418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szpecnyaz #205932 Valakinek van innen SU-122-44? Az érdekelne hogy melyik tierbe milyen gyakran dobálja a gép. -
Tessellia #205931 -
Szpecnyaz #205930 Hasonló sírás volt a Jgpz E100 miatt is. Ment rá az OP-zás, meg temették a heavy tankokat. Aztán mi lett a dologból? Ha felbukkan egy randomban akkor körbe röhögi mindenki. -
Toweliee #205929 Kifejezetten sniper német med tank legénységnek húzására melyiket ajánljátok: PzKpfw IV Schmalturm vagy Panther M10? A tartályok adataival tisztában vagyok, MM - játékélmény, használhatóság szempontjából érdekel. -
davidbog #205928 Csak akkor lesz vészes a 183 mm-es ha épp engem talál el. Amúgy nem tűnik olyan erősnek. Pontosságra, célzási időre ugyanaz amint az S-70 löveg, az pedig ezekben nem valami jó. A 2-es töltési idő pedig nagy rossz. Szerintem ami 3 alatt van az már használhatatlan. Már a 4 alatti is a csapnivaló kategória, főleg ha valamelyik másik paramétere rosszabb az átlagosnál.
Nekem nem a nagy sebzésekkel, hanem a nagy átütésekkel van bajom. Plusz egyre gyakrabban látok olyat, hogy random csatában 267+ mm átütésű lövegekkel HEAT lőszert használnak. Még akkor is amikor oldalról, hátulról lőnek. Szánalmas, hogy egyeseknek nem elég 270 mm-es átütés randomban.
Ha tehetném az összes tier 10-es löveg átütését a valósra (vagy annak a közelébe) csökkenteném. Szépen levenni tőlük ~20 mm-t, a 15 cm-eseknél meg 50-70-et. Aztán akkor kicsit át lehetne szervezni a lövegválasztékot is például a németeknél és az oroszoknál.
Az űrméret alatti lövedékek sebzését pedig csökkenteném, az AP sebzésének max a 60%-a lenne. Máris megfontoltabban kellene azt is használni. -
Sziasztok,pár hete ujra lekzdtem tankozni,de látom az emberek nem változtak maga a játék menet tankok stb...nagyon tetszik.
legutobi affér:P M6 mentem csatára.elkezdödik, fegyo betölt vakon nyomtam egyett ellen zászlojára,mint pár sec mulva kiderült egy másik M6 telibe trafáltam a csáko állitása szerint 300 hp ugrott le rola,persze azonnal spam hogy én mekkora hacker vagyok meg feljelent stbb.....kevéske angol tudásommal megkértem hogy mennyen melegebb éghajlatra meg persze kelen olvasgatnia a játékrol stb....ugy hogy ha jol látom idiotákbol csak több lett...nem álltalánositok és akinek nem inge ne vegye magára:) -
Schundi #205926 Na, itt az új rinyafaktor, a TD...
Mi van srácok, az rtikért sírni mrá nem menő? -
stoppos #205925 Tegnap is írt valaki ilyesmit. -
TiborTamas #205924 Csak a célkeresztet raktam be. Egyébként tényleg nagyon laggos. -
virkir #205923 Mod nélkül használod? Mert nálam is hektikusan írja a csapatok sebzését de én ráfogtam a statiszkia modra.
Amúgy megint botrányosan fosch a tesztszerver.
Két körönként iszonyat lagg ólinn, amikor meg véletlenül jól működne akkor meg full tk-s csapatok, lövik egymást az agyhalottak. -
TiborTamas #205922 Valami gebasz a van a teszt szerverrel. Nem jól írja ki az eredményeket. Pl. most sebeztem ~4k-t, de az összesítésnél azt írja csak 1 lövésem volt, a dmg meg csak 700. A lőszerköltséget viszont levonta rendesen mind a 4 lövésemért.
-
Köszi! -
FosTalicskaa #205920 Onnan mindent törölhetsz, csak a helyet foglalja. -
FosTalicskaa #205919 Király, úgy érzem most hagytam abba a magas szintű csatákat. Az artik miatt eddig is élvezhetetlen volt, de ezekkel a jagpz E100 klónokkal legalább a közelharcos pályákat is sikerült jól elkúrniuk.
Egyszerűen imádom ezt az unbalanced, cheater gémet. Szerencsére már kezdek kigyógyulni belőle, szóval már nem is idegesít annyira, igaz hogy nem is játszok már annyit, hogy felmenjen tőle a vérnyomásom. :P -
Rendes kliensemnek az Upate mappába van 800 Mb cucc, merhetem törölni őket? -
TiborTamas #205917 Ez a videó még meg sem mutatja mekkora pusztítást képes okozni... :D Az előző körömben IS-4 szemből 1 lövéssel kapott cirka 2000-et a maradék 500 meg leégett róla. Következő lövésre sidescrape-ező Maus mikor felém fordította a tornyát, akkor a lövegpajzs mellett kapott 1500-at. 2 lövés 4k dmg. Ilyen töltésidő és mozgékonyság mellett ez Elmebeteg. Ezt tuti nerfelni fogják. -
TiborTamas #205916 Ha átmegy, akkor gold sem kell, mert annak sincs nagyobb átütése. Csak a splash-t növeli meg. -
R3nton #205915 ja tényleg nem:D de viszont ha golddal lősz és átmegy akkor igen :D -
csoszi87 #205914 + Rohadjanak meg, mert szegény kv5-ömnek sokkal nehezebb dolga lesz ezután.
Ilyen bunkereket esélytelen átlőni 167mm-el. -
csoszi87 #205913 Ezt nem hagyhatják így!
Mi lesz a francia tankjaimmal? -
EmR3 #205912 Szia!
Köszi a választ.
Nem kell jelezni senki felé, csak egyáltalán nem értettem a dolgot. Kaptam már pár megkeresést, különböző eseményekben való részvételhez, de akkor előtte általában megkérdeztek van-e kedvem időm hozzá, illetve közlik ha valamilyen oknál fogva mégsem kerülök a csapatba. Most az is lehet hogy csak félrekattintott valaki a meghívó küldésekor. Mondjuk valami komment jól esett volna.
Éjszaka mobilról voltam és azzal nem kicsit kurtán fogalmazok.
-
stoppos #205911 Rájöttem. A nagy alfájú tankot nem a próknak készítik, hanem a növénykéknek, aki úgyis csak egyet lő egy meccsen. Az meg akkor legyen nagy. :) -
-
TiborTamas #205909 Én is szeretek AP-t tölteni a 261-be, de azzal pont nem fogsz "egylövésezni" egy 9-es TD-t sem, nemhogy 10-est. 1375-ös max. dmg-el elég nehéz. :D -
TiborTamas #205908 Ez a brit top TD valami elmebeteg cuccos! 4 lövésből 6200 dmg
Ebben volt egy Obj. 268 is szemből full hp-ról, de a lényegen nem változtat, 1200 alatt még nem sebzett... :D (2 csatát mentem vele)
-
R3nton #205907 már fél éve is ezt mondtam:D Kezdtek rájönni a lényegre??? :D Ezért van egyébként benne az arty. Betöltöd obj261be az AP-t és kiszeded a TD-t a heavyről 1shoottal! :P ;) -
Amarth99 #205906 Szerintem a 3000+ a derekas :), szóval nekem is van fejlődni valóm. -
bigmano #205905 Látom te inkább az artykat szereted..... -
zsupeti #205904 2700 az elég derekas átlag.
Van hová fejlődnöm. -
Amarth99 #205903 Nekem a sniper + spotter és a csata végén letámadós módszer jött be vele, és így 2700 az átlag sebzésem, 600as átlag exppel. A camoja nagyon jó és a rofja miatt a legtöbb tankba lőhetsz 2-3-at mire észrevesznek, közben meg hátulról küldik őket a társak. A camojával így is elégedett vagyok, pedig csak 80%os és nincs rajta háló.
Eagle: Nem fogod megbánni :P! -
Jaj de megéreztem hogy T-62A-t kell venni és nem E-50 M.-et :D -
zsupeti #205901 Nagyon nem dicsekednék vele,18 csata után 1980dmg átlag van kiosztva 1,6 kilőtt tank átlaggal.Több mint 1 hónapja áll a garázsba,szal még szokni kell a kicsikét.Az a baj,h szinte csak a duplázóig veszem elő. -
zsupeti #205900 Hát a srácok már csak így tolják.
Komolyra fordítva a szót,elnézést kérek Tőled,h a klántársaim faragatlan módon raktak ki a gyakorlóból.Délután jelezni fogom az illetékesek felé. -
vagy várjak meg valami akciót? -
Megéri megvenni a T34-et (nagyon tetszik) úgyhogy már van 2 prémiumom ? (amerikai még nincsen) -
-
bigmano #205896 Én ezért adtam el az összes tier X-est és csak tier VIII-ig megyek. -
Az oldal mutatós "technika" is csak akkor működik, ha a lánctalpat találja el és nem a tank oldalpáncélzatát. Igazából - mint már írtam - nem csak az FV-vel van nekem bajom, ez csak fokozza. Az egyre növekvő alfa értékű lövegek miatt arányosan a heavykkel (is) egyre jobban élvezhetetlen lesz a játék, már amennyire még az, a sok hülye, a random és nullások miatt. Eddig se volt vmi fair a nagyot sebző lövegek (T10 TD-k) vs T10 heavyk csata. Most nézzük ezt a szitut: e5, is4, is7 vs e100, jagd e100, egy az egy ellen, full hp. Menekülésre, fedezékbe való húzódásra, körbe "táncolásra" nincs elég hely v mozgékonyság, marad a frontokra való tüzelés. Ha közel azonos játéktudású embert nézünk, akkor a T10 heavyk szinte mindig ki fognak kapni. Miért?
Pl. jagd e100 hiába lő kettővel kevesebbet percenként, mint az is7, de 2x nagyobb az alfája. e100 meg csak 1,38-cal lő kevesebbet a szovjet tanknál. Ha az átlag dmg-t nézzük az e100 3, jadg e100 2 lövésből kivégzi az is7-et, míg neki kell 6 és 5 lövés. Ez szerintem nem igazán fair, még ha TD-k is. Szal, hiába kicsi a rofja a nagy lövegeknek, a dpmjük mégis nagyobb (még ha nem is sokkal). is7 2146, e100 2250, jagd e100 2446, is4 2200, e5 2400. Ebből látszik, h a kisebb rof egyáltalán nem balanszolja a T10 heavy vs TD párharcot. További T10 TD-k dpmje: obj 268 3000, e4 2431, e3 2788, obj 263 2997, fosh 2550.
Oké legyenek nagy alfájú lövegek, hiszen a TD-knek ez kell, nem vitatom, de akkor vegyék le a dpmjüket 2000 alá és/vagy növeljék a heavyk rofját. Jelenleg, ha az említett szituban találja magát az ember, akkor a heavy tankos csak eladni való húsnak érzi magát és akár fel is adhatja, mert szinte esélytelen, h nyerjen. Ok, mondhatod, h na de ott a random. Igen, de az ilyen szitukban általában nem történik csoda. Vannak szélsőséges esetek, de ezek ritkák és más helyzetekben jelentkeznek. Az említett szituáció talán nem mindennapos, de szvsz úgy lenne helyes, ha ilyenkor a T10 heavyknek is lenne esélyük. Ha igazán szándékukban állna SerB-éknek normálisan balanszolni, akkor szépen egyensúlyba lehetne hozni ezt az egészet (TD-k dpm, rof, hp csökkentésével és/vagy heavyk hp, dpm, rof emelésével) és ezzel finomhangolni a játékot.
u.i.: FV 183: 2300 apval, 3500 heshel
-
A fene, pedig nagykerben akartam nyomni, de hát ez nem az a játék. :D -
hellokitty92 #205893 Menj fel teszt szerverre és próbáld ki, meglátod, hogy ez se godmode! Egy 268 sokkal veszélyesebb ennél a "dolognál" és szerintem biztos, hogy még nerfelni is fogják, ha nem teszt 2-ben, akkor majd a köv patch-ban... a HESH ammojának az átütését/sebzését is lejjebb fogják vinni, 1000%-ra veszem. Nekem egy az egybe az agyonnerfelt t30 jut róla eszembe.
Támogatás nélkül ez a tank tényleg kb semmit sem ér majd, csak egy újabb top tier brit tank, amivel senki sem fog menni, semmi extra.:)