World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AMX-38 AMX-40 alapból vicc
igaz nem röhögtem, amíg végigszenvedtem velük
szerintem ne azzal foglalkozz,hogy milyen az arányod,hanem azzall,hogy jól érezd magad és élvezd a játékot,mert ha görcsösen csak az eredményességre koncentrálsz akkor az ellenkezõjére fog változni,no meg meg is õszülsz!:)
spybot919
AMX40 lesz elõtte. De mégakkor is vicces lesz az AMX-38 a TIER4ben ekkora páncéllal :D

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

CharrDen
Jó érzés lehetett elkapni a kis szemetet :) Szegény kis pz3/4em sajnálom, mostanában olyan keveset sebez. Még ha figyelek, hogy hova lövök és át is üti a páncélt, akkor is alig sebez 10-15%ot. Ezalól persze kivételek a kisebb tierek és néhány med.

Egyszer szopattam meg egy rohadt kis AMX-et. GwPanther-rel voltam, és elkezdett kõrözni körülöttem meg lõni. Igenám, de valahogy csak rá bírtam fordulni, élvezet volt oneshoot-olni. A csapattársak meg röhögtek.

7.5ben amx12t tier6 lesz... helyette ECL AMX vagy ELC vagy mi lesz...
170mm-ert átütõ 240et sebzõ gunnal de lassan fog tölteni és a torony csak kicsit fordul rajta
CharrDen
Én eredetileg is sniperkedtem, TDért annyira nem rajongok, nagyrészük lassú és nem is jobb annyival (bétabeli tapasztalat, azóta lehet hogy másképp van), nekem fontos a mobilitás, pontosság. Próbáltam megkerülni a heavyket és hátbakapni õket, de az valahogy nem ment, így viszont, hogy hátulról segítek a csapatnak és sniperkedek meccsenként van 3-4 killem. Arty meg most a jó nagy szórásával meg lassú reloaddal számomra játszhatatlan.

Szerintem meg szard le, nõni fog majd az. Én is nagyon elrontottam az elején a gépágyús kis Tier-ekkel, azért elég nehéz mozgás közben úgy lõni, hogy a hatos heveder minden egyes tölténye találjon. De most már 70%-nál járok.

Pales27
Ha sokat mész olyan tankokkal amivel pontosan tudsz lõni lassan az összetett is nõni fog. Egyébként nem mérvadó adat.

CharrDen
Az biztos... Pz3/4 és Pz4el kb lehetetlen az AMX 12t vagy mit kilõni, folyton köröz körülöttem, míg én lövésenként az életének kb 10%át leszedem, õ összesen 4 lövéssel leszed, ráadásul gyorsabban is lõ. Remélem a köv patchben kapják a nerfet.

ne menj artyval meg scouttal... hvy-zz med-ezz és csak akkor lõjj ha nagyon biztos vagy hogy talál :)
jah :) de akkor már egy TD_vel sniperkedjen XD
spybot919
Régen lehúztam a találati arányomat mindenféle arty-val meg scoute tankal. Most akkor az mindig lefogja rontani összesítésbe a találati arányomat? Hogy lehetne felhúzni? Mert nagyon nem jó ,hogy az új tankokkal 80%+ de a régiek meg 20-30% és emiatt 47% összesítve...

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

hülyék ellen nincs orvosság,pláne ha front van...
én sem szeretek a bokorban leghátul kuksolni és várni a sültgalambot.
De a kollega sniper tankot akart...
jah mert kellett a credit a KURVA Is-7re.... de ha tudtam volna hogy ennyire szar akkor dehogy adom el a drága Matildámat :) jajj da szerettem :)
rosszul......
itt olyanokat látsz hogy....
ARTY felrushol a dombra mines-on... top tier hvy bázison kempel.... könnyû tank is..... medek 1v1eznek a hvykkel.... td-k az artykkal.... stb.. stb...

mindenki másképp használja a medeket... pl. én sosem sniperkedtem egy meddel sem :)
teljes mértékben igazad van,de ha sniperkedik akkor talán nem az elsõ sorból lövöldözik.tier 5ben egy med szerintem nem arra való hogy fejjel mennyen az ellennek,pláne ha az ellenben 3-4heavy robog felé.hanem ,hogy a csapattárs heavykkel tisztitsa a pályát.Vagy rosszul gondolom?
Most, hogy így eszembe jut, a Tetrach-ot én is azonnal eladtam, foglalta a helyet. Tényleg OP, nem szeretek ellene menni.

spybot919
Azt a prém tankot én is eladtam . hülye voltam. Pénz szûkébe voltam és az nem hozott jól. Amúgy ja AMX 38 asal vagyok aztán még az AMX-40 se rossz.

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem...Hogyan lehet belépni klánba?

Jól beszélsz! <#idiota>

Eladtál egy prém tankot?

AMX 38 vagy melyik ami brutal... jagdpz1-en meg tetrarch-on kívül nem sürün sebzik :D de ez a 2 simán viszi...
Tetrarch is mekkora OP gunja van LOL :D imádom azt a tankot XD
simán összehoztam vele a Túlélõt meg a Legyõzhetetlent :)
Hát a JgPzIV messze van az álomtól, de ha az MM véletlenül sok vodkát ivott, és benézi, akkor lehet jó meccset menni azzal is.

spybot919
Ja csak közben itt irák chaten hogy AMX hacker!

hülyéskedsz? nagyobb páncéljuk van mint a tier8-9nek :D:D
spybot919
Francia lowtier facepalm ... 72 lövésbõl tudtak csak kilõni. Vicc mekkora páncéljuk van a lowtier francia tankoknak.

Ilyenkor fölösleges erõltetni.
6 csatát mentem ma, abból 5 vereség lett, de ilyen 100 xp körüli borzalmak. Ennyi épp elég is volt arra, hogy rájöjjek, ma nem kéne játszanom...
Vannak ilyen napok, sajnos bele kell törõdni!

nem biztos hogy gyorsabb, elég lassúcska, de elég yo a gunja és néha durva hogy miket kibír a páncélja :D én nagyon szerettem.... néha sajnálom is hogy eladtam :( csak kellett a pénz a KURVA IS-7-re.......
matildát ritkán látok szembe jönni,így nem tudom mit is tud valójában.
az tuti,hogy gyorsabb minta churchill :)
KulacsKa
Olvastam az elfajzodasrol ez meddig mehet mert en igen ingerulekeny lelekkel rendelkezem es k....ra nem szeretem ha a csori kv1s em egy t95 ellen kell hogy kuzdjon :)))))))

Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)

meg a szovjet benyeli 0ára a német nem, meg a szovjet nem gyullad ki a német meg igen, meg a szovjet lepattan még jó szögben is a német meg lyukad kis szögben is stb stb XD
szerintem a német TD ág, stuggal már szépen lehet aratni utána meg egy álom,medeknél szintén a németeket tudom ajánlani mert nagyon pontos a lövõkéjük.Panherekkel jól lehet aratni már.igaz a szovjetek nagyot harapnak az ellenbõl....
Aki Hummelt használ annak egy része csak bohócnak jó. Valószínûleg ki akarják élni bosszúvágyukat mert egyfolytában le akarnak vadászni ahelyett hogy a csapatukat támogatnák. Van aki a játék elejétõl a végéig próbálkozik de nem jön össze. Meg kell próbálni de ha másodjára sem jön össze akkor hagyni kell és értelmes célpontot kell keresni. Erre egyesek nem jönnek rá. Megértem ha Su14-re próbálnak többször mert az lomha mint a dög. De egy M41-re...
egyszer próbáld ki a Matildát... sokkal jobb mint a churchill, legalábbis szerintem :)
CharrDen
A sniper játékstílushoz melyik TD illik? (emiatt is megyek german med linera és pz4el farmolok)

akkor jó.csak mert nekem nagyon fekszik és jól hozza a zsozsót.Kicsit lomha meg pici a puska de nagyon jó a sorsolása.igazi kis gyilkos.
Kizárt. Legfeljebb azt el tudom képzelni ha az angol ág megjelenik nem lehet majd megvenni. De amiért egyszer gold-ot adtunk ki, nem pakolják át normál tanknak.

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Hallottam egy olyan rémhírt,hogy ha megjelenik az angol ág akkor a churchillt áthuzzák oda T5 heavynak!Ez emnnyire igaz?
Szerintem bármelyik Tier V-ös jó farmolni,csak ki kell választani a megfelelõt a játékstílusodhoz. Vki a medekre esküszik valaki a TD-re.
Én mind a kettõre:)
Nem hiszem el...ha nem csinálok semmit csak AFK vagyok, akkor is többször kéne nyernem. Tegnap kevesebb csata alatt majd 10 ezer Xp-t szedtem össze. Ma 2 ezer se sikerült...<#sir><#sir><#sir><#sir>

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

nálam stugIII. a nyerõ, de PzIV is hoz
adok még neki egy esélyt, hátha...
CharrDen
Mikkel lehet legjobban farmolni? Miközben a német mid ágra megyek, Pz4-el igyekszem farmolgatni, hogy fenntartsam azoknak a költségeit, azon kívül (vagy ahelyett) mivel lehet nagyon jól farmolni?(persze nem premium)

simán hozza a creditet ha ügyes vagy vele :)
minuszban igen csak nehéz vele kijönni.... :)
(prém nélkül ofc)
(sose premezek)
kellemest a hasznossal...

Szerintem, nem artykra kell hagyatkozni a farmolást. Amúgy, úgy tudom, hogy rosszabbul mint a Hummel.
GwPanther hogy farmol?
53% win rate (rosszul emlékeztem mert GW P-n van 60% win ratem)
311 meccs 456 kill mind e mellett nagyon élvezetes gameplay és még farmolni is lehet vele simán....
jó, én jó játékos vagyok (állítólag) szóval ezt is vedd figyelembe....
sigh
miért nem bírnak egy normális MM-t összerakni, ahol "eff" szerint pakolja össze a csapatokat.
10, 50, 70, win chance 9%, meg ilyenek .. na olyan is lett a végeredmény.
magasabb tiereket is eff-hez kötném, aztán addig játszana pistike a loltraktorral, amíg meg nincs legalább a meccsenkénti 1 kill faszom. ~150 eff / tier pont jó lenne. lenne. lenne. lenne.
bassza meg WG.