418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szpecnyaz #204013 Amúgy jó tanács azoknak akik mennek a kínai medekért. Camót húzzatok ki először, eszméletlen hogy mozgás közben is milyen jól rejtőzködik a T34-1. -
Szpecnyaz #204012 PEdig megéri betenni őket. Egy sok skilles crew nagyon nagy előnyt jelent a mazsolák között. Nekem pl van rajtuk javítás, camo, BiA, lámpa, safe storage, snapshot, meg a franc tudja még mi. Öröm nézni hogy mennyivel többet tud így a tankom mint egy újonc T7 med. -
Szpecnyaz #204011 Amikor bejött, akkor még azt is oda dobálta. -
stoppos #204010 Nem, a type t-34 kapott újat. A typeosok maradtak a type-on. Persze tudom, átrakom, átképzem és ugyanúgy használhatom a type-ban, csak lusta vagyok ide-oda rakosgatni. Ha megyek pár kört, akkor ált elviszem a type-ot is, mert pénzből soha nem elég, meg el is költöm ha akció van mindig. Aztán menet közben eszembe jut, hogy milyen király is lenne menni egy tankkal, amit persze ezer éve eladtam, és "teljesen ésszerűen" megveszem újra, hogy mehessek vele 10 kört. Most pölö a KV3-ra gyűjtök. :) Így aztán farmolhatok napestig. -
magyi76 #204009 ne csusztas...en meg soha nem lattam tier 8-ban Amx 40-est, pedig tier 8,9,10-ben nyomom, 20 ezer mecsem van. -
Szpecnyaz #204008 De a Type legénységét használod meden, nem? -
stoppos #204007 Nincs szívem levenni a type-ról az embereket, tök jó tank lett így végre. :)
A medre viszem tovább a t-34-eseket, a light meg kapott új személyzetet. De ha adnának pízért százalékot, elgondolkodnék rajt. :) -
Szpecnyaz #204006 Én heavynél T9ben, mednél pedig T7ben járok. Heavy ágon az IS2 és a 110 az iszonyat jó. A T9 heavy se rossz, olyan mint egy KV-1S, amolyan IS8 felszerelve az IS7 gunjával. A medek is bejönnek eddig. -
csoszi87 #204005 Menj pár kört Amx40-el 8asok között, majd megtudod.
Az meg szerintem eléggé erős, hogy saját tierjében is dísznek van a pályán.
Ma !5! hp-val hoztam le 1 meccset.
Alig 1 tankot és 3 artyt szopattam le vele. -
T6-nál járok és sztem eddig az M5 volt a legjobb. Csak azzal van meg az Ace Tankerem. Meg kell tanulni használni. Ennyi.
"Srácok, ebből a kínai ágból lesz valami értelmes később?" - Igen. T9, T10-ben, amíg nem jön a nerf:) Utána sztem kuka az egész nemzet:) -
Szpecnyaz #204003 Na igen, a másik probléma az volt hogy nem volt bele crew, mire normálisan kiképzek egy újat, addigra meg már rég T8ban járok. Med ágra meg ott a 490%-os crew a Type 59ből, ami nem kis előny a T7 tankok között. -
Ohyner #204002 Srácok, ebből a kínai ágból lesz valami értelmes később? Mert ha nem itt hagyom abba a m5nél, és nem kínzom magam. Elegem van már ezekből a szutykokból, főleg úgy, hogy ez a ... csak nagy tierekbe kerül. Ki volt az a barom ,aki azt hitte, hogy egy tier 4 könnyű tankkal akar az ember nagy csatákban scoutolni? Arról nem is beszélve, hogy lényegében saját tierjében is dísznek van a pályán. -
T-62 a favorit. Szerintem veri a kínait is. Totál cool játszani a T62-vel. Nagyon agilis, a lövege egy álom, menet közben is sokszor eltalálom a célt (házat és tankot is
). Szvsz a játék legjobb T10 medje. Hull downozni is lehet vele vmilyen szinten, míg a kínaival nem nagyon. Egy kis bucka vagy bármilyen útakadály és már a levegőbe lősz. Sebzés ok, de a T-62 dpm-je mindent visz. Papír a front, de ha jól forgatod szinte bármit pattinthat.
-
stoppos #204000 Nem lesz az rossz tank. Csak kéne rá egyrészt a lámpácska, ha olyan pályára rak. Legutóbb, mikor deffelni kellett malinovkán, a kedvenc bokromban robbantam darabokra, mert nem tudtam mikor láttak meg. Sajnos elég veszélyes helyen álltam épp.
Meg ki kellene találnom, hogy mit kellene vele csinálni, ha nem olyan pályára rak, ahol bújkánom kellene. Mert egyébként nem rejtőzik rosszul. -
MrGringo #203999 Hiszek neked mert tudom hogy te nagy kópé vagy a medekkel :-) ha már a T-62-őt említed, nem jobb nála a kínai 121-es? Azt hallottam kicsit mindenben veri a 62-est!? Vagy ez csak szóbeszéd lenne? A batmobil tudom hogy gonosz jószág de nagyon papír szerintem
Az E-50M szerintem nem is olyan fürge, kicsit hevis beütése van, az usa M48A1-es szintén közepes a hallottak alapján, de lehet tévedek! A brit Fv4202-ről meg nem sok jót hallottam szóval a kínai vagy a ruszki marad szerintem. De vajon melyik a jobb??
-
Szpecnyaz #203998 Én 2 csata után eladtam azt a kis undormányt :D. -
stoppos #203997 Majd egyszer megtudom. :) Ha eljutok oda valaha is. Ezt a kis nokedli hatos lightot kifejlesztettem, de én vele küzdök, ő meg az elemekkel. Mindig elfelejtem, hogy nem med. -
Szpecnyaz #203996 Szerintem jó lesz ott a kínai is. Az a 122mm-es gun meglehetősen durva egy mednek. Amit néztem replayeket, ott nagyon jól szakít. Én még per pill a T34-1nél járok, de ő is nagyon jó, olyan kis mini Type 59. -
stoppos #203995 Amcsiknál a T20 jött be a legjobban, az angoloknál a cromwell, németek neccesek voltak nekem (utálok hátul bóklászni), talán az E-50M. Az oroszból meg a T-54. A T-62 sem rossz, csak nagyon papír a T-54 után és nem áll rá a kezem rendesen. A kínaiakról nem tudok nyilatkozni, a Type T-34-nél járok. -
Szpecnyaz #203994 Én a T62-re mennék. Esetleg a Batre ha elég jónak érzed magad hozzá. -
Destydeme #203993 xvm 3.3.1-et használok.Valami ötlet,miért tűnik el?Thx. -
haliho,
most vettem frissen A-20asomat és olyan heavykkel kerülök szembe, hogy csak nézek...
lehet bármit tenni, hogy ne arról szóljon a csata, hogy amint meglátnak egy lövés vagyok? :D
t-34re gyúrok de így kínszenvedés lesz az xpt összeszedni. -
Konci #203991 király ez a gugli fordító, holnapi eventnél ezt írja:
"Az emberek gyakran mondják, hogy a jó bűncselekmény a legjobb védelem. Ezen a héten, hogy még mindig ez a helyzet, de az biztos, nem lesz olyan jövedelmező!
Sok szerencsét, parancsnokai! "
LOL -
MrGringo #203990 Szép jó napot az uraknak! :-)
Kéne egy kis szakmai tanácsadás. Idáig szinte csak a hevikre hajtottam rá,nameg nem állt tőlem messze a páncélvadász stílus sem
Arty sosem érdekelt, nem szeretem ha csalnak egy játékban!:-) Szóval kezdek rácuppanni a medekre. Kérdezném hogy melyik ország, és tank lenne a legjobb ez ügyben? Csupán száraz adatok alapján nem fogok dönteni mert már régen megtanultam hogy az nem minden ami le van írva
Titeket kérdezlek mert a tapasztalat többet ér mint ami le van írva. Fölteszem a 20forintos kérdést...Melyik a legjobb med?
-
Commandier #203989 Hát többet mint az AFK. Meg egyébként ki vegye át? -
foxbat88fx #203988 hahaha nah ilyet se éltem még meg 15k csata alatt :D
JP-vel voltam mountain passon.. a kerülő úton pár tankkal... többiek gleccser fele mentek meg az enemy nagy rész... át is ment rajtuk és ment az enemy capolni... én meg beírtam közösbe hogy "no cap kill meeeee" "try kill me"
írták OK és jöttek :D
az eredmény top gun, sniper, win és egy kurva jó dupla XDDD
röhögött ám a csapatunk OMG :D
full vesztes csatát így sem nyertem még meg :)
csak megéri néha pofázni az enemynek :D ezt a replayt lehet felteszem youtube-ra xDDD -
Pl. egy Loltrakis majom akit behozott a haverja. :D -
Destydeme #203986 Hi.Az miért van az xvm-nél,h az első csata után már csak az én értékeim mutatja?THX. -
csoszi87 #203985 Az elsőként elhalálozó biztosan sokat segítene.
-
Commandier #203984 Tudjátok mit kéne behozni ebbe a játékba? Azt, hogy az elsőként elhalálozó átvehesse az AFK harckocsi irányítását. Mert a fasz kivan a sok AFK-val -
foxbat88fx #203983 kicsit statbuziskodtam mert unatkoztam 2 csata között :D
szal csak azok olvassák akik statbuzik :D
kiszámoltam Is-7 eddig mennyi zsét vitt el :D
van vele 3773 lövésem, 1 skuló AP ára 1118 credit... szóval kb. 4.218.214 creditet lőttem el vele
javítás... a csatáim 40%-át élem túl.. tehát 60%-aiban teljes javítást kellett fizetnem.. 447 csatám van vele ennek 60%-a 268 csata, javítás meg kb. 28.000 credit... ez összesen 7.504.000 credit kb...
együtt a lőszer + javítás kb. 11.7milla :S
ANYÁD IS-7!!!!!! dasist credit temetőőőő -
...mert ugye a túlélés a legfontosabb! ezt is gyakorolni kell vazzzeg!! ez az élet! igazából is ezt kell csinálni, túlélni hogy mehess másik csatába...."
By: matyashun .lol,, ezt én mondtam.... azért nem gondolod hogy ez már dúrva :) -
aknakukac96 #203981 Köszönöm! -
Ahol eff vagy c:eff van, át kell írni wn vagy c:wn-re (loading, tab, players panel füleknél), de csak a legfrissebb stat és teszt verziós xvm fogja mutatni az értékeket. -
aknakukac96 #203979 Korábban már feltettem a kérdést, de nem kaptam rá választ, így feltenném még egyszer.
Mit kell átírnom az xvm configban, hogy a wn6-ot jelezze ki a játékban az effi érték helyett? -
Pont ezé' kérdeztem 
-
Szpecnyaz #203977 Én arra is felapplikáltam a rammert :D. -
Bated nincs? Trololol. :D -
TURAN talán a leghíresebb török ( legalább is róluk tudom hogy 10000% türk) -
Szpecnyaz #203974 Amit randomban látok tőlük az a szánalom határát súrolja. Mint általában a török klánoknál. Olyan KURUC szerű klán, szóval ha company közben összefutunk velük akkor free XP és kreditnek jók csak.