418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szpecnyaz
    Nem probléma, úgyis csak a te részed érdekel belőle.
  • Master91
    http://mwreplays.com/replay/TUMW22PODWTA/
  • Master91
    Bokorból indultam el, mert spottolt, világított a villany körte.
    Rakhatok replayt is, kb. 1 perces, emrt mikor rommá lőttek ki léptem

• Szpecnyaz
    Igazából én azt nem vágom hogy milyen bokor volt ott amiben álcázva kellett volna lenned. Láthatóan oldalt áll neked a Bat, ahonnan simán spottol. Inkább replayt tegyél fel mert ebből kb semmi se látszik.
  • Master91

Meg néztem 1/16-od lassításba is, 3. lövést a batchattől úgy kaptam be, hogy még kb. elhagyta a csövét a lövedék, már mondta hogy meg sérült a lánc talpam , meg jött a -370 körüli damage, és még csak akkor láttam meg hogy repül felém a lövedék !
    következő lövés a pattontól, bejött a sebzés, mikor fél úton járt kb. a lőszer. What?
  • Renegade
    megnéztem mw-n úgy 10 t-50-2 replayt, az a tank egy vicc, t8ig bármit leszólóz, 100% t7 hvyt semmi nem szed ki olyan gyorsan, mint az a tank, arannyal meg esetleg az egeret nem tudja kikapni.
  • Szpecnyaz
    Replayt a népnek vagy meg se történt.
  • popey8
    Ez már komolyan szánalmas. Én egyedül annyit sebeztem, mint az utána lévő 5. Ha nem marad arty a végére lehet letudtam volna hozni, mert sokkal jobb pozícióban voltam az ellennél.

• Master91
    Nem ópé a batchat....Is8-asba, bozótba voltam, ő persze nem, fel spottolt mozgásközbe, én persze nem, mikor észre vettem belém lő, majd megint, mire eggyáltalán fedezékbe gurultam hogy többet ne lőjön , addig -800 Hp - ammo - sofőr 2 (!!!!!) redvás lövéstől kemény 3 másodperc alatt. Persze utánna rommá lőtt a többi köcsög.

Soha többé nem megyek Tier8-felé, ez már tulzás ez a batchat.
  • Faboo
    Nyugi, az E100-ba is, és nem csak az hanem a többi t7-t8 arty is. + az s51.
  • Ry0K3N
    Radley Walters inkább már szerencse kérdése hogy mennyi retardált van a másik csapatba. Cometről csak olyan véleményeket hallottam hogy nem olyan jó már minta cromwell ami meg tudjuk opé :D
  • Ry0K3N
  • patchaou
  • popey8
    Miért van az, h az E-50-be szinte állandóan 1000 felett sebez az arty, főleg a Gay Wagon Panther? MIÉRT? A rohadt életbe már
  • Antimat
    Szóval én elég béna vagyok, főleg Comettel, és erre mi történik: az első Radley-Walters medálom (3013 csata után) vele születik meg:

Victory! Map: ! Himmelsdorf 2013. február 3. 21:25:00
    Vehicle: Comet
    Exp: 4 062 (x2) + Credits: 41 715
    Achievements: : Radley-Walters medál, Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

• Hassel74
    Igen, mindent ki kell fejleszteni.
  • DarkHorSe
    T-29 nagyon jo tank erdemes kihuzni:)
  • kHares
    Valakinek van tapasztalata az 59-16 t6 kínai szörnyeteggel? Olvastam a hivatalos fórumon hogy srác fölrakta az autoloaderes ágyút és megugrott jócskán a sebzése de én még a sima churchill vagy t150 seggét sem tudom átütni. Ahogy látom goldammo is alig nagyobb pen.
  • Norexka889
    KV-3 tankról mit tudtok, érdemes kihúzni mert már ahhoz nem sok kell, vagy Amcsi M6 válasszam és később a T-29 lenne jó választás?
  • SzocsA
    Errefelé jött az összes tank mi meg csak 4 en voltunk itt! egy is 3 és 2 kisebb tank, ők nem mutatkoztak! nem mertek jönni megálltak a hegy lábánál! :D
    azt sem tudtam melyiket lőjem! :D

• popey8
    Igen.

DarkHorse: naaaaaaaaagyoooooooon laaaaaaaaaaassúúúúúúúúúak

Igaz más kategória, de protom van most és szörnyű. Soha többet nem akarok olyan tankkal menni, ami nem tud legalább 30 km/h-t. Mire a frontvonalra érsz kilőnek előled mindent, szal védekezéssel lehet nagyobb sebzést összeszedni, már ha nem 10-en jönnek rád.
  • DarkHorSe
    Black Princenek mennyi a max sebessege? Milyenek az angol heavy tankok?
  • Francsics
    az is-t igen a kv-13 mat nem, az is szükséges?
  • foxbat88fx
    szerintem mutass képet a fejlesztésekről és az a tuti :D
  • popey8
    Az IS-t és a KV-13-mat is?
  • Francsics
    Sziasztok valaki aki ért a játékhoz remélem tud segíteni :)
    Mindent kifejlesztettem a kv-1s emen
    mégsem kaptam meg az elit státuszt rá

ezt valaki tudja miértnem ????
    előre is köszönöm!
  • foxbat88fx
    kv-1-et muszáj volt kivenni, meg a 107-est tier5ből...iszonyat OP volt
  • QuentinT
    A SU-85 tényleg OP volt a 107 mm-es ágyúval, de még mindig egy jó td. Jól rejtőzik, mobilis, egész pontos az ágyúja, és azon a szinten elég az a 144-es átlag átütés - szerintem. Pláne, hogy a gutaütés kerülgetne vele, mikor a random istene szívóágra tesz és a jó kis 300-as sebzéseket intézné el egy sima "penetration" felkiáltással a program.
  • lammaer
    Ezen nem veszünk össze, su85-m csak addig volt amíg át nem mentem vele a következő tankra, a KV1el viszont kínlódás nélkül kihúztam az S51-et.

Na, megyek vissza Magickázni :)
  • foxbat88fx
    "ne félj, TSen azóta is emlegetünk, hogy te vagy az aki az oroszoknál még a nerfet is buffnak tartod :) )"
    hahahahaha
    nem a kv-1 nerf tényleg nerf, de a su-85 nerf sztem buff :D
  • lammaer
    Azután Jancsika átszállt a KV1-be, mert egy éve olvasta róla hogy a 107-essel milyen OP cucc....

(ne félj, TSen azóta is emlegetünk, hogy te vagy az aki az oroszoknál még a nerfet is buffnak tartod :) )
  • foxbat88fx
    pedig most jobb is... kapott egy marha pontos gunt a marha pontatlan helyet...
  • aknakukac96
    Jajj azt a TD-t úgy sajnálom, hogy nerfelték, még OP korában de imádtam:(
  • lammaer
    "nem nerfelik mert orosz :)" mondta Jancsika, és beszállt az su85-jébe....
  • foxbat88fx
    nem nerfelik mert orosz :)
    ha ésszel játszol nagyon jó kis TD
  • Pupuci
    Értem. Hát, alkalom adtán majd kipróbálom :) Talán nem nerfelik ...
  • foxbat88fx
    na mentem vele most egy kört.... továbbra is azt gondolom hogy nagyon OP tier7 ben...
    5 sec alatt tárazza a skulót, kurva pontos, jó átütés, jó sebzés, kiváló dpm ez mellé társul a jó mobilitás, jó álcázás... szerintem gyerekjáték vele alázni :)
  • QuentinT
    Fullozva egész mozgékony, meglepően pontos az ágyúja a többi oroszhoz képest. Szóval a "távolról meglapulva lövészkedni, és ha gáz van gyorsan pozíciót váltani" stílushoz nagyon passzol.
  • foxbat88fx
    su-100-m1???? istentelen jó TD :D
    elég jó vele a statom, nem nehéz alázni vele :)
  • Cyon
    Amúgy szerintem fordítva kéne lennie, a SU100m1 kéne prémnek mivel sokkal gyengébb.