Ez az átlagdemage és a killek száma is sok mindentől függ
Így van. Tudd mikor merre érdemes lenned, kit hol lőj, használd ki az adott pályán a tankod adottságait ésatöbbi. Ennyitől függ ki mennyit sebez mennyit lő ki. Nem kell ezt túlmisztifikálni csak meg kéne tanulni és következetesen megcsinálni.
Na a következetesség még nálam sem százas mert akkor jóval több sebzést osztanék ki körönként.
A győzelmek aránya ezeknek egyenes következménye mert ha te vagy a barátod jól teljesít akkor még a lista aljáról is lehettek befolyással egy kör végeredményére, ami adja a jó statisztikát.
És igen ha nem lenne 2 fölött a cap pontja igencsak 1k alatt lenne az effi-je de érdemes megnézni a WN6 érékét.
-
Tessellia #203511 Most már én is elmondhatom, hogy részese lehettem egy ilyen csodás sorsolásnak:).
-
foxbat88fx #203510 hahahaha 

-
Renegade #203509 valóban az :-) -
Szakesz #203508 Frosty komolyan elvert? Ez gyalázat. -
Pongyi #203507 Húha akkor nem is olyan könnyű egy bizonyos szint fölé jutni mint hittem:) -
Fefe82 #203506 Hmm favágás,én is ilyen családban vagyok ahol szokás egész nap erődeket nyesni(legálisan) nincs is annál jobb,pálinka sör!ennél csak egy jó kis retró disznóvágás nagyobb felüdülés!évente csak sajna 1-2-t ejtünk,de annak botrány részegség a vége 

-
Ha pl minden nap 1200-as effivel tolod, akkor mitől nőjön? Annak mennyi az átlaga? -
foxbat88fx #203504 hát! reggel 10kor arra kelek hogy menjek segíteni fátvágni meg hordani.... naná hogy megyek :D ingyen sör meg pálinka :D délután hazaértem úgy 3fele... a f****m se nyomja a wot-ot.... csak felbasz agyilag.... nemsokára meg megyek kocsmába :)
de amúgy már kezdek rájönni hogy a wot-ot így kell kezelni! ha felbasz akkor nem kell nyomni! :D -
Pongyi #203503 Nem értem, napok óta nem nő az effem. Nem csinálok semmit vagy mi?:) Ez ugy működik h ha átlagos teljesítményt nyújtok akkor stagnál? -
Fefe82 #203502 Megin ISzÓÓ bazdmeg 

-
nyilván a két gombócos fagyi is jó, még ha szar ízű is ugyebár. -
foxbat88fx #203500 de jó ma még 1csatát sem nyomtam le és nem vagyok idegbeteg :D
szerintem próbáljátok ki kockák xD
igaz lenyomtam pár sört és pár felest... de tényleg akit csak felbasz a sok hülye annak csak tanácsolni tudom hogy tartson 1-2 nap pihenőt!!! :) -
Szpecnyaz #203499 Szerintem ezzel le is zárhatjuk az offoloást és visszatérhetünk a virtuális faszlengetéshez :D. -
Szpecnyaz #203498 Ha már papírzacskós leányzóról van szó akkor ott mindegy hogy mekkora :D. Szerintem ő is örül hogy kap valamit ami nem műanyagból van, szóval biztos nem fog válogatni :D. -
toma77 #203497 itt mindenki hülye?
-
Tessellia #203496 Akkor rezeg-e a papírzacskó a kuncogástól. -
TiborTamas #203495 És ha nem látni a papírzacskó miatt? -
Szpecnyaz #203494 Ezért kell az arckifejezésüket figyelni amikor lekerül a ruha :D. -
Tessellia #203493 Nem fért be az elefántokkal a kapun, értem én. -
Tudod vannak oszinte lanyok, es nem oszintek :D -
TiborTamas #203491 Tudtam én, hogy lammaer is plagizál... :D