418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #207171 Mert ez egy ruszki játék és a komcsi fejlesztőknek maguk felé hajlik a keze.
Ja várj, ez ide pont nemjó.... :) -
Konci #207170 Magyar fiú anyázott és osztotta az észt...de mire??Pedig utolsó előttiként halt meg(én meg utána),és ennyit tudott:
-
csoszi87 #207169 Mert nem te játszol vele.
A T30al alig sebeztem 900at is, nemhogy 1000-ret.
De ha valakivel platoonba mentem rögtön az volt az első beszólása platoon társamnak: mi a bajod? most is 1000 fölött sebeztél. -
lammaer #207168 Mondjuk a FÉG-en nem kéne meglepődni, mert ugye a neve sem véletlenül Fegyver És Gázkészülék gyár... :)
Szóval az normális hogy náluk alapból vannak külön fegyvergyártó részlegek.... -
haflac #207167 Az Obj-704-hez képest mindenképpen egy új dimenzió lesz.Amit még észrevettem,hogy nagyon ritkán sebez 1000-et,pedig tudna,ellenben az amcsikat sűrűn látom ekkorákat lőni.Na ez miért van?? -
brasco84 #207166 hát ha már eddig eljutottam "muszáj" megvenni... -
haflac #207165 Csak meg ne bánd!Már nem olyan mint régen.Az ágyúja sokkal többet pattan le,és mintha pontatlanabb is lenne.De ettől függetlenül jó kis td. -
Ry0K3N #207164
Trollkodtunk kicsit randomban
Type kódot kértek hát mi adtunk nekik
-
Attiska #207163 Jó pár éve bejutottam a Soroksár úti FÉG-be, amikor még álltak hátul az üzemcsarnokok, és beszéltem pár régi motorossal ott. Konkrétan abban a gyárban a fegyverek mellett mindenféle szart gyártottak (fémbili, lábas, hősugárzó, meg a gázkészülékekstb.), de mindent külön gépsoron, kevés volt az olyan gép, ami civil, és katonai megrendelésre egyaránt dolgozott. A gyár alatt meg egy nagyon komoly pincerendszer húzódik, többek között ott volt a fegyverbelövés is. -
ericardo #207162 Ismerős helyzet. Amikor az E8-assal közeledtem a T20-hoz, hirtelen elfelejtettem játszani. Amikor 150xp kellet volna, hirtelen összejött vele egy meccs alatt több, mint 2000 xp(prémmel). Az volt a duplázó :) -
ericardo #207161 Úgy tudom attól, hogy kihalt belőle a legénység még látni kéne a térképen és lehetne sebezni.
Ezt nem lehetett, amikor rálőttem nem is mondott semmit a legénység, pedig eltaláltam. -
csoszi87 #207160 Csak, hogy szemléltessem a mai napom:
Tegnap úgy hagytam abba az AMX50100at, hogy már csak 5000xp hiányzott a 120hoz. (mondom az 1 fain 5x-özés +1 normális kör, ha mégsem olyan fain)
Jelenleg már csak 1500 xp hiányzik, de 5x-özni nem sikerült még. -
Nem valós bug, a legénység halt ki belőle. Így használhatatlan lett.
Amúgy akkor most mi a hivatalos verzió? A mostani tier7 vk3002db hogy lesz benne az új ágban? Lesz belőle továbbágazás, érdemes megtartani? -
csoszi87 #207158 Mai napról ez a véleményem.
-
5* hétvégén ez teljesen normális... -
ericardo #207156 Az előző csatában, volt egy kis bug. Egy kilőtt t-43at jelzett úgy a program, mintha még működőképes lenne. Egyszer én is rálőttem, de utána láttam, hogy a térképen nincs rajta, és valószínűleg már korábban kilőtték.
Be is írtam , hogy bug (3 másik csapattársam rögtön írta, hogy ne lőjük, mert nincs értelme).
Persze 2 idióta nem hagyta abba. 2 percen keresztül lőtték minden irányból kb 10 m-es távolságból. Persze nem sebezték...
Miután 2 perc tömény anyázást kaptak a csapat 9 másik tagjától továbbálltak. -
Tessellia #207155 Eléggé nagy WTF momentumok..
-
csoszi87 #207154 10ből 1 a győzelmi arányom ma.
Az is 1500xp-s 5xöző volt.
Már 1 magyar platoont is elküldtem a helyére. Előtte lévő csatában 1 tankra elhasználtam az összes reportomat.
Utána lévőben kilőttem a saját artynkat, mert könyörögtem a marhának, hogy álljon be foglalni, de nem tette meg, és vesztettünk. -
Az lehet, hogy sokkal hatékonyabb, de sokkal egyszerűbb is kiiktatni az egész termelést, ha mindent egy helyen csinálsz.
Valamit valamiért.
Mellesleg nem olyan veszélyes az a robbanószer, hidd el. -
Illetve senki sem beszél a robbanási sugár, és az artyval lefutott köreid kapcsolatáról.
A pozíció és a fedezék mögé belövés kapcsolatáról volt szó. Mert nyilván az arty az csak egy helyben állhat, és nem mozoghat. -
Nem, ellenben olyat sem tudok mutatni, amiben hightier artyval jócskán mellélőve szedem be a hatalmas sebzéseket (prém ammo nélkül). Ellenben olyat tudok mutatni akárhányat, ahol épphogy mellélőve 100 alatt sebzek.
Vagy most jön az, hogy az a fránya WG, meg a rohadt üzletpolitikája a gold ammoval? -
brasco84 #207150 Researched:
Object 268 researched. Undistributed experience spent: 301000. Free Experience spent: 0.
nyugdíjba küldtem a jó öreg 704 et, egy utolsó 4 killes csatában. már csak 2 misi kéne a 268 ra :D -
Szerinted a konzerv donozok miért pont olyanok amilyenek, és miért akkorák amekorrák? -
lexlutor #207148 akcios csirkefarhat? :) -
Elmúltam már 65, nyugdíjas vagyok, adjatok valamit ajándékba! :D -
Malarki #207146 Na, utána jártam egy kicsit én is ennek a hadiipraos dolognak. Nagyapám még a 70-as években dolgozott Pesten valami konzervgyárban. Náluk állítólag volt egy ilyen háború esetére szóló direktíva, miszerint kötelesek átállni haditermelésere. Hogy ez konkrétan mit jelent, azt ő sem tudta. Szóval lehet hogy csak a termelést kellett megnövelni a hadsereg számára. de azt is mondta, hogy jártak náluk katonai szakértők a seregtől, ellenőrizni a gyártósorokat. Viszont náluk is terjedt ilyen legenda a háborúban lőszert meg gránátokat kell gyártaniuk. -
felesleges, ott kell lőni ahol leggyengébb a páncél -
vigyél fele-fele arányban ap-t/aranyat -
Sziasztok! tud nekem valaki olyan textúra packot ami mutatja hogy a tankon lévő helyen hol sebezz meg mit, motor, lövegretesz, vezetö.....
-
stoppos #207142 Igazából nekem azért fura, mert a cigigyártásnál papírt hajtogatnak, nem rézhüvelyt. A gépgyárakat át lehetett állítani, meg a traktorgyárak is fosták a tankokat a nagy Szovjetunióban. -
Kifejlesztettem a T-54-et. Kellemes lesz közel 100ezer xp-t kitermelni a 175-ös átütésű ágyúval, vagy lövöldözzek arannyal? -
TomDantes #207140 Véleményem szerint ennek nagy része urbanlegend. Persze van valóságalapja, mert hát tényleg Traktorgyár volt a neve a szovjeteknél egy olyan gyárnak ami harckocsit gyártott. És igen olyan is van, hogy egy alapvetően hadifelszerelést gyártó üzem, a civil dolgokat is gyárt, ez egyébként oda-vissaz így van.
A Zeiss például mint aoptika ott figyelt a német harckocsikban, de az én (SONY!) fényképezőmben is ott van...
Talán sokan emlékeznek arra is, hogy állítólag a Zaporozsec-ben, egy harckocsi indítómotorja volt, ami persze szintén UrbanLegend.
De persze van valóságalapja, és igen vannak gyárak amiket átlehetett és ma is át lehet alakítani haditermelésre, de ez természetes és logikus is, de az hogy mindenbe hadiüzemet lássunk bele, ez már csak legenda.
Bár ha belegondolok, hogy a korai Videoton TV-k robbanó TV-k voltak ha jól emlékszem...hm...mert hadiüzemben készült azért robbantak. -
Fefe82 #207139 Ezekben a gyárakban nem az a lényeg ,hogy te most besétálsz és egyből csinálsz egy talicska lőszert!
Hanem az a lényeg ,hogy nagyobb bonyodalom, átszerelés ill,csoportosítást nem igényelnek,csak némi beállítást ,és mehet a lőszer gyártás!
A gyáraknak ugye,főleg a cigi,valamint a konzerv,a gépsorok űrméretezése,adott (direkt annyi amennyi)a hadi anyag átállásra! -
virkir #207138 Na a lőszerméret végül lemaradt
Renegade
Hát a magyar konzervgyárak termékeit ismerve pár lejárt szavatosságú pacalkonzerv simán elmegy a vegyifegyver kategóriában. -
Renegade #207137 kis ontopik:
miért ne alapon feltettem a JP-re a 10,5-es ágyút. hát őő, hogy én milyen hülye voltam, hogy a 88-assal használtam idáig. Mintha egy teljesen más jármű lenne, aki nem farmolgat vele (prém nélkül átlag 5K profit) az szerintem felejtse el a 88-ast, érzetre, meg az alpha miatt ég és föld. -
Renegade #207136 konzervek : kézigránát (M42), taposó akna
ha ez fura akkor attól szvsz sokkot kapsz, hogy az álam igen szép készenléti díjat fizet ezeknek a gyáraknak, azért hogy vészhelyzetben szó nélkül, órák alatt átáljanak hadianyag termelésre. Bár nem hadianyag, de a tetra pak tejet dobozolók ugyanígy átállnak víz "palackozásra", természetesen ők is kapnak készenléti díjat :-)
-
virkir #207135 Na tényleg utolsó erről a fecske mintájú 7,62-es lőszerről.
A cigarettagyárban sehol nincs gépsor ami pl alkalmas lenne a lövedék hüvelybepréselésére, nincs alkalmas fűtött/kötőanyagot keverő extruder lőporrúd készítésére.
Az is fura, hogy háborús körülmények között egy igencsak kényes, robbanásveszélyes anyagot utaztatnának össze-vissza az országban.
Mert ugye az elmélet szerint van egy gyár ami megcsinálja az alapanyagot, vegyi,onnan megy a cigigyárba ami megcsinálja a rudat, majd a végszereldébe.
Sokkal hatékonyabb, biztonságosabb a gépeket egy helyre telepíteni természetesen több gyárat feltételezve és csak a készterméket utaztatni.
Amúgy itt vannak a méretek amik sehol nem egyeznek a cigarettával és egy komplett papírmegmunkálásra tervezett gépsort átállítani acélra teljesen más méretekkel nem kétórás meló. -
yossarianHUN #207134 Akkor felteszem számos replayt tudnál mutatni, melyben hightier TD-ben ülve mellélövésekkel szeded a hatalmas sebzést. És a beindult a statvadász szellem, ki gondolta volna:) Viszont még így sem értem, hogy milyen összefüggés van az arty robbanási sugara és az általam artyval lefutott körök között. Mintha azt mondanám, neked csak egy 75 pacis Ladád van, úgyhogy a KRESZ-ről való vitát inkább most zárjuk le. Zárójelben megjegyezném a bétában bizony elkocogtam én is asszem a Humiig, ahol is végleg kicsaptam a hisztit, olyan érdektelennek tűnt az arty-élet. -
TomDantes #207133 Aha. A traktor gyár meg tankot. Hiszen, annak idején elő is fordult, hogy egy békésen szántó szovjet traktorra rálőtt a kínai-szovjet határon egy kínai harckocsi. A békésen szántó szovjet traktor viszonozta a tüzet, majd hazarepült a bázisára. -
lammaer #207132 No, találtam egy ilyet is....
"a cigaretta is megfelel a 7.62 cal-nek ,hogy konfliktus esetén a cigaretta gyárak töltsék meg a hüvelyeket"
Szóval nem a papírhajtogató gép csinálja a hüvelyt... :)