418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
hellokitty92 #207131 Heh?! Ne volt egy ilyen, azóta talán nem változott. Majd kitalálják, hogyan néz ki a tech tree...:D
Storm:
На 10 будет Лео-1.
И там все будет немного сложнее с расположением танков. Кое что встроится в существующие ветки.
Точно пока сказать не могу.
По уровням:
- DW — 5 (t5 német heavy, persze papírból.:D:D)
- VK 2001 DB — 4
- VK 3002 DB v1 — 6
- Indien Panzer — 8
- Prototype Arbeltsgruppe А (запутался с этими прототипами, они очень похожи) — 9
- Leopard 1 — 10
- Aufklarerpanzer Panther — 7 (это будет ЛТ)
Az akármi pancser ugye t7 lesz a light ágon, a db marad t7-ben és a kistesója jön t6-ba. -
Konci #207130 Volt egy is3-as,lebaszott a végén hogy loptam a 7 killt...Sebzett 1400-at,ami mondjuk meglepően jó teljesítmény tőle mert 45%-os a hit a statján,de mikor leírtam a teljesítményét elhallgatott...
-
Nickel77 #207129 Kár hogy nem ez volt a 5x-s.
-
lammaer #207128 Na mit találtam :)
Vicces, persze nem ugyanaz de szépen jellemzi azt a kort :)
-
Toweliee #207127 Akinek van kedve platoonozni az írjon rám a játékban (T8-T10). -
atee73 #207126 peace.... 
OFF
megjelent a crysis 3
nagyon brutal ,nyomjatok azt 
ON -
virkir #207125 Az a baj, hogy ezzel az erővel egy pékségben is találsz olyat ami alkalmas a fegyver/lőszergyártásra.
-
lammaer #207124 Én úgy gugliztam, hogy a lőszerben lévő lőporrúd (vagy mi van benne) mérete valóban egyezik a cigi dohányrúdjával.
Bár személy szerint se ismeretségem-se tapasztalatom ebben, a kommunizmus/szocializmus szelleméről és a hidegháborús időkről alkotot világképem szerint tuti hogy az összes állami gyárban volt egy mappa a vezérigazgató széfjében, hogy háborús helyzetben hogyan-miként kell átállítani a gyárak gépsorait haditermelésre.
Nyilván az úgy nem működik hogy megvárják míg az utolsó cigi kiesik a gépből, aztán dohány helyett lőport öntenek a gépbe és onnantól kezdve hullik ki belőle a hevederes lőszer, a hűtőgépgyerban meg egy gombnyomás után a szalagról már tankok esnek le (azt ha pistabá a meós nem figyel, a fröccsöt véletlenül a hűtő helyett a t-54 kipufogójába teszi be) :)
Ma már tuti más a helyzet, a profitra törekvő gyárak nem hiszem hogy úgy terveznék a gépsoraikat meg az épületeiket hogy haditermelésre is alkalmasak legyenek. -
virkir #207123 Áruld már el legalább méretben hol stimmelnek?
Meg azt se lenne baj ha bemutatnád egy cigarettagyárban hol használnak acél megmunkálásra alkalmas mélyhúzószerszámot. -
aknakukac96 #207122 Volt régebben belinkelve egy program, ami analizálta a replayeket és lehetett szortírozni a gagyibb és jobb replayes között.Én is keresek egy replayt ami jól sikeredett, de nem találom és szükségem lenne arra a programra.Aki emlékszik még esetleg rá az belinkelhetné nekem , köszönöm!:) -
lammaer #207121 Azért érdekes dolgokat írnak az emberek.... :)
Hogy aztán igaz vagy nem... de lehet kicsit guglizgatni. -
lexlutor #207120 no comment:
"- there will be no free stuff for old players as a reward" -
Destydeme #207119 A 7.62-t jól írta az illető a cigaretta és a gépkarabély lőszerre vonatkozóan az illető.Te nagyon okos.Jobb,ha csendben maradsz. -
Destydeme #207118 A Hidegháború titokzatos története(1 könyv).
Idézek,de csak mert ráérek hitetleneknek bizonygatni ezt-azt.
"...A civil társadalomnak csak annyit és olyan mértékig termeltek,amely ezt nem veszélyeztette.Például a nitrogén-műtrágyák termelése fejlődött.Persze,mert ugyanazon technológiával lőszert és robbanóanyagot is lehetett gyártani az új vegyiművekben.(ez nem a 7.62es kaliber,de a lényege ua.civil termelés,ami a hadiiparral van összefüggésben)A polgári híradástechnika is csak olyan ütemben újulhatott meg,amennyiben az adott terméket a hadsereg szükségleteit ellátó gyárakban elő lehetett állítani.
Emlékezzünk csak:volt a sok MEKALOR olajkályha.Hol is gyártották?Egy hadiüzemben,Nagytétényben,a Mechanikai Művekben,az volt a kályha nevében a ME.A gázkészülékeket,konvektorokat gyártó CCG teljes neve:FEGYVER-és Gázkészülékgyár.A szódaszifont hol is gyártották?Egy olyan üzemben,mely ágyú- és harckocsilőszert"termelt",ezért is volt az első szifonok alakja pont olyan,mint egy lövedék fémteste(nem a linkelt piros gömb alakú szifon,hanem a hosszúkás lövedékforma alakúról beszéltem eddig is).
Az első tévékészülékeket VT-TV néven forgalmazták.Ebből lett a Videoton.De mi volt a VT eredetileg?Egy lőszernagyüzem:a Vadásztölténygyár.A MOM,a Magyar Optikai Művek sem látszereket,mikroszkópokat gyártott eredetileg,hanem a légierő optikai célzóberendezéseit...
Ezek fejlődtek,erre ment el minden pénz,ezért nem tellett életszínvonal-emelésre.Ami nemzetközi hírűvé vált,mint a győri Rába,vagy a Csepel autó,az is eredetileg katonai járműveket készített vagy javított.A felvett nagy nyugati kölcsönök is jórészt ide áramlottak,ezért nem értette senki:ha ennyi adósságunk van,miért nem élünk jobban?Hová lett a többi?Ráadásul a magyarok,csehek,a lengyelek kellett,hogy kölcsönt felvegyenek a szovjet hadiipar számára is,mert Moszkvának pénzt,vagy hadiiparban is használható nyersanyagot,berendezést nem adtak Nyugatról."
Részemről ezzel a témát befejeztem.
Ha pedig nem vagyunk a témában jártasak akkor nem kell okoskodni és linkelgetni különböző dolgokat,mert csak az egyén saját tudatlansága kerül a felszínre. -
virkir #207117 Hupsz tényleg benéztem a neveket.
A tényen mit sem változtat, hogy marhaságokat írnak mindketten.
Lévén semmilyen méret nem egyezik meg a cigaretta és a lőszerek között, a papír/dohány és a réz/acél/lőpor viszonyairól már nem is beszélve. -
lammaer #207116 Ha ő írta volna.... csak az első két betű egyezik a nevekben :D -
virkir #207115 Vazze legalább arra a hüjjeségre emlékeznél amit tegnap írtál. -
stoppos #207114 Na, akkor valami forrás a "tény"-hez? Mert addig csak UL marad. Az nem ér, hogy Pistabácsi a konzervgyárban dolgozott és ő mesélte. -
Destydeme #207113 Nekem mindegy mit hisztek a tények tények.
Senki nem mondta,h a cigarettagyár lőszert gyárt,az űrméret a lényeg.
A szódásszifon és a konzerv ua. -
stoppos #207112 Ha logikusan végiggondolom, akkor semmi értelme. Az egyik fémet munkál meg, a másik papírt. Legalábbis a cigi, de gondolom a konzervnél is hasonló a helyzet, mert az sem ugyanaz a fémvastagság, mint a lövedék. Az egyetlen közös pont a töltés, de annak meg nem sok értelmét látom, hogy legyártják a Mátrában az alkatrészeket, majd átviszik mondjuk Sátoraljaújhelyre, lepakolják és megtöltik őket. Nem hiszem, hogy a töltés lenne a szűk keresztmetszet. -
virkir #207111 Nem gázoltál sehova csak csacsiságokat beszélsz.
Cigarettagyár mit 7,62-es lőszergyár ja... a múltkor is csodálkoztam miért nem akar a szofim meggyulladni meg olyan fura rezes íze is volt. -
Destydeme #207110 Tán harckocsizó vagy,h a lelkedbe gázoltam?:) -
virkir #207109 -
Destydeme #207108 Van még az a hosszúkás formájú is,a lövegbe való! -
stoppos #207107 -
Attiska #207106 Nekem van ilyen szódásszifonom, csak kékben.
-
virkir #207105 Hát ja... emmeg gáboráronrézágyújába
-
Destydeme #207104 Hi.Bizony nem.
Emlékszel a régi szódás szifonra?Az alakjára?
Persze,h panzerba való! -
stoppos #207103 Ez nem csak urban legend? ;) -
Konci #207102 Üdv!
Tegnap délutáni vesztes kör...3 arty,1 e100 vs én a végén: e100-at kiszedem én 2x nem sebzem ő lő egy 0-t a 62 hp-s t62-mbe,onnantól vége lett.
Viszont a 3 arty már nem ment,1 foglalt 1 jött felül a hegynél,3-ik nem tom hol volt...Hegynél lévőt kiszedtem,de jött a vég :( ennyi élettel el se kellett találnia ,pedig így is nagyot mentem(replay nincs bekapcsolva).
Ja,kezdésnek belém lőtt a saját e75 véletlenül...
-
Heh?
Db marad 7, 8asnak meg kapjuk azt az Indien Panzert (nem helyesen írtam), 9, 10-es meg a LeoI -
R3nton #207100 köv utáni patch, ha jól tudom... -
Semmit sem tudni a platoonokról, kár bármit is mondani. -
virkir #207098 Na közbe rájöttem, hogy kell azon a kretén oldalon normális méretben megjeleníteni a képet.
Hát kérlek ez a pech kategória, fűszerezve a kretén WG-s programozókkal.
De a T50-2 a 13 90 és ha jól tippelek a WZ132 simán kerülhet ilyen csatába csak ahhoz már tudás is kéne, hogy el is ossza őket ne csak bedobja ahogy éppen jön.
A T5-ös light battletier 12-ig megy tehát 14db t10-es mellé is berakhatja a 7-es meg megy 11-ig. -
virkir #207097 Mi a szarok voltak azok mert erről a bélyegképről nem derül igazán ki. -
szosan #207096 Ezt hogy a tökömbe..... matchmaker fail. -
szosan #207095 Ezt miért kell? Elég sok az idióta így is erre berak 3-om tier 7-est hozzánk.
-
Oké Master :) -
Trolokaa #207093 Ez a fórum még mindig önelégült faszokkal van teli akik azt figyelik nonstop kivel lehet vitába kerekedni és elnyomni az. Ennyi antiszociális majmot mint itt van. Kb 2-3 ember kivételével, nekik TISZTELET! -
virkir #207092 Azt jól tudod, hogy ha találsz akkora bokrot amibe elférsz és nem mozogsz akkor 50 méterig nem vesznek észre.
Itt meg a fene tudja lehet más látott rád oldalról.