418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• endrodiz

Szándékos tk és nem kékültem be... Rohamozunk, én megyek elől. Meglátok egy stugot, hátulról. Megállok, becélzom, erre ez a gyökér nekem jön és beáll elém a tűzvonalba és kilövi a stugomat. 1 másodpercet gondolkoztam, majd bumm. Bocs haver. Szerintem megérdemelte...
  • hellokitty92
    Leaked: Object 907 will be implemented
    Object 907 will be apparently implemented as the alternative Soviet tier X medium tank. A screenshot was leaked by a supertester and Storm - when confronted with it - replied simply "when it's done, it's done".

Armor - frontal hull plate (upper part): cca 162mm
    frontal hull plate (middle part): cca 150mm
    frontal hull plate (lower part): cca 30mm
    hull sides: 60-124mm
    rear hull: 45mm
    turret sides: cca 144mm
    Gun - D-10T or 122mm M-62
    Engine - B12-5, 700hp
    Speed - 55 km/h (45 in terrain)

Straight outta supertest (not confirmed obviously but I trust the guy):

Current tanks being supertested?
    T-60, T-70 light tanks, the aforementioned Object 907 and.... *drumroll please*

New Tier 10 German heavy tank, the 150mm VK7201. Apparently, the devs decided to use the "Leichter Lowe" model for some reason and strapped unhistorically thick armor on it. Looks about like this:

ftr-wot.blogspot.com
  • marchizor
    Brutális ámokfutás M48-al, közben egy zöld T62 platoon megszívatása:

[IMG][/IMG]

kezdem újra megszeretni
  • ximix #206888
    Ezekkel a JT-sekkel baj van, baj van ...:)

(én mentem középre, hárman bal szélre ott fűbe is haraptunk a def and scout team meg helyben meghalt a bázison az enemi T-54 spotjától :))

• Thomasovics
    az hagyán, de nem volt "stock" tornya se x)
  • Kubukli
    Nem hiszem el B+!
    Két napja nem tudom a szerencsétlen T-34-85-öt leduplázni, mert hiába osztok ki vele rendszeresen 1,5k HP sebzést a kib@aszott KV-1, KV-1S és T1 Heavy retardáltak 300 HP felé nemigen jutnak.
    Ezek annyira gyépések, hogy a hétvégi akcióknál sem használnak kedvezményezett tankot.
  • Pales27
    Így kell win ratet húzni, válassz magad mellé még egy lelkes játékost és goo :D
  • marchizor
    :D vannak bajok
  • Szpecnyaz
    Hobbi náciként eléggé pláza pöcs vagy. Lásd: "wiccet"
  • Master91

• ximix #206881
    Ennél már csak az lett volna jobb ha one shoot-ol és az enemy is megkapja a Lucky medált a végén :))
  • marchizor
    következő csata... 43%-os E5 platoon:

... 2 perc múlva ...

• marchizor
  • virkir
    Én most ezt nem értem.
    Te kértél támogatást. Azt meg tudjuk, hogy az artyk nem a pontosságukról híresek.
    Ez kissé mellé ment. Hát istenem, van ez így. :D
  • brasco84
    na ilyet se láttam még. lucky achievement. fogyatékos enemy artynak viszketett a tenyere, és inkább megölte a saját T95 öt, mert én blokkoltam és esélye nem volt, csak épp reload volt :D hát gratula :D
  • Sunsetjoy
    Ugyanitt magyar nyelvtanfolyamra jelentkezők :D
  • csoszi87
    Wazze!
    Itt röhögök magamban már vagy 5 perce. Család meg marhának néz.
  • foxbat88fx
    aki nem szereti a csúnya beszédet az ne olvassa tovább!

...
    ..
    .
    innen is csókoltatom a jó kurva anyját aki világrahozta ezt a gecit!
    megpróbáltam visszamenni le TK-zni ezt a fasszopót de kicsinált az enemy IS-7 -.-"
  • keagle21
    A faq-s oldal mióta nem jön be?
    Mert, ha régóta, akkor ráírok a szolgáltatóra, hogy mi van.
  • lexlutor
    .. jo munkahoz ido kell lehet a mottoja a adolognak..

"- 0 module damage bug: Storm claims it's an old bug, around from 7.4, it will be fixed in 8.5 or 8.6"
  • Bugi Misi
    na megjött a Csöcs 7 videóm a ruszkiktól:D
  • lexlutor
    ..azert ez kedves.. az ember meg csodalkozott, h lehet h tier5 platoonba olyan csataba rak, h a masik oldalon nincs is tier5..

"- only amount of platoons in battle is balanced specifically, not their MM weight"
  • ozzz
    A jobb cső fontosabb, de a motor is kell majd mindenképpen bele, hogy többi meddel felvegye a versenyt azon a szinten.
  • Koridor
    Hát ebben az esetben jobban jár elkezdi a td ágat
  • ozzz
    Én kíváncsi lennék arra a GC tankra, de lehet inkább elkezdem előröl a brit TD ágat majd, mert elrettent hogy a Churchill I-el ennyit menjek.
  • Tufa
    centurion mk 7/1re van értelme megvenni a 9es motort vagy érdemesebb inkább a jobb csőre tartalékolni?
  • Tessellia
    azt tudja, hogy egy másfajta tank, heavy helyett TD. nézd meg tigerp-ből a ferdinand 150k xp, vagy pl a pz3/4-ből hummelre átmenni 50k xp, tehát aki úgymond el akar "csalni" egy ágat azzal, hogy kapásból T5-Txy-on akarja kezdeni annak egy kicsivel többet kell dolgoznia érte:)
  • matyashun
    :D Ki milyen járgányokat ismer fel,( eredeti és replika egyaránt van benne).

• ozzz
    Nem is a credit a gond abból van elég, hanem a tp ami kell hogy megvehessem. Ahhoz elég sokat kell játszanom nem túl kellemes játékélményt nyújtó Churchill I-essel, hogy meglegyen 67500 tp vele ami kell a Gun Carrierhez.
    Az a 200 kör randomban vele na azt kihagynám.
  • Koridor
    És mit tud az a GC hogy 67,5e xp azt T6-os, a T7-es AT meg csak 56e xp?
  • Tessellia
    nem bukja az elitet.. jó példa erre mondjuk a jagdpanther, akinek volt pl. nekem, az sem bukta el az elitet attól, hogy bejött a jagdpanther 2.
  • foxbat88fx
    csörcsil 1 ből fejleszted ki a csörcsil TD-t 49050 creditért.
    abból az AT-7et a tier 7est... de vissza fele ez nem lehetséges
  • ozzz
    Gondolom amíg nem fejleszti ki belőle a GC-t addig nem lesz elit. Nekem is volt csörcs Iem de már rég eladtam, nem is nagyon vágyok vissza hozzá.
    Ezért lenne jó tudni, hogy AT7-ből lehet e GC-t fejleszteni vagy visszafele ilyet nem lehet.
  • Koridor
    És aki már tul van csörcsi I-en az akkor bukja az elitjét?
  • Me Ga
  • matyashun
    így van, oda kell tenni a vasat is :D
  • ozzz
    Most akkor, Churchill I-esből lehet majd megszerezni a Gun Carriert és abból meg AT7-et. Ha a TD ágat nyomom végig mondjuk, akkor AT7-ből lehet visszafejleszteni a GC-t vagy ilyet nem lehet?
  • Ytar
    a vasat is oda kell tenni? .. az sem árt, ha tudunk lőni, és megszórjuk a célpontot? ..
  • matyashun
    KURUC klánban TAGfelvétel van!:
    -Tier 8-9-10- től.
    -Arty tier 8 -as , gyors med tankosok jöhetnek bátran.
    -TS nem kötelezett, Klán Háborúk vannak, századozás- szakaszozás mindennapos a klán életében.
    -Jó tagokat keresünk akik nem balhésak,taktikusak,és tudnak egy pár wiccet. :D
    -Mindent meg lehet beszélni, nincs nagyképűség" ,vitáknak nincs helye, baráti társaság.
    -Mindenkit sok szeretettel várunk* Hajrá Magyarok.
    "KURUC"
  • kraven54
    Nice team o.O
    http://kepkezelo.com/images/m0mwy4ynpzamiliq6y.jpg