418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Vannak ilyen alja emberek. AFK-znak, meg direkt sebzik magukat a nagyobb csapattársakkal, hogy kárpótlást kapjanak. Az ilyen patkányokat az életből is bannolnám, nem csak a játékból. -
Desmodromic #204772 Pont most kezdek játszani, EXE-vel indítva beenged. -
mi van megint a szerverrel? kidobott, most meg folyamatosan frissítést keres a kliens, de nem indul -
R3nton #204770 én tegnap mentem egy 2277es kört és csak master badge1-t kaptam. Szóval nem igazán érzek esélyt. A másik meg az hogy úgyis megint a lightos bohóckodók nyerik meg. Hozzáteszem ügyesen bohóckodnak. VK26al se értem, hogy tudnak olyan jól menni, én nem igazán érzem a light tankokat amx1390 kivételével. Pedig a medeket nagyon szeretem!! -
sikora #204769 ja de az a szint ami játék nélküli vereségnél is nullás. egyébként becsületesen játszottam én, aztán egy nap jött az üzi, account megosztás miatt zároltak. még csak a családban se játszik senki ezzel, kivel osztottam volna meg? azóta így vagyok -
Szpecnyaz #204768 Inkább tanulj meg játszani mint hogy sír a szád. Ja hogy nem tudsz mert AFK-zol? Szóval ne rinyálj hogy ezt meg azt nem tudod átütni, ha nem is próbálsz fejlődni. Meg kb semmi érvez nem tudsz mondani amitől kisebb genyóság lenne az amit csinálsz. -
ladista #204767 t5-6-ig két nap alatt kényelmesen eljut egy betanított majom is, he... -
ladista #204766 Igen, valami hasonlót tett
lényeg ott is az afk-n volt. Röviden arról szólt a történet, hogy egy ritka vasat akart kilőni valami hülye medálért. Elindította a kört, megnézte, van-e olyan az ellennél, ha nem volt, akkor afk. Azt írta, hogy cirka 100 kört nyomott így.) -
sikora #204765 minek??? haladni így is lehet. idegesítsem magam, hogy lepattanok olyan páncélról amit 4x át kéne lőnöm. azon, hogy 200 méteren még szabályosan elkanyarodik a lőszer? hogy stock tankkal olyan csatába sorsolnak, ahol az első 10et megkarcolni nem tudom? fölösleges. tier 5-6ig kényelmesen, idegeskedés nélkül eljuthat az ember. ott megállok és megvárom amíg újra használható lesz a játék -
Szpecnyaz #204764 Ő is afk farmolt? -
ladista #204763 Ph-n éppen a napokban volt egy kollégája, akit simán permbannolt a wg (na jó, felajánlottak neki egy acc resetet is helyette)..annak ellenére, hogy prémes volt.
Szóval hajrá, sikora, remélem a sorsára jutsz :) -
Szpecnyaz #204762 Meg afk-zni, nem csinálni semmit az még inkább. Legalább próbálnál csinálni valamit, de nem, csak kikúrsz azokkal akik próbálnának játszani. -
Pedig annyira nem is gáz. Bár lehet, hozzá szoktam?
A 152-s csővel nehezebb eltalálni az enemy-t, és ugye ritkábban lő.
Én elvoltam a 122-l is, és mivel mind két csőnél van lepattanó, meg ilyenek, akkor inkább többet lőttem.
-
sikora #204760 Másként látjuk a dolgokat. szerintem lepattanni 1 25mm oldalpáncélú m5 160mm átütésű ágyúval, na az féregség. meg sorolhatnám. -
Szpecnyaz #204759 A féregség csúcsa az amit csinálsz. Ha adsz egy nevet akkor örömmel reportollak én is. -
Szpecnyaz #204758 Gratulálok, én másodjára is kitiltanálak. -
Hehe ez ugye nem hiba a játékban, hanem vmi titkos skillje a tankomnak?
-
A reportolás ha nem tudnád az kishazánkban jól bevett szokás :D , magyarán feljelentés. -
sikora #204755 Tessellia! MÁR EGYSZER JÁTSZOTTAM, de kitiltottak megosztás miatt bár az internetem egy gépre van kötve szóval ezt alapból nem értem. aztán mivel a játék már az árnyéka sincs annak ami még anno 6.4nél volt (ezt úgy értem egy rakás szar) szépen lassan eljutok addig a szintig azt hiszem úgy mondják afk játékkal. mire így megleszek, talán visszajavul valamit. ha nem akkor se öltem bele sok időt. -
Szpecnyaz #204754 Nem naponta nézik. Hanem majd az eventet végén nézik meg a 100 legjobbat. -
foxbat88fx #204753 omg 
sokkal jobb alap gun HE-vel mint az a szar creditzabáló mindenről lepattanó semmit elnemtaláló 122es hulladák -
Nehéz kérdés.
nem az, hogy barom vagyok-e, mert az vok. De az alap cső már a SU152-n is "érdekes" volt. Csak átváltottam a nagyobb 122-re, és annál maradtam inkább. Pedig...
-
Játék közben lehet repoltolni magyarul feljelenteni a játékosokat, ha valaki olyat észlel ami kétséges a játék tisztaságával kapcsolatban,(pl: nem mozdul nem lő, lehet hogy bot vagy játék végén direkt elárulja hol van a csapattársa és hasonlóak), ezeket kivizsgálják , majd döntenek igaz vagy hamis a feljelentés szerintük. -
SzocsA #204750 Kapott már valaki aranyat? a kínai tankokkal naponta legtöbb XPt kell összegyűjteni!
hogy számolják el? azt írták hogy nem kell beküldeni semmit sem!
február 15 ig tart!
Győzelem!
Csata: El Halluf 2013. február 9. 22:07:23
Jármű: 110
Szerzett tapasztalat: 1 957
Szerzett kredit: 66 436
Csatában elért Achievement: Acélfal, Szárnysegéd, Spártai
Ez kevés, nem? van olyan őrült aki ennél többet összeszedett! az biztos!
legalább 3000 kellene! -
foxbat88fx #204749 miért kérdéses? alap 152essel kell használni és gyerek játék a BL-10 exp-je.... (remélem nem vagytok akkora barmok hogy feltettétek rája' a 122est)
-
bár a bl9-hez nem kell a lánc, szóval kérdéses. -
virkir #204747 Legyél nyugodt előbb utóbb lehet következménye a dolognak.
Kezdet
Majd a megerősítés -
foxbat88fx #204746 BL-10 kell rája' -
nekem nincs még meg, de én nem basznék el 44k xp-t a bl9-re. -
ISU 152-re meglenne a BL9C. Érdemes a BL10-re "hajtani" inkább, és hagyni a BL9-t?
-
A második lefejelős arra a sztorira emlékeztet (talán UL), amikor valami "nagymenő" leharapta menetközben a páncélos bebújánál a lemezt :D -
Tessellia #204742 Mit csináltál abba az ezer csatába ha se nem lőttél se nem mozogtál? -
sikora #204741 VALAKI VILÁGOSÍTSON MÁR FEL MI IS AZ A REPORT??? Már lenyomtam 2000 fölötti csatát ebből kb 1000 egyetlen lövés nélkül vagy 1 m megtett út nélkül. Reportoltak már nekem vagy milix mégsem történt semmi! akkor mi értelme is ennek?? -
hellokitty92 #204740 Nah bmx12-re gondoltam természetesen.
Hp buff szerintem nem kell, így is van neki elég. De olyan mm-el mint mondjuk a t21-nek van, abszolút hentes lehetne. T21-el mindig azért kellett imádkozni, hogy high tierbe rakjon.:D
Ezért is jó, hogy elfelejtik ezt a t5 dedikált scout baromságot és átveszi a helyüket a t8 light, így CSAK NAGYOBB battle tierbe sorsolhat majd. Nekem nem lenne fun top tier lightba pedómacit játszani. Legyen csak a dolga a scoutolás, majd td-k, artyk, lone wolfok zaklatása a (tényleg) nagyok közt.
A leo meg a luca meg gondolom mindenképpen úgyis kap új ágyút. -
Annak idején volt valami animációs event gondolom azért e sok filmecske.
-
Tessellia #204738 -
Ez már a WoT 7 2128-ban. -
Szíriai szerveren mintha jobbak lennének az effektek, morbid
viccet félre téve lehet szívesebben lapátolnának havat.
http://www.youtube.com/user/newsanna/videos?flow=grid&view=0
http://www.youtube.com/playlist?list=PLD72E83621B4102F3
-
Mocsok noobteam, hát nem hagyja a scoutokat idejönni??
OP arty shit, gay, fúúúj
-
kisokka #204734 Azt hiszem közben rájöttem, magasabb tier-ben gondolom több tp kell a szintlépéshez, tárgytalan...