418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szpecnyaz
    Most nem azért, de a kis fos tankjával beáll az erős tankok fedezékébe az megérdemli hogy kitolják onnan vagy fedezéknek használják. Jómagam is ezt teszem velük, mert az adott helyzetben úgyse használhatóak másra.
  • patchaou
    off: nem tudtok olyan progit, amivel a billentyűzet gombjait lehet joystickhoz rendelni?
  • patchaou
    Ott van mondjuk a T-54, tier7-es ágyúval 60k xp az ágyúig...
    Most épp masu ágyús E100-al szopókázok :)
  • Oddball29
    Én is tök pucéran kezdtem a KT-t, legalább rendes ágyúval kezdesz. Vannak sokkal rosszabb grindek.
  • patchaou
    Ha kétszer ennyi csatával is ennyi marad, akkor oda tartozol :) Most még nem gáz. Ne érts félre, nem a kezdőkkel van bajom, bár nem értem miért kell velük együtt játszanom... hanem azokkal akik még sok ezer csata után sem jönnek rá, hogyan is kellene eredményesen játszani.
  • Master91
    Erre van a free exp :P
  • patchaou
    Azért használok erős kifejezéseket ezekre, mert ez illik rájuk. Átlagos intelligenciával már lehet következtetéseket levonni a minimapon zajló dolgokról, és lehet rájuk reagálni. Ahhoz sem kell zseninek lenni, hogy előre lásson 2 percet az ember egy csatában. Átlagos memóriával meg lehet tanulni, hogy mit mivel, milyen szögből lehet sebezni. Stb.. De EZEK ennyire sem képesek, szóval primitív szarok és kész :)
  • darkwraith
    Linkeld be neki azt a kis vicces tankos videót, amikor az IS-7-et támadja a batmobil. :d
    Rájönne, hogy bátrabb lehet. :d
  • Schundi
    Ami nagyon sokat tud segíteni, az a tapasztaltabb játékosokkal való platoonozás.
    Nekem ez komoly százasokban mérhető fejlődést hozott anno, pedig csak annyi történt, hogy néhány platoon után egyedül is igyekeztem azokat a taktikákat leutánozni.

Erre jók az Academy klánok. Bee, ha érdekel, akkor nézd meg esetleg ezt az oldalt: had.ucoz.net
  • Bee
    Oké, kb. 900/990 az enyém, a minimumot teljesítettem, bár még így is bőven a (Otep szerint primitív) többséghez tartozom. Képzeld el a hatékonyságomat: Tigris II-ben ülök, és próbálom kifarmolni a nagyobb ágyút (lánc-torony-ágyú-ágyú), mivel a 88-assal nagyon gyenge a sebzés, és gyakran kerülök T9-T10-es csatába. Az alacsony sebzés miatt lassú a fejlődés (prém nélkül), addig pedig csökken az eff.
  • Oddball29
    Én azt szoktam erre mondani, hogy mindenki volt kezdő. Attól viszont kiütést kapok, ha valaki túl passzív vagy egyenesen beszari. Mint az a madár, aki legutóbb sértetlen IS-7-el nem mert nekitámadni egy 800 hp-s Batchatnek, de még csak sakkban sem tartotta, miközben én egy lassú TD-vel élethalálharcot vívtam nekik háttal más tankokkal. Magyar volt, remélem, magára ismer.
  • Ry0K3N
    Én tier 5 alatt semmilyen statot nem néznék. Irreleváns effi szempontjából, nem is tükrözi a személy tényleges teljesítményét.
  • virkir
    Annyi csatánál én még nem néznék semmi ilyet inkább ingame tankonkénti statot.
  • Ry0K3N
    a 800 effis retardáltak csordája mellett egy két botter vagy afk-erre csak megvonom a vállam jelentem és végzem tovább a dolgomat. Ők a kissebbik gond a játékban jelenleg meg a WG amúgy is írtja őket. De az agyhalottakkal nem tudsz mit kezdeni ők nem fognak eltűnni.
  • FosTalicskaa
    és ha tele van botokkal a játék?
  • Ry0K3N
    Ennyi csatával a háta mögött már elvárható lenne a józan paraszti ész ahogy virkir mondaná. Mert amikor már azt látod a héten hogy a 3. E75 harcol az oldalát mutogatva az ellenfélnek akkor elgondolkozol hova süllyedt agyilag a társadalom.
  • Ry0K3N
    2k csatával a minimum elvárt a 800, a baj az hogy 4k 5k csatával szaladgál 800 körül/alatt a sok retardált a magas tierjű tankjával
  • darkwraith
    A sok alacsony effes ne baj, csak ne az én csapatomban legyen. :d
    A sok pro meg nem tudna ennyi killt szerezni, ha nem lennének. Ezzel jár a játék, kár érte sírni, akkor is játszani fognak.

Aki ezt nem tudja elfogadni, az ne menjen randomban.
  • bigmano
    A jàtékot ha élvezettel jàtszod nem probléma ha kikapsz mivel sebeztél mondjuk 2500-at és nagykiràly voltàl volt 4 killed stb.....
    Akkor kellemetlen ha húzol valamit és kevesebb xp jön be de ha élvezed a jàtékot akkor ez sem probléma föleg ha làtod a statodon a fejlődést .
    Persze ha csökken az effid az màr nagy baj dehàt az meg a többiek hibàja nem a tiéd mert te pro vagy csak a többiek nOObok......
  • Bee
    Nincsenek mindenkinek azonos képességei, de attól, hogy ügyetlenebbek vagy lassan tanulnak, még nem "primitív szarok".
    Az én 2k csatámmal mennyi lenne szerinted az elvárt effi/WN6?
  • Bee
    Egyébként jó tapasztalataim voltak kezdőként a pro játékosokról:
    1. Húzzál előre a szutykoddal spottolni, nem baj, ha megdöglesz egyből, úgysem tennél hozzá az eredményhez
    2. Húzzál előre spottolni az artyknak, bele az ellenség közepébe
    3. Kitollak a ház-szikla mögül, mert csak tölteléknek vagy jó, különben is, mi a francot keresel az általam kinézett fedezékben?
    4. stbstbstb...
    Így aztán az egyszeri kezdő azt hitte, hogy így kell játszani az alacsony tierrel, persze ez meg is látszik a mostani eff-jén. Na ez a gusztustalan.
    De csak hogy legyen egy ellenpélda: HAC és HAD klán némely játékosa folyamatosan instruált a cseten, támogattuk egymást, 4-5 killel zártam az ilyen csatákat. Előttük le a kalappal.
  • virkir
    A józan paraszti észhez mennyi időt kéne beleölni?
    Mert még az sincs az átlagnak és aránylag eredményes játékhoz már elegendő lenne.
  • Bee
    Már bocs, de ez erős fogalmazás. Nem játszhat mindenki milka színekben, de attól még nem primitív szar. Nem mindenki öl bele annyi időt, mint pl. Te. Idő => tapasztalat (az esetek többségében).
  • csoszi87
    Nekem is 23%os winrátám van ma.
    Mondjuk én is szar vagyok ma nagyon.
  • patchaou
    Az a baj, hogy ez csak a játékosok kis százalékát zavarja csak. Mivel a nagy többség sötét primitív szar.
  • Ohyner
    Eddig 17 meccsből egyet tudtam nyerni. Azt is akkor, amikor én voltam a legkisebb, és semmit nem tudtam csinálni ezzel a t-34 koppintással. Hihetetlen. Két perc alatt nincs csapatom, egyedül vagyok a pályán. Ez a játék így játszhatatlan. Egyszer lenne egy kurva nap, hogy csak jó csapatokba rakna be. Több az xp-m, mint az összes ellenséges tanknak, pedig buktam a kört. Ennél többet nem tudok már tenni. A 100% stug csapattárs meg elmenekül, amikor a két utolsó pz4el harcolok.
    Nem hiszem el nem lehet valami pontrendszer bevezetni.
  • Schundi
    Semennyire. Funnak jó lehet, de másra nem.
  • Bee
    Bár én nem vagyok pro játékos, de a SU-122-44-et venném meg a helyedben. Ez ugyan T7-es, de 3-400-as sebzéssel nagyon jól keres, jó a RoF-ja, ráadásul élmény vele a harc (persze ha szereted a TD harcmodort).
    Prémtankot nem szoktak ajánlani T8 alatt, kivéve a SU-t. Úgy emlékszem, 6500 gold körül megvehető.
  • bigmano
    Nem tudom hogy àllsz a német td vonalon de ha ki van fejlesztve akkor ajànlom a StugIII-at pénzt is hoz és fun is...én nem vennék prémium tankot ilyen kis tierben. (szigorúan szerintem).
  • Toweliee
    Megvettem a Panther II-őt, egyenlőre még a torony hiányzik ezért a szívó van rajta. "Érdekes", de free xp miatt hamar túl leszek rajta. Viszont, pont a tierhez képest kicsi sebzés miatt senki nem foglalkozik velem, emiatt egyszercsak azt vettem észre, hogy már több, mint 2500 sebzést kiosztottam. Letesztelem mindkettőt aztán eldöntöm, hogy nekem melyik fekszik jobban. De gyanítom, hogy a Tigris lövege nyer, azt nagyon jónak találom.
  • Norexka889
    Tier 3 premium tankok mennyire érik meg az árát, és melyik azok közül a legjobb farm tank? Mennyivel hoznak többet mint a sima tier 3-4 tankok? Gondolkozok rajta, de ha csak fun-ként éri meg akkor inkább másra költöm a goldot!
  • Alien69
    Szerintem a phanterre a szívószál gáz. Persze, stílus függő. Ha nem vesz észre az enemy, nincs baj, de ha igen, Te leszel az első freg, mert ugye qrva kicsit sebzel vele, ráadásul azzal is van lepattanó. De, szigorúan szerintem!
  • Eagle16
    Nekem 5-tel csökkent...szerintem a mostani lehet az én szintem, mert 1700-ról nem tudok elmozdulni igazán, se lefelé se felfelé. Türelmetlenül játszom de ezen nem tudok változtatni, meg sokszor be is pánikolok izzasztó helyzetekben és hülyeségeket csinálok :)

Amúgy már 2 hete nem játszottam, csak a híreket nézegetem, de ideje lenne már megszerezni azt a Centurion-t...

Láttam a képeket a brit TD-kről, kár hogy csak kis részük tornyos. Hiába tetszik nagyon a Tortoise, tudom hogy béna lennék vele és felidegelne ha bekerítenek. Közepes tankos csak maradjon a közepes tankoknál...majd' 3 év alatt megtanultam végre :D
  • Eagle16
    Nem tudom ez volt-e már: link

Videokártyákhoz WoT arany jár majd. Persze nem sok a VGA-k árához képest, de aki WoT-ozik és most venne ilyen hardvert annak jól jöhet majd :)
  • Random_
    Külön öröm, ha valaki építgeti az effit és mások meg azért bízna benne, mert jó eredményei vannak. Aztán kiderül, hogy "csak" megmarketingelte magát.
  • NPite
    eff-et építeni? ez egy játék vagy valami munka számodra? mondjuk ha top top klánba vagy akkor megértem mert az tényleg egy munkahely
  • pZoli81
    Köszönöm. :)
  • csoszi87
    Valahogy biztosan be lehet állítani, hogy neked 5000-ret mutasson az xvm, többieknek meg 900-at.
    És akkor meg is nyugodhatsz, hogy jó játékos vagy.

Mert kb ez az ami miatt éppen szót emeltél.
    Neked az tetszett, amivel magasabb volt, esetleg még magasabb sávba is estél, és fel vagy háborodva, hogy kis korrigálás után már nem olyan magas.

Vagy ha mást nem, akkor a színeket te, saját magad be tudod állítani, így a saját értékedet be tudod színezni zöldre, kékre, vagy lilára.
    Így máris jobban néz majd ki.
  • csoszi87
    Nem bántani akarlak, de 1-2-3as szinten miért vettél prémiumot?
    1 nap játékkal eljuthatsz 3as szintre az összes tankkal 1 ágon prém nélkül.
    Ezek a tankok bőven fenntarthatóak prém nélkül is, illetve a prémmel összegyűlt +xp-t se tudod nagyon másra használni.
  • patchaou
    Optikai tuning. Jól néz ki, de kb ennyi az egész :) Akit csak a külsőségek érdekelnek annak fasza, de akit a lényeg, az csak mosolyog magában.