418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sunsetjoy
    Pont megfelelő üdvözlés és társalgás volt, amiből bőven érthette a dolgot:) Jó kis tank ez a T71, nekem is meg kellene már vennem. Értő kezekben idegesítő kis kullancsnak tűnik, talán nekem is összejönne vele a 'szúnyog' kategória :D
  • Konci
  • Konci
    jaj ez nem az
  • Konci
    első csata ma..Ilyenkor rögtön elgondolkodom hogy érdemes-e folytatni(sima bukó persze).

• Szakesz
    Összefutottunk vele Highway pályán. :)

• Fulcrum11
    a jobbik ágyúval az is átlövi majd a pályát. m41-et érdemes megszerezni, nekem nagyon tetszett.
  • ozzz
    Kipróbáltam amerikai vonalon az artykat, most tartok tier4en M7 Priest-el. Azt mondja meg valaki, hogy miért ennyire gagyi ennek a lőtávolsága? Tier 3as kis tankkal messzebbre lehet lőni majdnem. :D
    Jobb rádió kell bele vagy, ez ennyit tud? Azért nem értem mert az előző tier3-as arty az átlőtte már kifejlesztve a pályákat azért.
  • popey8
    Az IS-2-re érdemes feltenni a "jobb" tornyot? Rof-ot, hp-t növel legalább? Egyéb jellemzőiben megegyezik az alappal.
  • endrodiz
    És végre fullos a gép!!! de vártam már...

Most először érzem úgy, hogy jó választás volt ezt a tankot venni első nyolcasomnak...
  • ximix #206123
    Látom most járt le a prém, Valentin napi kódot elsütötted már ?
    WoT oldalon megtalálod ha esetleg még nem :)
  • Bugi Misi

• MrGringo
    A T-44 vagány kis jószág! Szinte semmi köze a 43-hoz :-)A T-44-nél már érzed hogy van egy kis hatalom a kezedben!
  • Orpheuslow

kezd igencsak tetszeni a t-34-2:)
  • Bmsrt n2
    Mióta javítottak rajta nem durranós a T-44,előtte az volt,a T-54 meg talán soha nem is volt az,én egyiken se használtam/lok wet ammó-t,felesleges.
  • Sunsetjoy
    T-44 után a T-54 nekem szuperszéles laposnak tűnik :) Optikailag fizikailag is olyannak veszem, mintha egy kikészített pumabőrrel rohangálnék :) Pedig nincs nagy különbség a két szélesség között.

Ez is képes amúgy durranni? Mert akkor rárakom ide is a w.a.r. felszerelést.
  • Destydeme
    Végre 1 jó kör.

Győzelem!
    Csata: Airfield 2013. február 16. 21:55:39
    Jármű: StuG III
    Szerzett tapasztalat: 1 533
    Szerzett kredit: 84 039
    Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Mesterlövész
  • Koridor
    Még a duplázo is kinszevedés volt vele, remélem a T44 nem olyan fostalicska.
  • MrGringo
    A T-43 az a tank amit olyan szinten megutáltam a játékban hogy még ennyire egyiket sem. Egy örökké valóság kifejleszteni vele a T-44-et.
  • MrGringo
    Jó volt! A végén azért szépen körbe lövöldözted a tigrincset! Egyet mellé...kettőt nagyon közel
  • Rotterdam1
    megint ledobott és kb 1 órája vissza se enged...tudom uncsi már biztos de hogy lehet ilyen szedett vetett most ez...nem beszélve a behozandó újiatásokat. ez így elég...szokatlan. megbízhatatlan. méltatlan egy ilyen globális on-line játékhoz.egyszerűen szar.
  • Desmodromic
    Megnéztem a profilját, tök igaza van a lengyel srácnak. :)
  • Orpheuslow

nemcsináltam mást csak álltam:)
  • Sunsetjoy
    Aranyosi Péter interjú-részlet:)

"– Szó kell még essen a szakmán kívül a szenvedélyéről, a tankokról. Állítólag mindent tud róluk.
    – Mivel történelem tanári pályát el nem kezdő vagyok, és nem voltam katona, imádom a militária világát. Apám volt katona, ő utálja. Nekem az anyukám kicsi koromtól két forintos műanyag katonákat vett, mert már akkor katonamániás voltam, és ez meg is maradt. Ugyanakkor félek a puskától, mert tisztelem az erejét, de imádom a tankokat.
    – Modell-gyűjteménye van?
    – Csak szakkönyveim. Viszont megjártam Európa összes páncélos múzeumát egy, a harmincas évek tankjait bemutató finn és egy nemrég megnyílt német múzeum kivételével. Mindent tudok a tankokról, ma már el tudnék irányítani egy páncélos dandárt. A legnagyobb élmény kétségkívül az volt, hogy eljutottam a világ legnagyobb orosz tankgyűjteményébe, a kubinkai harckocsi múzeumba. Még ma is sírok, ha rágondolok. Magyar tankot csak ott lehet látni. Kevesen tudják, hogy a II. világháború alatt Magyarország több páncélozott járművet is gyártott. Nem könnyű bejutni Kubinkába, át kell esni szigorú nemzetbiztonsági átvilágításon, személyes kísérőt adnak továbbá két órát. Itt van a világ összes harckocsija. Titok, hogy honnan és hogyan szerezték őket. Nekünk fogalmunk nincs a Szovjetunióról. Amikor az ötvenes években kitört a svéd-szovjet határvita egy mocsaras terület fölött, megkezdődtek a tárgyalások, de a biztonság kedvéért a szovjet hadvezetés kiadta a parancsot, hogy fejlesszenek ki egy csónaktestű, négy lánctalpas járművet, amelyik mocsáron is használható. A tárgyalások végül eredménnyel zárultak, a gyártást leállították, de elkészült a nulla szériás példányból száz darab. Nekik a nulla széria is száz. Amikor a háború után tönkrement a fogaskerekű vasutunk, kérdezték a szovjeteket, tudnák-e pótolni. Azt mondták, persze- átállítanak rá egy gyárat, de az első évben csak hatszázat tudnak legyártani. Mikor kiderült, hogy a magyaroknak csak hat darab kell, azt mondták, ők ennyivel nem foglalkoznak. A II. világháború ötvenedik évfordulóján Clinton amerikai elnök és Borisz Jelcin közösen avatták fel Moszkvában a Győzelem múzeumát. Annyi vízsugár tör ott az égre, ahány napig tartott a háború, közötte bronz zászlók a nagy csaták emlékére felirattal, dátummal, hadvezérrel. Büszkék a háborújukra, nem takargatják, ferdítgetik.
    – A két fiát is megfertőzte a militáriával?
    – Alakul. Nekem azonban már oda kell figyelnem, kontrollálnom kell magam. Az interneten van egy játék, a world of tanks, amelyiken éjjel-nappal a világ minden táján kétszer tizenöt ember tankkal harcol. Én vagyok Acélváros kódnevű játékos. És azért az nehéz, amikor egy tizenkét éves lengyel fiú beszól, hogy „puha vagy Acélváros”. A feleségem meg azt kérdezi, hogy miért kanyarodom olyan agresszíven a Tescóban a bevásárlókocsival, és nem érti, hogy előtte könnyű páncélossal harcoltam, és azzal nem lehet megállni. Persze már jönnek utánam a gyerekek is. Nálunk nem az van, hogy ugord át a pocsolyát, hanem: partváltás. Figyelem a G4-es szektorban!"

Püff neki, jobb lesz, ha tiltja az emberkéket :D"
  • TomDantes
    Szerintem ez azért messze nem olyan nagy probléma. Teszt szerver..tehát ami azon van az teszt és nem végleges...már bocs, de itt te voltál az ostoba.
  • SuLtAN17
    Én szerettem nagyon, remek az ágyúja legjobb motorral, amit a t34-85-el kifarmolhatsz (ami a legop-bb tier 6-os med) egésze gyors is, ezek szerint még nem próbáltad a stock t-44-et, na az az aminél abbahagytam az egész ágat és a játékot is:D
  • Bmsrt n2
    Ne feledd,hogy szemből is gyullad mint a németek,az nagy előny!
  • ximix #206106
    A teszt szerveren sok olyan, dolog van ami a valósban másképp lesz pont ezért teszt nem neked, nekik teszt csak a te részvételeddel .Volt anno, hogy a teszt szervert 3x is frissítették mindig újabb beállításokat kipróbálva és csak azután jött az éles kiadás.
  • Toby0501
    Írták, hogy a teszt szerveren lett elkúrva a dolog és úgy lesz, ahogy a tech tree-n van. :)
  • vinki1
    Tigris2 vel eggy szuper kör
  • vinki1
    http://kepkezelo.com/images/160szr3kbd6x8sq7xskt.jpg
  • kHares
    Amit a WG csinál arra nincs szó. Kiadják az új brit techtreet, churchill I leágazik majd t6 td-be. Oké, napi duplát belerakjuk. Erre test serveren kiderítik a churchill 7-ből megy. Anyád, eladtam ezt a szart a picsába. Másnap kiderül mégis a t5 heavyből megy. Mégis hogyan lehet ekkora baromságokat csinálni?
  • Malarki
    Hú baz, hogy ez a T-43 milyen ordenáré egy tank. Midne benne van amit rühelltem a KV-13-ban. Lomha, lassan fordul, lefelé alig lehet dönteni az ágyút. De ennek még páncélja sincs, nem úgy mint a KV-nak.
  • NoparaWot
    hm lehet, akkor jobban figyelem :P
  • haflac
    Azt nem nerfelni kéne,hanem kivenni a játékból.
  • Gunslinger
    Lehet csak úgy érzed, hogy tartod a sebzést, közben meg csökken, mert ha a wot-ban te szerepelsz Nopara nick alatt, akkor JT-vel csak 1710 az átlag sebzésed.
  • NoparaWot
    Jagdtiger-rel mászkálok és általában T10es csatákba rak be, szal nem hiszem hogy ez a probléma:S és eddig átlag 2,5 - 3k dmg-et szoktam tartani -- erre múlthéten prémmel mindennel 45-50k crediteket adott, most meg 33-35k-t //javitás nincs levonva
  • Koridor
    Azt az iduláskor még nem tudni. Az elölhaladokon sok mulik, ha megállnak az elsö pirosnál akkor bukta. Ha én vagyok a masiniszta akkor rányomok hármat az R-re és menetközben durrogtatok amig ki nem lövik allolam a vasat.
  • Attiska
    Storm answers regarding the E50/E50M nerf:

Q: "Why did you nerf the E50/E50M depression?"
    A: "So the gun doesn't clip with the hull"

Q: "And how are we supposed to play it now?"
    A: "The old depression will return in the following test round"

• pointer4
    Lehet kisebb tier-ű tankokat sebzel.
  • Malarki
    Fisherman's Bay volt a pálya, 1 15 tankból 10 elment a bozótosba a bal szélen, 3 arty volt, 1 AFK vagy basecamper, nem figyeltem. Egyedül én mentem a városba. Az a 10 tank együttes erővel ki tudott lőni kemény 2 lightot mielőtt az ellen artyjai és TD-i szétszedték volna őket. Én a városban szenvedtem, kilőttem valami angol fost, aztán lerohantak. Mondjuk így is kaptam egy Acélfal meg egy Szerencsés medált. Az ellen se volt éppen a helyzet magaslatán.

Egyébként ez már akartam is kérdezni, hogy a lemmingvonatra érdemes felülni, vagy inkább meg kell próbálni bevédeni a másik oldalt? Ha velük megyek ugyan úgy megdöglenek egyenként.