418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Skyline0021
    így igaz:)
  • Oddball29
    Dehogy kapja, szenvedje csak át magát azon a sok hulladékon, sok-sok free xp váltás meg prémium-vásárlás a WG-nek.
  • besti
    Azt mondták többet nem csinálnak olyat, mint a T-30 volt (ingyen T10). Majd ha találnak egy alkalmasabb T10 heavy-t akkor egyszerűen lecserélik.
  • Ytar
    ezt már hónapok óta tudjuk ..
  • stoppos
    Akkor már értem, hogy miért nem értem. :)
  • Bmsrt n2
    Szerintem erősen mind1 hogy T6 vagy 5 a matrica a dagin...
    A T4-5 Luchs-Leó páros inkább "fura"(gáz).
  • Skyline0021
    hoppá! akkor most akinek ki van húzva a brit tier10-es heavy, az mégsem kapja meg TD-ben?:D
  • Bmsrt n2
    Vehetem vissza a Loltrakit:)
  • Master91
    Mi értelme tier6-nak rakni a dagi leót?
  • Szpecnyaz
    Gondolom az hogy mocskosul csapat függő map. Ha egy kicsit is hülye a team akkor esélytelen a győzelem. De az MM is el tudja baszni ha nem tesz a támadóknak scoutot vagy gyors medet.
  • Oddball29
    Lássuk csak. Magaslaton beásott ellenfél támadása egyenlő erőkkel, felderítő vagy van vagy nincs, rövidített időre.

Semmi az égvilágon:).
  • Nazarov77
    Itt a módosított német tree:
  • stoppos
    Westfield assault az szar, de mi a gond malinovkával?
  • Szpecnyaz
    Hát ez az angol TD ág egy vicc lesz. Kapunk egy rakás tankot elégtelen fegyverzettel, nem lesz páncélzatuk, cserébe még lassúak is lesznek. Egyedül a top tankjukban van némi fantázia ha forgó tornyos lesz. Bár kérdés hogy a 183mm-es ágyúnak milyen lesz a rof-ja.
  • Maala
    A lényeg:

A great collection of small updates and fixes that will make the gaming experience even more enjoyable
    “Dragon Ridge” and “Serene Coast” maps have been withdrawn from random battles for improvements.
    Some gaming and visual corrections have been made on the following maps: “Cliff”, “Prokhorovka”, “Abbey”.
    Assault mode has been temporary removed from the following maps: “Malinovka” and “Westfield” for improvement.

Assault mode on. :)
  • Tessellia
    ez az AT7 csodálatos lesz a teljesen szélén lévő ágyújával:D
  • Master91
    http://worldoftanks.eu/news/5995-announcing-update-84/
  • Random_
    Naugye! :) Szerintem a három VK közül a 3601 a legnagyobb hulladék. :)
  • Pupuci
    Megkövetem a VK3001P-t :)
    Qrvára tetszik!! Jobban bejön, mint a VK3601 ..
  • csoszi87
    Köszönöm.
    Megoldódott!
  • Malarki
    Én is azon keresztül akarok átemmni a heavy-re. Nekem sok bajom nincs vele, elég mobilis, tűrhető a páncélzata, az ágyúja nem nagy durranás de amit kell azt viszi. Flankelni jól lehet vele, néha még topnak is berak, az meg elég fun. Olyan átlagos kis semmi tank, se nem túl jó, se nem túl rossz, szenvedés nélkül lett meg vele a T-43.
  • Master91
    Dehogy kaki az a td !!
  • Commandier
    Köszönöm a választ:)
  • popey8
    Tessék itt az enyém. Nem a standardet használom, sok helyen módosítva van, de azért alapnak jó lesz. Módosítsd ahogy akarod, a WN6-ot mutatja természetesen.

Config fájl
  • csoszi87
    Fent van, azt máshova telepíti.
    Ahhoz nem nyúltam.
    Habár rápróbálok 1 frissítést.
    De a játékos statokon kívül mindent mutat.
  • Maala
    Dokan?
  • csoszi87
    Valaki lenne olyan kedves, és feltenné valahova az xvm config file-át?
    Újraraktam a teljes játékot, letöltöttem a teszt verziós xwm-et. Nem mutat se Eff-et, se WN6ot. (sebzést, csata utáni statokat mutatja)
    Átírtam a config fileban az Effeket Wn6-ra, de így sem mutat semmit.
    Ha valaki tud segíteni, megköszönöm.
  • ilsalon
    Én még arany lőszer előtt próbáltam. Ezt tudta nálam.

Kis alfa sebzés, de egész pontos fegyver. Az eleje pedig kemény. Sokszor lepattantak róla nagyobb gépek is. Nekem tetszett.
  • IvoryBrown
    Maga a kv-13 nem ismerem de a t54 meg a t62A az top med
  • NoparaWot
    Valaki tud valami olyan oldalt ahol nem használt accountot el lehet adni, és meg is veszik:P ? (esetleg itt meg ide leírhatnám az infóit, hogy szerintetek ér-e 20 eurót ?:P)
  • Ohyner
    Srácok, erről a kv-13ról mik a tapasztalatok? MErt sajnos a med ágat nem húztam még az oroszokkal, de hevyn meglesz mindjárt a kv-1s. Megéri innen átmenni medre, vagy nem túl jó a kv-13?
  • ozzz
    Vagyis minimum kell, hogy legyen 1000 játékod tier8 felett hogy elérhess benne egy jó szintet...
  • patchaou
    Aki piros az meg mindig mindkettő szerint retardált :D
  • patchaou
    Bizony, amíg nem sikerült mindenhol átírnom a config file-t addig tab-al effit alt-al pedig wn-t mutatott, láttam is érdekes dolgokat. Effivel majdnem lila játékos wn-el alig volt sárga. De a fordítottját is felfedeztem néhány játékosnál.
  • Schundi
    Nem ugyanaz, mint az effi. Dióhéjban a sebzést és a killeket sokkal jobban figyelembe veszi, mint az effi, emellett a CAP-DEF pontoknak jóval kevesebb szerepet szán. Emiatt nehzebb farmolni, jobban mutatja a valós játéktudást. Másik előnye, hogy tier 6 feletti tankokkal való játékot jutalmazza, azaz a "pedotankereket" bünteti.
    Bővebben itt:
    http://wotinfo.hu/index.php/item/287-wn6-az-%C3%BAj-xvm-formula
  • Schundi
    Igen, nekem volt ilyen. Nem fekete volt, hanem vörös. Ekkor rövid távon az Alt-F4 relog volt a megoldás. Hosszú távon meg +6Gb ram.
  • Renegade
    utány 385: utána t34-85
  • bluefox55
    Néhány meccsen a shift-et lenyomva nem a lövésznézet jön be, hanem az egész kép fekete lesz.(megvakult szegény)
    Más is járt már így? Megoldás?
  • Renegade
    nálam ma bounced világnap van
    bdr g1b: lövök kettőt egy type34 bounce, közvetlen utána megy 3 kv1-re szintén

utány 385: 4 lepattanó, 5. lánc mindenféle papír jószágra

mondjuk ilyen szériám utoljára úgy 5k csatával ezelőtt volt, szóval belefér :-)
  • Bmsrt n2
    Hopsz nem válasz akart lenni...