418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• adamatts
    Hello!
    8as löveget mindenképp annak már 200mm fölött van a szakítóképessége és tier7nél már nyugodtan elfér rajta 9es tankok ellen meg főleg :D

Ti melyik könnyűtank vonalat ajánlanátok tier 5-8 között a francia vagy az amerikai? és miért?? köszi
  • kBagyula #206411
    Sziasztok!

IS-re melyik gun a legjobb, illetve miket érdemes rászerelni?

• magyi76
    kezdem megkedvelni az Obj704-t, igaz hogy mindig nyomulok elore es legtobbszor fube harapok vele de a dmg amit okozok karpotol erte.

• bobitusz
    az nem probléma 2500 vennék amúgy is, pont egy havi prém.
  • Kisponyi
    Béna létemre eddigi legjobb eljesítményem, bár könnyű tankként pon nem az a szerepe kapam amire való :D

• IvoryBrown
    Ez nagyon ott volt csak ne lett volna ennyire béna a csapat

• ximix #206406
    Annyi hátránya, hogy gold csak 2500 vagy 5500 van
    (WoT oldalon a nevedre katt a legördülő menüben meg a GiftShop-ra ott a jelenlegi kinálat)
    A tankok és csomagok félhavonta, havonta változnak.
    Most pl
    worldoftanks.eu gift-shop february

• aknakukac96
    Egyébként szerintem igen jót tenne a WoT-nak és a közösségének is, ha a fejlesztők fáradoznának egy kicsit és bekerülne valami ranked rendszer.
  • Sunsetjoy
    Nos, megtaláltam a majd' 10000 csata alatti legidiótább összeállítást, mindkét oldalon.
    Himmelsdorfon úgymond nyerésre állunk, erre elkezdi 5 tank vadászni a 2 tigrist, és szépen elhullanak. Senki nem ment közben foglalni, hogy nekik legyen sietős, nem.
    Azok kinyírták 4 tankunkat, az egész meccs leghülyébbje meg t29-el fennragadt a falon a csigafeljárónál két szint között. Még időben megtalálták a tigrisek, és elkezdenek vele harcolni lentről, hogy annak szinte csak a tornya áll ki (mert ugye odaragadt). Egyik tigrist kiszedte, a másik meg kapott tőle, és elbújt. Simán hagyhatták volna ott fenn vesztegelni, ha elmennek foglalni, nem tudott volna mit csinálni. Erre a fraghuszárok meg mentek a 6-7 fragjükre.

És döntetlen lett.
  • Ry0K3N
  • Destydeme
    Bosszú 2

Győzelem!
    Csata: Redshire 2013. február 18. 19:29:51
    Jármű: StuG III
    Szerzett tapasztalat: 1 729
    Szerzett kredit: 82 101
  • Destydeme
    Add meg neki az e-mail címed és a belépési kódod a wot-ba.
    World of tanks.eu,ott belép a te nevedben+gold vásárlás stb stb stb és mivel a te accoddal lép be,így oda veszi az aranyat.
  • Jacek
  • walert
    Hol lehetne megnézni neten, hogy milyen a Globan Mapon részt vevő klánok nemzetiségi aránya? Valamilyen stat van erre?

Úgy tudom, hogy már magyar klán sajna nincs fennt :S

A HUNS bírtokolt több provinciát, bár az utóbbi időben már csak 1 volt nektek, most meg már semmi. Mi tőrtént ? Pedig nagyon jók vagytok a statotok is kiváló !
  • bobitusz
    kössz, király vagy, csókollak :D
  • TiborTamas
    Ez mekkora mákos kör volt...

Nem bántam meg, hogy visszavettem. :)
  • ximix #206396
    Igen, a GiftShop-ban kell vásárolni és vételnél a te nevedet adja meg.
    !! a név pontosságára figyelni nehogy más kapja meg!!
    Lelehet ellenőrizni a név beírás alatt ha rákattintasz a zöld névre biztos ő e.

• bobitusz
    Igen ez lenne a terv, csak a megvalósítás nem tiszta még :D
  • bobitusz
    Egy barátomról van szó, úgyhogy ettől nem tartok, csak azt nem tudom hogy kell ezt megcsinálni.
  • MrGringo
    Szakesz...vannak új videóid?
  • Destydeme
    Mi úgy szoktuk,h én veszek nekik aranyat és kp-ban kifizetik.
  • MrGringo
    Ha tudja az adataidat ami szükséges a procedúrához akkor se4mmi akadálya a feltöltésnek. Viszont ha az illetőért nem mered tűzbe rakni a kezedet akkor semmi szín alatt ne menj bele mert az accodat kockáztatod!
  • MrGringo
    Az a baj hogy a legtöbben már a csata elején föladják mert mióta bejött ez az effes, wn-es időszak azóta ennek függvényében játszanak ha olyan csapatba kerülnek ahol van 1-2-3 lila játékos akkor örülnek mert maximumra ugrik a biztonság érzetük, és tudják hogy valószínűleg victory lesz a vége. Hameg pirosakkal van együtt akkor meg gyorsan kedvtelenül lenyomják a csatát abban a tudatban hogy...pfff...úgyis végünk Ez totál helytelen szerintem!!! Én akkor még jobban szoktam nyomni ha kevés az esélyünk. Olyankor szoktam a legjobban aratni mert az ellennél legyőzhetetlennek hiszik páran magukat akik abból indulnak ki hogy "úgyis mi nyerünk mert velünk van 3darab 2000effis 65%-os gémer Jönnek...én meg lefüstölöm őket! Mondjuk általában bejön a jóslat, de nem egyedül megyek a roncstelepre! Ennyi!!!
  • bobitusz
    olyan kérdésem lenne, hogy van e lehetőség arra hogy más játékos küldjön nekem aranyat? (így tudnám megoldani az arany vásárlást)
  • Destydeme
    Győzelem!
    Csata: Serene Coast 2013. február 18. 19:02:50
    Jármű: GW Tiger
    Szerzett tapasztalat: 2 886 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 43 071
    Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "I. osztály"

EZ a bosszúm...(Is4,E100 sleep well.)
  • Destydeme
    Na jó,ez igaz,nem a 2k-n kell fenn akadni.:)
    De számtalan volt,h 1500-1600as 3as platoon kv1-s volt tegnap.(vagy egyéb troll+gold)
    Ilyenkor darálnak 2perc alatt mindenkit.

Sőt a mi 3as platoon-unkat (stugIII) úgy sorsolta,h az ellennél volt 3db tier 7,no comment...
    Ez milyen mm sorsolás?(Legyen mindkét oldalon 1-1 3as platoon igaz,h tier5 vs tier7!?)
    60%ban tier 7ben voltunk...Abba is hagytuk...
  • Malarki
    Hát nekem ma kettő is volt ilyen, igaz abból a hat játékosból 4-nek volt 2000 felett, a másik kettőnek meg 1800 valamennyi. Végül is mindegy, szerintem 1400-1500 felett már nem nagyon van különbség a játékosok között, max a szerencse. De javítsatok ki ha tévedek.
  • Szakesz
    Nem vagyok biztos benne, hogy tudnál mutatni 3 olyan hétvégi replayt vagy screenshotot, ahol 2-3 fős, 2000 effi feletti játékosokból álló platoon lenne valamelyik csapatban. Esetleg 1 olyat, ahol nincs vörös játékos. :)
  • Destydeme
    Hi.A hétvégi event miatt a hsz-ed ebben a formában messze nem igaz.
  • Oddball29
    Én SP ellen ma már csak becélzom a tank közepét-toronygyűrűt, ha messze van. 4-ből 3x viszi.
  • Szakesz
    Ilyen platoont szökőévente egyszer lát az ember, míg vöröskékkel tömve van a szerver. :)
  • toma77
    Pontosan. Köszönet.
  • Murlo91
    editor

itt a hitlog fül alatt alakíthatod a config fájlt, ahogy tetszik. a lines count alapból aszem 0 ott állíthatod hány sorban írja a sebzéseket, ha erre gondolsz.
  • Malarki
    Annyira imádom T5 csatában ezeket a hármas, 2000 eff feletti KV-1 vagy Churchill I szakaszokat. Kb, ugyan olyan élvezhetetlen a játék mintha vérvörös lenne az egész csapat. Ha veled vannak akkor ledarálnak mindenkit egyedül, még sebezni is alig lehet mellettük, ha meg ellened akkor simán lemészárolnak.
  • toma77
    Az XVM online editorban hogyan tudom - azt tudom, hogy hol - beállítani, hogy a hitlog tételesen írja ki a sebzéseket?

Valahogy úgy, mint lentebb a kollégánál: #206368
  • Konci
    itt mindent megtalálsz
  • Trentaro
    Hat, eleg surun megyek egy love tankkal parba mert a haveromnak az van, parszor ki is probaltam, de nekem tul gyors.. :)

Persze, mostmar lenyugodtam, de nem is az a gondom a superpershinggel, hogy panceltalan, pont eleg lenne ha arra hasznalhatnam amire valo, jo kis tamogato tanknak.

De a kepen is amit linkeltem, bealltam a bozotba, hogy hajra hevik en majd lanctalptalanitom a nepeket. Vartam is 5 percig a bokorba, hogy valaki elinduljon baloldalt, de persze senki.
    Ezutan indultam el bator "cover me" felkialtassal az ellen fele mikozben a latotavolsagom egy olomsisakot viselo deneverevel hasonlatos...

es igen, ezek utan az ellennek nem 200m-rol kellett eltalani azt a kupakot, hanem csak 30-rol... ami mar ment is nekik...

szoval, jolvan, igazad van... de akkor is dogoljon meg mindenki... :)
  • ximix #206375
    A WoT eu oldalán itt próbáld meg a cododat beírni.

http://worldoftanks.eu/game/guide/en/general/bonus

Legközelebb ha teheted és nincs más lehetőséged csak a telefon akkor válaszd a DAOPAY-t olcsobb
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=164838

Ha van kártyás családtag is akkor

http://wotinfo.gportal.hu/gindex.php?pg=34575691&nid=6302066

• magyi76
    ez a masik kedvencem....

• FosTalicskaa
    Jah, 300+ méterről találj már el egy kupakot a tornyon. Közelre meg ha el is találod jönnek a no-dmg-penetration lövések. Az meg egy vicc hogy 270-es átütéssel sem lehet egy 180mm nem döntött páncélt átlőni. Szóval mielőtt komolyabban elkezdez sírni a "papírtankod" miatt, inkább próbálj ki egy löwét.