418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• voivod32
    Srácok összejött a kreditem ti mit vennétek, ami jobban hozza a zsetont?
    T44, AMX50 100, Ferdinand, Tiger II, IS3, SU 152. Ti mit tennétek?
  • Maala
    Kíváncsi vagyok, vajon rájött-e már ez a kulimuki, hogy a spoilert nem lehet megnézni, és csak trollkodik... Vagy tényleg ennyire piros effis?
  • haflac
    A superpershing a varázs páncéljával,olcsó löszer,max tier 9.És csak 7500 goldocska.És ha van lekvár löwére,akkor még maradna pár havi prémre is,ha ezt veszed.
  • haflac
    Ez nem kérdés,a löwe egy rakás szar.Lassú,páncélzatlan,gyakran pontatlan,kicsit sebző,kis átütéső fos, 12500 aranyért.A tornyát úgy lövik át mint a szart.
  • Toweliee
    Ízlések és pofonok valamint játékstílus kérdése. A kreditet termeli mindkettő.
  • bigmano
    Melyik VIII-as prém jobb Lőve vagy T34?
  • ximix #206166
    Hátha SerB-nek küldesz sok vodkát akkor hamar, felkerül a JE100-ra hogy kompenzálva legyen az új angol T10TD :)
  • ozzz
    Ez mikor lesz a játékban?
  • lexlutor
    csak a t29es legenyseget tudod atkepzes nelkul a t14ben hasznalni es duplazni vele mindket tankban.
  • Master91
  • JeffDunham
    Kérdés. WZ-132-n van egy fejlesztett motor is, ami az adatai szerint ugyan az mint az alap motor. Mivel jobb? Nagyobb nyomaték? Gyorsulás? Aki feltette érzett valamilyen különbséget a kettő között?
  • darkwraith
    Sziasztok

Lenne egy kérdésem: Van egy T14 prém T5 heavy tankom. Annak a legénységét ültetném oda-visza a T29-be, mindkettőbe dupláznám a legénység fejlesztés miatt. Át kell képezni, vagy simán működik a legénység az oda vissza pakolgatás közben?

thx
  • voivod32
    A T43-nál fosabb tank nem létezik, 50 000 kredit, és 850 xp hiányzik a T44-hez. Öröm lesz nézni, mekkorát fog szaltózni a depóból a T43. Megveszem a T44-et aztán pezsgőt bontok.
    Igaz, a torony kifejlesztéséig az is szenvedős lesz, de legalább van remény...
  • ximix #206159
    0:43 másodpercnél majdnem be LOL :)

• popey8
    Az a géppuska álmaim netovábbja:) +50 hp-ért biztos nem fogom kifejleszteni. Reménykedtem benne, h növel egy kicsit a tűzgyorsaságon, de sajnos nem. A fórumon is írták, h átlövi minden, hiába a másfajta kialakítás.
  • popey8
    Azóta már én is megtaláltam, bár nekem nem a 2. link volt:D
  • davidbog
    Ha nem fogod megtartani vagy nem akarod minden áron azt hogy elit legyen, akkor nem igazán.
    Azt hittem valami új formájú torony lesz, valami kínai proto torony. Hát nem. Kicsit laposabb és másak a torony eléjének az ívei, de nem sokkal. Ugyanúgy átlőtték a fejlesztett tornyot is. A célzási idő, látótáv, páncélzat, torony forgatás nem változik. Ha jól emlékszem a lövegek tűzgyorsasága se.
    12500 xp-ért +50 HP-t ad. Ja meg kapsz egy DShK géppuskát a torony tetejére.
  • Maala
    Fel van sorolva rajta a torony, és hogy milyen ágyú kompatibilis vele, milyen ROF-fal... Úgy általában elég hasznos a dolog.

HP az tényleg nincs ott... Beírtam googliba, hogy "IS-2 hp turret", és a 2. linken már ott volt egy szép fórum a témában minden kérdésedre a válasz.
  • Bugi Misi
    ez volt a Valentin napi kód:D éppen akkor járt le amikor vége lett a csatának:P
  • Tessellia
  • lexlutor
    Nekem az 59-16al kapcsolatban lenne kerdesem. mennyire eletkepes az a top taras agyu 85os atutessel? mert az alap agyunak legalabb van 112es.
  • popey8
    Bocs, de nekem még korán van. Mit kéne ezen észrevennem?
  • hellokitty92
    A teknőc frontjának 1/4-re meg elfelejtettek páncélt tenni a wg-sek.

De hát biztos így tervezték a brit mérnökök, az egyik felét tökig páncélozva, a másikon meg csak 33mm...:D:D
  • Maala
    Link
  • popey8
    "Az IS-2-re érdemes feltenni a "jobb" tornyot? Rof-ot, hp-t növel legalább? Egyéb jellemzőiben megegyezik az alappal."

Erre vki?
  • lexlutor
    +25k kredit a hetvegen apatrol duty :)

Victory Map: ! Province 2013. február 17. 12:40:30
    Vehicle: T-15
    Exp: 2 972 (x2) + Credits: 60 397
    Achievements: : Patrol Duty, Scout, Confederate
  • Bmsrt n2

- confirmed (several times): E50/E50M will have the same depression in 8.4 as it has in 8.3
    - the 30mm autocannon from Panzer IIG (and other tanks) uses uranium ammunition (SerB posts source)(Ez mekkora muhaha,uránium töltény második WH-s tankon?)
    - if I interpret this correctly, the new German tier 8 LT (RU251) will lead to Leopard the way Chinese LT branch leads back into the medium one
    (úgy látszik próbálják a legénységet megkavarni...medről-light-med,nekem mondjuk mind1 van 2 light és 2 med crew-m is...)
  • hellokitty92
    Ne használj auto aim-ot (jobbklikk)! Low tierbe még elmegy, mert mindenki képes mindenkit mindenhol átlőni, de magasabb tierekben kitörölheted vele a segged, mert kb mindig a a tankok legpáncélozottabb részére fog célozni.
  • haflac
    Nagyon brutál célzási technikád van.
  • NarakuRELOADED
    Sziasztok. Itt az első World of Tanks gameplay em. HD minőségben. Jó szórakozást hozzá.

http://www.youtube.com/watch?v=Ihms_RUHcKU&feature=youtu.be
  • vinki1
    Nem tudom a t34-85 nekem sem volt a kedvencem-söt azóta ha jol tudom még a 100mm-es löveget is el vettek töle,a T-43 eggy fákja habár nem vol azért annyira rossz-szerintem megéri ki szenvedni a T-54 végett-de az viszont csúcs-a T-62a még nem nött a szivemhez igaz még nem fullos a legénység.
  • Madi92
    Akkor már segíthetsz nekem is! Most szenvedek a t-34-85-el, de annyira nem érzem, hogy a 2xhöz is komoly lelkierőre van szükségem!

Mit kell/lehet ezzel csinálni????

Elindultam kínai ágon, már előre félek, hogy megint végig kell szenvedni:\
  • vinki1
    Én imádtam a T-44-et,fullosan csúnya dolgokat le7t vele müvelni.
  • Alien69
    Szerintem nem rossz a T44, bár, kezeim között elég gyengén muzsikál. Speciel, amíg nem volt meg a nagyobb motor, a nagyobb ágyúval mentem, mert a mozgékonysága nem érvényesül. Városban kifejezetten jól lehetett vele aprítani a népet. Sajna, a kisebb csöve vegyes érzelmet vált ki belőlem. Volt, hogy Tiger ellen kergetőztem vele, és alig sebezte. Persze, lehet, hogy éppen nem tudta eldönteni a WG, kinek segítsen, mert Ő is pattant többször is rólam.
  • Amarth99
    Este 11 után 1-2 perc alatt be lehet jutni. Több értelme is van szerintem, ha még mindig laggol a szerver napközben. Első nap játszhatatlan volt...
    Az előző patchnél talán beállították a várakozást normálisan, és már működik, ha oda bejutsz, előbb utóbb sorra kerülsz.
  • Ytar
    rosszul teszed, ki kell állni a sort ..
    olyan 17000 körül szokott lenni, lassan, de folyamatosan csökken. kb 2 óra.
  • brasco84
    de a sorba állítás ér valamit? nincs sorrend meg semmi, azt is le szoktam enterezni, hogy leave, és enterrel connect spam :D anno működött, legalábbis pár perc után beengedett.
  • Ytar
    pedig enter spam addig, amíg sorba nem állít .. utána kb 2-3 óra várakozás .. :P
    VAGY
    este 10-11-után, amikor a sok pisis már alszik ..
  • brasco84
    elmondaná vki hogy lehet bejutni a tesztre? elég nevetséges h már reggel fél 9 kor sem lehet.. próbáltam az enter szpemmet, de eléggé meguntam
  • Simulacrum
    Sok érdekességet láttam már a WoT-ban. Most ugye a sok scoutos MM-ek dívnak, de ilyet azért még nem. Egyrészt nálunk a top tank egy arty, ilyet már más is linkelt ide, de hogy az ellenfél csak úgy kapjon pluszban egy T7 nehéztankot ez azért már erős. Szerencsére nem tudott a Tigris játszani így nyertünk, de ha csak egy átlag játékos ül benne akkor is simán övék a csata. A másik oldal azzal jött, hogy mi két nehéztankot kaptunk, na jó, de ne hasonlítsuk már össze a Tigrist a BDR-el, meg KV1-el.

Top tank arty, illetve egy T7 odaát.