418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
marchizor #205253 itt leírtam a lényeget -
120mm tier8-ban edeskeves. -
Ytar #205251 a faszt .. nekem van, én szeretem, de csak mert mozgékony, elég a pen, és hajlik a csöve. de páncélja az tényleg nincs, sőt, a töltőt + ammorack-et gyakorlatilag minden körben ellövik (nem robban, csak javítani kell..). -
csoszi87 #205250 Szemből pattogós az. -
Ha gyenge pontnak szamit az hogy nincs armorja, akkor az. -
toma77 #205248 FCM 50t-ről van valakinek érdemi infója? Mi a gyenge pontja, az árát leszámítva? -
Bmsrt n2 #205247 Ja a Leó megymagköpője T5-képes...ettől félek én is
-
R3nton #205246 God is a SerB, majd ő eldönti, hogy lesz :D Kíváncsi vagyok, mikor mondja azt, hogy vegyük vissza az ingyen T34-eket :D -
Scharnhorst #205245 - it's not sure how the T-50-2 situation will be handled, it's possible (SS: only possible, not likely) that T-50-2 might become premium, SerB is "consireding a lot of options
- Leopard won't recieve new guns, it's already balanced around tier 5
- the whole issue with the +-45 degrees for FV215b TD might be some sort of rumor, SerB is not sure how it really is
-
Ajjaj... 8 tank 8 win első mai csaták... mi lesz ebből legkésőbb holnap...
(Type T34, arl v39, amx105am, vk3002db, T32, T44, Churchill III, SU-152) -
stoppos #205243 Összesítve pár bitte. Nem is értem miért akarok mindent csata szinten letárolni. :) -
Kb annyi hely kellene neki mint a sima sebzésnek :) Na de Ők tudják. -
darkwraith #205241 Akkor lesz az még piros is :d
nekem is csökkent az eff 20-al, rá is gyúrok a nagyobb td-re. De ez a stock ferdi kikészít. -
stoppos #205240 Szerintem nem tárolták el. Az isten helye nem lenne elég, ha mindent eltárolnának. -
Szpecnyaz #205239 Az átlag alatt hány effis játékosokra gondolsz? -
VikingPingvin #205238 Köszi! :) -
Amúgy a lényeg még most is az, hogy a piros az piros. Ultrared játékos még véletlenül sem húzta fel az effijét. Olyanról viszont tudok aki húzott zöld effiből sárga lett :D -
Kivételesen a csak a kérdésed miatt elindítottam launcherrel és nem fagyott le, csak kicsit várakoztatott mert sokan vannak. Próbáld a játék exe-jével indítani, a launcher néha meghülyül. -
Szakesz #205235 Látom Szpecnyazt is megtévesztetted. :)
Egy átlagos játékos tényleg akkor jár jól, ha az arty és a TD a legtöbbet játszott típusa, viszont ha valaki többre vágyik, akkor neki a gyors TD/heavy és a medium tank lesz a befutó. Magas győzelmi arány, sok kilőtt tank, magas átlagsebzés és sok bázisvédés kell ahhoz, hogy valaki magas értékeket kapjon, és erre a medium tank és a gyors TD/heavy a legideálisabb választás. -
VikingPingvin #205234 öö....csak nekem fagy le a launcher játék inditásánál? Tegnap még nem csinálta... -
Pedig a játék számolja mennyi sebzés ment a spottra, szóval ha nagyon akarnák akkor megcsinálnák. -
EmR3 #205232 Értem,köszi. -
Szpecnyaz #205231 Nem tudja nézni, mert a fejlesztők nem csinálnak olyan rendszert amivel ezt nyomon lehetne követni. Csak a tiszta spot értéket tudják nyomon követni, az viszont nem jó a suicid scoutok miatt. -
marchizor #205230 elég régóta :) -
EmR3 #205229 A spot damaget mióta nem értékeli?
Ha valaki csak rohangál a pályán meg egyszer felvillant 3-4 tankot abból tényleg nem lesz semmi. -
Szpecnyaz #205228 Igen, és azoknak akiknek csökken miért is csökkent? Mert nem képesek sebzést csinálni szar a win rátájuk, vagy pedig mert mindegyik cap kurva volt. Ahhoz hogy sebezni tudjál nem kell TD, meddel is simán lehet, egyedül a light az ami miatt tényleg csökkenhet, de szerintem azzal senkinek sincs több ezer csatája. Másrészt a fraget és a sebzést fele fele arányban nézi, de nagyban nézi mellette a winratet is. Aláírom hogy a damage dealer tankokkal (pl TD), több sebzést lehet csinálni. Viszont a winrate meg inkább a medekkel jön. Fragelni szintén jól lehet velük is.
Mi ebből a konzekvencia? A rendszer ki van egyenlítve, mert sebzéssel, fraggel, winrattel együttesen lehet jó effet csinálni, csak egy értéket húzva nem tudod farmolni. Akik pedig régen cap v def pontot farmoltak a fenti 3 helyett azoknak csökkent emiatt, és nem azért mert nem TD-vel játszanak. -
R3nton #205227 átlagban kell nézni. Most amúgy szakeszal pl pont rossz példa, de azért beraktam itt Specnek, hogy lássa. De mondjuk téged meg szakeszt meg az ilyen játékosokat nem szabad nézni. 1800 felettit semmi képpen még a amibe én vagyok azt se nagyon a 1200-1500-t se nagyon, mert az is viszonylag kevés, 9%-a a játékosoknak. Inkább a középső átlagos 1000 effes játékosok az igazán mérvadóak. Ez a reprezentatív minta, mivel ők vannak a legtöbben 40% körül azt hiszem :P :D -
Bee #205226 2003 óta az SG-n vagyok, majd 1 éve szinte csak ezt a topicot olvasom. Nem tűnök el, tényleg lehet tanulni (persze nem az arty hater és a tiger über alles hozzászólásokból
).
-
R3nton #205225 nem azt néztem:P a sima effet néztem, azt csak megemlítettem, hogy az alapján lett 3. a rangsorabn, azért hülyének ne nézz légyszíves:P :D 20 pont az pedig 20 pont a lényeg, hogy csökkent:P :D -
marchizor #205224 nekem 200 al nőtt ha a wn6 ot nézzük 
ha az effit akkor 40-el
és én egyáltalán nem játszok sem artyval, sem TD-vel /leszámítva a két top forgótornyos TD-t, a T30-at meg az E4-et/
btw. TD-vel és artyval szerintem egyszerűbb játszani, sokkal
én azért nem játszok velük, mert 1. uncsi 2. túl könnyű
-
R3nton #205223 Itt a srác mutatója, most ennél mi nem nyilvánvaló???? :D
Efficiency rating
1312.36
Old Efficiency rating
1269.46
WN6 Rating
1562
Mit akarsz ezzel megmagyarázni, összevissza tereled a szót. Arról volt szó aki artyval vagy tdvel tolja annak nőtt nem is kicsivel aki meg fürge keveset sebzővel annak csökkent. Ezen neked mi nem világos, próbálod cáfolgatni mindenfél hülye indokkal, hogy a lilák medesek. De hát itt vannak a számok ezek alátámasztják azt amit mondtam. Mit nem lehet ezen elfogadni. Az új rendsezr a dmgs tankoknak kedvez.
A medeknek sok feladata van: dmg, spot, cap, ellenfél megzavarása, visszamenni védekezni. Ezeknek nagy részét most nem értékeli az eff rendszer.
Míg a TDnek és artynak egy dolga van: minél több sebzést kiosztani. Na és pontosan ezt díjazza az új EFF.
Bár engem különösebben nem érekel, mennyi az enyém. Sőt minél kevesebb annál jobb:D Legalább arra számít az enemy, hogy elbénázom, ha fent van neki ez a csodamod:P -
Wlanseraf #205222 TD 57.4%
SPG 50.88%
Light 54.09%
Medium 53.16%
Heavy 54.6%
Mondjuk én noob vagyok nem lila:D de mondjuk az spg nem mérvadó mert 3% csak az arty:) Object 704 55.27% 693 battle. Lényegében ez random... -
Szakesz #205221 Jaj ne! Elvesztettem majdnem 20 eff pontot. :)
Mellesleg meg mernék esküdni, hogy eddig a WN6-ot nézted.
"Pl volt olyan a performancos rating alapján asszem a wn6 aki kb a klánból a 10. helyről kb a 2.ra ugrott elő. (csak artyzik)"
"K_Krisz7 HSW WN6 alapján 3. a klánbam" -
Szpecnyaz #205220 Igazából ez ugyan az mint az arty, ott se tudnak sok sebzést csinálni átlagban a hülyék. Meg kb semmivel, mert ahhoz hogy sebezni tudjál jól kell játszani. -
R3nton #205219 rosszat nézel:P nem a wn6ra gondolok hanem a sima effire.
Nekem legalábbis ezt írja ki: :P
Efficiency rating
2067.89
Old Efficiency rating
2085.84
-
Szpecnyaz #205218 Azért megnézem én azt a gyökeret aki csak TD-vel tud magas átlag sebzést produkálni. Mutass már egy párat. -
Szakesz #205217 Nekem százzal nőtt. :) -
Szpecnyaz #205216 Azért 1561 nem olyan magas, rendes tankokkal jóval többet ki lehetne hozni belőle. Marchizor példája inkább jó. De Zegi_Norbinak kb minden tankkal magas átlag sebzése van, nem csak TD-vel. Meg nem 25 példát kértem, hanem azt hogy több lila játékost akik artyval és TD-vel tudnak magas effet összehozni. Nézd meg pl a HUNS top játékosait, a legtöbbjük nagyon sokat medezik. -
R3nton #205215 tessék megnéztem még szakeszboynak is csökkent egy 20assal, pedig ő medezik nem? :P Persze a különleges játéktudású játékosok többet tudnak tenni meddel, mert az egy komplex játéktudást igénylő kaszt, míg a TD-vel a gyengébb, átlagos képességű játékosok is képesek magas dmg-t profukálni :P :D -
marchizor #205214 zegi_norbi_hun