418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Toweliee #207051 Semmi baja a Löwe-nek.
toma77, nem vágom, hogy ez most sok vagy kevés. -
toma77 #207050 Tudja valaki, hogy lebegtet-e valami újabb prém tankot középtávon ez a kedves belorusz cég? -
MrGringo #207049 Vettem egy Löwet-t a goldból de minek? 
Első csata...egy szaros asszem IS-volt egyből kigyújtotta de olyan szinten hogy majdnem végem lett! Nem vagyok vele megelégedve hogy finoman fogalmazzak!
Igazi pénzt nem ér meg nekem!! Mondjuk mire számítottam német tank! Szarrá van nerfelve!
-
MrGringo #207048 Az anyázást csak átvitt értelemben értettem
Amúgy arról én sem tudok hogy képes lenne bármi belőni egy ház méretű fedezék mögé, és olyan TD-ről sem ami 3méteres sugárnál messzebbre sebezne mivel a HE lövedék robbanási sugara nem szokta elérni még a 3métert sem! Én csak általánosságban mondtam ezeket, nem olvastam komolyan át hogy min variáltok! Neked is van igazad, de Maala sem beszél azért hülyeséget!
-
yossarianHUN #207047 Anyázás? Ilyenről nem tudok. Túlzottan érzékenyek lettek itt a népek, mióta nem jártam erre. Látom csak kell csomózni azt a szerencsétlent, akkor kérdezném: Milyen TD lövedéke repül olyan ívben, hogy ház méretű fedezék mögé belőhess vele? Milyen TD HE lövedéke olyan hatékony, hogy 3 méterre a célpont mellé lőve abban komoly kárt tehess? -
MrGringo #207046 Na akkor nézzük csak!
-
MrGringo #207045 Nem akarok beleszólni igazán ebbe a magasröptű és kulturált anyázásba de tökmindegy milyen tank típusról beszélünk mindegyik lövésének van röppályája. Ez a játékban tudtommal modellezve van, méghozzá meglepő profi módon. Ha meg HE lőszerrel lősz akkor bizony annak van robbanási sugara, ami simán megsebez bármilyen közelben lévő tankot! -
toma77 #207044 47,86 % a winrátája.
Mellesleg hülye vagyok, elfelejtettem, hogy újraindult a tesztszerver, és újra van gold. Már vettem is egyet újra tesztelgetni. -
toma77 #207043 kb. ezren voltak előttem, 3-4 perc után beengedett
türelem, nem kapkodni
-
MrGringo #207042 Kabbe!!!
Én meg itt tornázok vele bakker!
-
toma77 #207041 pont most léptem be -
yossarianHUN #207040 További csomós kákák közé gabalyodtam, de igyekszem. Nézzünk TD-k HE skulóinak robbanási körét, majd artykét. Nézzük meg az ennek arányában okozott sebzést. Most komolyan érdemes ilyen evidens dolgokról szájat tépni? -
marchizor #207039 Újabb M48 replayek. -
MrGringo #207038 Mivan ezzel a retek teszt szerverrel? Betud lépni valaki? Nemigaz hogy nem sikerül már fél órája! 
-
Ugye azt vágod, hogy technikailag mindegy, hogy mivel lősz a ház túloldalára, amíg HE-vel lősz, és a splashkör elkapja a másik tankot?
Kv-2vel is lehet bombázót szerezni, és az artyk közül sincs mindegyiknek 17m-es robbanási sugara. -
yossarianHUN #207036 Bocsánatért esedezem, engedd meg, hogy miután kigázoltam a széthasogatott szőrszálak és csomós kákák közül, átfogalmazzam: Mióta lő a TD akkora ívben, hogy egy téglaház tövében guggolva, annak túlsó oldaláról pukkasszon ki? Jó eséllyel egy lövéssel. Vagy csak a ház mellé lőve. -
davidbog #207035 Pontosan mire gondolsz? A lövedéket többnyire arra a részre szokás mondani, ami a páncélátütést végzi. Ez esetben függ attól, hogy milyen típusú a lövedék, mert egy űrméret alatti lövedék jóval kisebb térfogatú.
Ha a teljes lőszerre (lövedék + lőpor) gondolsz, akkor körülbelül a 37-45 mm-es kaliber lehet fél liter térfogatú. De ez is típus függő, mert más-más mennyiségű lőportöltetet kell alkalmazni különböző kezdősebességekhez. Például egy nagy kezdősebességű 37 mm-es amihez több lőpor kell az lehet fél liter térfogatú, vagy egy kisebb kezdősebességű 45 mm-es. Ezek közül a nagyobbak hozzávetőlegesen 0,5 liter térfogatúak lehetnek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Egy szóval sem említetted, hogy mekkora ívről beszélsz. :D -
toma77 #207033 Orosz heavy-re, kínai med-re használok én is. Ezért kéne németre is valami. Amcsi, angol, francia vonal nem vonz különösebben. -
yossarianHUN #207032 Édes istenem... -
Mióta kinyitottad a szemed, és nézted a távoli lövéseid ívét... -
McLarenpowa #207030 tank ász pancserral... 
-
yossarianHUN #207029 És mióta kell egy fél marék bikaszarnál többet adni arra amit az ember a tesztszerveren tapasztal? Ez a meddő vita viszont mindig szórakoztató. Tehát mióta is lő a TD ívben? -
R3nton #207028 jajaja, az is normális, hogy 1750-t sebez az új TD :D bementünk gyakorlóba: mausba 1800-t vertem vele és ki is gyulladt. Ez teljesen normális:D bezzeg a csúnya gonosz arty, aki 40 sec alatt tölt be és 10 sec alatt céloz :D Csúnya! Gonosz!!!! -
Toweliee #207027 Én nem farmra használom hanem legénységhúzásra. Jó ha naponta 2-szer bele tudom rakni a palikba a duplát, triplát, ötszörözést. Meggyorsítja a fejlődést látványosan. -
Kubukli #207026 Szerintem érzi a kicsike, hogy a mostani akció után jön a Pershing.
Az elmaradhatatlan 300 alatt sebző KV-1S default tartozék kapcsán most eltekintek az őrjöngéstől.
-
Rens #207025 Ertem. Es ha monjuk megvennem a VKDB-t legenyseggel es csak kicserelnem a ket tankban a fiukat? Vagy az mar csak pocsekolas es hadjam ahogy van? -
magyi76 #207024 hat ha meg akarod tartani akkor nincs mese ujj legenyseget kel szerezni es azokat kepezni... -
toma77 #207023 Igen, pont ez a halálom, amikor teljesen a csapatra vagyok utalva. Átlag játékosként nem várom el, hogy én döntsek el egy csatát, de azért bele óhajtom tenni a mancsomat az eredménybe.
Type-nál is ettől megy a falnak. Jó a tank, csak a 30% win chance-es csaták nem tesznek boldoggá.
Farmolni meg alacsony sebzéssel (pen szerintem elmegy), meg kreditgold-dal? Hát, nem tudom.
Jó, mondjuk azért még mindig piszkálja a fantáziámat.
-
Rens #207022 Az a helyzet,hogy megszertnem tartani a 6os medet is (VK36) farmolasra (premium nelkul jatszom),ugyanis kii van fejlesztve oroszoktol a KV4 es ha jol tudom prem nelkul nemfogom gyozni kredittel (ha egyszer sikerul megvenni). Ilyenkor mi legyen? A VK36-ban a legenyseg elso skillje 89%-on van es ezeket a sracokat szeretnem a VKDB-be rakni,hogy 7-es szinten ne alap legenyseggel menjek. (Nemertem mert csak most kezdtem el ezzel foglalkozni,de majdcsak bele jovok :) ). -
Deathstorm #207021 Mindig az átmérőt kell nézni,azt hiszem itt legalább is.
PL:Háború esetén a cigarettagyárak átállnak lőszergyártásra.
A Szofi cigi azt hiszem a 7.62-es hosszúságú lőszereket gyártja a konzervgyárak pedig taposóaknákat gyártanak.
-
Toweliee #207020 Ennyi pénzt amennyi most lesz simán megér. Azt érzem a legnagyobb hibájának, hogy meccset nem lehet eldönteni vele az alacsony sebzés miatt. Csapat kell hozzá, támogató szerepre. A lövege nem rossz, az átütés miatt aggódtam, de ott a kreditgold, és a legtöbb vasat oldalról/hátulról szépen visz. Fontold meg. -
Ok5 #207019 neem nem találtam :D -
toma77 #207018 Te konkrétan mire is készülsz?
-
Ok5 #207017 skacok tudja vki hogy milyen űrméretű lövegnek vannak kb. kicsit nyersebb megfogalmazásban "fél literes üdítős palack" méretű lövedékei? :) -
yossarianHUN #207016 Csacsi kérdés, csacsi válasz. -
Deathstorm #207015 És a World of Tanks-ban?

-
Szpecnyaz #207014 Mondjuk a medek jó része? -
yossarianHUN #207013 T34-85 a CoD 5 szingliben. Hsss... -
toma77 #207012 ELC AMX