418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• NoparaWot
    Prémium acc-al a crew is gyorsabban fejlődik ?
  • rahotep
    Tudom: "vakok között a félszemű..." :-D
    Nincs annyi időm a játékra,hogy egy klánt vezessek. Arra gondoltam,hogy így majd tudok századozni, esetleg,ha lesz olyan tankom CW és esetleg lesz aranyam,hogy vegyek prémtankot amivel jobban tudok farmolni,de ez csak álom maradt.Max egy szakasz jön össze,de az is ritkán inkább a barátokkal sikerül...
  • Destydeme
    Hi.A wg-t ő tartja el,nem te vagy én.
  • Maala
    Nem értelek, kétféle tank van a játékban... Az egyiket XP-ből veszed, a másikat goldból. A goldos módszer gyorsabb, és még a fejlesztésekkel sem kell bajlódni. :D
  • JeffDunham
    Vortex_AZE (16.000 csata, 530 eff.)

Megnéztem mi van a garázsában:
    1. Löve
    2. IS-6
    3. KV-5
    4. FCM 50t
    5. Super Pershing
    6. Ram II
    7. T34
    8. 105leFH18B2
    9. SU-122-44
    10. Churchil III
    11. AT15A
    12. T14
    13. Matilda BP
    14. 8.8 Jagdtiger
    15. FCM Pak40
    16. Dickermax
    17. Panther M10
    18. TOG II

Érthető hogy min akadtam ki? Ha Ő nem prémium noob akkor SENKI! :D
  • Maala
    Igazából amíg a "átadta a sebzést" részt írtad, addig tökéletesen úgy van, ahogy mondta... Onnantól már persze nincs. :)
  • JeffDunham
    Igen kedves azeri barátunknak "nem jött át" a játék lényege (prémium T34-el)... 16.000 csata, 530 eff. A játékban néztem mit csinál, minimum két lövés mellé ment a röhögéstől.

• Destydeme
    Akkor minek vagy a klánban?
    Vedd át a parancsnokságot a klánban,máris lesz értelme ott lenned.
  • dolorex
    Mi alapján frissül az XVM?"X" számú csata után?
  • rahotep
    ...azt elfelejtettem,hogy klánba is vagyok,bár azt nem tudom miért,mert ott szinte semmi funkcióm nincs.Voltak kisérletek századra,de azok kudarcba fulladtak.
  • rahotep
    Azért örülök,hogy engem még megtűrnek a játékban azért mert nem vagyok túl jó és szórakozásra használom a játékot.Nem fizetek érte.A winrátám talán 51% az effim 1140 körül van és talán a kill is 1 alatti...Ettől azért még érezhetem jól magam?
  • csoszi87
    Ezt jól látod.
    Hála istennek már csak volt klántársunk mondta azt, hogy: az eff, meg a kill, meg a Topgun nem ér semmit.
    Ő nem arra hajt, hogy az egyéni teljesítménye legyen jobb, ő a csapatért dolgozik.
    Tehát Ő átadta a killt, és a sebzéseket a csapattársainak.
    Miután nem kapott se DC, se FC-rangot, hogy századokat vezethessen, úgy gondolta, többre hivatott és más klánhoz csatlakozott.
    Volt másik ilyen játékosunk is.
    Volt neki 0,4es killje csatánként, és ő azt mondta, hogy mivel neki van katonai tapasztalata, és mivel van ideje játszani (napi 80-100 csatánál többet ment), így 1 hónapon belül ő lesz a legtapasztaltabb játékos a klánban, ezért már most kinevezhetnénk minimum FC-nek.
  • Alien69
    Tök lógikus, hiszen lehet, hogy Ő a csatái nagy részében csak AFK-zott, ergo, nem lehet pontos infód arról, hogy az illető igenis, JOBB Nálad! De az is lehet, hogy csak a WG szopatja, és ettől még lehet Ő Mindenkinél jobb.
  • patchaou
    Ez így van, attól hogy valakinek kevesebb az átlag sebzése, kisebb a pontossága, rosszabb a win rátája, kevesebb a kill aránya és úgy egyébként tapasztalata, még lehet sokkal jobb nálad :)
  • Koridor
    Az hogy valaki béna az egy dolog, de hogy idiota is
    Az hogy T5-6-7-es csatába Artikon nem megyük ki az artysarokra lövöldözni ha 3-3-arty van, föleg nem öten hogy még mellé se tudjanak löni
  • csoszi87
    Ez az élet körforgása.
    A királyokat is letaszították a trónról, ha jött erősebb.
  • patchaou
    Előbb-utóbb mindenki az lesz. Ne félj, egyszer majd jön valaki aki azt hiszi, hogy jól játszik és megmondja Neked hogy hol a helyed :D
  • rahotep
    Az jó vagy rossz? Akarjak én is az lenni,vagy arra születni kell?
  • Tessellia
    Az a valós amit akkor írt amikor rávitted az egeret. Az ágyú tulajdonságainál a 7.5-10 azt jelenti, hogy van olyan tank aminél ez az ágyú 10-es rofot tud.
  • Commandier

Topgun, acélfal, Radley Walters. A végén mondtam a maradék egyszem artynak, hogy ha hagyja elfoglalni a bázist, akkor nem fogom bántani, de nem ment bele az üzletbe :D.
  • Fefe82
    Őszintén szólva az is3-at bárhol át lehet lőni,kivétel ha csak a feje búbja van kinnt ,de akkor ő sem tud rád lőni,a centurion meg szerintem sokkal nehezebb átlőni,legalább is a saját tap alapján!
  • patchaou
    Sebaj, megtudtuk hogy gyépés búb vagyok :D
  • pZoli81
    Sziasztok!

A tapasztalataitokra lennék kíváncsi Panther II, Pershing és Centurion MK1-el kapcsolatban.
    Az Centurion legerősebb ágyújának a "QQF 20-pdr Type A Barell"-nek mennyi az igazi tűzgyorsasága? Ha fölé viszem az egeret, akkor 7,5-öt ír, ha jobb klikknél megnézem az összes adatát, akkor 7,5-10-et. Nagyon nem mindegy.
    Mennyire mozgékonyak? pl. A centurionnak pl. csak 40km/óra a sebessége, az IS3-nak meg 38, ami nem sok különbség, az utóbbi mégis sokkal jobban páncélozott.
    A páncéljaik valójában mennyire számítanak, mennyire pattogósak?
    Kíváncsi vagyok arra, hogy szerintetek, melyik a jobb és arra is, hogy miért gondoljátok ezt (pl. X nagyon mozgékony, Y nagyon lapos, ezért nehéz eltalálni és jól pattog)
  • rahotep
    Én sem értettem,de nem akartam kötekedőnek tűnni...
  • patchaou
    Mi a probléma?
  • Sunsetjoy
    Hm, T-44 mint spotter, ellenfelek, mint kezdők, és társak, mint gőzhenger.

1500 saját, majd' 3000 spotdamage:)

http://mwreplays.com/replay/5F6ATUHDQADO/
  • csoszi87
    Nem hiszem el mennyire szerencsétlen vagyok ma is.
    Átlagos sebzésű és átlagnál jobb körök bukóak.
    A 3x körök meg nem érik el az 1000xp-t összesen.
  • csoszi87
    Pedig nem elhanyagolható dolog, hiszen pénz és xp is jár utána.
    De a fejlesztők tudják, nekik mi a fontos.
  • madmanic
    az ilyen gyépés noobokat szoktam is3 mal szarrá lőni.. volt már 30k mínuszom de megéri..

csak hogy megkapják a szerintem megérdemelt büntetést..

tudd már hol a helyed a játékban tesó.
  • TomDantes
    Erre kéne valami jó eff.számítás, hogy 15 tankból, 9-en még 200 sebzést se adtak le.
  • Szakesz
    Az összetettebb statisztikák óta valahogy mindenki rádöbbent, hogy akár a damage upon spotting is beleszámíthatna a statisztikába vagy az effi, WN6 stb. számítási képletébe. Egyébként ha jól tudom, akkor a damage upon spotting sehol sincs számon tartva. Se a WG-nél, se máshol.
  • Fefe82
    Mert az is
  • patchaou
    Nyugi, Én a pool medál megszerzése(SU101)után pár nappal csináltam egy 10+1 killes kört MS-1-el így az látszik a statomban nem a su101 :D Kaptam is már érte pedotankos jelzőt XD
  • Fefe82
    Ez természetes hogy jobb vagy,régebbóta játszol ,több a tapasztalatod,+ én mind a 6k csatámat randomban toltam le,kivétel nélkül!
    Ez van foxi,jobb vagy de látod mi van bazzeg,NEM A LEGJOBB :)
  • rahotep
    Köszi! Olyan szánalmasnak tartom ilyenkor magam...Teljesen logikus amit írtál és én is rájöhettem volna,de nem is gondolkoztam rajta mert csak addig jutottam el,hogy nekem ez a tank túl lassú-lomha-gyenge...
  • nemtudommivan
    Van aki azért csinálja mert nem tudja mit kezdjen egy felderítővel, nem is szereti ezt a tipusu játékot így szeretne túllépni rajta. Pl T21
  • ximix #204937
    A gamét az eu-ról szetted?
    Az eu-n regisztráltál?
    A vírusirtód nem rakott karanténba semmit?

• rahotep
    Régen szakaszoztunk Benji! Holnap vagy kedden ha ráérsz és van kedved...
    Persze ez mindenkinek szól a fórumról! Szinte bármihez tudok vinni tankot,de ha nem veszek!!!!lol
  • Destydeme
    Szerintem nyugodtan használd hasonlóan,ahogy leírtam.
    Ha megvéded az artyt utána már kenyérre kenheted.(szerencsétlen lőni jön nem fragnek+nem ártana felfogni,h ő a csapat tűzereje)Ha már kitiltani nem lehet az artykat,akkor illene használni.De az csak élő artyval megy.Ugye milyen jó,amikor a szikla mögött bújó tier 8-10-et kipattintja,vagy csinál neki 3modul sérülést,1-2legnységet kilő?:))))
    Szal értelmes artyt megvédesz és utána szólsz,h"cover me",hidd el,h a kis francia popsid megvédi:)
  • atee73
    en ugy kaptam az enyemet t-54 el ,hogy ramante az artyra ,kozvetlen kozelrol belemlott ,o meghalt en tuleltem