418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• madmanic
    De a mai nap IS3, T29, Panther, mindegyikkel szopok..

Úgy, hogy 70% körüli találati arányom van mindegyikkel...
  • ozzz
    Jó hát a siker soha sem garantált, mindig lehetnek gigszerek legsimábbnak tűnő helyzetekben is. :D
  • magyi76
    idiota oroszok, egyszeruen nem ertem az ilyen csapat elosztast...

http://kepkezelo.com/images/j2fjhi8najooqwnyc8g.jpg
  • ozzz
    Tier6-os szintig nem igen van taktika, utána se várj sokat. Valahol tier9es tankokok felé gondolják csak meg mit csinálnak, de ott se mindig.
    Taktika inkább szakaszban van igazán
  • Trentaro
    Komolyan mondom, hogy na!

Megvettem a szuperporszinget (2x), es tenyleg tok fasza, hogy szembol nem lehet attloni a tornyot...

annak aki rossz helyen lovi, de mostmar a piros jatekosokhoz is eljutott szajhagyomany utjan, hogy a kupakot kell loni...

innentol kezdve van egy tankom ami lassu, kicsit sebez, de legalabb mindenki szamara minden iranybol atloheto...

ami vigasztal, az az, hogy jol nez ki... :)

a mellekelt kepen lathato, hogy mirol is beszelek.
    ja, igen, foglalok, de a kep elott fel perccel meg ok foglaltak, szoval ezzel a forma 1-es jarmuvel mar nem indultam el tuleloket vadaszni...

de komolyan, legalabb egy tulajdonsaga lehetne jo ennyi penzert... :(

• madmanic
    Ti hol játszatok, ahol ennyi pozitív élményt lehet begyűjteni?

TAKTIKA? Az meg mi?

CSak én vagyok elátkozva, hogy kizárólag debilekkel rak össze?

Milyen új szokás az, hogy foglalják a bázisunk, a sok hülye pedig az ellen bázisát KÖRBEÁLLJA és néznek mint egy gömbhal.. Gondosan vigyáznak nehogy a körbe menjenek..
  • foxbat88fx
    piros = szar
    sárga = átlagos
    zöld = jó
    kék = nagyon jó
    lila = (anyád) kurva jó :D
  • Adjunktus
    Köszönöm a válaszokat!Még neked is Szpec!:)
    Majd alkalomadtán ki is próbálom.
    Alapvetően nem azzal van gondom,hogy nem kivitelezhető a dolog.Megtettem már én is nem 1x nem 2x. Mintahogyan rohangáló cikkcakkozó scoutokat is lövöldöztem már rommá párszor.
    Az ilyen megnyilvánulásokban,mindig csak a túláradó magabiztosság zavart kicsit.
  • Norexka889
    Sziasztok!

Nagy segítségre szorulok! Rendeltem sms-ben gold-ot de sajnos rosszul küldtem el azaz 610 gold telefonszám helyett 910 gold küldtem, ezért nem kaptam meg a gold-ot! Viszont kaptam olyan sms hogy valami
    "voucher" kódot használjam fel és kaptam egy 8 kódjegyet, ezt hová kell írnom?
  • bigmano
    Köszöntem próbálnátok ti is az enyémhez hasonló virsli ujjakkal írkálni ilyen nagyon okos telefon minibillentyűzetén....
  • Szpecnyaz
    Elég könnyen :D. Ha nem Obj 268 v valami high tier francia TD akkor azért nem nehéz kivitelezni a dolgot.
  • ozzz
    Pálya és helyzet függő, hányan vannak mögöttem meg előttem, csapattársak hol vannak ill az ellenség. De alapvetően egyszerűen megvárom amíg lő egyet és utána szépen komótosan mögé vánszorgok amíg újratölt.
  • Adjunktus
    Azt a betyárját,neki!:)
    hmmm
    és hogy jutsz a háta mögé?...
  • stoppos
    Igazából ez minden tankkal kialakul egy idő után. Nagyjából sejteni lehet, hogy ki merre lesz. Kivétel a 380-as Pistike és a Marchizor félék. :)
  • Schundi
    Igen, ez természetes. AMX ELC-ellen kicsit könnyebb, mert neki sincs forgótornya, de a T-50 simán kinyír, ha odaér hozzám. De ha elkapom, akkor robban :-) (perza, ha nem csak a lánca esik le)
    Ha közel jön, akkor én nem állok neki harcolni vele, hanem meenkülök a csapat irányába, hátha.
    Egyébként már hozzászoktam, hogy ne menjek messzire a "falkától"
  • ozzz
    Úgy, hogy 3szor gyorsabb vagy és soha nem hagyod hogy szembe forduljon veled mindig háta mögött vagy, vagy oldalában ahol könnyen tudod sebezni és még vissza se tud lőni.
  • Mydgard
    Cső!

A játékosok szinei gondolom az Effiency rating-jüket mutatja, ezt hol lehet beállítani illetve hol lehet megtekinteni a szinek sorrendjét és azt hogy milyen teljesítményt takarnak?
  • ozzz
    A legjobb benne a zene.
    De igen, az öngyilkos felderítők elég zavaróak, főleg ha saját csapatodban vannak. Light tankal szerintem a legnehezebb megtanulni játszani, bár könnyűnek tűnik.
  • Adjunktus
    hogyan??
  • brasco84
    http://www.hsmaker.com itt bármelyik weboldallal megy ahol van pár kép :)
  • ozzz
    Pedig könnyű tankkal elég könnyű bedarálni TD-t, főleg a nem forgó tornyost, hacsak nem 3-4 szinttel erősebb.
  • Konci
    Lőttem egyet a vk28-ba,visszamentem kicsit,ő meg támadott...És az ojjekt meg kilőtte őt ahogy illik :)
    Ez viszont nem volt olyan jó :(
    A többség lőtt egyet ,az ügyesebbek 2-t,én voltam a legügyesebb meg a jt mi 3-at...
  • Tessellia
    Nem, nem és nem:D:D:D...

A KV-1-es srác maradt a legvégére (full hp-val) az su-5 és a matilda ellen.. Naná, hogy nem hozta le:D..

• ximix #206349
    :D ez jó, már csak a gaméban kéne elkezdenének shakelnia tankok , map, ikonok
  • foxbat88fx
    erjedjen meg a szerencsés medálod neked is!
  • ximix #206347
  • popey8
    Ehun van ni, kend:D
  • popey8
    Adódott egy problémám, remélem tud vki segíteni. Tegnap éjszaka sikerült bejutni tesztszerverre. Mikor beengedett hirtelen minden kivilágosodott. Nagyon nagy volt a fényerő a garázsban és a csatában egyaránt. Nem rég próbáltam indítani a 8.3-as klienst és sajnos ugyanez fogadott, pedig tegnap este még normális volt. Van arra vmi tippetek, h mi az, ami a tesztkliensről "átragadt" a normálra és ezt okozza? A tesztkliensen nem állítottam át semmit (grafikai beállítást sem). A bejelentkező képernyő is elég fura lett, mint vmi negatív.
  • brasco84
    hárlemsék :D
  • bigmano
    Honnan lehet letölteni ezt a magyar részletes jekentést az enyém englics?
    Egyébként grat.
  • Konci
    Sziasztok!
    Meló utáni első csata,mondom magamban jól indul..

És ez lett belőle:
  • Schundi
    TD-vel előszeretettel vadászok a kis felderítőkre. Ott is fejlődik ez a képesség rendesen. Imádom, amikor az ELC AMX meg a T-50 darabokra robban, ahogy felbukkan két ház között, aztán megy a szöveg a cseten, hogy "cheater!"
  • foxbat88fx
    hahaha
  • stoppos
    Mindig az volt az érzésem, hogy ezekhez a lassan célzó pontatlan dögökhöz nem is skillek kellenek, hanem paraképességek. Hogy majd pont akkor, amikor odacélzok ott lesz egy tank onnan balra, mert oda fog csapódni a lövedék.
  • Bmsrt n2
    Bár az M40/43 fost csak mint ellenséget ismerem,a T92-őt teszten 1x kipróbáltam...szabályszerű fizikai és szellemi ön sanyargatás volt,néztem róla replayeket is de az is ugyan ezt a hatást váltotta ki...(Célozzmár..Célozzmár B+!!!Mé mozdul el???ÁHHH,mindezt replayen,mikor nem is én játszottam!)
    Lövés utánn meg majd elalszik az ember,játszon ezzel a halál.
    Ez a az izé meg ezt élvezi?
    Tuti nem erről a bolygóról való
  • Maala
    Én nem írtam be éjjel, hogy trololo, azért nem lőttetek ki? :D Huh... :D
  • Oddball29

Ez egy beteg állat... Egészen biztosan nem emberi lény.
  • Maala
    Erre annyit, hogy pár hete egy csatában az ellentől egy srác beszólt az egyik 30k+ csatás tagnak, hogy "Nolife?"

Erre az csak annyit mondott: "Retirement." A srác nem szólalt meg utána. :D
  • Szpecnyaz
    Ő úgy gondolta hogy vicces a szitu, gondolom ezért írta be hogy "trololo". De mi nem tartottuk kellően annak, szóval rá segítettünk egy kicsit hogy ne csak ő nevessen :).
  • foxbat88fx
    micsodiiii? :DDDD
    jó hogy mondod! ma még nem ittam meg a napi adag almapálinkámat :)