World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igaz nem röhögtem, amíg végigszenvedtem velük
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
170mm-ert átütõ 240et sebzõ gunnal de lassan fog tölteni és a torony csak kicsit fordul rajta
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
én sem szeretek a bokorban leghátul kuksolni és várni a sültgalambot.
De a kollega sniper tankot akart...
itt olyanokat látsz hogy....
ARTY felrushol a dombra mines-on... top tier hvy bázison kempel.... könnyû tank is..... medek 1v1eznek a hvykkel.... td-k az artykkal.... stb.. stb...
mindenki másképp használja a medeket... pl. én sosem sniperkedtem egy meddel sem :)
Lenne egy kérdésem...Hogyan lehet belépni klánba?
Tetrarch is mekkora OP gunja van LOL :D imádom azt a tankot XD
simán összehoztam vele a Túlélõt meg a Legyõzhetetlent :)
6 csatát mentem ma, abból 5 vereség lett, de ilyen 100 xp körüli borzalmak. Ennyi épp elég is volt arra, hogy rájöjjek, ma nem kéne játszanom...
Vannak ilyen napok, sajnos bele kell törõdni!
az tuti,hogy gyorsabb minta churchill :)
Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)
Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Én mind a kettõre:)
Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
minuszban igen csak nehéz vele kijönni.... :)
(prém nélkül ofc)
(sose premezek)
311 meccs 456 kill mind e mellett nagyon élvezetes gameplay és még farmolni is lehet vele simán....
jó, én jó játékos vagyok (állítólag) szóval ezt is vedd figyelembe....
miért nem bírnak egy normális MM-t összerakni, ahol "eff" szerint pakolja össze a csapatokat.
10, 50, 70, win chance 9%, meg ilyenek .. na olyan is lett a végeredmény.
magasabb tiereket is eff-hez kötném, aztán addig játszana pistike a loltraktorral, amíg meg nincs legalább a meccsenkénti 1 kill faszom. ~150 eff / tier pont jó lenne. lenne. lenne. lenne.
bassza meg WG.