418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Konci #203570 10. vereség,és általában mind ilyen "csapatmunkával"...Külön öröm volt a platoon,kiszedtem,és rögtön noob lettem... Vállalom.
-
Pongyi #203569 Mi a töcs van már ma reggel, minden tankomra megkapom a két ammo racket, vagy ugy gyújtanak ki h már else tudom oltani egyből odahalok.... De az h minden csatában megkapom a két ammo racket az már azért durva... -
Feltettem a legújabb xvm-et de még mindig az eff-et mutatja,mit kell átírni hogy a wn6 értéket írja ki a játékosoknál? -
Végre megnéztem a csatátokat.
Nem tudom miben állapodtatok meg gold ammot illetően, de a 2. heavy körben Frosty által tett kijelentésből (kérdésből) nekem az jött le, h nem lehetett volna használni. Látszik, h te nem is használod, viszont a 3. med kör végén Frosty biztos, h 4 golddal végzett ki és ezért nyert. Ez egyértelműen látszik és hallatszik. Ha nem használja, tuti te nyerted volna a med csatát is.
Egyébként könnyen nyerhetted volna mindhárom med kört, ha nem engeded be hull downba (vagy egyből rámászol) és te nem állsz kint a puszta közepén. A heavy körökben is voltak (főleg célzási) hibák, de szerencsére jól választottál tankot:) Egyébként jó voltál, de érződik a sok kihagyás. -
Szpecnyaz #203566 Azért még van egy pár ilyen a kínaiaknál is :D.
IS2 - 82K
WZ-131 - 67K
De ami iszonyat durva az a WZ-120 a maga 255400 XP-jével. Ha nem húzod mellette a heavy v light ágat akkor szopsz mint a torkos borz egy ócska stock tankkal.
Az egészen látszik hogy direkt csinálták így, hogy muszáj legyél minimum 2 ágat húzni vagy free-t váltani. Ugyanis ha végignyomod a heavy ágat akkor ott fájdalom mentesen spórolhatsz 164000 XP-t a med ágon. Baráti, nemde? -
Tessellia #203565 Nem tudom ismert filmek trailerjét fogom-e linkelni mindenesetre akik nem látták azoknak jól jöhet:D..
Időutazásos szuper náci birodalmi lépegetős aztahétmeganyóccázát:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A II. világháború idején öt amerikai katona Ausztráliában állomásozik, hogy egy titkos küldetés során, az időben utazva teljesítsék küldetésüket. Egyikük hibája folytán az időgép meghibásodik, s ők teljes zűrzavarban próbálnak alkalmazkodni a következményekhez. Mikor végre sikerül megjavítanuk a gépet, váratlanul 300 évet ugranak előre az időben. Ám itt a nácik már beteljesítették világuralomra törő álmaikat, s a Föld leigázása után Isten ellen fordulnának. Megmentheti-e öt elszánt katona a jövőt (egyben a múltat, s köztük minden pillanatot is) néhány fegyverrel, mikor velük szemben a csúcstechnológia teremtette, hatalmas robotok és űrhajók állnak?
Illetve ha még nem lett volna elég náci zombis film:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Európa, 1945 - a Harmadik Birodalom végnapjaiban a nácik elkeseredésükben végzetes fegyver létrehozásába fognak. Tudósukat, Klausenert megbízzák egy forradalmian új technológia létrehozásával, mely megfordítja a háború menetét, s egyben örökre biztosítja a nácik uralmát.
Kelet-Európa, napjainkban: a NATO egy elpusztíthatatlan alakulat nyomában jár, mely számolatlanul szedi áldozatait, lehetetlenné téve az ott élők fennmaradását. Az alakulat munkáját egy nyomozónő segíti, ki régóta kutat Klausener munkássága után. Az egység már mélyen az ellenséges vonalak mögött harcol, mikor a katonák ráébrednek: egy zászlóaljnyi náci zombit kell megállítaniuk, hogy megelőzzék a Negyedik Birodalom felemelkedését. -
stork13 #203564 Most már tudod.
Őszinték voltak veled.
Most jobb lett? :D -
R3nton #203563 és az angol 8as heavy akkor vagy 160k xp tuti kell csak ahhoz, hogy fullos legyen:D na ennél a tanknál tuti elgurult a gyógyszerük:D -
Szpecnyaz #203562 Most nem azért de kemény 33k XP kell csak. A D10T a heavy ágon egyszerűen kifarmolható T7ben. A 33K is csökkenthető 20400ra (ennyi már fél lábon állva is megcsinálható) ha veszel 200K-ért egy felfüggesztést, nem egy nagy befektetés. Ha meg nincs meg a D10T az a Te hibád, mert nem fejlesztettél körültekintően. -
Ry0K3N #203561 Akkor még nem is láttad a T54-et :D -
Commandier #203560 Nem igazán értem a problémád. Szerintem egyáltalán nem rossz a D5T-85BM, pláne, hogy nem kell t6 ágyúval vacakolnod, hisz már t43nál is megvolt, sőt asszem t34-85nél is. Kv5öt meg még szép, hogy nem viszi. Weakspotolni kell, szokj hozzá, közepes tankkal ez gyakori, még t54 toplövegével is. A t44 lb1-es lövege meg szerintem baromi jó. Én a t54 en is használtam egy ideig, nem is eredménytelenül. -
Hát hogy miért nem nyerhet a csapat amiben vagyok sosem, ha babot szarok akkor se:) -
igen, de mi volt a téma? (mert ebből nem derűl ki!:) ) -
Ry0K3N #203557 "- the ceiling height of each maps is very high, SerB doesn't tell how exactly, but "it's sufficient for any ballistic purposes""
az azért annyira nem "high" mikor a tankokat buggoltuk volt hogy visszapattantunk a tetejéről :D
-
Végre, több heti ticketes levelezés után megtörtént a vallomás a régi nagy problémámmal kapcsolatban:)
Maciej Zawada 31 January 2013 15:44
Dear Tank Commander,
Thank you for your reply.
Unfortunately, we cannot let you win. -
SuLtAN17 #203555 Komolyan gondolták a wg-nél a T-44 fejlődési vonalát? Amennyiben a tier hatos (akkor még op) ágyúval kínlódjak ki 50k xp-t 144-es pennel (kv 5-öt nem lövi át még totál hátulról sem...) egy 175 penes (megjegyzem szintén szar ágyúig?) Vagy megint az van mögötte, hogy vegyek premium tankot váltsam át a free xp-t (pénzért) és vegyek prem lőszert (pénzért?) mert akkor most hagyom az egészet a francba... -
Destydeme #203554 Eddig is tudtam,csak most a másik oldalról nézem.. -
Destydeme #203553 Döntetlen
Csata: Redshire 2013. február 2. 23:44:23
Jármű: GW Tiger
Szerzett tapasztalat: 667
Szerzett kredit: 33 127
Csatában elért Achievement: Páncélvadász
1órája vettem meg a nagyágyút..5.3k dmg.
Már tudom miért gáz az arty nagy tierben.
Mocskos nagyokat üt. -
Ez jól esett prém nélkül:
Victory! Map: Himmelsdorf 2013. február 2. 23:46:49
Vehicle: IS-3
Exp: 2 522 (Fine: 4; x2) + Credits: 31 136 (Fine: 720)
Achievements: : Top Gun -
endrodiz #203551 Egy láma kérdés következik. A képernyő középső-alsó területén jönnek feliratok, ha eltalál valaki, stb. Ezt meccs közben vissza lehet nézni valahogy, ha lemaradtam a harc hevében valamiről? Úgy mint pl. BF2-ben nyomtam egy "0"-t és feljött a konzol, benne mindennel, ami a képernyőn ki volt írva... -
http://drongo-lab.ru/archives/category/other-mods/hangar -
Pityu0 #203549 nincs külön a nyári garázs? -
toma77 #203548 http://wotinfo.hu/index.php/item/287-wn6-az-%C3%BAj-xvm-formula -
Wlanseraf #203547 203533 -
Valaki homályosítson már fel pls, hogy mi az a WN6. -
magyi76 #203545 nem tudom hogy mire gondolsz pontosan, de ebben benne van amire gondolsz, szerintem1
http://wotinfo.hu/index.php/add-ons
amit en hasznalok, azt toltsd le. -
magyi76 #203544 koszonom, de nem hasznalomn, nem szeretem azt a skillt, en nem tartom hasznosnak ...igyis jo vagyok T62-vel -
Pityu0 #203543 Ezt a modot hol lehet leszedni -
Greenscape #203542 Egy 6th sense elferne a T-62-esed parancsnokara a Designated Target helyett. -
magyi76 #203541 hat igen, sajna ennyire semmire valok egyesek...
hatul bujkalnak, azt lovik amit nem kellene ...10 lowesbol 3 talal persze abbol meg csak 1 penetral.... nem hiaba van talalati arany... 55% szornyu! -
Commandier #203540 Nem igaz gyarekek, hogy ha t54el kiosztasz több mint 5000 sebzést, még eltudja bukni a csapat a meccset. -
Tegnapi napon 5 top tier 9es tankunk együttes sebzése 2057 dmg volt.
2 E75, E50, Lorri, AMX 120 -
Kubukli #203538 Induláskor Jacek generális kérdez:kto mam kw-2
[IMG][/IMG]
Aztán odateszi a vasat, nem szaroz:
[IMG][/IMG]
-
magyi76 #203537 nekem is ezt, meg kell osztanom...
ennyit jelent az EFI... is4, ST-1 ket irtozatos tuzerovel rendelkezo tank, es csinaltak 2ten 500 dm.
-
hjt #203536 Ezt meg kell osztanom :D
Defeat! Map: ! Westfield 2013. február 2. 20:53:28
Vehicle:: IS-3
Exp: 492 + Credits: 21 038
Achievements: : Dumitru kitüntetés
(4 SPG kill
)
-
Ninju #203535 Hidd el, én játszottam vele pár ezer csatát platoonban és nem az a fragvadász.
Nagy volt a szája, pofán is csaptátok. Viszont ez nem jelenti azt, h az effinek nincs köze a játékos teljesítményéhez. -
Wlanseraf #203534 Ja persze nem csak capből áll:D -
virkir #203533 Itten FSB barátunk elég jól kivesézte.
Valószínűleg azért mert van mellette sebzés meg egyéb is rendesen.
Nekem 175-öt emelkedett mert én nem nagyon foglaltam régebben. -
Pupuci #203532 Ez.... :)
Győzelem!
Csata: Arctic Region 2013. február 2. 20:44:41
Jármű: PzKpfw IV
Szerzett tapasztalat: 1 702
Szerzett kredit: 37 678
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász" -
Szpecnyaz #203531 Én úgy vettem észre hogy a high effisek mindkettőben otthon vannak. Mondjuk kíváncsi lettem volna hogy a srác mire ment volna Szakesz ellen, ha őt is ennyiszer elverte volna akkor azt mondom hogy igaza van az effivel kapcsolatban :D.