418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• hellokitty92
    Akkor megnyugodtam.

Szerintem beleteszek 50k xp-t a chaffeeba, az csak elég lesz a 7-hez, a kínaiakból kiindulva.
  • ozzz
    de idegesítő amikor azon múlik egy meccs, hogy 1 hpje marad még akire rálőssz és vissza tud lőni. :D
  • bornofakone
    az létezik h azért nem kapok steel wall-t illetve cool-headed medált mert 1 csapattárs nekem jött, és 17 hp-val "megkárosítottam" ?
  • haflac
    Bírom ezeket a megnövelt kredithozamos akciókat.
  • NoparaWot
    Az szép:P
  • patchaou
    Az igen :)
  • Bmsrt n2
    Ez inkább a pedofília tárgykörébe tartozik,az aljasabb egyedek Su-26-al művelik ezt.
    De mutatok jobbat,igaz ez a mókus ázsiai szerveren tevékenykedik...de még impresszívebb mutatókkal.
  • NoparaWot
    gondolom elég sokat:D de ezt most nem értem amúgy, nem azt mondtátok hogy a WN6 rating kistier-ű játék esetén romlik ? mer ennek a srácnak 2k wn6os rateje van
  • Sippie
    ez mennyit költött free xp-re??
  • NoparaWot
    volt türelme a srácnak:D
  • NoparaWot
    na ez kemény.... http://worldoftanks.eu/community/accounts/507861215-Peter_von_GERGO/
  • Bmsrt n2
    Dettó.
    Firefox nálam is és szutyok.
  • virkir
    Akkor x akta mert tényleg semmi gond nálam, jelzi a friss hsz-t, le tudom nyitni a rejtetteket bár legtöbbször ugye felesleges xD
  • popey8
    Én is a tűzrókát használom, mégis szar az sg:)
  • virkir
    Az vagy mert krómot használsz, nálam FF-al hibátlanul működik :)
  • Bmsrt n2
    Ez engem is érdekel(80ezer feletti xp félrerakva a dagin...)
    Tesztre nem enged fel,de raktam képet pár napja a kis leó új gunjáról,azt vissza keresetem...a kis león nincs az xp az tuti,tehát viszi a dagi valószínűleg.
  • csoszi87
    Bocs, visszavonom, mert elfelejtettem, hogy aranyat puffogtattam főleg.
    Így nem volt nagy farmkör, de rohadt jó volt.
  • csoszi87
    Igaz Cw, de rohadt nagy farmkör volt.
    2 lőszerem maradt, de az is azért mert ellőtték az ammómat.
  • hellokitty92
    Akinek van dagija és fent van teszten, meg tudná mondani, hogy a t5 dagin elért xp átkerül-e a t6 dagira, vagy marad a t5 leopoldon? Mert akkor úgy grindelnék előre a chaffee-val a t7 scoutért...
  • ximix #206233
    E-100-ra ki milyen skilleket használ, ajánl.
  • atee73
    vazze ... 1 oraja xarakodok a chrome-al hogy rajojjek mi a baja

de en vagyok a lama ... miert nem kerdeztem :-)
  • csoszi87
    Rendben, megnyugodtam.
  • ozzz
    Ja és ez a 3. játékom volt IS-2ővel teljesen fejletlen még.
  • popey8
    Péntek óta nálam is ez van, nem csak neked szarakodik, hanem mindenkinek.
  • ozzz
    detto
  • ozzz
    Szerintem ez az eddigi legjobb vereségem, látszik az angol vonalon játszottam eddig ez nagy ugrás. [#nevetes1]

[IMG]http://kepkezelo.com/]
  • Kubukli
    Még annyit hogy szerencsétlen STUG-ot farmolásra használva kapok agyfaszt a nehéz tanker észlényektől.
    Amikor STUG-gal én sebzek a legtöbbet, sőt még felderítek és flankelek akkor szét tudnám rúgni a falat.
    Van amikor hármat lövök -mert a gyökerek a másik oldalon tekergetik a tornyot és lerohannak - és akkor is top háromban vagyok a sebzésben úgy, hogy a csata még 7-10 percig tart.
  • csoszi87
    Ám csak nálam szarakszik az sg fórum, vagy másnál se jeleníti meg ha új hozzászólás jött, nem tudom lenyitni az elrejtett hozzászólásokat, és nem tudom megnyitni a spoilereket.
  • Malarki
    ...pushed to T6 (and nerfed)...
    Mi a francot akarnak ezek még nerfelni?
  • Scharnhorst
    Megmondom őszintén halvány lila gőzöm sincs. Szerintem a francia lightoknak megfelelő lesz (tipp). Ott nem tudom milyen az MM besorolás.
  • csoszi87
    Szerintetek mit érdemel az a full hp-s T54, Is3, és fél életes Tigris, akik nem bírnak el közvetlen közelről a Kv5ömmel?
    A T54 a seggembe is jött, de ennek most az az 1 előnye legalább megvolt, hogy nincs ott az R2.
    800hp-m maradt.
  • Kubukli
    Aki a mostani hétvégi akcióban érintett rakjon már be egy képet amin 1 vagy 2 50+%-os win %-os KV-1 vagy T1 Heavy tanker van mert megőrülök a 10 lövésből 98 nHP sebzést összehozó retardáltakból.
    Tudom a kettő egy oldalon már magas küszöb... :)
  • stoppos
    De vajon az ötösöknek megszűnik-e majd az, hogy felteszi őket a francba?
  • Scharnhorst
    - all the tier 5 light tanks will be converted (to T6 and MM-wise) the way VK2801 was, both T-50-2 and Chaffee will be pushed to T6 (and nerfed) when their light branches are expanded

- German LT branch will be expanded in 8.5 (SS: T7 - Aufklärungspanzer Panther, T8 - RU251)
  • ximix #206218
    Embere válogatja, de ő is mondja 2 féle spotolás van
    - bokorban állsz hálóval, kukkerrel és közben sorozatot nézel
    - száguldozol a + felfüggesztéssel amitől ritkábban esik le a láncod
  • Madi92
    Sziasztok?
  • Savaran
    Az mit jelent hogy "siemka"? Annyit tudok hogy asszem a lengyelek siema-val köszönnek, de miért siemka?
  • TomDantes
    Minden csatában van egy ilyen. Van amikor 4-5 is...egy oldalon...top tankként.
    Amikor ügye elindul, azt se tudja merre a pályán. Lát egy piros pöttyöt és lövi...hiába van köztük egy ház...egy domb...egy kikúrt nagy hegy...
    nem tudja mi a különbség AP és HE között...és így tovább. És van hogy az ilyen ,már vagy tier 8-ban vagy ez fölött van sok ezer csatával...jövő ilyenkorra kis barátunk is itt fog tartani, majd megy a KV-IS-el ,erz arról halotta hogy OP....lövi HE-vel ,majd a hegyet hátha sikerül átfúrni, és még egy év, és lesz neki IS7-ese is...az lesz az istenes.
  • haflac
    Orbitális hibát követ el amikor nem tesz távcsövet,álcahálót,szellőzést vagy periszkópot a t50-2-re.De torziós rugót azt persze rak rá.Fasza kis oktató videó.
  • Madi92
    IIII epic csata volt, nem hittem, hogy meglesz de randomisten mellettem állt! :P

Győzelem!
    Csata: Ensk 2013. február 17. 18:41:09
    Jármű: E-50 Ausf.M
    Szerzett tapasztalat: 4 092 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 97 714
    Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Acélfal, Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

Replay