418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• foxbat88fx
    attól függ milyen gamer vagy :D
    su-122-44 jó farmra... Dickermax nem... hoz az is de nem olyan hú de sokat... fun-ra jó csak... SU-122-44 funra és farmra is :D ha jó vagy vele akkor nagyon zsírosan hoz
  • voivod32
    Tegnap néhányan leoltottak,mert kicsi a győzelmi arányom,stb, erre én azt válaszoltam, hogy egyedül nem lehet csatát nyerni,mire a válasz az volt, hogy könnyű a mások hibájára fogni. Nos itt van egy jellemző eset, igaz ez alacsony tierben volt, de ez sajnos minden szinten jellemző. Ehhez a játékhoz óriási szerencse kell, hogy a megfelelő csapatba kerülj . Ennek én meglehetősen híján vagyok.
  • Szpecnyaz
    Szerintem egy jó játékos simán tudja hozni a megfelelő statot a német vasakkal is. Én arra gondoltam hogy német tankban mindig csak low effis noobokat látok, mivel a népszerűsége miatt populáris nemzetről van szó. Majd nézd meg a csatáidban hogy milyen effje van azoknak akik német tankokkal mennek.
  • darkwraith
    Pedig ma szedtem le :(
    Na akkor nem megyek tesztre. Egyszer akarok felmenni pár dolgot kipróbálni, és akkor sem tudok :d

Leírnátok a tapasztalatot, hogy kb mennyit hoznak ezek tisztán?

Dickermax
    su-122/44

Köszi
  • Ytar
    ok .. bekékültem .. eszméletlen mi van ma .. SOKKAL rosszabb mint tegnap ..
  • patchaou
    Volt. Az utóbbi pár hónapban drasztikusan csökkent vele a win arányom.
  • Alien69
    Pedig néha-néha előferdül. csak, ez a ritkább, sajna...
  • Malarki
    Hárman vannak, bárhova forog valaki úgy is tudja majd lőni.De eléggé a fal mellé állt hogy rejtve legyen a teste, szóval ott forogni se olyan egyszerű. Mondjuk nem tudom hogy fordul az M103, de gondolom hogy nem kavar forgószelet maga körül. Plusz ha a KV-4-nek egy kis esze, akkor leblokkolja, hogy mozogni se tudjon. de ilyen szintű csapatmunkát nem is feltételezek randomban.
  • Alien69
    Ez is hülyeség. Már, ha ilyet mondanak a "fejlesztők", vagy csak velem baktak ki, az előző két peccsben? Ugyanis, pont a Type-ot szopatták meg a legjobban. A csatáim 99%-ban az első 3 lövés lepattanó volt, még a tier 4-s felderitőbe is! A win ratióm vele a kb 60%-ról lement 52%-ra (51,7%). De nyomatnom kell vele, mert egy vesztes kör is több lóvét hoz, mint némely más tank nyertes köre. Ha meg mégis sikerül egy jobb kört hozni, akkor magasan a legtöbb zsét nyomja. Főleg a mostani peccs óta, ez a benyelés jelentősen csökkent. Illetve, akár az is benne van, hogy akinek ilyene van, már vizezi a lőszer rekeszt, vagy lecserélte sörös rekeszre.
  • voivod32
    Nem azt mondtam,hogy a T-59 ek miatt, az csak egy példa volt, amit hirtelen mérgemben írtam. De tényleg állati peches vagyok. Ha elindulok Tier 7-es tankkal valamerre,mondjuk harmadmagammal, és az ellenfélnél összesen két 8-as van, az egész biztos, hogy ötödmagával jön szembe, mi pedig egy percen belül füstölünk. Vagy a másik, amikor négyen vagyunk a völgyben, de az arty biztos, hogy engem talál meg, és nem nyugszik, amíg ki nem végez. Bár gondolom ezt mindenki így érzi.
  • Alien69
    Szerintem meg nem. :-D Már, az a része, hogy mind hárman megindulnak, mert akkor fordítja a testet. Pont az a lényeg, hogy az egyiknek ott kell maradnia addig, amíg a másik kettő kerülni próbál. De az bizti hülyeség, hogy megvárják, amíg kiszedi őket.
  • Nirz
    Állítólag soha többé nem kerül eladásra max nyerni lehet.A fejlesztők közül többen is elimserték hogy a Type-59 az egyetlen prémium aminek nincs igazi gyengepontja értsd túl jó.
  • patchaou
    Ez biztos a t-59-ek miatt esett le, véletlenül sem azért, mert megváltoztatták a számolás módját...
  • DarkHorSe
    Premium tankokban ketszer olyan gyorsan fejlodik a legenyseg?
  • voivod32
    Egy kicsit elírtam 1090-ről 920-ra.
  • voivod32
    A kibaszott Type 59 -eket kivehetnék már a játékból, mert mindig velük futok össze, valahányszor azzal a szerencsétlen T43 al vagyok. Mondanom sem kell, hogy meg sem lehet karcolni őket.Ez nem korrekt. Ha jobbra megyek akkor is a legerősebb tank jön szembe, ha balra akkor is . Átkozott balszerencsém va. Lehet, hogy azt a taktikát kellene követnem, hogy állok a bázison, és amikor a többiek már mindent felderítettek, akkor a legkönyebb irányba indulok. akkor viszont lekempereznek, nooboznak. De már tele van a puttonyom ezzel a pechszériával. Az utóbbi egy hónapban az effem 190-ről lment 920-ra pedig az sem volt túl magas...
  • Malarki
    Oldalról vagy hátulról még ezek is lazán viszik. 530 HP-ról kb. 2 lövés lett volna kilőni, ha mindhárman megindulnak. Ez is remek képet ad a játékosokról: egy majdnem fullos KV-4 és egy 50%-os T29 nézi végig ölbe tett kézzel ahogy stock Párduc próbál kilőni egy M103-at.
  • Alien69
    De azért a tier 7-sek nehezebben sebeznek tier 9-10-t. Mondjuk, oldalról/hátulról még csak-csak. Ahogy néztem, pont lezártad az útjukat. A T29 helyett vagy vissza mentem volna a hegyre (ha gáz van), vagy meg próbáltam volna osonni oldal felé, amikor a panther is megindul.
  • Renegade
    hát én már csak akkor játszok t10 német vassal ha részeg vagyok, ebből én arra következtettem, hogy rutinos ember nem játszik T10 német hvyvel/td-vel mert használhatatlanok.

Szóval szvsz nem a játékosok a hülyék.

Persze lehet, hogy nincs igazam, és valójában nem nerfelték a batet meg t59-et, meg az épp aktuális mézesmadzag OP tankot, hanem csak régen az ászok játszottak velük, ma meg a retardáltak :-)
  • ximix #207671
    Ad egy kb 900.000 játékos van a kb 50.000 helyre
    Ad kettő csak a 2013 február 11.-e előtt regisztráltak vehetnek részt a jelszó módosítás is beletartozik, ha utána történt nem lehet belépni teszt szerverre.
    Ad három a nagy túljelentkezés miatt a szerver sorba állítja a játékosokat (lásd képet)

• Konci
    Mondjuk itt is : m103 full hp-n campel,lesebzem 15 hp-ig(utolsó előtti lövés 250-et adott asszem,miért ne majdnem a minimum),az utolsó ugyanoda mint a többi,de lepattan...ekkor szedett ki :(

• Konci
    Én is arra gondoltam,de nem zavart,csak sztem ennyi lövést még sosem kaptam :)

Szpecnyaz: németeken kívül én az is8-al vagyok így,ma többször volt velem 3-4 és majd mindegyik hasonló teljesítményt nyújtott,mint ezek(mindkét oldalt):

Elég is volt mára.
  • Fec papa
    The Lone Wolf
  • Tessellia
    Azért nem kaptál acélfalat mert kipurcantál.
  • Konci
    azért a kv4-be lőttem 6-ot és sebzett vagy 2...de a lényeg az hogy 4 tier 7-es is lőtt szemből ahelyett hogy bedaráltak volna..egynek volt esze elindulni ,azt ki is szedtem a többi előtt.
    De azért ha az 5-ből csak 3 elindul és oldalba-hátba lő,nem szembe akkor hamarabb kipurcanok.Ez a lényeg az egészben.

Nem kaptam acélfalat,azt én sem értem miért,de nem zavar.
  • Szpecnyaz
    Teljesen irónia nélkül írtam azt amit írtam. Szerintem tényleg az idióták játszanak leginkább a németekkel.
  • Malarki
    És nem kaptál Acélfalat?
  • fityusz
    hős vagy
  • virkir
    Az az ironikus, hogy semmi irónia nincs abban amit leírt.
    Elkezdtem gyűjtögetni a 10-es csaták statjait a német tankok teljesítményét megnézni pár 10 darab után.
    Szerintem nem fog meglepetés érni.
  • Alien69
    45 lövést kaptál, 21-t leadtál, és annak nagy részét meg is adta. Azért ehhez nem mindig elégséges az enemy bénasága.
  • voivod32
    Megmarad később is , már csináltam ilyet.
  • popey8
    Ha jót akartok magatoknak, akkor ma be se léptek a WoT-ba...
  • Malarki
    Nem, megmarad.
  • Oddball29
  • kisokka
    Ha eladok egy tankot, amin van némi xp, akkor az xp elveszik, ha esetleg a jövőben visszavenném ezt a tankot?
  • Konci
    Üdv!
    Gondoltam leporolom az m103-at,hamár 5x-ös van...Topként,egyedül 9-es..ilyen mikor piros az ellenfél(5-en lőttek,egy panter próbált megkerülni,azt a su előtt szedtem ki),a számok önmagukért beszélnek.
    Reggeli bambáskodásaim után kellet valami sikerélmény:

• stoppos
    Höhö, lehet majd elkezdik buffolgatni őket, mint anno az IL2-ben a spitfire-t. Aztán lesz itt is ufo vs kőbalta meccs. :)
  • Renegade
    remélem még mindig viccelsz és csak a kötőszavakat hiszed irónia mentesnek :-)
  • Szpecnyaz
    Ez a klasszikus Tigris, KT, E75, E100 négyes ami ki tud borítani, szinte alig látni zöld játékost aki ezekkel játszik. Biztos hogy emiatt vannak ezek a tankok a béka segge alatt a global winrate szerint is.
  • Renegade
    ez bizony így van!

mindíg csodálkozom, hogy már A-20ban T34-2ben 1800 effi alatt senki sincsen, bezzeg minden (nem túlzok, becsszó) minden szürke jármű effije 300. IS7-et pedig még nem is láttam 2k effi latt!

Idáig azt hittem, hogy csal az MM, de mostmár tudom az okát

:-)