418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Miért nem játszol csak?
Komolyan az a központi célod a játékban, hogy minél jobb effid legyen? Ezért van elcseszve a játék, mert sokan csak a statisztikájuk fényezésére mennek.
Sebzést gyűjtenek, nem foglalnak és nem kockáztatnak. Inkább nézik, ahogy a csapattárs elhullik... stb... -
EmR3 #205092 Nem tudom mi a problémád, nekem még emelkedett is.
Mondjuk én nem foglalok sokat, hanem inkább a sebezésre meg a killre egyek, ja és szeretek győzni is.
-
Építeni az effit? lol Szánalom a köbön...Az egy mérőszám ami arra lett kitalálva hogy mutassa a játékos hasznosságát. Ezt direkt húzni és ezzel májerkodni... -
Toweliee #205090 Nem az effit kell építeni hanem a játéktudást. -
DoctorStryker #205089 így jártak az eff farmerek.. valahogy nem tudom őket sajnálni.
Sajnos semelyik stat nem tudja azt számolni, hogy milyen csapatjátékos az ember.
Ha valaki szándékosan beleáll a társába szánt lövésbe mert ha nem akkor kilőnék vagy fedezi a visszavonulást, illetve ha foglaláskor a min HPja miatt feláldozza magát, hogy a többieknek legyen fedezéke...
Ilyen eff lovagoktól ilyet nem látni, random csatába, de nekem ez is hozzátartozik a játékhoz
(6-7k csata, amúgy eff: ~1300, wn6: ~1270) hogy ne feltétezed, hogy 500-l rohangászok s irigy vagyok. -
nyesztyerka #205088 Igazad lehet. Engem csak a bevezetés visszamenőleges volta zavar. Szerintem rögzíteni kellett volna az aktuális állapotot és innentől az újjal számolni. Aki effit épített a régi séma szerint építette, amit szintén Ők találtak ki. Ha foglalni kellett a sok effiért akkor foglalt. Ők szerintm jogosan veszik zokon a dolgot. -
foxbat88fx #205087 jobb ez az effi mint a régi... vagy ott a WN6 vagy a performance rating...
régi effi elég szar volt... nekem csak 70et csökkent...
de van akinek kurva sok volt és 1300ra visszaesett mert sok volt neki a cap pont -
nyesztyerka #205086 Sziasztok!
Elég felháborító, hogy belebarmoltak az effibe (visszamenőleg!!!). Ha egy másik számítási sémát akarnak alkalmazni, semmi kifogásom ellene, de hogy lehet visszamenőleg nyírni az effijét rengeteg játékosnak!? Hitelét vesztette az egész, ezek után értelmetlen effit építeni, hiszen semmi biztosíték nincs arra, hogy 2 hét, két hónap vagy félév után nem találnak ki valami mást, és nem nyírják meg újra az effiket. Kiváncsi vagyok az ezzel kapcsolatos véleményetekre.
Más: Tudja valaki, hogy mi az a bronisyte rating? Nekem fogalmam sincs. -
viper07 #205085 Hali !
Pár hónapja kezdtem a játékot, tetszik. Jelenleg orosz vonalon 1-2-3 ban vagyok. Leginkább MS-1, ezt már kezdem kiismerni. Szinte mindig kettesek közé rak, de elboldogulok. Hobbyként fogom fel a dolgot, premium tagságot előfizettem. Társa(ka)t keresek alacsony Tierbe való játékhoz akikkel lehet gyakorolni, esetleg együtt menni, mert sajnos sokszor a többiek szánalom amit művelnek.Persze szeretnék feljebb is menni, de csak ha megvannak az alapok. TS, Ventri szervert tudok biztosítani.
Előre is köszi ! -
legjobb tank :D -
foxbat88fx #205083 su-152 trollgun napot tartottam tegnap 
brutálisakat röhögtem megint :D Pershing oldalába sebeztem 1100at majd a maradék leégett :D amx ac 46 1 lövés, SP elejébe 1000 damage :D nagyon bemákolhattam rajta valamit szemből 500 méterről :D
de volt amikor betett himmelsdorfra S-51el és senki nem ment a halál utcába csak egy JP2 :D én meg odamentem S-51el :D jött a VK4502A (a 8as) kicsit mutatta az oldalát és -1530 :) majd jött a tiger -700 e-75 -850 is-3 -1000 mellette még a splashből kapott más is :D:D
szóval ilyen komolytalan napot tartottam és mégis rengeteg win-en volt! LOL -
foxbat88fx #205082 Szerintem nagyon jól használható tank... a hiba valahol benned van :D -
Tiger 2 kedvenc tankom, nemtudom mi bajotok van vele :D -
Toweliee #205080 Stílusra keresek járgányt: készülök megvenni a Panther II-őt, cél az E-50. Egyik vassal sem mentem egy kört sem, alapvetően másodvonalbeli támogatónak használnám, mint a Löwe-t, csak ezzel oldalt is lehet váltani. Érdemes a szívószállal használni vagy menjen rá a Tigris lövege? Az embereket 6. érzék, kuplung, javítás; másodiknak álca skillekre taníttatom.
VAGY: hagyjam meg a Panthert, erre a játékszerepre jobb?
-
Csak ellenfélként szoktam vele találkozni de nekem is ez a tapasztalatom. Nem nagyon kell nézni hol találd el, átmegy mindenhol... -
EmR3 #205078 Köszi a Rammstein pack-ot, feltettem én is. 
Nem rossz de mivel szeretem a változatosságot, nálam valszeg továbbra is ez fog menni a csaták alatt.
http://rockradio1.mixstream.net/
-
marchizor #205077
-
Jó tipp, magamnak is ezt tanácsolnám és másoknak is
Am, én is jó artista vagyok. Sokszor baszom el más játékát 1k sebzéssel, mármint 1 lövésből
Tudom van sok jó artistánk, de vmit mondanom kellett
Még sem jöhetek azzal, h szeretnék belekóstolni a tiltott gyümölcsbe. Végre én is T8 obj artiban akarok ülni és mondogatni, h spot for arty, noobs. Aztán tutira szemét módon a pálya másik végéből oneshotolni akarok egy T110-et AP-val. Baró lesz
-
Ezt a fájlt másold be a res_mods\8.3\gui\flash mappába. Ezzel olyan lesz, mint nálam. Én csak ezt a részét használom a modnak, de felteheted a bővebb stat packot, ha akarod. Nem tudom pontosan, miket jelez ki. Más, aki használja majd elmondja vagy kipróbálhatod te is.
Stat pack
Ha magyar nyelven játszol, akkor ezzel magyar marad. -
marchizor #205074 jó artystáink vannak már bőven 
szerintem add el
-
pZoli81 #205073 Azt hol lehet beállítani, hogy a csatastatisztikánál az egyik oszlopban a sebzést írtja, mert nálam a megmaradt HP-t írja százalékban? -
Ennyit a WoT retardált játékosállományáról. Nézzétek meg a nullát sebző tankokat. Ez már szánalom a köbön.
Igen-igen artival voltam. Utálom őket, mint a szart, de sajna kell CW-re. Jó kifogás, nem?:D
-
agrarmacso #205071 Köszi :D Adok egy próbát a barázdáknak :D -
Tessellia #205070 nem nagyon emlékszek rá mert rég mentem azzal a tankkal + a legénység sem volt valami fejlett, de nézve, hogy nem kerül olyan nagyon sokba a felszerelés, egy próbát megérhet tesztelned fullos legénységgel:). elvileg hegymászásba kellene javulást eredményeznie, meg kevésbé kellene lelassulnod az ilyen könnyed összetételű talajon, gondolom pl. homok. távcsövet én azért nem raktam rá mert mindig ott forgolódtam az ellenség arcában szinte:). -
agrarmacso #205069 És az az 5 illetve 10% teljesítmény növekedés észrevehető?
Én is ezen illetve a távcsövön gondolkodtam, de 320 méterre annyit érhet az a +32 méter látótáv, mint golyó ellen az integetés :S -
Tessellia #205068 én ráraktam az additional grouserst. -
Scharnhorst #205067 - M4 and Panzer IV gold derp shells will be nerfed. How - Storm is still deciding. -
Destydeme #205066 Ezen mit kellene felfedeznem?
A torony nincs meg,látom.
Nincs más eszközöd,de amint meg lesz az L/100...
Hidd el,ha okosan megvagy a 2.vonalban,roppant hasznos leszel.
Nem reklámozom többet,4sec alatt szeded a"morzsákat",roppant hatékony,főleg,h nem is fognak látni,csak okosan.
Sokan szidták a Pantert,de pl pikk-pakk megvan a szárnysegéd. -
agrarmacso #205065 Üdv!
Pz III/IV-hez venti+rammer mellé harmadik modulnak mit ajánlotok?
A legénység a második skilljét gyűjti, első helyen javítással -
-
Destydeme #205063 26k?Akkor nem német vonal vagy erős,mint én.
Egyébként a trollal sok mindent megfordíthatsz.
Na ha meg lesz a szívószál akkor írj,akár prv-ben is,emlékezni fogok. -
Destydeme #205062 Te már konspiracy-t gyártasz.
Mivel mentél?
Mi van ha csak szimplán jó voltál és ledaráltad azt,aki támadott volna?
Olyan fel sem merült benned,h az adott csatában jó voltál? -
Persze ok, csak 26000xp választ el a szívószáltól a 75-os meg nem egy csata kimenet módosító eszköz :) -
Destydeme #205060 Sok sikert:),én nem használtam ily módon.
Simán elképelhető,h így jó.Nálam sajna csak sebzés növelésnek tűnt ez a tank,de a tapasztalataid ozd meg itt.Kissé rizikós,de beválhat:)
Fenntartom:A szívószál,bár mosolygósnak tűnik,de 20 sec alatt 5 lövés,elvileg átmegy hidd el.
Sokan mosolyogtak rajtam,de a darálás és az 54%win rate engem igazolt,igaz nem kaptam tank ace-t,de én élveztem. -
Hassel74 #205059 Állat! 
-
Egyelőre úgy használom mint a DB-t kicsit kivárok majd oldalról és hátulról 10,5-el, féláron van a goldammo nem sajnálom :) nehogy azt mondják smucig vagyok osztom mindenkinek csak győzzék hazavinni :) -
Hassel74 #205057 Rammstein zenecsomag???
Én feladtam! Tizenvalahány csata, és nem tudom a KV-1S-el megcsinálni a 3X-et...
-
foxbat88fx #205056 javítás: 8 win-t mentem amikor veszteni akartam! -
foxbat88fx #205055 én valamit nem értek.... vagy én vagyok nagyon hülye vagy a WG kifejlesztett vmi gondolatolvasó programot amit a wot alatt fut és a fülhallgatón keresztül működik....
feltettem a rammstein zene csomagot :D nagyon zsír!
na gondoltam megnézem milyen amikor vereség van... mert ugye akkor is más zene van... tudtam hogy az ohne dich az de gondoltam mégis csak kipróbálom milyen ohne dich-et hallgatni vereség után....
9. csata lett vereség! 8 win-t mentem amikor nyerni akartam!!!
én ezt nem értem
-
Nem neked szólt, de gondolom más is elolvassa :)
haflac - jó is az amikor a csapat lövi amit spottolsz :) Én nem vagyok jó ebben.