418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Destydeme
    Hi.Vagy pontosan kell lőni:)
  • csoszi87
    És beírja, hogy: GG!
    Remélem ez az 5x-özője, és remélem nem éri el az IS-t se.

• patchaou
    Ha így érzed akkor igazad is van. És ha valóban így érzed akkor ne menj olyan tankkal amibe szerinted drága a lőszer.
  • Destydeme
    Hi.
    Ezek azok a dolgok,amiket meg kell becsülni:)Vannak értelmes játékosok is.
  • StephenKing
    Az eddigi legjobb köröm a Löwe-vel:
    Győzelem Karelia 2013. február 23. 20:52:47
    Jármű Löwe
    Szerzett tapasztalat 11 715 (5x szorzó a nap első győztes csatájáért) + kredit: 145 116
    Csatában elért Achievement: Acélfal, Mesterlövész
  • csoszi87
    A két marha!
    Egész végig annál a kis kiszögellésnél voltak. Többször kértük őket, hogy menjenek spotolni, vagy keressék meg az arykat.
    De ők kijelentették, hogy nem spotterek és fogjuk be.
    Még oda is lőttem a 2 közé artyval, hátha megijednek és elindulnak, de nem.
    A kép készülte előtt indultak el a kis négyzettel jelölt helyről.
    Kb ezt érzem: habwfblbfslafslfvbarwlvaxmiafaszéjáccó?oufvubvufpauiuowwwáááááá
  • voivod32
    Meg tudlak érteni, haver! Én is ezt tenném, ha nem hagytam volna el őket már vagy harminc éve...
  • NPite
    Olyan történt velem most amit alig bírok elhinni!!! Volt nálunk egy st-1 egyedüli tier 9. Én t-50-el voltam volt egy csörcs VII az utcába és ellőte a láncom ÉS AZTÁN az ST-1 elém állt szándékosan, hogy megvédjen a saját testével takart!!! Aztán csinált top gunt meg acélfalat meg 1200 expt, de nem is ez a lényeg hanem, hogy megvédett. Hihetetlen
  • Toweliee
    Én befejeztem mára az internetes tevékenységemet és megyek játszani az üveggolyóimmal.
  • marchizor
    Super 6-ra nem vagyunk meg :S

• Sunsetjoy
    Nem. Te nem érted az én gondolkodásomat :D Én Tow hsz-re válaszolva neki adtam az igazat, csak ilyen módon.
    Amúgy tényleg ül a topik, hogy ilyen hülyeségekkel megy...:)

Lényeg, hogy a délelőtti nyerőszériám megállt így estére.
  • ximix #207240
    :D elvagytok egy kicsit elbeszéltek egymás mellett

(Sunsetjoy csúszott el egy kicsit)

• voivod32
    Egyre inkább úgy veszem észre, hogy löveget nem érdemes venni 90 mm fölött. Olyan sokba kerül például a 105 mm-es lőszer, hogy elég ,ha két lövés mellémegy, és már veszteséges is a meccs.
  • Toweliee
    Szét :)) Feszült egy nap a mai. Mégegyszer bocs, hirtelen esemény történt ami miatt lépnem kellett.
  • Toweliee
    Szét :)) Feszült egy nap a mai.
  • Sunsetjoy
    Igen én írtam rád.

Amúgy a "ráadásul T-29 amcsi heavy" beszólásom is arra vonatkozott, hogy arra nem raknék safe storage képességet, pláne nem duplán.

Tehát az én beírásom szarkazmus volt :)

Tényleg szét vagy csúszva bazze :)
  • Toweliee
    Szép lesz :) de most nem alkalmas a net wot-ra, mesterségesen le van korlátozva a sávszélesség.

Maala, de az rendben van, hogy a képesség nem adódik össze?
  • brasco84
    nap vicce :D

Victory!
    Battle: Abbey 2013. február 23. 19:32:04
    Vehicle: PzKpfw V Panther
    Experience received: 738
    Credits received: 27 072
    Battle Achievements: Steel Wall
  • Maala
    Azért ráadásul, mert t9-ig egyáltalán nem érzékenyek az amcsi heavyk az ammora, csak az utolsó kettő az.
  • stoppos
    Be fogok menni, írok neki, majd eltűnök. Így már két embert kell majd keresnie. :)
  • Toweliee
    A vége az lesz, hogy az fog kiderülni, hogy senki nem írt rám.
  • Tessellia
    de remélem hamarosan jelentkezik az a valaki aki írt neked mert ez már kezd ijesztő lenni:D
  • Tessellia
    :D:D

Nem én voltam, de engem kerestél meg a játékban kb. 2-3 óra körül, mondván én írtam neked játék közben:D. Aztán tisztáztuk, hogy nem, de ha már így szóba került akkor felajánlottam, hogy mehetünk platoonba.
  • Toweliee
    Atyaég ne haragudj (te voltál??)!

Az a helyzet, hogy most nem mindig én osztom be az időmet ezért kellett lécelnem. Remélem nem rágtál be!
  • Tessellia
    Ha pl. megsérül a lánc pl. ugratásnál az is javítási költséget von maga után.
  • hawken
    Elindultam, ellenséggel sehol sem találkoztam, nem sebeztem és engem sem sebeztek.
    De miért van mégis javítási költség?
    Volt már győztes csatám is ilyen, mikor kirakott a szerver, mire visszajelentkeztem addigra nyertünk, akkor nem volt javítás.
    Érdekes

• Tessellia
    szegény, rémeket látsz, ha még mindig nem derült ki ki is írt rád a játékban:D
  • Toweliee
    Ember te írtál rám játékban?
    A kérdésem nem szarkazmus volt, én úgy tudom, hogy a képesség nem adódik össze ha mindkettőnél ki van fejlesztve.
  • toma77
    Csatlakozom az előbbi kollégákhoz, igaz kivételesen prémmel:

• Sunsetjoy
    Ráadásul amcsi heavy T29-en. :)
  • Toweliee
    Miért van mind a két töltődnek biztonságos elhelyezés kifejlesztve?
  • rahotep
    11 találatot kapott az E-75 jól látom? Vagy one shot?!
  • stoppos
    Amikor megjelent a játék és kaptam egy plecsnit valamire, akkor mindig elolvastam, hogy mire jár. De aztán nem is figyeltem soha, hogy kaptam-e egy plecsnit, vagy sem. Ezeket az újakat meg azt sem tudom mire adják. :)
  • rahotep
    Benji! Kemény lehetett az E-75!!! Full Hp-ról...pro!
  • rahotep
    lol....
    Ja! :-)
  • stoppos
    Ahh, hogy ez tankonként van...
  • rahotep
    Benjinek már megvan régen...lol
  • foxbat88fx
    mert már 1000 éve megvan :D
  • stoppos
    *8615-re, na...
  • stoppos
    Navájár. Rahotep 8350-re kapott mastery badget, te meg 8165-re semmit?

Hogy is van ez?