418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ry0K3N #204093 Pfff lol...
Working as intended?
-
marchizor #204092 matchmaked..
ilyet még nem láttam, 10 vs 4 (!!!) T10
asszem olyan 15-2 lett.. átgázoltam rajtuk, 6k damage, sniper, steel wall -
Ry0K3N #204091 Lejár a 10 nap prémed gyere warthunderezni. Ez a buziság a játékmechanikájával meg a retardált közösségével magas tierben már tényleg kezd kihoznia sodromból. Az much much much more fun :D -
marchizor #204090 30 lövés / 26 találat / 23 penentráló / 18 sebzést okozó -
marchizor #204089
too much non-penentration, messziről lövöldöztem, ki gondolta volna, h a végén ezen múlik.. -
marchizor #204088 nem -
Ry0K3N #204087 Kihoztad Drawra? D: -
marchizor #204086 -
Szakértő nem vok, de elmondhatom nálam mi történt. Eleinte én is a 152-est használtam, aztán váltottam. Igaz néha nagyokat üt (ez ugye nagyban függ a randomtól), de az én játékstílusomhoz túl pontatlan és lassan töltő volt. Aztán a 122-sel jobban ment. Nőtt az átlagsebzésem, a killek száma és messziről is lehetett osztani az áldást. Nekem jobban bejött ezzel, pedig akkor még gold ammo creditért feature se volt. Sokszor voltam top 5-ben, szal a 175 pen elegendőnek bizonyult. Szvsz most gold ammoval is felszerelve jobb választás a 122-es. Célzási sebességben, pontosságban és dpmben is jobb ez a löveg. -
Su-152-es szakértő van itt?
200 csatát lenyomtam a 152mm-es ágyúval, nagyon nagyon tetszik, ki húzom elit tanknak, és legénységet gyúrok rá, majd 1x meg lesz az Isu is.
Melyik ágyút érné meg inkább használni? Nem vettem meg a D-25S-t, először meg szeretném tudni hogy aki használta azokat az ágyúkat, meg érte e felrakatni.
Tetszik nagyon ez a 152 mm, 200 csatából 1114 átlag sebzésem van vele.
Van, amikor 800 hp-t csapok Is-be, néha meg adja a szerencse. -
Bero87 #204083 fejnélküli abban az esetben nem ha másokat akarsz nevettetni :D -
Én voltam. Jobb az mm, mert éjszaka is sokan vannak fent. Amúgy ugyanolyan sík hülyék, mint az EU-n:) -
IS3-at 100mm-el tolni nagyon gáz? -
Nyomja/nyomta valaki orosz szerveren? Mindjárt lejön, fel akarok menni tier 4-5ig meg nézni hogy ott milyen az élet :D -
barkov6 #204079 Ma este 35 csatából 27-et nyertem... ilyen még nem volt, és érzem nem is lesz...
... szégyenlem, de ebből 3-at direkt vesztettem, mert kitaláltuk, hogy megszerezzük a Legyőzhetetlen kitüntetést... az unalom nagy úr...
... Pz S 35 a másik nagy úr... :) -
jocyd #204078 az elöbb 1 shotoltam egy mozgásban lévö ST1-et, elnézést is kértem érte :-).
[URL=http://kepkezelo.com/viewer/yavhumaotb3z7hii2fqp.jpg][IMG]http://kepkezelo.com/images/yavhu -
stoppos #204077 -
Ez volt az, köszönöm! -
Comet mekkora egy OP tank :D Első meccs!
-
Rotterdam1 #204074 na ja lehet te csak noob löwékkel találkoztál...sztem a legjobb prém tank.az ágyú hossza, a lövedék kezdő sebessége, a 400m látótávolság...melyik sima 8-as tanknak van is még ilyen...ja megvan...semelyiknek sem...amolyan sniper tanknak kell használni.test gyenge és hamar kigyullad...egyből vezető, motor kilőve...de az ágyúja kárpótol mindenért. -
stoppos #204073 Ez? -
Lehet, hogy a játékosok miatt? -
Túl jó prém tank? Na ne röhögtess:) A Löwe-től félek a legkevésbé a prémek közül. -
Rotterdam1 #204070 és tudok írni...:) -
Rotterdam1 #204069 köszi a választ...bár vmi butítás várható lesz sztem mert "túl" jó prém...de ne legyen igazam...mindegyik prémmel van vmi gebasz.t34-em nincs de teszt szerveren mentem vele és arra jutottam hogy a löwe jobb és megnyugodtam hogy azt vettem még akkor.sok löwedékem pattant az ellenról olyan tankokról és olyan helyekről amit löwével röhögve viszem...és sztem csak a t34 a még löwe kategória most a typeot ne vegyük ide mert az med... -
Kicsit off: láttam itt párszor egy képet, előző vinyómon rajta is volt, de most sehol nem találom. Egy kötött majom van rajta szövegbuborékkal. Ha valakinek megvan legyen olyan kedves és dobjon egy linket. Köszi! -
Hivatalos infó még nincs kint a patch-ről -
Pongyi #204066 Hát én nem vagyok vmi nagy WoT guru, de ha már csak az 5km/h sebesség CSÖKKENTÉS-t nézed, láthatod h ez egy fullkamu:) Így is csigafoslassú hátmégha csökkentik a sebességét... -
Rotterdam1 #204065 cső. haverom mondta hogy olvasott a löwéről pár érdekes dolgot. mégpedig hogy a következő pecsben 5 km/h-val csökkentik a sebességét és visszaveszik az átütését 8mm-errel. de mivel egy f@szfej a heverom lehet hogy kamuzott megitn ezért lenne a kérdés...tud erről vki vmit esetleg? előre is köszi -
Igen így van, de természetesen ez is be tud bugolodni:)) az enyém mindig elfelejti és a launcherral akarja indítani..... mindig szépen meg kell adni neki újra... -
Nem teljesen értettem, hogy hová lépsz be, hogy replayt indíts el, amikor ugye ahhoz nem kell belépni a játékba. De ha a windows nem bírja eldönteni, hogy mi a fenét csináljon azzal a fájllal, akkor a kiterjesztéshez tartozó beállítás elveszett. Ergó ki kell választani a listából, és ott bejelölni, hogy az ilyen fájlokat mindig ezzel a programmal (WoT) nyissa meg. -
endrodiz #204062 Hülye kérdés jön. Próbáltad már kiválasztani a telepített programok közül a wot.exe-t?! -
shpongle #204061 Van még itt pár ilyen. -
Destydeme #204060 Ok.Megnézem majd és áthelyezem 1 másik könyvtárba. Thx. -
MrGringo #204059 Erre valaki valami megoldást???
#204055 -
shpongle #204058 Ez az mm eddig is ilyen fos volt?
5arty 8scout abbol 4revolver táras geci mögéd megy és szarrá szednek.
Mi meg ilyen T50 scoutott kapunk az enemy meg csak francia geciket... -
Sikerült mellé lőni:
-
besti #204056 Ilyen probléma még decemberben volt, akkor a FinalStatistics.swf (gui\flash mappa) fájlt kellett törölni. Esetleg még ezt próbáld meg (azért back-up maradjon). -
MrGringo #204055 Az mitől lehet hogy egyszer csak nem tudom lejátszani és elindítani a replay-eket? Belépek, el akarom indítani és jön a kis ablak hogy webes szolgáltatással vagy telepített programmal akarom elindítani? -
Bero87 #204054 KB :D főleg ha ép dupláztak :D