418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Hali!
Nos a Tiger II mar csak a jobbik toronnyal sokkal jobb lett, gyakoribb a penetration es a sebzes is (bar nem tudom mi koze van hozza). Gyurok 20 ezerrel a top csore, kivancsi vagyok ugy mit fakit majd. (nem gondoltam, hogy elkovetem, de muszaj voltam venni premiumot, mert tier 8-ban lehetetlen haladni anelkul. Legalabb egy t10-es tankig ez lesz sztem) -
Ok válassz :)
http://www.playerauctions.com/wot-account/?sort=cheapest-price -
off
Bár nem vagyok járatos mw2-ben, de nem lett volna nagyobb potenciál ha nem nullázod le, rábízod arra aki megveszi?
-
WaseK #203807 Bizony. ximix is arra pályázik, háha ő is kap valamit, ha újratelepíted.
-
Szpecnyaz #203806 Ne hidd el amit mondanak AMDROBI, csak rosszindulatúak és tönkre akarnak tenni.
-
WaseK #203805 A fene, pedig mennyit várom, hogy valamelyik regszomszéd töröljön
-
Szpecnyaz #203804 Nem kell, az nekem is van :D. Viszont WoT acc érdekelne, mert nem sokára uninstallálnom kell :(. -
foxbat88fx #203803 kár hogy nem olyan mint az MW2! ott is a szerón tárolják az adatokat vagy mi.... mert ha letörlöd a gamet és újra felrakod akkor onnan folytatod, de meglehet csinálni hogy nullázod az accot :)
én lenulláztam mert el akartam adni, de senki nem vette meg :S
valakit nem érdekel eladó eredeti mw2? XDDDD -
Mindegy hova telepíted, a tankjaidat,xp,credit a WG szervere tárolja.
A módokat kell újra raknod, és ha nagyon törölted akkor még a beállításokat (hang, bill , graf) -
Szpecnyaz #203801 Ez állítólag egy bug, amit már javítottak 8.0-ban. -
WaseK #203800 Nem az van ilyenkor, hogy a szomszédos regisztráció számú játékoshoz kerülnek a kifejlesztett tankok. Vagy ha már megvan neki, akkor ráköltött creditet és xp-t kapja meg? -
Schundi #203799 Nem, nem tűnnek el. A cuccaidat a szerver tárolja. -
Szpecnyaz #203798 Nem csak a tankok tűnnek el, de újra ki is kell fejleszteni őket, meg a stat is törlődik. Szóval jól gondold meg az uninstallt. -
AMDROBI #203797 Ha a gamet újra kell rakni,akkor eltűnnek a tankjaim,és mindent kezdhetek előlről,vagy ha ugyan oda telepítem, akkor minden megmarad? -
csoszi87 #203796 Igen, csak te érzed azt, hogy ez MA DÉLUTÁN VAN.
Többen úgy érezzük, hogy ez a jelenség a nap 24 órájában fellelhető, a hét minden napján.
-
madmanic #203795 csak én érzem úgy, hogy ma délután csupa fogósműtétes játszik..?
Ennyi agyhalott zombi a Kaptárban nem volt basszus.. -
foxbat88fx #203794 ok XDD -
csoszi87 #203793 Fb csoportba várjuk a műveket! -
Überkirály :D
Amúgy én a T25 AT-ig mentem el anno a fixtornyoson, majd utána ugyanazokkal a srácokkal elmentem a T25/2 változatig. A fixtornyoson a tier 5-től (wolverine, jackson, t25 AT) válik jóvá, a forgótornyosnál meg már a tier4 (m8a1,t49, hellcat,t25/2) is jó. Bár a forgósoknál mintha papírabb lenne a történet, de a sebesség és a forgathatóság kárpótol sok mindenért :D
Kétségtelen viszont hogy a fixtornyos T25 AT jobb, mint a T25/2. Olyan homloka van mint egy bölény...
-
foxbat88fx #203791 na ezzel el leszek!!!! KÖSZI :DD: -
stoppos #203790 Pulpomizer. Az indexen volt valami cikk, ott találtam. -
csoszi87 #203789 Kösz, ezeket használom.
Starter stoppos szerint nem éri meg nekem.
Többi megvan.
Ez az Nvidia volt még nekem új,
-
Amolyan segéd progik
-WoTTweaker ( kikapcsol pár dolgot, fák mozgása,füst...)
-Tömörített textúrák (képfájlok kisebb méretűek ezért gyorsabban kezeli a CPU és a VGA)
-WoTStarter ( CPU prioritási sorrendet a magok használatában)
Annyi kiegészítés a
WoTStarter ha kéri a .dll az ha jól tudom benne van valamelyik mappájában nem kell újrarakni a dx-t
WoTTweakert meg telepítés legelején átlehet kapcsolni angol nyelvre
-
Szpecnyaz #203787 Ez a kép gecc
.
-
csoszi87 #203786 Rendben.
Nézelődök, hátha lesz valami.
Még egyszer kösz a tippet a programról. -
foxbat88fx #203785 hahahaha 
rohadjak meg ha gazdag lennék én kiadnék ilyen könyvet!!!!!! -
stoppos #203784 Hát öööööö. :) A gugli a barátod...
-
bigmano #203783 E4 kicsit gyorsabb volt nekem érzésre legalàbbis és ezt szeretem a Hellcatnàl is.
Talàn a hullja erősebb az E3-nak de ebben nem vagyok biztos mobilról netezek és most nem tudom megnézni...de mintha ugy rémlene meg talàn gyordabban tölt de nem biztos?! -
csoszi87 #203782 Igen, lemaradt a kép.
Néztem neten, mit kell megnyitni, de nekem nem aktív az jobb oldali ikon.
-
stoppos #203781 Ha megnyitod a progit, kb középtájon jobb oldalt van egy gomb, az a settings.
-
csoszi87 #203780 Még 1 utolsó kérdés, és nem zavarok tovább.
Nem engedi megnyitni a settins-t.
Az ikont látom, viszont nem aktív.
Illetve a settings Xml file-t sem kedveli.
Oldal nem nyitható meg explorerrel. -
csoszi87 #203779 Kikapcsolok mindent indításnál.
Avg-t, torrenetet, de még a daemon toolst is.
Ezt viszont kipróbálom.
Köszi. -
MrSnail #203778 Pontosabban 1025 cr. elég OP sőt nagyon, de okosan kell vele menni mert nincs agyonpáncélozva. -
stoppos #203777 Van egy nvidia inspector nevű progi, abban a settingsben egy world of tanks profil. Attól, mintha kevésbé akadna meg pillanatokra. Esetleg game booster. Nagy csodát nem tesz, de egy kicsit jobb lesz tőle. Meg a háttérben ne fusson memóriazabáló browser, ha lehet. -
Norexka889 #203776 Akinek van Kv-1s és megvan a 122 mm ágyúja annak, tényleg 1db lőszer bele 1000 credit? :S Nem húzza le aki nem premium-san játszik? -
csoszi87 #203775 Én is használok minden dolgot, amivel fps-t lehet nyerni.
28 és 50 között mozog.
De inkább előbbi.
Mondjuk még ez is sokkal jobb az átlag 11-hez képest, ami az új fizikát/grafikát követte.
Viszont a pillanatnyi lagokat nem értem. 1-2 tized mp-re bemerevedik a kép.
Fps, és ping ok. Ezért gondoltam, hogy segítene ha a 2. magot használnám. -
stoppos #203774 Hát én is csak annyit, amit olvastam a neten, meg saját tapasztalat, hogy darabosodik. :)
Hogy mit oszt vissza és hogyan, azt nem tudom. De ha laptop és nagyon nem akar rendesen futni, nekem a 25%-os tömörített textúra segíett. Kicsit randa, de legalább nem esik le az fps. -
csoszi87 #203773 Na pont erre gondoltam, hogy nem értek hozzá.
Igazából 1 szót nem értettem ebből, csak talán annyit, hogy rosszul járok 1 ilyen húzással.
-
stoppos #203772 Próbáld ki. Viszont mivel M-es nvidiád van, az visszaad pár feladatot a CPU-nak. Ha lekapcsolod az egyiket, akkor a videokártya sem tudja majd használni. Kb az lesz, hogy, bedarabosodik pont, amikor nem kéne. :)
Az egyetlen előnye az lenne, hogy eleve magas prioritásban tudod vele elindítani az exe-t. Viszont ha használsz xvm-et, akkor így adsz a szarnak egy pofont, mert az az exe fog magas prioritáson futni. -
zatyj #203771 Szerintem az E3 veri az E4 -t :)