418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ozzz
    Attól függ, hogy mennyire fekszik neked ez a teknőc taktika. Ha annyira nem, akkor inkább az E-75 szerintem.
  • lexlutor
    veheted.
  • Fefe82
    Halóó!Szerintetek melyikért érdemesebb kiadni 3.5-6 milkát? jagdtigris,vagy E-75?
  • SzocsA
    persze de egy kicsit csal ez! mivel van egy csomó kisebb tankom amivel mentem és azok 200- 300 as effivel vannak! csak pár kört mentem velük! ez az ami igazán lehúzza!
  • Fefe82
    Halóó!Szerintetek melyikért érdemessebb kiadni 3.5-6 milkát? jagdtigris,vagy E-75?
  • pointer4
    Azt lenne még jó tudni, hogy a többi is meglátta-e őket, vagy ez csak egy személyes X-akta :)
  • Ok5
    sziasztok elnéztem és nem a kellő járműre képeztem ki egy legénységi tagot ezért ezt írja hogy "ez a legénységi tag nincs kiképezve ehez a járműhoz azonban a képességeit és képzettségeit tudja használni mert egy megfelelő típusú prémium járműben van" ilyen üzit még nem kaptam akkor most vehetem úgy hogy ugyanúgy érvényes a 100%os képzettség?
  • vhooper
    Béta játékosok kivételt képeznek.
  • patchaou
    Mintha a legtöbb játkékosnak nem lett volna az elején bénázás :) Ha jó vagy akkor feljebb fog menni pár ezer csata alatt.
  • ozzz
    Megvan köszi ez jól mutatja miket számolnak bele.
    Mondjuk ez azért nem mérvadó, mert viszonylag új játékos vagyok (2150 csata) és az eleinti bénaságaim azok eléggé lehúzzák, hiába játszok a mostani nagyobb tankjaimmal 49-50%os win ratet, így is csak 48% alatt vagyok kicsivel összesítve.
  • ozzz
    Ez se rosz, engem most úgy lőtt ki egy arty talán tier6-os volt, de lehet csak 5, hogy tier8as nehéz tankkal voltam max HP-vel (caernavon 1600 hp)és egyetlen lövésétől szétrobbant a tankom...
  • SzocsA
    Jó és akkor mi a helyzet el halluffal? a babbal! mi vagyunk a támadó oldalon, a térkép alján, nem a babfelőli oldalon! artyval kimegyek a térkép szélére oda be a domb mögé parton állok és próbálom lőni a babot! de oda nem tudok belőni, pedig az a hegy sokkal kisebb! ob 261 el aminek szintén magasra lehet emelni a csövét!
    érdekes
  • Hassel74
    Engem ma felüljáró alól, mondhatni alagútból szedett ki. Már meg sem lepődöm. :) Biztos bunker bombát lehet kapni aranyért!
  • SzocsA
    Az efficiency rating! hogy mennyire vagy jó játékos!
    Effi
  • SzocsA
    igen parton állt, nem vízszintesen! de akármilyen közel álltam a hegyhez mindig sebzett, hogy rohadjon meg!
  • TiborTamas
    Minél messzebb vagy tőle annál magasabbra kell emelnie a csövét, ezért annál nagyobb ívű parabolapályát ír le a lövedék és emiatt sokkal közelebb van a becsapódás szöge a merőlegeshez. Ilyen messziről (pláne ha még az eleje is meg volt emelve kicsit) szerintem elképzelhető, hogy be tudott oda lőni egy SU-8.
  • hellokitty92
    Szerintem felhajtott a "hegyoldalra", így közel függőlegesen is tud lőni az arty. Ezzel a módszerrel képesek magukat kilőni, vagy akár maguk mögé lőni. Az első nekem szimpatikusabb...:)
  • Bmsrt n2
    Átfogalmazom...életben nincs.
  • Bmsrt n2
    A képen nincs is Su-8 arty...(igaz ez csak részletkérdés)
  • patchaou
    Azért történt mert "nerfelve" lettek az artyk...
  • SzocsA
    na ezt valaki mondja meg nekem, hogy hogyan szedett ki engem ott az arty? térképen ott volt az arty ahol a piros pötty van! onnan átlőtte a hegyet! egy SU 8 as volt! egyenesen nézek az arty felé a képen! akkora hegyek vannak! hogyan lehetséges az hogy átlőtte?
  • ximix #203629
    Lehet hogy az orosz testvéreink nem véletlen csináltak egy ilyen progit maguknak ?

http://translate.googleusercontent.com/translate_c?client=tmpg&depth=1&hl=en&langpair=ru|en&rurl=translate.google.com&u=http://drongo-lab.ru/archives/45931&usg=ALkJrhiq8uaK3JjtsUaPM0oIPEMdLZNB4w
  • ozzz
    xvm modban a középső szám a tank értékeléseknél mit jelent?
  • QuentinT
    Köszönöm! Én is egyedül azt találtam, amivel tudok egy kicsit variálni.
  • marchizor
    egy srác packet lossal magyarázza

a replay amúgy a kommentek közt megtalálható
  • patchaou
    A pozícionálásra nem jöttem rá. De a Res_mods mappában van egy Mmap.xml file. Ebben kell/lehet átírni <bigmapsize> utáni értéket. Nálam 1100 volt, 840-re átírva tökéletes. 1680*1050-ben játszom.
  • marchizor
    hali!
    Igazából elment tőle a kedvem, mivel light ágról indultam ezért csak a rádió van alapból kihúzva, így ~200.000xp kéne a nagy gunhoz, és akkor még a legnagyobb motort nem fejlesztettem ki 46k-ért :(
    Eddig szenvedés, átlag damagem fájdalmasan rossz.
  • patchaou
    War thunderral tolom, most pedig hogy a helyi piacon 2000 forintért sikerült beszerezni egy 340 dolláros joystickot még jobban rá fogok feküdni :D
  • QuentinT
    Valaki tudna abban segíteni, hogyan lehet beállítani az Enhanced HD Minimap esetében, hogy a Ctrl gomb hatására középre beugró nagy térkép lejjebb legyen pozicionálva? A jelenlegi beállítással nem tudok jelezni az első sorában, mert az összelóg a képernyő bal felső részén lévő információs szövegekkel. Előre is köszönöm!
  • patchaou
    Igen! Köszönöm!
  • Bmsrt n2
    Talán az a másik ruszki mmo amiben lesznek repülők(most)/hajók/tankok?
    War thunder vagy micsoda?
  • hjt
    Mit kellene még csinálnom

Defeat!
    Map: ! El Halluf 2013. február 3. 13:09:40
    Vehicle:: IS-3
    Exp: 860 + Credits: 42 105
    4840 - Dmg
  • yossarianHUN
    Talán Battlestations Midway/Pacific?
  • patchaou
    Szerintem BIA, aztán a mindenféle skillek, harmadiknak pedig javítás. Én legalábbis így csinálnám.

Off: Egyszer már volt itt egy játékról szó, de sehogy nem ugrik be a neve és nem találom, légyszi segítsek megtalálni. Háborús és repülőkkel valamint hajókkal lehet/kell benne harcolni. Köszi!

• Master91
    1 sört teszek arra hogy te nem az igazi matyashun vagy.
  • DarkHorSe
    Kinai heavy tanknal a legenysegnek melyik skillt valasszam eloszor?
  • foxbat88fx
    aaaa és tényleg.... csak én vagyok ilyen balfasz o.O 10 percig kerestem de nem találtam meg XD
  • TiborTamas
    Bemész valamelyik fő kategóriába és legörgetsz az aljára. Ott lesz jobb oldalt egy fekete gomb Start new topic felirattal :)
  • Bmsrt n2
    2014 nyarán esetleg
  • matyashun
    Úgy rémlik jönnek a magyar tankok nyáron. :D Sziasztok, újra.