418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #205213 K_Krisz7 HSW WN6 alapján 3. a klánbam, csak artyval játszik. Már most mtudom ez után az fog jönni, hogy keressek még 25 másikat, mert ez csak egy egyedi példa. De innentől leszarom, mert te is tudod, hogy így van, itt a bizonyiték kész!!!:D
-
Toweliee #205212 Bee, de addig se menj el a fórumról, sokat lehet tanulni.
stoppos, bár én ezt nem mondtam ki, de hányszor gondoltam rá miközben olvastam az sg-t :)) pont Pz IV volt a topvasam mikor elkezdtem.. -
Szpecnyaz #205211 Mutass már nekem egy pár ilyen játékost, tényleg érdekelne hogy ki az aki csak TD és artyval össze tud hozni magas effit. Mert az a helyzet hogy szinte mindegyik lila player rohadt sokat medezik és abból van nekik a magas eff (és igen, tudok ilyeneket mutatni). -
stoppos #205210 Az az eset jutott az eszembe, amikor a srác közölte, hogy már eljutott a pancernégyig és nem érti mi a bajunk az artikkal. :) -
Bee #205209 Oké, korrekt, az E100 megvétele után visszatérek a kérdésre. -
R3nton #205208 lor155-51el 58,2 a winratem, nagyon ritkán megyek vele platoonba:P ahhoz képest sztem nem rossz az arány. Mondjuk imádom is azt az artyt:D:D Az előtte lévővel is 60% körüli, bár azzal voltam századba nem egyszer...TD-vel meg annyi dmg-t lehet ütni, mint a szemét ezt ugye te is tudod Szpec!!!???? :D:D OBJ268 és társai :D 13 secenként 1000dmg ugye-ugye:D:D -
Toweliee #205207 Ez csak így megy, ha saját maga is meg fogja tapasztalni ezeket. Addig tényleg durvának hangozhat az idegen fül számára az ehhez hasonló vélemény. De csak addig. Ezért nem tartom jogos kritikának azt, hogy itt csupa nagyképű arc osztaná az észt. -
R3nton #205206 artyval nem lehet winratet növelni? :D Sztem bőven hatással van a csata kimenetelére amit a lori155-51l csinálok :P
De kár ezen vitatkozni, megnéztük, konkrétan beigazolódott, hogy aki tdvel vagy artyval játszik nőtt az effje, aki meg meddel vagy lighttal annak csökkent. (nagy általánosságban)
Pl volt olyan a performancos rating alapján asszem a wn6 aki kb a klánból a 10. helyről kb a 2.ra ugrott elő. (csak artyzik)
Mondjuk nekem 20 pontot ugrott vissza. Ezt még talán be lehet hozni :D -
Szpecnyaz #205205 Na igen, majd ha ő is azért kap be 6-700 sebzéseket mert valami idióta kis tank hátráltatja, vagy lövi ki az arty mert elveszi a bokrát valami hülye akinek nem ott lenne a helye, akkor ő is át fogja gondolni ezt a dolgot. -
Ha egy kis szar bemegy a nehéz tanok elé, ahol semmit nem tud tenni, sőt még akadályoz is, (arról már nem is beszélek, hogy bokros részen az ilyen különösen kellemetlen mivel ha baráti tank van előtted akkor nem látod az elen kontúrját, míg ő a tiédet igen...) akkor mégis mit csináljon vele az ember? Én csak hagyom megdögölni. -
Szakesz #205203 Farkastörvények uralkodnak. Ha racionálisan vizsgálod a helyzetet, akkor rájössz, hogy egy ilyen szituációban téged és az ellenfelet leszámítva mindenkinek az az érdeke, hogy a nagyobb tierű tankkal játszó tapasztaltabb játékos maradjon életben. -
Toweliee #205202 Rendben. Egy fontos mondatod jegyezz meg amikor 10k csata után leszel: nem veled (kezdőkkel) van baj, hanem azokkal, akik már bőven 5 számjegyű csata feletti számmal T8-10-ben sem csinálnak semmi érdemlegeset. De: kihúzol egy nagy vasat és gyere vissza, oszd meg velünk a véleményed. -
Szpecnyaz #205201 Ha hülye vagy elpusztulsz, ez a természet rendje IRL is, nem csak a játékban.
De essünk neki a dolognak még utolsó alkalommal is. Ha olyan helyre állsz be, ahol semmi keresnivalód és akadályozod a top tankokat az eredményes harcban akkor jogos hogy onnan kitolnak, majd lenooboznak.
Egy több tierrel kisebb, gyenge tűzerejű tanknak semmi keresnivalója nincs ott ahol a top tankoknak kell harcolni, mert csak hátráltatod őket. Nekik is meg van a mapon a maguk helye ahol hasznosak tudnak lenni.
Veszekedni velük meg felesleges hogy "add már át a helyed hé" mert leszarják (meg már beleuntam a elszólítgatásban, meg az utána való vitába), meg idő sincs rá harc közben, szóval marad az hogy kitolom, aztán majd tanul a saját kárán. -
Bee #205200 Értem az okokat, de a megoldást nem találom a szintjükhöz méltónak. Ez nem durcáskodás. -
Toweliee #205199 Te nem érted a lényeget, csak durcáskodsz. -
ParagonViking #205198
Mai napi gyöngyszem :) -
Bee #205197 "Vagy az önző és a másik játékost semmibe vevő,nyomoroncokkal.
Ilyenek zárják le előtted az utat,állnak be a lővonaladba,tolnak ki a fedezékből,vagy ép nem engednek oda vissza."
Szpecnyaz és foxbat88fx természetesnek veszi, hogy kitolnak a fedezékből (a kommentjeik alapján), ha kell nekik a hely, holott mindketten profik és a klántagság miatt valószínűleg jó csapatjátékosok is.
Tudom, fárasztó és unalmas randomban mindig ugyanazt ismételgetni, de szerintem az minimum elvárható, hogy legalább ne ölessenek meg a saját csapattársaim. -
Szakesz #205196 Ezek szerint végleg befejezted? Eff alapján sosem fog a MM válogatni. -
Madi92 #205195 MajorSovok nevű hungaristát ismeri valaki? Békésen játszok type-al, meglátta, hogy magyar vagyok(Madi_Hun)! Erre nyilván be kell szólnia.. hogy... "gazdagéknak jól megy, gold lőszer, meg tájp, nyilván anyuci fizeti" stb.. stb... nem pontosan idéztem, de a lényeg ez.
Ezzel több bajom is van... egyrészt süt belőle az irigység, másra nem tudok gondolni, miért kellett belém kötni, másrészt idióta, mert ki a faszom lőne golddal, prém tankban T8-as csatában?
Már nagyon-nagyon megbántam, hogy beleírtam a nevembe, hogy Hun...
-
stoppos #205194 Gondolom minőségi ugrás lesz felfele. Mert ugye ezeket is betolja a szörnyek közé, a fentieknek meg legalább az ágyúja jobb lesz. -
Ohyner #205193 Na le is töröltem a játékot, ha majd lesz valami eff szűrő a játékban, akkor felrakom újra, ha nem akkor ennyi volt.Ez már nem szórakozás, csak bosszantom magam. Sikerült két meccset nyernem kb. 40 fordulóból, hála a tökéletes csapatoknak. Nem nekem való az online játék, nem tudom ezeket a hulladék embereket elviselni. -
Jacktor #205192 A WZ-131-et volt szerencsém században AMX-szel kísérgetni és nagyon tetszett amit láttam. Mondjuk profi ült benne... -
stoppos #205191 A hatos megvan. Még csak 7 kanyart vettem be vele, de jó kis tank. Csak szoknom kell, hogy olyan törékeny. -
csoszi87 #205190 Volt még valami klán cheten, miután elmentem?
Látom srác, már nem tagja a klánnak. -
Szpecnyaz #205189 Példa: IS7el toltam ki egyszer egy T20at a fedezékéből az ellenség elé mert nem tudtam csikicsukizni. Kérdés, mi a francot csinál a T10 heavyk helyén egy T7 med? Még átütni se tudja őket, nem hogy komoly sebzést bevinni. Aki ilyen módon akadályozza a csapat top tankjait az megérdemli a halált, legalább húspajzsként van valami hasznuk. Azt meg ne mondd hogy keressek magamnak más helyet, mert nyilván azért megyek oda, mert az a számomra ideális hely. Csak ilyen esetekben tolok ki kisebb tankot.
Könyörögni meg biztos nem fogok nekik, mert nem igen értik meg mi a probléma, ebből meg legalább tanulnak. Ha mást nem, akkor legalább azt hogy a nagyobb tankok faszok és kitolják őt ha rossz helyre megy. -
Adjunktus #205188 Tudod,ő is,én is és még vagyunk itt jópáran,akik már a béta teszt óta játszuk ezt a játékot.
Eleinte tele segítő szándékkal,jóindulattal és főleg türelemmel osztottuk meg a tapasztalatainkat másokkal.Nem mindig voltunk egy véleményen,de nem is vagyunk egyformák,ugye.
Aztán ahogy teltek múltak a csaták,úgy fogyatkozott a türelem is.
Ez a játék elég sok idegrendszer pusztító sajátosággal bír.Ezek legtöbbször a csapat társak.És igy már az x ezredik csata után,belefárad az ember a magyarázásba,és a tolerancia küszöb is lejjebb esik.
Nem a kezdőkkel van a baj,hiszen mindenki az volt az elején.a BAJ AZOKKAL VAN,AKIK A LEGALPVETŐBB DOLGOKHOZ IS totál hülyék!
Vagy az önző és a másik játékost semmibe vevő,nyomoroncokkal.
Ilyenek zárják le előtted az utat,állnak be a lővonaladba,tolnak ki a fedezékből,vagy ép nem engednek oda vissza.A még nagyobb debilek akár beléd is lőnek,ha éppen nem tetszik nekik valami rajtad.
Az ember csata csata után beleütközik ilyenekbe sajnos.Így már nem annyira kelt megütközést az egy két keményebb hangvitelű komment,vagy akár a csata alatti erőteljesebb fellépés. -
Jacktor #205187 A medek nem az én világom, legalábbis egyelőre úgy alakult hogy tier 6 fölött csak a DB-vel mentem párat... a lightokat viszont nagyon élem, de hogy abból is a kínai light mennyire jön majd be, az még a jövő zenéje... -
foxbat88fx #205186 ha annyira gyökér hogy elfoglalja a TD helyét egy fossal akkor nem sok esélyt látok rá hogy ha azt mondod neki hogy álljon arrébb akkor arrébb fog menni... marad a kitollak a k*a anyádba :D -
stoppos #205185 Meg az is ott van, hogy a meddel sokszor nem is kell visszafordulni a spothatárról, be lehet ásni magad, amíg megérkezik a nehézlovasság. Vagy meg lehet ott helyben dögleni, ha a nehézlovasság nekiáll fél kilométerről lövöldözni. :) -
Bee #205184 Ez szerintem értelmes megoldás. -
én afk-ákat szoktam tolni magam előtt egy darabig, amíg el nem indulnak.
-
Bee #205182 Nyilván igaz, de nem erről van szó. Nem megoldás, hogy kinyíratom az ellenféllel. Szólni vagy jelezni kellene. Persze ha visszapofázik vagy nem reagál, akkor más a leányzó fekvése. -
Jacktor #205181 Ez mondjuk igaz. Ezt még valahonnan átvettem annó (nem mai darab :), de most javítom. -
Oddball29 #205180 Mondjuk kitolni még nem toltam senkit, de kimoddolt chat lévén próbálok testbeszéddel kommunikálni, ha a sniper gun nélküli hevi odatehénkedik a TD-pozíció elé. Eleinte csak bökdösöm, hogy hordja már arrébb magát. Általában két-három ilyen kocc után az értelmesebbje elmegy. -
bigmano #205179 Előbb mindenképpen a sajàt legalàbb egy lelàncolàssal indítson utànna jöhet az ellen td üzemmódban.
Nagyon fontos hogy azt az artyt lőjje amit màr leszedtem 10 hp-re!
-
DoctorStryker #205178 Józan paraszti ésszel végiggondolva?
Ki tud többet hozzátenni a csapatérdekhez egy relative fontosabb fedezék mögött? Egy kistierű kis sebzésű tank? - vagy egy maxos td, heavy? -
Most ez a kínai tankos akcióban ha megveszem féláron az adott tankot, akkor utána azzal is +50%os kreditet kapok az adott ideig, vagy csak azzal ami már az előtt meg volt kínai tank (akciósak közül), hogy elindult az akció?
-
Type 58. -
stoppos #205175 Szerintem ez szituáció függő. Ha nem sniper tankkal bohóckodik valaki hátul a bokorban, akkor előfordul, hogy ki lesz tolva. Ilyenkor megérdemli. A másik eset, mikor jön Pistike a rettenet, az újonnan vett löwéjével és neki van mindig "igaza", mert 100 tonna. Ilyenkor szopacs van. -
Schundi #205174 Igen. Ezért adtam igazat neki a #205158 hozzászólásomban.
A win6 meg az egéb (effi) értékem sokkal jobb a TD-vel, mint a heavykkel, de a winrate csapnivaló.