418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• NoparaWot
    Az utóbbi fél hétben / 1 hétben azt vettem észre hogy jóval kevesebb credit-eket kapok - ennek mi lehet az oka ? (pedig dmg átlagot tartom az eddigiekhez képest + prémium acc)
  • Orpheuslow
    mi a helyzet a 10es közepes tank fv4202 aranylőszerével,nézte valaki a teszten változtattak e rajta? hasonló lett mint a td aranylőszere?
  • Rotterdam1
    osztom a véleményed...1 kör így néz ki kb....5 arty 6 angol 10-es td...a maradékon meg osztozzatok...ja meg a laggolás, az állandó ledobás, és várd ki még plusszba a sorod. meg ez a sebzés. kritikus sebzés dolog is. hugom ment most egy kört a 113-al. kilőtt 3-at és 1-et mutatott az elszámolásnál.
  • R3nton
    ez a tank gold lőszerrel abszurdum. Még a gold lőszernek is 278as átütése van. Pl a mausnak szinte az összes heavynek még az AP-ja is kevesebbet üt át. Ez meg 1750-t sebez így átlagba...beteg, én nem találok rá szavakat. Ja igen a másik, hogy a tesztszerver játszhatatlan, mert laggos+ tele van ezzel a szar tankkal!
  • Rotterdam1
    megint ledobott....hulladék ez a teszt szerver.
  • ximix #206087
    Akkor mondhatni ott hajtogatsz az ellenfélen p.nát ahol akarsz :)
  • R3nton
    na bejutottam tesztszerverre. Hát ha ezt így berakják, akkor ezek állatok...900at sebeztem heshel lövegpajzsba, már nem is emlékszem melyik tankba. 1780 e-100ba szemből, a hullt simán viszi, utána kövvel ki is lőttem, utána meg kilőttem egy másik fvTD genyót szintén sok HPja volt még.

Brutális elmebeteg dolog! A gold ammoját nagyon nerfelni kéne.
  • Szpecnyaz
    Az nem baj :D. Mindig a lemming train végén kell menni és lövöldözni mögöttük :D. Igaz hogy nyerni nem fog az ember, de legalább csinál némi sebzést :D.
  • bornofakone
    ez a tortoise mekkora komoly gép...2k hp, jó páncélzat, 20km/h álom t95-hoz képest, de az a gun, dpm....jóég :D
    biztos nerfelni fogják :(
  • yossarianHUN
    Mentés, vontatás, kiképzés, kevésbé fenyegetett területek őrzése, rendfenntartás városokban, stb.
  • stoppos
    Tegnap arty nélküli meccsben befoglaltam cliffen az E3-at a T20-szal. Odajött egy IS is. Elkezdte a lent pocoló egyetlen ellenséges IS-t lőni, mert egy darab T20 simán feltart egy tigrist, egy tigris P-t és egy T29-et, amik fentről jöttek. Majd mikor az ellen odaért, egyszerűen lemenekült a völgybe és szarrá lövette magát. Persze engem visszakergetett a két tigrincs a domb másik oldalára és kilőtt hátulról a T29. Ha a hülyéje ott marad és nem megy el, úgy megesszük őket, mint a pinty.
  • Ok5
    a "másodlagos fronton ellátott feladatok" mit takart egy kisharckocsi esetében?
  • Renegade
    hétvége van :-)

• voivod32
    Csata, velem szemben 25 méterre egy ellenséges KV1, mellette egy M7 Priest menekül, amit már osztok , be van célozva, 50 %-ra lőttem. Mellettem egy "baráti" BDR-G1B 90 mm -es löveggel, de nem a KV1-et lövi, amit az ő lövege simán vinne és két lövésből megenné, -ellenben az én 57 mm -es szarom 85 HP-s sebzésével- hanem elkezdi üldözni az M7-et, hogy övé legyen a kilövés. Az eredmény: Engem kilő a KV, utána pedig-míg ő vánszorog az M7 után- kilövi a BDR-G1B-t is . Az M7 túlélte a csatát, mi vesztettünk, én meg lángolok az ellenfél bázisán... Rengeteg az idióta...
  • SzocsA
    Amx 50 120 am van
    nincs töltő! a lövésznél és a rádiósnál is van a töltő képessége! mind a kettőnél ki kell húzni, hogy mukodjön? :D
    a rádiósnál a jelfogó és a jel erősítés mit ad? nagyobb lesz a rádió hatósugara?
  • ximix #206077
    Az nem baj mire oda ér lesz franko fedezék lesz belőlük:)
  • Murlo91
    én tegnap délután óta próbálgatom és még queue-ba se sikerült jutni...
  • Hassel74
    Köszi, akkor gyűjtögetek még :)
  • Renegade
    na de hát ő KT-vel volt, ami lassú és a vonat nem vár...
  • Szpecnyaz
    Még zöldfülű vagy, szóval megsúgom neked a veteránok egyik alapszabályát: "Ha lemming train van, akkor arra fel kell ülni!"
  • Malarki
    Az miért van, hogy végre egy rohadt csatában top tank vagyok azzal a szerencsétlen TigerII-vel, erre az egész csapat otthagy a francban és elmegy megdögleni, engem meg 7 tank erőszakol meg egyszerre?
  • haflac
    Érdemes.
  • Tessellia
    Javul a töltési idő a fejlesztett toronnyal, úgyhogy megéri igen.

105-ös ágyúval:

Sima torony: 4,38 rof
    Fejlesztett: 5,26 rof
  • Hassel74
    A T29 gazdikat kérdezném, hogy érdemes felrakni a fejlesztett tornyot? Látótávolságon kívül szinte ugyan az a kettő.
  • ximix #206068
    ?? klikk a feltöltő nevére és kiválaszt.

http://www.youtube.com/user/TheRiisingSun?feature=watch

• Tessellia
    Akkor ez mi?:D

205987
  • Pales27
    most lépjetek teszt szeróra, most indult újra
  • Maala
    Aminek az első részét már nem lehet sehol sem megtalálni? :D
  • Cyon
    Gondoltam belépek a tesztszerverre. Elsőre sikerült, sorbaállás nélkűl.
    WTF??
  • szepedli
    Azt hiszem ehhez nincs mit hozzáfűzni.
  • Rotterdam1
    azért képes lőni engem mert jobb rálátásom van a pályára...az ilyeneket kéne kitakarítani mert büntetni de keményen még azt aki meglök mikor célzol...az még de idegesítő...
  • Rotterdam1
    azt hittem már letíltottak mert meguntam a csapat sebzős seggfejeket és 1-et kilőttem...pont utána szállt el
  • Rotterdam1
    hála istennek...:)bocs csak megnyugodtam hogy nem csak nekem
  • Ytar
    csak nekem szállt el a tesztszerver?!
  • Rotterdam1
    reméljük nem csak 2x...
  • popey8
    Végre lejött a tesztszerver. Át is raktam a mod mappát és jelentem, vmelyik mod miatt ismét fekete képernyő fogad a bejelentkezési ablak helyett.
  • Tessellia
    nem ez lesz.. ez csak egy teszt, ezen még lesznek változtatások, minimum kétszer..
  • Rotterdam1
    értem én...csak elméletileg ez lesz a kövi pecs....ez?
  • Tessellia
    Második része a tegnap belinkelt TD-s videónak:

• Rotterdam1
    ja hoppá most nézem még annyi értelme sincs ennek mint első ránézésre ugyanis azt a megsebesített tankot azt az 1-et! mutatja amit ki is lőttem és mutatja hogy ki is lőttem...de akkor hol a többi? még 2-őt kilőttem és még párat sebeztem...kritikus,kilövés ,sebzés...??????????????????? mi??????????