418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
adamatts #206412 Hello!
8as löveget mindenképp annak már 200mm fölött van a szakítóképessége és tier7nél már nyugodtan elfér rajta 9es tankok ellen meg főleg :D
Ti melyik könnyűtank vonalat ajánlanátok tier 5-8 között a francia vagy az amerikai? és miért??
köszi
-
Sziasztok!
IS-re melyik gun a legjobb, illetve miket érdemes rászerelni?
-
magyi76 #206410 kezdem megkedvelni az Obj704-t, igaz hogy mindig nyomulok elore es legtobbszor fube harapok vele de a dmg amit okozok karpotol erte.
-
bobitusz #206409 az nem probléma 2500 vennék amúgy is, pont egy havi prém. -
Kisponyi #206408 Béna létemre eddigi legjobb eljesítményem, bár könnyű tankként pon nem az a szerepe kapam amire való :D
-
IvoryBrown #206407 Ez nagyon ott volt csak ne lett volna ennyire béna a csapat

-
Annyi hátránya, hogy gold csak 2500 vagy 5500 van
(WoT oldalon a nevedre katt a legördülő menüben meg a GiftShop-ra ott a jelenlegi kinálat)
A tankok és csomagok félhavonta, havonta változnak.
Most pl
worldoftanks.eu gift-shop february
-
aknakukac96 #206405 Egyébként szerintem igen jót tenne a WoT-nak és a közösségének is, ha a fejlesztők fáradoznának egy kicsit és bekerülne valami ranked rendszer. -
Nos, megtaláltam a majd' 10000 csata alatti legidiótább összeállítást, mindkét oldalon.
Himmelsdorfon úgymond nyerésre állunk, erre elkezdi 5 tank vadászni a 2 tigrist, és szépen elhullanak. Senki nem ment közben foglalni, hogy nekik legyen sietős, nem.
Azok kinyírták 4 tankunkat, az egész meccs leghülyébbje meg t29-el fennragadt a falon a csigafeljárónál két szint között. Még időben megtalálták a tigrisek, és elkezdenek vele harcolni lentről, hogy annak szinte csak a tornya áll ki (mert ugye odaragadt). Egyik tigrist kiszedte, a másik meg kapott tőle, és elbújt. Simán hagyhatták volna ott fenn vesztegelni, ha elmennek foglalni, nem tudott volna mit csinálni. Erre a fraghuszárok meg mentek a 6-7 fragjükre.
És döntetlen lett. -
Ry0K3N #206403
-
Destydeme #206402 Bosszú 2
Győzelem!
Csata: Redshire 2013. február 18. 19:29:51
Jármű: StuG III
Szerzett tapasztalat: 1 729
Szerzett kredit: 82 101 -
Destydeme #206401 Add meg neki az e-mail címed és a belépési kódod a wot-ba.
World of tanks.eu,ott belép a te nevedben+gold vásárlás stb stb stb és mivel a te accoddal lép be,így oda veszi az aranyat. -
-
walert #206399 Hol lehetne megnézni neten, hogy milyen a Globan Mapon részt vevő klánok nemzetiségi aránya? Valamilyen stat van erre?
Úgy tudom, hogy már magyar klán sajna nincs fennt :S
A HUNS bírtokolt több provinciát, bár az utóbbi időben már csak 1 volt nektek, most meg már semmi. Mi tőrtént ? Pedig nagyon jók vagytok a statotok is kiváló !
-
bobitusz #206398 kössz, király vagy, csókollak :D -
TiborTamas #206397 Ez mekkora mákos kör volt...
Nem bántam meg, hogy visszavettem. :) -
Igen, a GiftShop-ban kell vásárolni és vételnél a te nevedet adja meg.
!! a név pontosságára figyelni nehogy más kapja meg!!
Lelehet ellenőrizni a név beírás alatt ha rákattintasz a zöld névre biztos ő e.
-
bobitusz #206395 Igen ez lenne a terv, csak a megvalósítás nem tiszta még :D -
bobitusz #206394 Egy barátomról van szó, úgyhogy ettől nem tartok, csak azt nem tudom hogy kell ezt megcsinálni. -
MrGringo #206393 Szakesz...vannak új videóid?
-
Destydeme #206392 Mi úgy szoktuk,h én veszek nekik aranyat és kp-ban kifizetik. -
MrGringo #206391 Ha tudja az adataidat ami szükséges a procedúrához akkor se4mmi akadálya a feltöltésnek. Viszont ha az illetőért nem mered tűzbe rakni a kezedet akkor semmi szín alatt ne menj bele mert az accodat kockáztatod! -
MrGringo #206390 Az a baj hogy a legtöbben már a csata elején föladják mert mióta bejött ez az effes, wn-es időszak azóta ennek függvényében játszanak
ha olyan csapatba kerülnek ahol van 1-2-3 lila játékos akkor örülnek mert maximumra ugrik a biztonság érzetük, és tudják hogy valószínűleg victory lesz a vége. Hameg pirosakkal van együtt akkor meg gyorsan kedvtelenül lenyomják a csatát abban a tudatban hogy...pfff...úgyis végünk
Ez totál helytelen szerintem!!! Én akkor még jobban szoktam nyomni ha kevés az esélyünk. Olyankor szoktam a legjobban aratni mert az ellennél legyőzhetetlennek hiszik páran magukat akik abból indulnak ki hogy "úgyis mi nyerünk mert velünk van 3darab 2000effis 65%-os gémer
Jönnek...én meg lefüstölöm őket!
Mondjuk általában bejön a jóslat, de nem egyedül megyek a roncstelepre! Ennyi!!!
-
bobitusz #206389 olyan kérdésem lenne, hogy van e lehetőség arra hogy más játékos küldjön nekem aranyat? (így tudnám megoldani az arany vásárlást) -
Destydeme #206388 Győzelem!
Csata: Serene Coast 2013. február 18. 19:02:50
Jármű: GW Tiger
Szerzett tapasztalat: 2 886 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 43 071
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "I. osztály"
EZ a bosszúm...(Is4,E100 sleep well.) -
Destydeme #206387 Na jó,ez igaz,nem a 2k-n kell fenn akadni.:)
De számtalan volt,h 1500-1600as 3as platoon kv1-s volt tegnap.(vagy egyéb troll+gold)
Ilyenkor darálnak 2perc alatt mindenkit.
Sőt a mi 3as platoon-unkat (stugIII) úgy sorsolta,h az ellennél volt 3db tier 7,no comment...
Ez milyen mm sorsolás?(Legyen mindkét oldalon 1-1 3as platoon igaz,h tier5 vs tier7!?)
60%ban tier 7ben voltunk...Abba is hagytuk... -
Malarki #206386 Hát nekem ma kettő is volt ilyen, igaz abból a hat játékosból 4-nek volt 2000 felett, a másik kettőnek meg 1800 valamennyi. Végül is mindegy, szerintem 1400-1500 felett már nem nagyon van különbség a játékosok között, max a szerencse. De javítsatok ki ha tévedek. -
Szakesz #206385 Nem vagyok biztos benne, hogy tudnál mutatni 3 olyan hétvégi replayt vagy screenshotot, ahol 2-3 fős, 2000 effi feletti játékosokból álló platoon lenne valamelyik csapatban. Esetleg 1 olyat, ahol nincs vörös játékos. :) -
Destydeme #206384 Hi.A hétvégi event miatt a hsz-ed ebben a formában messze nem igaz. -
Oddball29 #206383 Én SP ellen ma már csak becélzom a tank közepét-toronygyűrűt, ha messze van. 4-ből 3x viszi. -
Szakesz #206382 Ilyen platoont szökőévente egyszer lát az ember, míg vöröskékkel tömve van a szerver. :) -
toma77 #206381 Pontosan. Köszönet. -
Murlo91 #206380 editor
itt a hitlog fül alatt alakíthatod a config fájlt, ahogy tetszik. a lines count alapból aszem 0 ott állíthatod hány sorban írja a sebzéseket, ha erre gondolsz. -
Malarki #206379 Annyira imádom T5 csatában ezeket a hármas, 2000 eff feletti KV-1 vagy Churchill I szakaszokat. Kb, ugyan olyan élvezhetetlen a játék mintha vérvörös lenne az egész csapat. Ha veled vannak akkor ledarálnak mindenkit egyedül, még sebezni is alig lehet mellettük, ha meg ellened akkor simán lemészárolnak. -
toma77 #206378 Az XVM online editorban hogyan tudom - azt tudom, hogy hol - beállítani, hogy a hitlog tételesen írja ki a sebzéseket?
Valahogy úgy, mint lentebb a kollégánál: #206368 -
Konci #206377 itt mindent megtalálsz -
Hat, eleg surun megyek egy love tankkal parba mert a haveromnak az van, parszor ki is probaltam, de nekem tul gyors.. :)
Persze, mostmar lenyugodtam, de nem is az a gondom a superpershinggel, hogy panceltalan, pont eleg lenne ha arra hasznalhatnam amire valo, jo kis tamogato tanknak.
De a kepen is amit linkeltem, bealltam a bozotba, hogy hajra hevik en majd lanctalptalanitom a nepeket. Vartam is 5 percig a bokorba, hogy valaki elinduljon baloldalt, de persze senki.
Ezutan indultam el bator "cover me" felkialtassal az ellen fele mikozben a latotavolsagom egy olomsisakot viselo deneverevel hasonlatos...
es igen, ezek utan az ellennek nem 200m-rol kellett eltalani azt a kupakot, hanem csak 30-rol... ami mar ment is nekik...
szoval, jolvan, igazad van... de akkor is dogoljon meg mindenki... :) -
A WoT eu oldalán itt próbáld meg a cododat beírni.
http://worldoftanks.eu/game/guide/en/general/bonus
Legközelebb ha teheted és nincs más lehetőséged csak a telefon akkor válaszd a DAOPAY-t olcsobb
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=164838
Ha van kártyás családtag is akkor
http://wotinfo.gportal.hu/gindex.php?pg=34575691&nid=6302066
-
magyi76 #206374 ez a masik kedvencem....
-
FosTalicskaa #206373 Jah, 300+ méterről találj már el egy kupakot a tornyon. Közelre meg ha el is találod jönnek a no-dmg-penetration lövések. Az meg egy vicc hogy 270-es átütéssel sem lehet egy 180mm nem döntött páncélt átlőni. Szóval mielőtt komolyabban elkezdez sírni a "papírtankod" miatt, inkább próbálj ki egy löwét.