418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Nazarov77
    Van M60is, TVvel a csövön.
  • stoppos
    Az arányok miatt. Most vagy a tartály nem nagy, vagy hatalmas lánctalpai vannak. Olyan, mint egy kölyökkutya. :)
  • ximix #207329
    Jól felemelték az orrát, hogy a hülye is eltalálja a hasát, a testet meg jó magasra vesszük a tornyot meg minél alacsonyabbra és garantáltan nem lesz negatív ágyúkitérés:)
  • patchaou
    Tetszik!
  • Tessellia
    olyan csalóka a kép na:)
  • Nazarov77
    Ja ingame egész jól meg lett csinálva, azon a fekete fehér képen eléggé hülyén nézett ki. Viszont méretes lesz az biztos, Löwe tornya van rajta és az nem kicsi. Mondjuk a másik 2 T10 heavy se kicsi. HPjára leszek kíváncsi, ennek lesz a legkevesebb, vagy E-100 és Maus között lesz?
    Na meg az ágyújára, még egy fail szar lesz ami csak gold ammoval jó mint az E-100nál, vagy ez már egy kicsit normálisabb 150es.
  • foxbat88fx
    na ne légy amatőr!!! :)
    mondj egy high tier német tankot ami nem nagy monstrum! :D
  • Tessellia
    ja egész pofás a masina. nem tűnik nagy monstrumnak.
  • foxbat88fx
    szupertesztről csórt kép:

nem is néz ki rosszul ez a VK7201 :)
  • zatyj
  • zatyj
  • Nazarov77
    Rég nem volt ilyen remek kis event, 5x xpnek hála hamar meglett a T-34-1 és a Comet sőt mind a kettőt féláron vettem meg :D
  • Wlanseraf
    Másfél hónap után belépni ebbe a csodálatos játékba elég megrázó élmény volt:)))
  • patchaou
    Amikor bejött a fizika Én is kipróbáltam, hogy át lehet e menni :) Amúgy át lehet, ha közben nem lőnek ki, vagy nem jár le az idő :D
  • patchaou
    Mentségére szóljon, az aufs. aranka nem éppen kezdő játékosoknak való cucc.
  • 3636

A Nap idiótája.
  • hellokitty92
    Ha tényleg pontosak ezek a az adatok, akkor pont az jön ki, hogy a 105-nek magasabb a dpm-je. Igaz csak egy minimálisan, 30-al. De attól még egy heavy-nél a magasabb alfát kéne előnyben részesíteni.

Egyébként 973 az átlag sebzésed az ausf. arankával, ez elég gyenge egy t8 heavy-val. Így nem csodálom, hogy mínuszos vagy vele, ha a nagy ágyú van fent.

Remélem az ausf. bélán is a 88-ast használod majd.
  • Murlo91
    nézz csak körül alaposabban...van ott másik 105-ös is. és fogadd meg a jótanácsot, az egy nagyon jó cucc.
  • patchaou
    Jó lenne már tényleg azt látni, hogy valaki többet sebez, sajnos ritka az ilyen :)
  • Tessellia
    - the German LT branch will merge into the medium Leopard-1 one (RU251 - T9 Leo prototype)
    ..
    - devs prefer open maps, because they load the server and client less, but city maps (such as "Ruinberg") are also in development (SS: I heard a rumor 8.5 will bring 2 maps - one winter city map (possibly Stalingrad) á la Himmelsdorf, one an open "Mexico" map)
    ..
    - it's possible the devs will introduce a hangar option that you will be able to see the effective armor thickness on various places of your tank, but not soon
    ..
    - the VK3002DB top engine might be unlocked for the tank following after it, "tests will show"
  • endrodiz
    Ha ez tényleg igaz lenne, nem írtad volna ezt: [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=207239]#207239[/URL]
  • voivod32
    Remélem egyszer egy csapatba kerülünk, hogy meglásd, nem mindig a nagyobb a jobb. Nem véletlen, hogy szinte minden csatában én érem el a legtöbb sebzést, sokszor két tierrel feljebb levő tankokkal szemben is.
  • voivod32
    A német Tiger II 105 -éről beszélek. Átütés 200mm, sebzés 320, sebesség 5,94
    A 88-as:átütés 203, sebzés 240, sebesség 7,79
    Tehát adott idő alatt relatíve több sebzést tudok bevinni, csökken a betöltési idő tehát az ellenségnek kevesebb ideje van visszarakni a láncot, tehát nő az esélyem a kilövésére.
  • ximix #207308
    http://wotinfo.hu/index.php/add-ons/item/266-statisztikai-csomag
  • toocha
    Ha stat info modot is raktál fel lehet az "anglította" meg.
  • patchaou
    Félreértés ne essék, nem akarlak megsérteni, vagy megbántani. Csak arról van szó, hogy 8-as tankok fullos felszereléssel el kell hogy tartsák magukat még prémium nélkül is. Ha a lőszer árak miatt aggódsz, akkor valamit nyilván nem jól csinálsz.
  • barkov6
    Ha a launcherrel már próbáltál oda vissza nyelvet váltani, és még mindig angol, akkor valószínűleg feltetted az advanced statistic, vagy mi a neve modot (az eredménylistában élet% helyett sebzés, jobb alsó sarokban összesítő). Szerezz egy ehhez való magyar LC_MESSAGES mappát és azt tedd a megfelelő helyre.
    Ha nem tudsz, vagy nem tudod mi a megfelelő hely, írj, küldök egyet. (Régebben itt a fórumon is linkelték.)
  • patchaou
    Értelek Én. Lövöldözz csak kis ágyúkkal, ha neked az a jó, remélem nem kerülünk egy csapatba.
  • voivod32
    Általánosságban írtam, hogy T8-as szinten a nagyobb sebzésű löveg sokszor veszteséges, míg a kisebb kaliberű, ugyanolyan átütésű, de gyorsabb löveg még nyereséget is tud produkálni. Csak azért nem értetted, mert a válaszomban má hozzászólónak is válaszoltam.
  • patchaou
    Csak mert ha 105-össel 15-ből beviszel 12 sebző találatot, akkor az a kör plusszos lesz, mégha szitává lőnek is.
  • patchaou
    Most t-43-ról vagy KT-ról beszélünk?
  • Sunsetjoy
    Azért nem kell szégyenkezni, még a plusz pénzen is meglepődtem :D

• voivod32
    Abból a tizenkettőből gyakorlatilag mindegyik sebez, mivel mindig oda lövök, ahová kell. Ha mondjuk T43-al vagyok, myilván nem fogok egy Ferdinand-ra szemből lőni,mert csak felbosszantom. Ehelyett az oldalába kerülök, és onnan osztom, amíg lehet, aztán újra helyet váltok. A szuper pershingnek a tornyát lövöm,(vagy Tiger P -nek), de azt is csak akkor amikor nem felém néz, mert a torony oldala gyengébb. De a lényeg, olyan nincs , hogy mindig minden lövés talál, és sebez is. Arról nem is beszélve, milyen szerencse kell ahhoz, hogy egy normális csapatba kerülj, ahol nem veszítesz...
  • voivod32
    Tényleg ezen gondolkodom, pillanatnyilag a 8-as szintű a legnagyobb tankom, de annak a tíz és feles lövege rosszabb, mint a 8,8-as. Kisebb az átütése, nagyobbat sebez, viszont sokkal lassabb. A 8,8 assal minden meccsen megvolt a 2000-3000 sebzésem, a tíz és felesnél már az 1500-nak is tudok örülni. Az ára viszont...
  • patchaou
    És abból a 12-ből mennyi sebez? Mert ez a lényeg. A sebzés hozza a kreditet.
  • voivod32
    Mindig pontosan lövök, 15-ből 12 biztosan talál, de van az a helyzet, amikor az utolsó tizedmásodpercben az ellen elindul ,és mellé... Az rögtön mínusz 1200 credit, ehhez adj hozzá egy vesztes csatát, eredmény: 12000 credit veszteség. Ezért tartok néhány ötös-hatos szintű tankot, mert azokkal meg tudom keresni a nagyobbak fenntartásához szükséges összeget.
  • Bmsrt n2
    Hasonlóan vagyok a Su-100M-el most vettem...de retard magnet,nem lehet vele nyerni...
  • Mentol
    Sziasztok,

Tegnap hirtelen felindulásból felraktam vagy hatféle mod-ot a játékhoz, és azóta angol nyelvű. Hol lehet ezt visszaállítani magyarra?
  • patchaou
    Így jár aki hétvégén vesz tankot, főleg amikor 5* van :)
  • Pongyi
    Ezek szerint hatodik érzék még egyik tankodon sincs:) Mert ha lenne tudnád h mit ér egy skill... Hatodik érzék konkrétan életmentő.