418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sunsetjoy
    Gondolom ezt:
  • Bero87
    Haver ma gamelt egy kicsit és az MM rosszalkodot :D ti mit éreznétek pl a JT helyébe? :D

• Szpecnyaz
    Ááá, értem :).
  • stoppos
    Hát a búcsúban a lövöldében. Van egypálcás nagyongagyitól négypálcás nem annyira gagyiig minden. Én egypálcást lőttem.
  • Szpecnyaz
    Egypálcás?
  • stoppos
    Igen, de ő is egypálcás, mint én. :)
  • Szpecnyaz
    Sovereign biztos egyet ért ezzel.
  • Szpecnyaz
    Az 50B lökött bele véletlenül ami ott van a hídon. Aki viszont azért jött nekem, mert a 3. platoon társunk lökte meg szórakozásból :D.
  • stoppos
    Ja, meg a búcsúban nyerte az effjét is.
  • jocyd
    Van ott valami bónusz vagy csak tengeralattjárók után vadásztál?:-)
  • Szpecnyaz
    Nekem is vannak ám fegyvereim! Biztos van olyan screenem amin látszik hogy csak egy olyan noob vagy akinek kedvez a MM
  • Oldboy42
    Sziasztok

Jó látni hogy Diliflepnivel is be lehet jelentkezni :),,,sőt még Jó nevű klánokat is meg lehet próbálni lejáratni,,,,sose értettem mi a belső öröm a hazudozásban!
  • Destydeme
    Ok,köszi.
    Nálam annyi van,h ha újraindítom akkor is csak az 1.csatában ok minden,utána a köv. csatától kezdve már csak a platonunk értékeit mutatja.
  • marchizor
  • marchizor
    szerintem hagyd abba... tudod... vannak eszközeim
    ...
    ...
    ...
    ..
    ..
    .

• Szpecnyaz
    Hmmm, ezt jól leírtam, kár hogy nem lehet utólag szerkeszteni.
  • Szpecnyaz
    Majd mindjárt jön Pointer is és ő is, majd ő is alátámasztja az állításom :D.
  • marchizor

• Szpecnyaz
    Néha rájön az 5 perc és akkor nem működik rendesen. Állítólag a szerverrel van baj olyankor. De nekem mostanában csak néha csinál ilyen galádságot.
  • Destydeme
    Hi.
    Valaki találkozott már olyan xvm problémával,h 1x mutatja az értékeket,1x nem?!
    Olyat csinál nálam,h 1 idő után csak a platoon értékeit mutatja.Van rá vmi megoldás?THX.
  • Renegade
    mindenesetre, holnap megy homárra :-)
  • Szpecnyaz
    Ha esetleg félted a fragjeidet akkor jól gondold meg a dolgot :D.
  • Renegade
    hááááát :-)
  • Sunsetjoy
    Ezért nem is írtam oda. Úgyis valami nyaller caption fog nyerni.
  • marchizor
    akkor még sem lesz platoon? :D
  • Renegade
    aki esetleg gondolkodna, hogy falun (Pilisvörösvár, mobilnetre vált T-mobile) az ne tegye:
    Szakesz kérdezte, hogy van-e kedvem ESL-hez, ez volt a válasz:
    meg sem próbáltam, általában 180::00 után 600+ a ping (T-mobile stick) szóval legnagyobb jó indulattal egy törött kezű diavetitő kezelő szintjét hozom :-)
    Ami vicc, hogy próbáltam csodafonnal, az még akkor is vitte (100-mb-s zsebnet csomag) amikor, már lejárt...no comment
  • csoszi87
    Igen!
    Észrevettem már, hogy ezekkel a fórumos játékokkal igazából, csak annyit érnek el, hogy mindenki elkezd trollkodni.
    Itt is van már pár szép írás. De ezt biza így kell.
  • Sunsetjoy
    - Did i ever tell you the definition of "Insanity"?? Insanity is doing the same fucking thing...over and over again. expecting shit to change...

This time maybe not 0 damage :D
  • foxbat88fx
    én értem a lényegét... de a akkor sem ez fog nyerni :D
  • csoszi87
    Akkor nem érted a lényegét!
    Ott van 2 tank, akik azt sem tudják miért kerültek oda, hol vannak, és ki a másik?
    Ez pont ugyanaz, mint amikor lengyelek rányomnak a Random Battle-re. (habár voltam már olyan tankszázadban is, ahol 2 klán ment 1más ellen, és rákérdezett vki ellenféltől)
    Pont ugyanezt érezhetik azok is, és ezért van ez: Siema! Kto pl?

Ha ezzel nem nyerek, senki nem érti az iróniát.
  • foxbat88fx
    hát nem akarok szemét lenni :D de nem hiszem hogy te nyered meg ezzel a szöveggel :DDD
  • csoszi87
    Láttalak!
    Jó lenne, mert van 1 pz a garázsomban.
    Az ára meg jól jönne.
  • foxbat88fx
    ja láttam mit írtál... xD
    én azt hogy:
    -Lets grind some tier10!!!
    -Yes, just 1245 battle left to IS-7!

hátha... :)
  • csoszi87
    Ismét verseny van a fórumon!
    Képaláírást kell kitalálni, hogy mit gondolhat a 2 tank.
    Ha ezzel nem nyerek, akkor semmivel!
    http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/207520-caption-contest/

• marchizor
    zsír mind
  • Szpecnyaz
    Elvileg nagyon jó. Csak rengeteg XP-t emészt fel amíg eljutsz oda hogy ott van a garázsban a fullos WZ-132. Meg ugye belépőnek ott a fostos T6 light.
  • Ohyner
    És a könnyű tankok milyenek? Főként a t8ra gondolok. engem az érdekelne leginkább. Kell egy játszótárs az amx90nek.
  • csoszi87
    Bocs, nem tudtam, hogy már nem dobálja oda. Most néztem meg az MM-et.
    Ám nekem csak 9000 csatám van, és még a legelején mentem amx 40el, akkor csak 7-8ba dobott.
  • Master91
  • stoppos
    A harmadik skilljüket gyúrják épp nálam, de mire meglesz a hatos med, az ötösben lévők is elérik az elsőt. Akkor meg lesz lámpácska, meg némi plusz rejtőzés, ami nem rossz.

Ehh, lehet igazad van és megcserélem őket. :)