418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Pongyi #207291 Megvettem tegnap a T54E1-et. 5 csata 5 vereség!!! Még soha, SOHA nem kezdtem tankkal ilyen gyalázatosan szarul.... Egyszerűen nem hiszem el milyen gyökerek vannak T9-10-ben.. -
Mi van a FAQ-al? Ezt írja ki: Forbidden
You don't have permission to access /index.php on this server.
Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. -
Faboo #207289 Ja, van placebo hatása is, de azért minimális előnyöket is ad :).
Például a BIA növeli a képességeket - nem sokkal - de a saját bőrömön többször is tapasztaltam, hogy éppen csak az a kicsi kellett volna. Meglehetsz nélkülük, de velük jobb, nem is beszélve arról, ha már a 3. vagy 4. skill-t húzod. -
stoppos #207288 Jézusom..
Most nem rakok be fácsepalmot, mert pont most volt egy, de au... -
csoszi87 #207287 Nem, nem lesz jobb semmi tőle, csupán azért rakjuk őket a legénységre, hogy színesebbek legyenek.
-
Nazarov77 #207286 Nos ez egy jó kör volt :D
Volt nálunk egy igazán retardált T34es. Játék első 5 percét azzal kezdte, hogy: "another noob team.." aztán mikor kilőtte a T69es, elkezdte flamelni hogy cheater meg botol és repoltoljuk, meg azért cheater mert 6ot lőtt meg aztán már hacker gold ammos lett a végén... sajnos kiléptem a táblából a végén és nem néztem meg a nevét pedig le merem fogadni hogy érdekes dolgokat láttam volna ott. -
Jo kor lett... :-)
-
Szpecnyaz #207284 Nem baj, a videó címe bőven kifejezi a mondanivalómat :). -
Beágyazás kérésre letiltva. :(
Akkor most hogy lesz szép, tiszta ágyam? :-s -
mausbattle #207282 Na, a big bang elmélet pedig egy másik ostobaság. -
Szpecnyaz #207281 -
mausbattle #207280 Mondjuk dísznek nem, de amolyan jó placebó. Hú, most ki van húzva ez a skill, meg az a skill, de jó tank ez és ha kilősz valakit, akkor megerősíti benned, hogy a skill miatt lőtted le és nem véletlen, ahogy az lenni szokott és ez segít hogy tovább húzd a skilleket és játszad.
Mondjuk az a +10 %-os Kóla csoki miegyébnek semmi hasznát nem láttam eddig. -
Szpecnyaz #207279 Dehogy igaz. Csak dísznek tesszük fel őket a tank legénységére. Ugyan úgy mint a felszereléseket. -
mausbattle #207278 Igaz az, hogy a skillektől meg perkektől jobb lesz a tank vagy ez csak városi legenda ?
Az is ugyanolyan pszichológiai inspiráló, mint amodulok, pl célzásgyorsító. Teljesen hasztalanok vagy valóban jók valamire?
Annyiszor vagyok szopóágon, hogy már teljesen mindegy hogy minden skill lassan ki van húzva a tankra, mert semmit sem ér. Útálom a Wargaminget :( -
Valamelyik tulajdonságuk általában jobb mint a simáé, jelen esetben a páncélátütés értéke lehet jobb. -
haflac #207276 Miért kerül 1030-ba egy olyan lőszer ami akkorát sebez mint a 255 kredites?Ezeket a dolgokat mikor teszik már rendbe?Ha már drága a skuló legalább nagyot sebezzen. -
haflac #207275 Én az nemrég mentem a löwével egy mínuszos kört.Úgy voltam vele,ha még egy ilyen kör akkor eladom.3 lövésre volt csak lehetőségem olyan jó csapat volt abból 2 talált 0 dmg-vel és -2113 kredit.A következő már 77ezres(115e prémmel) volt.Nincs prémem. -
Szpecnyaz #207274 Ez előtt vagy 3 kört mentem vele, mindegyikben alig tudtam lőni is, olyan gyorsan elhullott a csapat. Szóval már pont ott voltam hogy hanyagolom mára ezt a gépet, erre bejön vele egy ilyen kör :D.
-
jocyd #207273 holnap szopoág lesz :-)
Victory Map: ! Erlenberg 2013. február 23. 23:48:15
Vehicle: Type 59
Exp: 1 924 + Credits: 121 360
Achievements: : Steel Wall, Confederate, Sniper, Sharpshooter -
Biztos szeret artyzni... 
-
Amikor a top tank hülye...
-
Már megent szopat ez a köcsög WG. ELSő 5 kör buló. Olyan, ahol pl ISU 152 BL10-l első 3 lövés lepattanó, nem is messziről. 
-
Mutassak olyan replayt, ahol E3 mögé állok be, mikor T57 be akarta kerülni? :D Úgy meglepődött, hogy 4-ből 3 pattant, 1 talált csak be. :D -
Ne haragudj, de ezen az abszurditáson felnevettem. Nem rajtad, hanem a szánalmas helyzeten. Na megyek, mert vagy 2-3 tankot még kellene 5x-özni. -
Szamp #207267 hali..csak nekem nem megy a teszt server vagy nektek sem...incorrect password -öt ir ki...pedig jot irok be :/ -
jocyd #207266 Victory Map: ! Steppes 2013. február 23. 22:35:06
Vehicle: Cromwell
Exp: 9 570 (x5) + Credits: 35 616
Achievements: : Top Gun, Mastery Badge: "Ace Tanker"
igy jobban lehet haladni, kéne minden hétvégén ez az 5x akcio:-) -
Inkább erősen lagos, néha. -
haflac #207264 Azt,hogy mennyire utálom ezeket az 5szörözős szarokat nem lehet leírni.Mindenki egyedül akar csatát nyerni,3-4 percig tart 1-1 ütközet,hihetetlen mi van ma.A holnaptól már félek előre. -
fityusz #207263 nem -
Sziasztok!
Pár hete elegem lett és letöröltem a WoTot, illetve csak az wot.exét és a launchert.
Valaki lenne olyan szíves, hogy elküldi őket, hogy letolhassam az 5x és a valentin kódot? :)
(mail cím profilon, gmailen át kell nevezni a kiterjesztéseket, hogy elküldje)
ezer hála! -
Adjunktus #207261 Ahh thx!
-
http://worldoftanks.eu/news/6063-valentines-day-bonus-code/ -
Adjunktus #207259 Jártam már úgy,hogy begurultam a 11% hp-s fickó elé,akin éppen tárazott a Bat.Így én beszedtem 3-at a bat-től,de 2-ből kinyírtam.a csávó megmenekült.
visszatolattam fedezékbe bummm!
A fickó kilőtt merthogy én direkt bementem elé ellopni a fragját...
Vannak olyan ember alatti értelemmel rendelkező játékosok,akik annyira hülyék,hogy még segíteni se lehet rajtuk.
na azóta 2x is megnézem ki az akinek segíteni próbálok.:) -
Adjunktus #207258 ezmieza bálintos kód?
-
Adjunktus #207257 vannak bent vagy 160 ezren.ilyenkor szokott... -
Udv!
Nalatok is alacsony az FPS, kisse szaggat most a jatek, pedig nem szokott. -
foxbat88fx #207255 na most jöttem haza kocsmából szóval csak most tudok válaszolni, de egyenként nem akarok XD
rahotep: 11 találatból szedtem ki (a szívás hogy utolsó lövés gyullasztotta ki amikor csak 75hp-ja maradt), és nem vagyok pro mert szakaszban toltam (kivételesen) ... még 1 T29 volt velem, aki igaz hogy nem sebezte, de leláncolta meg elvonta a figyelmét szóval nélküle esélytelen lettem volna ;)
"Toweliee
Miért van mind a két töltődnek biztonságos elhelyezés kifejlesztve?"
f**om se tudja :D miért? elég lenne csak egyiken? :D annyira nem foglalkozok én a képességekkel.... hvynek,mednek,lightnak adok javítást artynak meg tdnek álcát a többit leszarom :D -
Hogy lehet megváltoztatni az account emailjét? -
csoszi87 #207253 Ne is vegyél 90mm-nél nagyobb löveget.
De akkor olyan tankot se amire választható 90esnél nagyobb löveg.
-
Destydeme #207252 Hi.Nézőpont kérdése mindössze.Lehet,h örült amiért a győztes csapatban lehetett,erre is gondolj.